Hadise ve Mehmet Dinçerler evleniyor
Hadise ve Mehmet Dinçerler evleniyor Şarkıcı Hadise ve iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler'den yeni bir paylaşım geldi. Hadise'nin paylaştığı videoda parmağındaki tektaş ve "Bizim hikayemiz şimdi başlıyor" notu dikkat çekti.
21.01.2022 Cadde
Hilal Altınbilek-Metin Hara çiftinden evlilik sinyali
Hilal Altınbilek-Metin Hara çiftinden evlilik sinyali ATV ekranlarında yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova' adlı dizide rol alan oyuncu Hilal Altınbilek, bir süredir birlikte olduğu yazar sevgilisi Metin Hara'yla Bebek'te objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü çift, "Evlilik düşünüyor musunuz? Aileler tanıştı mı?" sorusuna yanıt verdi.
14.12.2021 Cadde
Merve Özbey kimdir Kaç yaşında?
Merve Özbey kimdir Kaç yaşında? 18 Temmuz 1988'de İstanbul'da doğan Mever Özbey, Erdem Kınay ile iş birliğine gittiği "Duman" ve "Helal Ettim" şarkılarıyla Türkiye'de ün kazandı. Son zamanlarda çok konuşulan Merve Özbey, evleneceğini duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini meraklandıran Merve Özbey, Kenan Koçak ile nikah masasına oturacak.
20.09.2019 Gündem
Defne Samyeli kimdir? Defne Samyeli ve Cem Yılmaz evleniyor mu?
Defne Samyeli kimdir? Defne Samyeli ve Cem Yılmaz evleniyor mu? Defne Samyeli kimdir? Güzelliği ve başarılı kariyeriyle dikkatleri üzerine çeken Defne Samyeli, yaşadığı aşk ile çok konuşuluyor. Cem Yılmaz ile ilişkisine devam eden Defne Samyeli evlenecek mi iddiaları, Defne Samyeli kimdir? sorusunu arttırdı. İşte Defne Samyeli hakkında merak edilen bilgiler...
4.10.2018 Gündem
Sibel Can kimdir?
Sibel Can kimdir? Renkli Sayfalar magazin programına telefonla bağlanan Sibel Can'ın eski eşi Hakan Ural Sibel Can'ın evleneceği iddiasına yanıt verdi. Peki Sibel Can kimdir? İşte detaylar...
12.05.2016 Gündem