Evleneceksen Gel

Evleneceksen Gel

Son dakika Evleneceksen Gel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Evleneceksen Gel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Evleneceksen Gel haber sayfamızda...

Evleneceksen Gel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 149 evleneceksen gel haberi bulunmuştur.
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan nişanlandı! 'Yanımda baba yok, baba gibi adamlar var'
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan nişanlandı! 'Yanımda baba yok, baba gibi adamlar var' Şarkıcı Emrah'ın DNA testi sonucu kabullendiği Tayfun Erdoğan, Bursa’da bir ev karşılığında feragatname imzalamış, bu belge ile babasının mirasından vazgeçmişti. Tayfun, evlilik yolunda ilk adımı attı. Yıllardır görüşmediği babasının yine yanında olmadığı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı nişan paylaşımlarıyla dikkat çekerken, ünlü isme gönderme yapmayı da ihmal etmedi.
30.01.2023 Cadde
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evleniyor
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evleniyor Şarkıcı Emrah'ın DNA testi sonucu kabullendiği oğlu Tayfun Erdoğan, evlilik için ilk adımı attı. 'Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı yarışmacıları arasında yer alan 31 yaşındaki Tayfun Erdoğan, Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' programına katılmıştı.
27.12.2022 Magazin
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evleniyor
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evleniyor Şarkıcı Emrah'ın DNA testi sonucu kabullendiği oğlu Tayfun Erdoğan, evlilik için ilk adımı attı. 'Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı yarışmacıları arasında yer alan 31 yaşındaki Tayfun Erdoğan, Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' programına katılmıştı.
27.12.2022 Cadde
Solmaz Çiros, Armağan Çağlayan'ın programını terk etti
Solmaz Çiros, Armağan Çağlayan'ın programını terk etti 'Evleneceksen Gel' isimli izdivaç programıyla adını duyuran ve şarkıcılık yapan Solmaz Çiros, Armağan Çağlayan'ın programını terk etti. Çiros, yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.
17.06.2021 Cadde
Solmaz Çiros kimdir, kaç yaşında? Solmaz Çiros nereli, ne iş yapıyor?
Solmaz Çiros kimdir, kaç yaşında? Solmaz Çiros nereli, ne iş yapıyor? Solmaz Çiros bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olarak katılacak. Daha önce evlilik programında yer alan Solmaz Çiros'un yaşamı ise merak ediliyor. Peki Solmaz Çiros kimdir, kaç yaşında?
17.11.2020 Cadde
Seda Sayan kaç yaşında? Seda Sayan nereli?
Seda Sayan kaç yaşında? Seda Sayan nereli? Seda Sayan kimdir? TV8 kanalında yayınlanan Yemekteyiz yarışması ile ekrana gelen Seda Sayan'ın yaşı merak konusu oldu. Yıllardır başarılı işlere imza atan Seda sayan nereli? İşte Seda Sayan'ın yaşamına dair merak edilenler...
6.04.2020 Gündem
Fenomen gelin adayı Solmaz Çiros bambaşka oldu
Fenomen gelin adayı Solmaz Çiros bambaşka oldu Evleneceksen Gel programının fenomen gelin adaylarından Solmaz Çiros'un, son halini gören tanıyamıyor.
15.01.2020 Magazin
Naz Mila cesur paylaşımlarına devam ediyor
Naz Mila cesur paylaşımlarına devam ediyor Naz Mila, ilk olarak evlilik programı ile adını duyurmasının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı cesur paylaşımlar ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. 1992 doğumlu olan Naz Mila son olarak bir gece kulübünde ettiği dans ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Naz Mila'nın göğüs dekoltesi dansının önüne geçti. Peki Naz Mila kimdir?
13.01.2020 Nevidyo
Naz Mila kimdir, kaç yaşında? Naz Mila aslen nereli?
Naz Mila kimdir, kaç yaşında? Naz Mila aslen nereli? Naz Mila, ilk olarak evlilik programı ile adını duyurmasının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı cesur paylaşımlar ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. 1992 doğumlu olan Naz Mila son olarak bir gece kulübünde ettiği dans ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Naz Mila'nın göğüs dekoltesi dansının önüne geçti. Peki Naz Mila kimdir?
13.01.2020 Gündem
Seda Sayan nereli? Seda Sayan kaç yaşında?
Seda Sayan nereli? Seda Sayan kaç yaşında? 30 Aralık 1962'de İstanbul'da doğan Seda Sayan şarkıcı, oyuncu ve sunucu. Şimdilerde O Ses Türkiye jürisi ve Yemekteyiz sunucusu olan Seda Sayan'ın özel yaşamı merak ediliyor. İşte Seda Sayan hakkında merak edilen bilgiler...
15.11.2019 Gündem
O Ses Türkiye ve Yemekteyiz'de ekrana gelen Seda Sayan hakkında merak edilenler | Kaç yaşında, nereli?
O Ses Türkiye ve Yemekteyiz'de ekrana gelen Seda Sayan hakkında merak edilenler | Kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye yarışmasında jirü olan ve Yemekteyiz yarışmasının sunucusu olan Seda Sayan'ın yaşamı merak ediliyor. Seda Sayan kaç yaşında? Seda Sayan nereli? soruları oldukça ilgi görüyor. Aynı zamanda şarkıcılık ve oyunculuk kariyerine de sahip olan Seda Sayan hakkındaki bilgiler haberimizde...
6.11.2019 Gündem
Kaan Güvenilir kimdir? Survivor Kaan
Kaan Güvenilir kimdir? Survivor Kaan Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'a yarışmanın ikinci haftasında katılan Kaan Güvenilir, bu hafta eleme potasında yer almıştı. Evleneceksen Gel yarışmasından sonra bu kez şansını Survivor'da deneyen Kaan Güvenilir yarışmaya veda etti.
27.02.2019 Gündem
Survivor yarışmacısı Kaan Güvenilir kimdir?
Survivor yarışmacısı Kaan Güvenilir kimdir? Survivor 2019'da heyecan dinmiyor. Yarışmacılar arasında büyük mücadele yaşanan isimlerden biri de Kaan Güvenilir. Daha önce izdivaç programıyla izleyici karşısına çıkan Kaan Güvenilir hakkında merak edilen bilgiler şu şekilde...
26.02.2019 Gündem
Survivor Kaan Güvenilir kimdir? Hangi programdaydı?
Survivor Kaan Güvenilir kimdir? Hangi programdaydı? Survivor 13. sezonuyla izleyicisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Survivor'da Türkiye - Yunanistan mücadelesinde yarışanlar ise izleyici tarafından merak konusu oldu. Daha önce evlilik programıyla karşımıza çıkan Kaan Güvenilir hakkında merak edilen bilgiler haberimizde...
19.02.2019 Gündem
Kaan Güvenilir kimdir? Kaan Güvenilir Survivor'da
Kaan Güvenilir kimdir? Kaan Güvenilir Survivor'da Kaan Güvenilir kimdir, kaç yaşında? Survivor Türkiye - Yunanistan'da yarışmaya son dahil olan isim Kaan Güvenilir oldu. Türk takımında yarışacak olan Kaan Güvenilir'i nereden tanıyoruz? İşte merak edilenler...
16.02.2019 Gündem
Şık giyimi ile dikkat çekti
Şık giyimi ile dikkat çekti Son olarak Seda Sayan ile 'Evleneceksen Gel' adlı programı sunan Uğur Arslan, önceki gün İstinyePark'da objektiflere yansıdı.
16.02.2019 Cadde
Kaan Güvenilir Survivor'da!
Kaan Güvenilir Survivor'da! Survivor 2019'un Türkiye ekibine yeni bir yarışmacı dahil oldu.
13.02.2019 Cadde
Survivor 2019'a yeni isim
Survivor 2019'a yeni isim Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan yarışmasına yeni bir isim katıldı. Geçtiğimiz yıllarda ekrana gelen Evleneceksen Gel adlı izdivaç yarışmasında yer alan Kaan Güvenilir Survivor 2019 kadrosunda.
12.02.2019 Cadde
Survivor Kaan Güvenilir kimdir? Kaan Güvenilir kaç yaşında?
Survivor Kaan Güvenilir kimdir? Kaan Güvenilir kaç yaşında? Survivor 2019'a yeni bir yarışmacı katıldı. Geçtiğimiz yıllarda ekranlara gelen Evleneceksen Gel adlı izdivaç programından tanınan Azim Kaan Güvenilir yeni Survivor yarışmacısı oldu. İşte Kaan Güvenilir'in hayat hikayesi...
13.02.2019 Cadde
Survivor 2019 yarışmacı adayı Azim Kaan kimdir?
Survivor 2019 yarışmacı adayı Azim Kaan kimdir? Survivor 2019 için yarışmacı adayları açıklandı! 2 Şubat'ta başlayacak olan Survivor 2019'da yarışmak için aday olan Azim Kaan kimdir?
2.01.2019 Gündem
Fenomen gelin adayı Solmaz, şarkıcı oldu!
Fenomen gelin adayı Solmaz, şarkıcı oldu! Solmaz'ı, evlilik programlarından tanıyoruz. İlk olarak Zuhal Topal'ın programına katılmış, ardından Seda Sayan ve Uğur Arslan'nın sunduğu 'Evleneceksen Gel'e çıkmıştı. Aşk-ı Roman dizisinde de başroldeydi. Solmaz, şimdi de şarkıcılığa soyundu ve ilk klibi yayınlandı. Peki klipte hangi şarkıyı söyledi dersiniz?
24.10.2018 Trend
RTÜK'e en çok 'Çukur' dizisi şikayet edildi
RTÜK'e en çok 'Çukur' dizisi şikayet edildi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 2018 yılının ilk 6 ayında en çok şikayeti diziler için aldı. Reyting rekortmeni yapımlar hakkında geçen yılın aynı dönemine göre 5 kat artışla 30 bin 358 şikayet yapıldı. İzleyicilerin en çok şikayette bulunduğu diziler arasında 'Çukur', 'Sen Anlat Karadeniz', 'Yeni Gelin' ve 'Avlu' yer aldı. 'Adnan Oktar ile Sohbetler' programı da en çok şikayet edilen üçüncü program oldu.
24.08.2018 Cadde
Uğur Arslan alışveriş turunda
Uğur Arslan alışveriş turunda Son olarak Seda Sayan ile 'Evleneceksen Gel' adlı programı sunan ancak programın yayından kaldırılması ile televizyon dünyasından uzak kalan sunucu ve şair Uğur Arslan, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
8.08.2018 Cadde
Uğur Arslan'dan yeni program!
Uğur Arslan'dan yeni program! Show TV’de yayınlanan Seda ve Uğur’la isimli programın sunucuları Seda Sayan ve Uğur Arslan ayrılmış ve yollarına yalnız devam etme kararı almıştı.
8.01.2018 Cadde
Gelin adayları, taliplerini dans ederek etkilemeye çalıştı
Gelin adayları, taliplerini dans ederek etkilemeye çalıştı Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu izdivaç programında gelin adayları, beğendikleri erkeği elde etmek için dans figürlerini sergiledi. Programın son yayınlanan tanıtım jeneriğinde gelin adayları beğendikleri damat adayı için canlı yayında rekabete tutuşuyor. Birbirlerine yönelik sert ifadeler kullanan gelin adayları, sonunda damat adaylarını etkilemek için dans figürlerini konuşturmaya başlıyor.
11.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Evleneceksen Gel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.