Evdeki Bakıcım'da bakıcı güvenliği ile ilgili hangi önlemler alınıyor?
Evdeki Bakıcım'da bakıcı güvenliği ile ilgili hangi önlemler alınıyor? Evdeki Bakıcım bakıcı güvenliği ile ilgili hangi önlemleri alıyor? Evdeki Bakıcım kurucusu ve CEO'su Miraç Bal yanıtladı.
24.04.2017 Yaşam
Çocuk bakıcısına ev işi yaptırmak doğru mu?
Çocuk bakıcısına ev işi yaptırmak doğru mu? Çocuk bakıcısı hangi işleri yapmalı? Çocuk bakıcısına ev işi yaptırmak doğru mu? Evdeki Bakıcım kurucusu ve CEO'su Miraç Bal'a sorduk.
24.04.2017 Yaşam
Türk bakıcı mı, yabancı bakıcı mı seçmeliyiz?
Türk bakıcı mı, yabancı bakıcı mı seçmeliyiz? Yabancı çocuk bakıcısı seçmek doğru mu? Evdeki Bakıcım kurucusu ve CEO'su Miraç Bal açıkladı.
24.04.2017 Yaşam
Yaşlı bakıcısı seçerken nelere dikkat edilmeli?
Yaşlı bakıcısı seçerken nelere dikkat edilmeli? Bir yaşlı bakıcısında hangi özellikler aranmalı? Yaşlı bakıcısı seçerken dikkat edilmesi gerekenler neler? Evdeki Bakıcım kurucusu ve CEO'su Miraç Bal'a sorduk.
24.04.2017 Yaşam
Oyun ablası ile çocuk bakıcısı arasındaki fark nedir?
Oyun ablası ile çocuk bakıcısı arasındaki fark nedir? Oyun ablası nedir? Oyun ablası ile çocuk bakıcısı arasındaki fark nedir? Evdeki Bakıcım kurucusu ve CEO'su Miraç Bal yanıtladı.
24.04.2017 Yaşam
Çocuk bakıcısı seçerken nelere dikkat edilmeli?
Çocuk bakıcısı seçerken nelere dikkat edilmeli? Aileler çocuk bakıcısı seçerken nelere dikkat etmeli? Çocuk bakıcısında eğitim durumu, yaş gibi faktörler önemli mi? Evdeki Bakıcım kurucusu Miraç Bal yanıtladı.
24.04.2017 Yaşam
Türk halkı bakıcı seçmek konusunda yeterince bilinçli mi?
Türk halkı bakıcı seçmek konusunda yeterince bilinçli mi? Türk halkı bakıcı seçmek gibi hassas bir konuda yeterince bilinçli mi? Evdeki Bakıcım kurucusu Miraç Bal'a sorduk.
24.04.2017 Yaşam
Girişimci olmak isteyenler nelere dikkat etmeli?
Girişimci olmak isteyenler nelere dikkat etmeli? Türkiye'de girişimci olmak isteyenler nelere dikkat etmeli? Evdeki Bakıcım kurucusu ve CEO'su Miraç Bal genç girişimcilere tavsiyelerde bulundu.
24.04.2017 Yaşam