20 erkeği evlenme vaadiyle dolandıran çete çökertildi!
20 erkeği evlenme vaadiyle dolandıran çete çökertildi! Çanakkale’de, 20 erkeği evlenme vaadiyle kandırarak 5 milyon TL dolandıran şahıs, oğlu ve 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, 2 yıl önce aynı yöntemle erkekleri ağına düşürerek dolandırmış ve tutuklanmıştı.
14.03.2022 Haberler
İnternette tanıştığı kadının evlilik vaadiyle dolandırdı!
İnternette tanıştığı kadının evlilik vaadiyle dolandırdı! Mersin’de yaşayan F.K. (29), internet üzerinden tanışıp sevgili olduğu S.Ö. isimli kadın tarafından, evlilik vaadi ile yaklaşık 20 bin TL dolandırıldığını ileri sürüp, şikayetçi oldu. F.K., duyguları ile oynandığını belirterek, internette tanışılan kişilere güvenilmemesi gerektiğini söyledi.
7.01.2021 Gündem
79 yaşında evlilik vaadiyle dolandırıldı
79 yaşında evlilik vaadiyle dolandırıldı Kütahya’da, evlilik vaadiyle H.A.’yı (79) 17 bin lira değerinde altının yanı sıra 200 euro ve bin 600 lirasını alarak dolandıran 4 şüpheli, Denizli’nin Çivril ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Kütahya’ya getirilerek adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3’ü, ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.
28.10.2020 Haberler
Evlenme vaadiyle kandıran adamı perişan etti
Evlenme vaadiyle kandıran adamı perişan etti Hindistan'ın Madya Pradeş eyaletine bağlı Indore kentinde resepsiyonda çalışan genç bir kadın kendisini evlenme vaadiyle kandırarak ilişkiye giren doktoru evire çevire dövdü.Polis açıklamasına göre, Vasundhara Sharma adlı kadın bir süre yanında resepsiyon görevlisi olarak çalıştığı Doktor Arpit Chopra ile yakınlaştı.Vasundhara Sharma, kendisiyle evlenme vadinde bulunduğunu iddia ettiği doktorla ilişkiye girdi.Ancak doktor bir süre sonra kadını işten çıkardığı gibi telefonlarına da çıkmamaya başlayınca, genç kadın Chopra'nın muayenehanesini basarak doktoru yarım saate yakın bir süre tekme, tokat ve yumruklarla dövdü.Muayenehanede bulunanlar ancak giysileri parçalanan doktorun yere düşerek bilincini kaybetmesinden sonra olaya müdahale ederek polis çağırdı.Genç kadının intikamı olay yerindeki güvenlik kamerasına işte böyle yansıdı.
11.09.2019 İlginç Videolar