Eva Carneiro: Ölüm tehditleri alıyorum!
Eva Carneiro: Ölüm tehditleri alıyorum! Geçtiğimiz sezon Mourinho ile arasında yaşanan tartışma sonrası görevden alınan Chelsea'nin sağlık ekibi personeli Eva Carneiro ölüm tehditleri aldığını söyledi.
Taraftarların yeni gözdesi...
Taraftarların yeni gözdesi... Chelsea doktoru Eva Carneiro'dan sonra, New York Cosmos'un fizyoterapisti  futbolseverlerin yeni gözdesi oldu.    Alyssa Alpert isimli kadın fizyoterapist, kısa sürede taraftarların en çok konuştuğu isim haline gelirken, futbolcuların bilerek sakatlanmak isteyeceği esprileri de gecikmedi.
20.06.2016 Futbol
Arka Sayfa | Muhammed Ali'nin ardından...
Arka Sayfa | Muhammed Ali'nin ardından... Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
8.06.2016 Programlar
Mourinho ve Carneiro krizi sonu erdi!
Mourinho ve Carneiro krizi sonu erdi! Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile eski takım doktoru Eva Carneiro arasında aylardır devam eden kriz sona erdi.
1.07.2020 Futbol
Arka Sayfa | Uzaklaştırıldı! İşte yeni mesleği
Arka Sayfa | Uzaklaştırıldı! İşte yeni mesleği Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
31.03.2016 Programlar
Avrupa Gündemi
Avrupa Gündemi Real Madrid'den tarihi karar iddiası!    Fenerbahçe'nin uzun süre peşinden koştuğu yıldız oyuncu, Scalke 04'e kiralandı.    Chelsea ve Eva Carneiro ilk duruşmasına çıktı!    Guardiola gideceği takımdan Messi'yi isteyecek!    Chelsea, genç yıldız için servet ödeyecek!
8.01.2016 Programlar
Chelsea'nin doktorunu gölgede bıraktı!
Chelsea'nin doktorunu gölgede bıraktı! Portekiz kulübü Boavista'nın beslenme uzmanı Rossana Torales, Chelsea'nin eski takım doktoru Eva Carneiro'yı gölgede bıraktı.
25.09.2015 Futbol
Taraftardan büyük tepki!
Taraftardan büyük tepki! Chelsea taraftarı, Manchester United ve Manchester City taraftarlarının, takım doktorlarından Eva Carneiro'ya  cinsiyetçi tezahüratlarına tepki gösterdi.
9.03.2015 Futbol
Aralarındaki yaş farkı olay oldu...
Aralarındaki yaş farkı olay oldu... Atletico Madrid'te gösterdiği başarılı performansın ardından İngiliz devi Chelsea'ye transfer olan Brezilya asıllı İspanyol golcü Diego Costa'nın yaşı ile ilgili tartışmalar devam ediyor. İngiltere'ye geldiği günden beri yaşının küçültülmüş olduğu iddialarının ardı arkasının kesilmediği ve bu yüzden fil adam lakabı ile anılan Diego Costa'nın 26 yaşında olması bu iddiaların en büyük nedeni. Öyle ki Chelsea'nin güzel doktoru Eva Carneiro'nun 41 yaşında olduğu düşünüldüğünde Costa'nın yaşlı gösteren yüzü tartışmaların haklılığını destekler nitelikte.    Bu iddiayı sokağa taşıyan bir Tv kanalı ise Diego Costa'nın resmini alıp insanlara yaşını sordu. Cevaplar ise ortalama 35 civarında.
22.01.2015 Futbol
Chelsea'nin güzel doktorundan frikik!
Chelsea'nin güzel doktorundan frikik! Chelsea'nin güzel doktoru Eva Carneiro antrenmanda attığı frikik ile futboldaki yeteneğini de gösterdi.
25.12.2013 Futbol
Chelsea'de sakatlıkların nedeni!
Chelsea'de sakatlıkların nedeni! Chelsea'nin güzel doktoru Eva Carneiro her sakatlık pozisyonunda ilgi odağı oluyor. Öyleki sakatlık pozisyonlarında kameralar oyuncudan çok güzelliği ile meşhur doktoru çekmeyi yeğliyor.
20.12.2013 Futbol
Futbola imza atan kadınlar
Futbola imza atan kadınlar Dünyada en çok konuşulan spor şüphesiz ‘futbol’. Her ne kadar erkek sporu olarak bilinse de birçok kulüpte kadınlar başrolde. İşte şimdiden futbol tarihinin unutulmazları arasına adını yazdıran kadınlar...
25.10.2012 Cadde