Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2020 | Evde bakım maaşı ne kadar, nasıl alınır, şartları nelerdir?
Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2020 | Evde bakım maaşı ne kadar, nasıl alınır, şartları nelerdir? Evde bakım maaşı; her ne ad altında olursa olsun her türlü gelirler toplamı esas alınmak suretiyle, hane içinde kişi başına düşen ortalama aylık gelir tutarı, asgarî ücretin aylık net tutarının 2/3’ünden daha az olan bakıma ihtiyacı olan engellilere, engellinin bakımına destek amacıyla verilen sosyal yardımdır. Mayıs ayında evde bakım maaşı yatırıldı mı merakla araştırılıyor. Peki Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2020 hangileri? Evde bakım maaşı ne kadar, nasıl alınır, şartları nelerdir?
13.05.2020 Gündem
Evde bakım maaşı kimlere verilir?
Evde bakım maaşı kimlere verilir? Devlet tarafından evinde; yaşlı, hasta veya engelli yakını olan ailelere ödenen evde bakım parası vatandaşların hesabına yatmaya başladı. Peki, evde bakım maaşı şartları nelerdir?
12.12.2018 Gündem
Evde bakım maaşını kimler alabilir?
Evde bakım maaşını kimler alabilir? Evde bakım maaşı, yoksulluğa düşmenin önlenmesi ve engellilere yönelik bakım hizmetlerinin masraflarının karşılanması adına yatırılıyor. Evde bakım maaşı için başvuru yapmak isteyen vatandaşlar araştırıyor. İşte detaylar...
30.11.2018 Gündem