Evden Çalışmak

Evden Çalışmak

Son dakika evden çalışmak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan evden çalışmak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan evden çalışmak haber sayfamızda...

Evden Çalışmak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 735 evden çalışmak haberi bulunmuştur.
Hibrit çalışma sistemi nasıl devam edecek?
Hibrit çalışma sistemi nasıl devam edecek? IPSOS Milliyet okurları için derledi.
21.11.2022 Gündem
Evden çalışma insanı tüketiyor!
Evden çalışma insanı tüketiyor! Pandeminin başlamasıyla birçok sektörde evden çalışma dönemi başladı, çoğu hâlâ devam ediyor. Ancak evden çalışanlar durumdan pek de hoşnut değil. Birçoğu, ‘Başta iyiydi ama sonra bunalmaya başladık’ diyor...
18.07.2022 Gündem
Lüks otelden ebeveynlere bakıcılık teklifi
Lüks otelden ebeveynlere bakıcılık teklifi Çin'deki 5 yıldızlı bir otel, ebeveynleri evden çalışan çocuklara bakıcılık yapmayı ve hatta eğitimlerini denetlemeyi teklif etti.
1.04.2022 Dünya
Marketlere akın ettiler, raflar bomboş kaldı!
Marketlere akın ettiler, raflar bomboş kaldı! Korkutan açıklama gelir gelmez halk marketlere akın etti ve kısa süre içerisinde raflar bomboş kaldı. 11 milyon insan kendilerini günler sürecek tecrite hazırlarken kentin diğer yarısını da endişeli bir bekleyiş sardı.
30.03.2022 Dünya
Google, aşı olmayı reddeden çalışanlarını işten çıkaracak
Google, aşı olmayı reddeden çalışanlarını işten çıkaracak Google, çalışanlarına şirketin aşı politikalarına uymamaları durumunda işlerini kaybedeceklerini söyledi.
16.12.2021 Dünya
İngiltere, Omicron'a bağlı yeni bir dalgayla karşı karşıya kalabilir
İngiltere, Omicron'a bağlı yeni bir dalgayla karşı karşıya kalabilir Bilim insanlarına göre daha büyük önlemler alınmaması durumunda İngiltere, salgında son koronavirüs varyantı Omicron vakalarına bağlı oldukça güçlü bir dalgayla karşı karşıya kalacak. Ama bunun sağlık sistemi üzerinde, geçtiğimiz kışla mukayese edildiğinde ne denli bir baskı oluşturacağı net değil.
12.12.2021 Dünya
Büyük firmalar evden çalışma sistemine nasıl bakıyor?
Büyük firmalar evden çalışma sistemine nasıl bakıyor? Koronavirüs ortaya çıktığından beri neredeyse bütün şirketler evden çalışma sistemine geçtiler. Evden çalışma sisteminin, artılarının ve eksilerinin bol bol konuşulduğu bu dönemlerde evden çalışma sistemiyle ilgili yeni kararlar alınıyor. Peki büyük şirketler evden çalışma sistemine nasıl bakıyor? Evden çalışmak iş verimini nasıl etkiliyor? Gelin hep birlikte Molatik olalım...
2.09.2021 Diğer
Ülkede flaş uygulama! Aşı olmayan memurlara ceza geliyor
Ülkede flaş uygulama! Aşı olmayan memurlara ceza geliyor Kenya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı olmayan memurlara disiplin cezası uygulanacağı bildirildi.
10.08.2021 Dünya
Evden çalışmayı öğrenen şirketler iş dünyasını dönüştürecek
Evden çalışmayı öğrenen şirketler iş dünyasını dönüştürecek Uygulanabilirliği endişesi nedeniyle daha önce cesaret edilemeyen uzaktan çalışma modeli, salgınla mecburiyete dönüşürken, rüştünü de ispat etmiş oldu.
13.05.2021 Ekonomi
‘Daha da yalnız kaldık’
‘Daha da yalnız kaldık’ Türkiye’de artan vaka sayıları pek çok engelle mücadele etmek zorunda olan engellileri, pandeminin getirdiği ek zorluklar ve engeller nedeniyle korkutuyor.
19.04.2021 Gündem
Pandemide artan bel ve boyun fıtığı ile vücut ağrılarından kurtulmanın yolları
Pandemide artan bel ve boyun fıtığı ile vücut ağrılarından kurtulmanın yolları Uzayan pandemi süreciyle birlikte hem hareketsizliğin hem de evden çalışma zorunluluğunun getirdiği bazı sağlık sorunları gün geçtikçe artıyor. Bilgisayar başında geçirilen zamana bağlı kronik boyun, sırt ağrıları ve yine hareketsizliğe bağlı bel, bacak ağrıları bu şikayetlerin başında yer alıyor. Dünyada popülerliği artan ve Türkiye'de de giderek yaygınlaşan kayropraktik yöntemi ile bu şikayetlerden kurtulmak ve oluşmadan önlemek mümkün. Akademisyen ve Kayropraktik Uzmanı Doruk Turhan bakın neler söyledi
15.03.2021 Genel Sağlık
Son Dakika: Bakan Koca'dan flaş normalleşme açıklaması! Başlıyor...
Son Dakika: Bakan Koca'dan flaş normalleşme açıklaması! Başlıyor... Son dakika haberine göre, Türkiye'de son 24 saatte 118 bin 911 Kovid-19 testi yapıldı, 7 bin 857 kişinin testi pozitif çıktı, 80 kişi yaşamını yitirdi. Kısıtlamaların esnetilmesi ve normalleşme için hatalardan ders çıkartılması gerektiğini vurgulayan uzmanlar yeni kısıtlamaların gelmemesi, vaka sayılarının artmaması için marttan itibaren tedbirlerden ödün verilmemesi çağrısı yaptı. İl bazlı vaka artışında ilk sırada gelen kentin valisi, kademeli olarak yasakların kalkması konusunda en geç karar verecek illerden biri olabileceklerini belirtti. Vali 'Allah rızası için' dedi ve en büyük tehlikeyi açıkladı. Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Normalleşme adımlarını titizlikle çalışıyoruz. Yerinde karar dönemi ile kademeli normalleşecegiz. 1 Mart itibariyle süreç belirlenen kriterler çerçevesinde dört risk seviyesinde Valilerimizin başkanlığındaki il hıfzıssıha kurullarımızla başlayacak." dedi.
20.02.2021 Gündem
Başa dönmeyelim!
Başa dönmeyelim! Hatalardan ders çıkartılması gerektiğini vurgulayan uzmanlar yeni kısıtlamaların gelmemesi, vaka sayılarının artmaması için marttan itibaren tedbirlerden ödün verilmemesi çağrısı yaptı
20.02.2021 Gündem
Bankacılardan 'evden çalışma' açıklaması
Bankacılardan 'evden çalışma' açıklaması İngiltere'nin önde gelen bankalarından Barclays'in Üst Yöneticisi (CEO) Jes Staley, bankacılık sektöründe evden çalışmanın şu ana kadar başarılı sonuçlar verdiğini ancak bunun sürdürülemez olduğunu söyledi.
27.01.2021 Uzmanpara
Son dakika... Almanya'da evden çalışmak zorunlu oldu! Uymayanlara 30 bin euro ceza
Son dakika... Almanya'da evden çalışmak zorunlu oldu! Uymayanlara 30 bin euro ceza Koronavirüs salgınıyla kavrulan Almanya’da işverenler bugünden itibaren çalışanlarına ofise gelmeden işlerini evden yapabilmelerine imkan sunacak. Yeni düzenlemeye uymayanlara 30 bin euroya kadar ceza kesilebilecek. Portekiz'de ise özel okullarda uzaktan eğitimin yasaklanması ülkeyi karıştırdı.
27.01.2021 Dünya
'Bu dersin öğreteni değil öğreneniyim'
'Bu dersin öğreteni değil öğreneniyim' Yeditepe Üniversitesi’nde alanında uzman isimlerle “Yenilenen Sanat Anlayışı”nı konuşacak olan Tuba Ünsal, “Ben de bu süreçte aslında öğreten değil öğrenen, merak eden pozisyonundayım” diyor.
23.01.2021 Cumartesi
Evde kalınca kilo aldık, çareyi diyetisyende aradık
Evde kalınca kilo aldık, çareyi diyetisyende aradık Kovid-19 salgını yüzünden milyonlarca kişi evden çalışmak zorunda kalınca; hareketsizlik ve mutfakta harcanan zaman arttı, kilo almak kaçınılmaz oldu. Hal böyle olunca da online sağlık hizmetleri veren sağlık personeli arasında en fazla aranan doktorlar listesinin başında diyetisyenler yer aldı. Tur Assist’in Dijital Sağlık Platformu’ndan 2020 yılında yaklaşık 16 bin kişi yararlanırken diyetisyen hizmeti alanların oranı yüzde 30 oldu. Diyetisyenlerden sonra telefonu en fazla çalanlar ise yüzde 23 oranıyla psikiyatrist ve psikologlar oldu.
12.01.2021 Sigorta
Uzmanından uyarı: Telefon ve bilgisayar elinizi felç edebilir!
Uzmanından uyarı: Telefon ve bilgisayar elinizi felç edebilir! Zaman zaman parmağınızı hissetmiyor, sürekli elinizi sallama ihtiyacı hissediyor, elinizdeki eşyayı düşürüyor, tırnaklarınızı keserken zorluk yaşıyorsanız uzmanlar uyarıyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle çok sayıda kişinin evden çalışmak durumunda kaldığını, bu süreçte cep telefonu ve bilgisayar kullanımının arttığını anlatan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Levent Küçük konu hakkında bilgi verdi.
24.12.2020 Genel Sağlık
Skype geri döndü ve Zoom’la rekabet etmek istiyor
Skype geri döndü ve Zoom’la rekabet etmek istiyor Microsoft, Windows’un görev çubuğuna Skype’ın 'Hemen Görüş' özelliğini eklemek istiyor.
24.10.2020 Teknoloji
Galler'de iki haftalık karantina ilan edildi
Galler'de iki haftalık karantina ilan edildi Cuma günü başlayacak sokağa çıkma yasakları 9 Kasım'a kadar sürecek, hükümet herkesin evlerinde kalması gerektiğini duyurdu.
19.10.2020 Dünya
Microsoft'un evden çalışma kararı neden önemli?
Microsoft'un evden çalışma kararı neden önemli? Pandemi süreciyle beraber birçok iş yeri evden çalışma sistemine geçti. Ofis sistemine geri dönmek isteyenler için ise yurt dışından kötü haberler geliyor. Bakınız Microsoft'un uzaktan çalışma kararı...
13.10.2020 Teknoloji
Y kuşağının yüzde 46’sı, siber suçlara maruz kalmayacağı kanaatinde
Y kuşağının yüzde 46’sı, siber suçlara maruz kalmayacağı kanaatinde Y kuşağındakiler evlerindeki 'dijital konfor alanları' için çevrim içi güvenliği en önemli etkenlerden biri olarak göstermesine rağmen Kaspersky’nin yaptığı yeni araştırmaya göre Y kuşağının yüzde 46’sı siber suçluların ilgisini çekmeyecek kadar sıkıcı olduğunu düşünüyor.
20.08.2020 Teknoloji
Korona sonrası kıyafet kodları
Korona sonrası kıyafet kodları Koronavirüs pandemisiyle birlikte değişen alışkanlıklarımızın başında kıyafet tercihlerimiz geliyor; çünkü artık giymek zorunda olduklarımızı değil, istediklerimizi giydiğimiz bir dönemdeyiz.
15.08.2020 Cumartesi
Corona virüs sonrası kurumlar ve çalışanlar normale dönebilecek mi?
Corona virüs sonrası kurumlar ve çalışanlar normale dönebilecek mi? Üç ay süren uzun bir pandemi döneminden sonra çalışanların büyük bir kısmı ofis ortamına geri dönüş yaptı. Bu süreç içinde evden çalışma sistemine çabucak alışanların yanında adapte olamayanların da sayısı az değil. Umutsuzluk ile kaygı arasında gidip gelen çalışanların kimisi “hastalık kapar mıyım” kaygısı yaşarken kimisi de eve daha da çok iş getirmekten yakınıyor. Uzmanlar, olağanüstü bir dönemin ardından hem kurumlar hem de çalışanlar için en önemli adımın açık ve şeffaf iletişim olduğunu önemle vurguluyor
20.07.2020 Ruh Sağlığı
Son dakika... Anketten çıkan çarpıcı corona virüs sonucu: Yüzde 39!
Son dakika... Anketten çıkan çarpıcı corona virüs sonucu: Yüzde 39! Gelen bir son dakika haberine göre; Ipsos tarafından yapılan "Koronavirüs Salgını ve Toplum Araştırması", koronavirüs salgınıyla mücadelede en başarılı ülkenin Türkiye olduğunu ortaya koydu.
20.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Evden Çalışmak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.