A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Okul çağındaki çocuklara özel beslenme önerileri
Okul çağındaki çocuklara özel beslenme önerileri Yaz tatilinin bitmesi ve okulların yeniden açılması hem çocukların hem de ailelerin düzenini değiştiriyor. Sağlıklı beslenme alışkanlığının çocukluk çağında edinildiğinin altını çizen Beslenme ve Diyet Uzmanı Başak İnsel Aydın, "Özellikle okul çağındaki çocuklar için kahvaltı çok önemli. Yapılan araştırmalara göre kahvaltı yapmayan çocukların derse odaklanma süreleri çok daha kısa oluyor" diyerek tavsiyelerde bulundu.
3.09.2022 Çocuk Sağlığı
Hayallerinizi yüksek tutun başrolde siz varsınız!
Hayallerinizi yüksek tutun başrolde siz varsınız! Dilerseniz yeni yıla Kevin'ın tuzaklarla dolu evinde girin ya da "Gucci Ailesi"nin Como Gölü manzaralı malikânesinde konaklayın. Bir geceliğine zengin ve ünlü hissetmek mümkün!
12.12.2021 Kültür Sanat
Kuskus Nedir? Kuskusun İçerisinde Ne Vardır?
Kuskus Nedir? Kuskusun İçerisinde Ne Vardır? Salata ve aperatif yemeklerin yıldızı haline gelen kuskus, doğal yapım aşamaları ile sağlık açısından oldukça faydalıdır. Kuskus salatası başta olmak üzere çorba ve aperatif tarifleri ile en sevilen besinlerden biridir. Paketli hazır satılan kuskusun yanı sıra el yapımı kuskus çeşitleri de bulunmaktadır. Kuskus içeriğinde neler var ve nedir sorularının yanıtlarını derledik.
6.07.2021 Bilgi
Salgın sonrası hijyen açısından sefer tasına ilgi arttı!
Salgın sonrası hijyen açısından sefer tasına ilgi arttı! Salgın sosyal, ekonomik yaşamın yanında gıda tüketimi ve gıda satın alma tercihlerini de değiştirdi. Sağlıklı gıda tüketme arzusu eski dönem alışkanlıklarını günümüze taşıdı. Evde pişirilen ve hijyen açısından güvenli yiyeceklerin iş yerine ya da okula taşınması, nostaljik sefer tasını yeniden günlük hayatımıza getirdi. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Dilistan Shipman konuyla ilgili bilgiler paylaştı.
6.07.2021 Bilgi
Bayramda nereler açık olacak, Arefe günü hangi yerler çalışıyor?
Bayramda nereler açık olacak, Arefe günü hangi yerler çalışıyor? Ramazan Bayramı geldi çattı. Milyonlarca vatandaş, şimdiden bayram hazırlıklarına başladı. Bayrama dair en çok merak edilen konuların başında bayramda açık olacak yerlerin durumu. Peki, bayramda nereler açık olacak, hangi yerler çalışıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...
21.08.2020 Gündem
Son dakika haberler: Sanal alışverişe ramazan ayarı geliyor! Kargonuz sahurda kapınızda
Son dakika haberler: Sanal alışverişe ramazan ayarı geliyor! Kargonuz sahurda kapınızda Son dakika haberlere göre, korona salgını sürecinde talep patlaması yaşayan e-ticarette şimdi de Ramazan hazırlığı var. Sahurda bile ürün teslimatı yapılacak.
24.04.2020 Ekonomi
Bugün marketler ve fırınlar açık mı? 4 Günlük sokağa çıkma yasağı başladı! Peki ne zaman bitecek?
Bugün marketler ve fırınlar açık mı? 4 Günlük sokağa çıkma yasağı başladı! Peki ne zaman bitecek? 4 Günlük sokağa çıkma yasağı başladı. Sokağa çıkma yasağını ilk olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu ardından İçişleri Bakanlığı 81 ilin valiliğine genelgeyi gönderdi. Şimdi en çok merak edilen konuların başında bugün marketlerin ve fırınların açık olup olmadığı geliyor. Öte yandan 'Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?' sorusu soruluyor.
23.04.2020 Gündem
Erişte Nasıl Pişirilir? En Güzel Erişte Pişirme Yöntemleri Ve Püf Noktaları
Erişte Nasıl Pişirilir? En Güzel Erişte Pişirme Yöntemleri Ve Püf Noktaları Görüşünü ve yapılışı itibariyle makarnayı anımsatan erişte, tok tutucu bir özelliğe sahiptir. Öğle veya akşam yemeklerinde tercih edilebilmekte olup lezzeti ile kendisini sevdirmektedir. Kendi el emeklerinin olduğu erişte yemek isteyenler, hamur açarak kendi eriştelerini kesebilmektedir. Erişteyi pişirmek için birbirinden farklı yöntemler kullanılmaktadır. İşte erişte pişirme yöntemleri ve püf noktaları hakkında tüm detaylar.
Erişte Nasıl Pişirilir? En Güzel Erişte Pişirme Yöntemleri Ve Püf Noktaları
Erişte Nasıl Pişirilir? En Güzel Erişte Pişirme Yöntemleri Ve Püf Noktaları Görüşünü ve yapılışı itibariyle makarnayı anımsatan erişte, tok tutucu bir özelliğe sahiptir. Öğle veya akşam yemeklerinde tercih edilebilmekte olup lezzeti ile kendisini sevdirmektedir. Kendi el emeklerinin olduğu erişte yemek isteyenler, hamur açarak kendi eriştelerini kesebilmektedir. Erişteyi pişirmek için birbirinden farklı yöntemler kullanılmaktadır. İşte erişte pişirme yöntemleri ve püf noktaları hakkında tüm detaylar.
6.07.2021 Bilgi
Uzaktan eğitim sırasında çocuklar evde nasıl beslenmeli?
Uzaktan eğitim sırasında çocuklar evde nasıl beslenmeli? Okullardaki eğitim 'uzaktan eğitim' sistemine taşınmasından sonra, eğitim kadar çocukların beslenmesi de büyük önem taşıyor. Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı Yıldırım özellikle bu dönemde beslenme konusunda ebeveynlere yardımcı olacak önemli bilgiler verdi. Peki, uzaktan eğitimde çocuklar evde nasıl beslenmeli? Nelere dikkat edilmeli? Sabah kahvaltısı öğlen yemeğinde nasıl besinler hazırlanmalı?
27.03.2020 Ebeveyn
Diyabete karşı alınması gereken önlemler
Diyabete karşı alınması gereken önlemler Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, 2. Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi GETAT 2019’da gerçekleştirdiği konuşmasında “Ülkemiz diyabet tehdidi altında! Yanlış beslenme önerileri yüzünden tüm toplum diyabete yakalanacak!” uyarısında bulundu. Diyabetin beslenmenin sağlıklı bir zemine oturtulmasıyla tam olarak aşılabileceğini belirten Dr. Ümit Aktaş, “Önlem alınmazsa 40 sene içinde bu ülkedeki herkes diyabet hastası olacak!” diyerek tıbbi beslenmede giderek artan bir tehdide işaret etti.
4.05.2019 Genel Sağlık
Bağırsak sağlığı kiloyu etkiliyor
Bağırsak sağlığı kiloyu etkiliyor Kısa süreli diyetler kilo verdiriyor ama yaşam şekli haline gelmeyince verilen kilo geri alınıyor. Beslenme yanlışlarına da dikkat çeken uzmanlar her lokma sonrasında çatal ve kaşığın masaya bırakılmasını önerirken bağırsak sorunlarının da hastalıkları ve şişmanlamayı tetiklediği uyarasında bulundu
27.03.2019 Gündem
Satın Almak Yerine Kendiniz Yapabileceğiniz Şeyler
Satın Almak Yerine Kendiniz Yapabileceğiniz Şeyler Son yıllarda insanlar evleri için gerekli bazı ihtiyaçları dışarıdan karşılamayı değil de kendileri yapmayı tercih ediyorlar...
18.03.2021 Dekorasyon
Ergen beslenmesinin 10 önemli kuralı
Ergen beslenmesinin 10 önemli kuralı Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilem İrkin Koçan, “Çocukluk çağında alınan kiloları göz ardı etmek, en büyük ebeveyn hatalarından biridir; dedi ve beslenme konusunda uyarılarda bulundu.
22.06.2018 Ebeveyn
Makarna nasıl yapılır?
Makarna nasıl yapılır? emen hemen her evde mutlaka pişmekte olan ve pek çok çeşidi bulunan makarna oldukça lezzetli bir tariftir ve yapımı da bir hayli kolaydır. Makarna yapmak herkesin üstesinden gelebileceği ve her yaş grubunun en sevdiği yemek türlerinden bir tanesidir.
22.04.2018 Gündem
Makarna salatası nasıl yapılır? Sevilme nedenleri nelerdir?
Makarna salatası nasıl yapılır? Sevilme nedenleri nelerdir? Makarna salatası, misafir günlerinin kuşkusuz kurtarıcıları arasındadır. Misafir günlerinde ne pişirsem sorusuna cevap bulunamadığı zamanlarda salata çeşitleri arasında ilk sıralarda yerini alır. Evdeki malzemelere göre çeşitleri fazla olup, yapımı kolay lezzetli mezeler arasındadır.
11.04.2018 Gündem
Okul çağındaki çocuklarda beslenmenin önemi
Okul çağındaki çocuklarda beslenmenin önemi Diyetisyen Aslı Yağcıoğlu, okul çağındaki çocuklar için doğru beslenmenin önemine dikkat çekti. Okul çağında beslenme alışkanlıklarında aile dışında, arkadaş çevresinin de etkili olduğunu vurgulayan Aslı Yağcıoğlu, çocukların günlük beslenme düzenlerine yardımcı olması için ailelere önemli tavsiyelerde bulundu.
28.09.2017 Eğitim
Kışa hazırlık dosyası
Kışa hazırlık dosyası Kışın yemek yaparken işini kolaylaştırmak isteyenler artık yaz mevsiminden hazırlıklara başlıyor. İşte kışa hazırlık kapsamında domates sos, menemen ve turşu yapımı tarifleri ve kışa hazırlık dosyası:
6.07.2021 Bilgi
13 Ocak günün menüsü (Sinema partisi)
13 Ocak günün menüsü (Sinema partisi) 13 Ocak günün menüsü ile haftanın son iş günün de sinema partisi yapıyoruz. Evde sinema partisi yaparken yiyeceğimiz yemekler, atıştırmalıklar, içecekler için şahane tarifleri 13 Ocak günün menüsü ile veriyoruz. İşte 13 Ocak günün menüsü…
11 Kasım günün menüsü (Makarna partisi)
11 Kasım günün menüsü (Makarna partisi) Haftanın son iş gününde eğlenceli bir şeyler yapmak isteyenler için 11 Kasım günü menüsü hazır. Makarna sevenleri bir araya toplayacak harika bir fikrimiz var. 11 Kasım günün menüsü lezzetlerinde makarna partisi veriyoruz. İşte 11 Kasım günün menüsü ve makarna partimiz…
Şeker değil sanat!
Şeker değil sanat! Le Cordon Bleu İstanbul’da şeker sanatı teknikleri dersine katıldığımız patisserie şefi Christophe Bidault, yaptığı iş için “Bu bir sanat, pastacılık değil. Uğraşan kişiler arasında şef olmayıp sanatçı olanlar da var” diyor
2.07.2016 Pazar
Kapı açılınca patlayan bomba
Kapı açılınca patlayan bomba Bingöl’ün Genç ilçesinde PKK’ya yönelik operasyonlar devam ederken yurt dışından gelip kırsaldan il ve ilçelere geçiş maksadıyla barınma alanı olarak kullanılan altı bölümlü sığınak ve üç depo belirlendi.
28.01.2016 Gündem
Rengarenk etkinlikler küçükleri bekliyor
Rengarenk etkinlikler küçükleri bekliyor Çocuğuyla birlikte 23 Nisan’ı kutlamak isteyenler... Bu hafta şehirde onu mutlu edecek birçok etkinlik var. İşte benim listem
17.04.2015 Cumartesi
Çocukluk dönemindeki beslenme hayat boyu etkilerini gösteriyor
Çocukluk dönemindeki beslenme hayat boyu etkilerini gösteriyor Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar, çocuklarımız için en doğru beslenme yöntemini açıklarken en çok dikkat edilmesi gereken konularda uyardı ve olmazsa olmaz tavsiyelerde bulundu.
18.12.2013 Ebeveyn