Evlat Edinme

Evlat Edinme

Son dakika evlat edinme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan evlat edinme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan evlat edinme haber sayfamızda...

Evlat Edinme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 345 evlat edinme haberi bulunmuştur.
Doğdukları gün çalınan ikizler 19 yıl sonra TikTok videosuyla birbirini buldu
Doğdukları gün çalınan ikizler 19 yıl sonra TikTok videosuyla birbirini buldu Doğdukları gün, annelerinden alınıp başka ailelere satıldılar. Yıllar boyu birbirlerinden ve başlarına gelenlerden haberleri olmadı. Ta ki, bir sosyal medya videosu tüm gerçekleri ortaya çıkarana dek.
28.01.2024 Dünya
2024 Noter Çalışma saatleri: Noterler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
2024 Noter Çalışma saatleri: Noterler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Her gün binlerce vatandaşın noterlerde işlem yapması gerekiyor. Bazen son dakika yapılması gereken işlemler olabiliyor. Bu nedenle noter çalışma saatleri aratılırken "Noterler kaçta açılıyor, kapanıyor?" sorusu zaman zaman soruluyor.
2.01.2024 Gündem
Bakan Göktaş'tan engelli atamaları için müjdeli haber! Meclis'te duyurdu...
Bakan Göktaş'tan engelli atamaları için müjdeli haber! Meclis'te duyurdu... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Yeni yılın ilk ayında 2 bin 392 engelli atamasını da gerçekleştireceğimizin müjdesini milletimizle paylaşmak isterim. Bakanlığımıza sözleşmeli personel de alacağımızı duyurmak isterim" dedi.
17.12.2023 Gündem
Kayıp Ukraynalı çocuğu Putin'in müttefikinin evlat edindiği belirlendi
Kayıp Ukraynalı çocuğu Putin'in müttefikinin evlat edindiği belirlendi Ortaya çıkan belgelere göre, Vladimir Putin'in önemli bir siyasi müttefiki, Ukrayna'da çocuk bakımevinden kaçırılan bir çocuğu evlat edindi.
24.11.2023 Dünya
Ahzab Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Ahzab Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali İslam dini, Kur’an-ı Kerim’de yer alan tüm surelerin faziletleri olduğuna işaret edilen bir dindir. Bu bağlamda Müslümanlar Kur’an’da yer alan sureleri sık sık tekrar etmektedir. Ahzab Suresi de bu bağlamda okunan sureler arasında yer almaktadır.
24.10.2023 Sureler
'Dilek Taşı' dizisi ilk bölümü ile ekrana ve sosyal medyaya damga vurdu!
'Dilek Taşı' dizisi ilk bölümü ile ekrana ve sosyal medyaya damga vurdu! Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Dilek Taşı', 7 Eylül akşamı ilk bölümü ile ekranlara geldi. Eşi Canan için ameliyat parası ararken kendini hapishanede bulan Mustafa idam edilemeden önce son kez kızı Cemre'yi görmek istiyor. İlk bölümü ile seyirciden tam not alan yapım, zirvede açılış yaptı. İşte Dilek Taşı ilk bölümünde yaşananlar...
8.09.2023 Cadde
Oscar kazanan 'Kör Nokta' filminin hikayesi yalan çıktı!
Oscar kazanan 'Kör Nokta' filminin hikayesi yalan çıktı! Emekli NFL yıldızı Michael Oher'in hayat hikayesine dayanan 'The Blind Side' (Kör Nokta) filmiyle ilgili şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Oher, Tuohy çiftinin kendisini evlat edinme konusunda yalan söylediğini iddia etti.
15.08.2023 Cadde
İLAN BURSA 2. AİLE MAHKEMESİNDEN
İLAN BURSA 2. AİLE MAHKEMESİNDEN ESAS NO: 2022/441 Esas Davacılar NURTEN ARI, OĞUZHAN ARI ile Davalılar CANİP COŞKUNGÜN, SEVİM COŞKUNGÜN arasında mahkememizde görülmekte olan Evlat Edinme davasına ait dava dilekçesi ve cevaba cevap dilekçesi tüm aramalara rağmen Vahit ve Aynur oğlu,15/10/1982 doğumlu,18967678866 TC kimlik numaralı davalı Canip Coşkungün'ün, cevaba cevap dilekçesi tüm aramalara rağmen Vedat ve Sevinç kızı,29/11/1991 doğumlu,30625291200 TC kimlik numaralı davalı Sevim Coşkungün'ün tespit edilen adreslerine tebliğ edilememiş, dava dilekçesi ile cevaba cevap dilekçesi davalılara ilanen tebliğ edilmiştir...
7.07.2023 Resmi İlanlar
Emine Erdoğan koruyucu ailelerle bir araya geldi! 'Aile kurumumuz daha da güçleniyor'
Emine Erdoğan koruyucu ailelerle bir araya geldi! 'Aile kurumumuz daha da güçleniyor' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Herhangi bir sebeple ailesinden uzak düşmüş çocuklarımız, devletimizin yeni ve geleneksel tüm kurumlarında her türlü imkan sağlanarak bakılmaktadır" dedi.
7.07.2023 Haberler
Emine Erdoğan koruyucu ailelerle bir araya geldi! 'Aile kurumumuz daha da güçleniyor'
Emine Erdoğan koruyucu ailelerle bir araya geldi! 'Aile kurumumuz daha da güçleniyor' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Herhangi bir sebeple ailesinden uzak düşmüş çocuklarımız, devletimizin yeni ve geleneksel tüm kurumlarında her türlü imkan sağlanarak bakılmaktadır" dedi.
7.07.2023 Gündem
Evlat edindikleri kız çocuğu 'yetişkin' çıktı! 'Evdeki Düşman' filmi gerçek oldu
Evlat edindikleri kız çocuğu 'yetişkin' çıktı! 'Evdeki Düşman' filmi gerçek oldu İlk şokla küçük kızlarını yıkarken karşılaştılar, peşinden rahatsız edici başka 'keşifler' geldi. Kahveye zehirli temizlik malzemeleri koymaktan yüze dışkı atmaya akıl almaz çok sayıda iddianın dile getirildiği olaylar zinciri, artık bir belgesel.
27.05.2023 Dünya
Survivor'da eski yarışmacılardan 'Anlat Bakalım' performansı
Survivor'da eski yarışmacılardan 'Anlat Bakalım' performansı TV8'de ekrana gelen yarışma programı 'Survivor 2023', hız kesmeden devam ediyor. Survivor'ın yeni bölümünde Anlat Bakalım ve Bil Bakalım oyunu oynandı. Yarışmacılar, daha önce Survivor'da mücadele eden eski yarışmacılarla eşleşti. Keyifli anların yaşandığı oyunda renkli görüntüler ortaya çıktı.
20.05.2023 Cadde
Ya Eski Mezopotamya’da Doğsaydınız?
Ya Eski Mezopotamya’da Doğsaydınız? Eski Mezopotamya’da çocuklar, soyun devamının sağlanması açısından çok önemliydi. Yaşadığı çevreye faydalı olacak bireyler olarak yetiştirilmek istenen çocukların eğitimi “tablet evi” olarak isimlendirilen okullarda gerçekleşiyordu. Aileleri tarafından tanrıların hizmetine sunulabilen çocukların, borç karşılığında rehin alınması, kiralanması ya da satılması da mümkündü.
24.04.2023 Arkeoloji
Aile Bakanı Yanık'tan evlat edinme ve koruyucu aile açıklaması
Aile Bakanı Yanık'tan evlat edinme ve koruyucu aile açıklaması Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: "Depremden sonra koruyucu aile ve evlat edinme başvurularında kıyas kabul etmez artış oldu. Koruyucu aile müracaatı 350 bin, 65 bin civarında da evlat edinme başvurusu var." dedi.
22.03.2023 Haberler
Aile Bakanı Yanık'tan evlat edinme ve koruyucu aile açıklaması
Aile Bakanı Yanık'tan evlat edinme ve koruyucu aile açıklaması Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: "Depremden sonra koruyucu aile ve evlat edinme başvurularında kıyas kabul etmez artış oldu. Koruyucu aile müracaatı 350 bin, 65 bin civarında da evlat edinme başvurusu var." dedi.
22.03.2023 Gündem
Evlat edinmekten neden vazgeçiliyor? 'Deprem sonrası 380 bin başvuru var ama sevinemiyoruz'
Evlat edinmekten neden vazgeçiliyor? 'Deprem sonrası 380 bin başvuru var ama sevinemiyoruz' Gamze Bilir-Seyhan 23 yıl çocuk bekleyen bir aile tarafından evlat edinildi. Evlat edinildiğini ise 11 yaşındayken annesi ona söyledi. Bu gerçeği öğrendikten sonra hayatında hiçbir şey değişmedi. Çok sevdi, çok sevildi. Kurumlarda evlat edinme süreçleriyle yakından ilgilenen Gamze Bilir-Seyhan, şimdilerde sosyal medya hesabında depremde annesiz, babasız kalan çocuklara dair yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. "Başvurulara sevinemiyoruz, gerçekleri öğrendiğinde çoğu aile başvurusunu geri çekiyor" diyen Seyhan'ın söyledikleri ise bu yola çıkmak isteyenler için ders niteliğinde.
5.03.2023 Gündem
TBMM Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu, deprem felaketindeki çocukları tartıştı
TBMM Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu, deprem felaketindeki çocukları tartıştı TBMM Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu, uzmanları dinlemeye devam ediyor. Komisyon bugünkü toplantısında; 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketindeki çocukları tartıştı.
1.03.2023 Gündem
Depremzede çocuklar ile ilgili uzmanından açıklama! 'Gönüllü aile ile koruyucu aile karıştırılıyor'
Depremzede çocuklar ile ilgili uzmanından açıklama! 'Gönüllü aile ile koruyucu aile karıştırılıyor' Samsun Koruyucu Aile Derneği Başkanı Zeynep Çalış, gönüllü aile ile koruyucu ailenin birbiriyle çok fazla karıştırıldığını söyledi. Başkan Çalış, "Gönüllü aile yine devlet denetiminde ama izinli günlerinizde sizin aile ortamınızda yetiştirilmesidir. Koruyucu aile ise biyolojik çocuğunuz gibi 24 saat sizinle yetişen ve sürekliliği olan sistemdir. Çocuklarımız bizde sürekli yaşıyor. Aradaki fark budur’’ dedi.
26.02.2023 Gündem
Josef de Souza deprem hakkında konuştu! Fenerbahçe, Ali Koç ve Beşiktaş itirafı
Josef de Souza deprem hakkında konuştu! Fenerbahçe, Ali Koç ve Beşiktaş itirafı Beşiktaş'ın karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırdığı Josef de Souza açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu, ayrılık sürecini anlattı. Josef de Souza ayrıca deprem bölgesine yaptığı ziyarette yaşadıklarını da ilk kez dile getirdi.
18.02.2023 Beşiktaş
Refakatsiz çocuklara ‘koruyucu’ şemsiye
Refakatsiz çocuklara ‘koruyucu’ şemsiye Yakınlarını kaybeden depremzede çocuklarla ilgili farklı bir koruyucu aile modeli uygulanmayacak. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Şahin, “Öncelikle bu süreci en iyi bir şekilde atlatmaları için refakatsız çocuklarımızı kurumlarımızda bakım altına alacağız” dedi.
17.02.2023 Gündem
Depremzede çocuklar için 283 bin 'koruyucu aile' başvurusu
Depremzede çocuklar için 283 bin 'koruyucu aile' başvurusu Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler sonrası 283 binden fazla aile, refakatçisi olmayan afetzede çocuklara koruyucu aile olmak için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na e-Devlet üzerinden başvuruda bulundu.
15.02.2023 Gündem
Mucize bebeği çalmak istemişler!
Mucize bebeği çalmak istemişler! Suriye’nin kuzeyinde, deprem sonrası enkazda dünyaya gelen ve “mucize” olarak tanınan bebeğin tedavi gördüğü hastaneye silahlı saldırganlarca baskın düzenlendiği açıklandı.
15.02.2023 Dünya
Bakan Yanık: 369 çocuk ailelerine teslim edildi
Bakan Yanık: 369 çocuk ailelerine teslim edildi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Etlik Şehir Hastanesine giderek depremzede çocukları ziyaret etti. Bakan Yanık, “Bin 362 refakatsiz çocuktan 369’u ailelerine teslim edildi” dedi.
13.02.2023 Haberler
Bakan Yanık: 369 çocuk ailelerine teslim edildi
Bakan Yanık: 369 çocuk ailelerine teslim edildi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Etlik Şehir Hastanesine giderek depremzede çocukları ziyaret etti. Bakan Yanık, “Bin 362 refakatsiz çocuktan 369’u ailelerine teslim edildi” dedi.
13.02.2023 Gündem
4 büyükler, Hatayspor ve Gaziantep FK'lı oyunculara kucak açtı! İşte transfer edilecek isimler
4 büyükler, Hatayspor ve Gaziantep FK'lı oyunculara kucak açtı! İşte transfer edilecek isimler Süper Lig kulüpleri, büyük tahribata neden olan deprem nedeniyle Süper Lig'den çekilme kararı alan Hatayspor ve Gaziantep FK'lı oyunculara sahip çıktı. Kulüpler, transfer edecekleri oyuncuların bu sezonki maaşını üstlenecek. 4 büyüklerin de iki takımdan renklerine bağlayacağı futbolcular belli oldu.
13.02.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Evlat Edinme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.