Evli

Evli

Son dakika evli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan evli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan evli haber sayfamızda...

Evli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.711 evli haberi bulunmuştur.
Sapık iş arkadaşı çıktı! Sahte hesapla 'taciz'
Sapık iş arkadaşı çıktı! Sahte hesapla 'taciz' Ankara'da O.S.U. (26) hakkında, aynı iş yerinde bir dönem çalıştığı Y.I. (35) adlı kadına sosyal medya platformunda açtığı sahte hesap üzerinden mesaj göndererek tacizde bulunduğu suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
23.04.2024 Gündem
Aslı İnandık ve Ahad Kazmaz'dan kötü haber! 6 yıllık evlilik bitiyor
Aslı İnandık ve Ahad Kazmaz'dan kötü haber! 6 yıllık evlilik bitiyor 2018 yılında menajer sevgilisi Ahad Kazmaz ile nikah masasına oturan Aslı İnandık, sosyal medya hesabından eşiyle olan fotoğrafları kaldırmasıyla ayrılık iddialarını gündeme getirmişti. Bir süredir birlikte görünmeyen ünlü çiftin boşanacakları ortaya çıktı.
23.04.2024 Cadde
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı tam gaz devam! Evlilik sorusu gülümsetti
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı tam gaz devam! Evlilik sorusu gülümsetti Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte 'Aile' dizisinde başrolü paylaşan oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile şimdilerde ekranlarda olan oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un aşkı tam gaz devam ediyor. İkili geçtiğimiz pazar günü güneşli havayı fırsat bilip eşofman takımlarını giyerek yürüyüşe çıktı.
23.04.2024 Cadde
Sigara içmek için pencereye çıkan adam düşerek öldü
Sigara içmek için pencereye çıkan adam düşerek öldü Diyarbakır'da sigara içmek için pencereye çıkan ve dengesini kaybederek düşen Yusuf Gümüş (34), hayatını kaybetti.
22.04.2024 Gündem
Doktorlar Metehan'ı tedavi edemiyor: Adı bilinmeyen bir hastalık
Doktorlar Metehan'ı tedavi edemiyor: Adı bilinmeyen bir hastalık Ordu’da yaşayan evli çift, 10 yaşındaki çocukları Metehan’a tam anlamıyla teşhis konulup, tedavi edilmesini istiyor. Serebral palsi hastası olduğu düşünülen çocuk, akranları gibi yürüyüp oynayamadığı gibi şırınga ile özel mama ile besleniyor, sürekli olarak yatakta hareketsiz duruyor.
22.04.2024 Haberler
Michael Douglas'ı çocuklarının dedesi sandılar! 'Ben bir babayım'
Michael Douglas'ı çocuklarının dedesi sandılar! 'Ben bir babayım' Meslektaşı Catherine Zeta-Jones'la (54) 2000 yılından beri mutlu bir evlilik sürdüren Hollywood yıldızı Michael Douglas (79), kendisini üniversite kampüsünde 20'li yaşlarındaki çocuklarıyla görenlerin bazen baba değil, dede sandıklarını söyledi.
22.04.2024 Cadde
Doktorlar Metehan'ı tedavi edemiyor: Adı bilinmeyen bir hastalık
Doktorlar Metehan'ı tedavi edemiyor: Adı bilinmeyen bir hastalık Ordu’da yaşayan evli çift, 10 yaşındaki çocukları Metehan’a tam anlamıyla teşhis konulup, tedavi edilmesini istiyor. Serebral palsi hastası olduğu düşünülen çocuk, akranları gibi yürüyüp oynayamadığı gibi şırınga ile özel mama ile besleniyor, sürekli olarak yatakta hareketsiz duruyor.
22.04.2024 Gündem
Feci kaza sonrası hayatını kaybetti! Kahreden detay ortaya çıktı
Feci kaza sonrası hayatını kaybetti! Kahreden detay ortaya çıktı Aydın'ın Germencik ilçesinde otomobille seyir halindeyken şarampole yuvarlanan sürücü Mustafa Akkaya (46) hayatını kaybetti, yanında bulunan Merdan Aydın ise ağır yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
21.04.2024 Gündem
Maden faciasında can veren işçi 66 gün sonra toprağa verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan aileyi aradı
Maden faciasında can veren işçi 66 gün sonra toprağa verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan aileyi aradı Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan 9 işçiden, 66 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Adnan Keklik (42) toprağa verildi. Cenazeye, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aileyi aradı.
20.04.2024 Gündem
Icardi ve Wanda Nara İstanbul gecelerinde! Ünlü futbolcuya tezahürat yağdı
Icardi ve Wanda Nara İstanbul gecelerinde! Ünlü futbolcuya tezahürat yağdı Başarılı sporculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da sık sık adından söz ettiren Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, önceki akşam İstanbul gecelerinde gezintiye çıktı. Ünlü çift, sevenleri tarafından tezahürat yağmuruna tutuldu.
20.04.2024 Cadde
İzzet Yıldızhan'dan 23 yıllık eşiyle ilk fotoğraf!
İzzet Yıldızhan'dan 23 yıllık eşiyle ilk fotoğraf! Türkücü İzzet Yıldızhan'ın 23 yıldır evli olduğu eşi ilk kez görüntülendi. Eşiyle kamera karşısına geçmeyen ve sosyal medyada fotoğrafını yayınlamayan sanatçının, konservatuvar mezunu Ajda Yıldızhan ile katıldıkları davette fotoğrafı ortaya çıktı.
20.04.2024 Cadde
İstanbul Havalimanı yeni CEO’su Selahattin Bilgen oldu
İstanbul Havalimanı yeni CEO’su Selahattin Bilgen oldu Türkiye’nin Dünya’ya açılan kapısı olan ve Avrupa’nın en yoğun havalimanı olma unvanını elinde bulunduran İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA CEO’luğuna daha önce bu görevi vekaleten yürüten Selahattin Bilgen atandı.
19.04.2024 Ekonomi
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi!
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi! Bursa'nın İznik ilçesinde define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazdan zehirlendikleri değerlendiren Tevfik Özdemir (68) ve oğlu Okan Özdemir (42) Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yan yana toprağa verildi. İbrahim Ergün (38) ise İznik’te defnedildi.
19.04.2024 Gündem
Eşini ve babasını öldürüp, annesini yaraladı! Katil damadın ifadesi ortaya çıktı
Eşini ve babasını öldürüp, annesini yaraladı! Katil damadın ifadesi ortaya çıktı Bolu’da Meltem Zengin (35), çalıştığı fabrikadaki mesaisinin ardından gittiği babasının evinde sorunlar yaşadığı eşi Serkan Zengin’in (36) saldırısına uğradı. Damat Zengin, eşi ile kayınpederi Turgut Doğanyiğit’i (63) öldürüp, kayınvalidesi Emine Doğanyiğit’i ise yaraladı. Gzöaltına alınan i Serkan Zengin’in ifadesi ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
BEKÇİ ALIMI 2024 | 👮 Bekçilik başvurusu ne zaman, başladı mı? 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım tarihi...
BEKÇİ ALIMI 2024 | 👮 Bekçilik başvurusu ne zaman, başladı mı? 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım tarihi... Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yakından takip ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi bünyesinde gerçekleştirilen bekçi alımı ne zaman? 2024 1. dönem bekçi alımı başvurusu başladı mı?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Kim Kardashian'ın tatil pozu sosyal medyanın diline düştü! 'Neden diz boyundaki suya dalıyor?'
Kim Kardashian'ın tatil pozu sosyal medyanın diline düştü! 'Neden diz boyundaki suya dalıyor?' Özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, Turks ve Caicos Adaları'na tatile gitti. Tatilde çekilen pozlarını Instagram sayfasından paylaşan Kardashian'ın diz boyu derinliğindeki denizde dalış yapmaya çalıştığı kare, sosyal medyada gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
Şırnak'ta taciz iddiası ile tutuklanan uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı
Şırnak'ta taciz iddiası ile tutuklanan uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı Şırnak'ta 12 Nisan'da bir kadını taciz ettiği iddiası ile darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı.
18.04.2024 Gündem
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü'
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı’nın fotoğrafı da sonunda ortaya çıktı. Adını ‘Sofi’ olarak değiştiren Orancı’nın dört küçük çocuğunu yıllar önce bırakıp Almanya’ya kaçtığı öğrenildi. Programa bağlanan bir izleyicinin anlattıkları ise Müge Anlı'yı da şoke etti.
18.04.2024 Cadde
Yasak aşkta skandallar zinciri! Aralarında 17 yaş fark var, ikisi de kovuldu
Yasak aşkta skandallar zinciri! Aralarında 17 yaş fark var, ikisi de kovuldu Kıdemli polis şefi, genç bir meslektaşıyla yaşadığı romantik ilişkinin ortaya çıkmasıyla İngiltere'de manşetlere taşındı ve şimdi işini kaybetme tehlikesiyle yüzleşiyor.
18.04.2024 Dünya
SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Survivor Yunus Emre Özden ne iş yapıyor, nereli?
SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Survivor Yunus Emre Özden ne iş yapıyor, nereli? Survivor'da Yunus Emre yaşadığı tartışmalar sıklıkla gündeme geliyor. Yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Yunus Emre'nin yaşamı merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki Survivor Yunus Emre kimdir, kaç yaşında?
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı fotoğrafına gelen yoruma sessiz kalamadı!
Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı fotoğrafına gelen yoruma sessiz kalamadı! "Gamsız" ve "Ben Sensiz Ne Yaparım?" gibi hit olmuş şarkılarla tanınan şarkıcı Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı, sosyal medya hesabından yayınladığı aşk pozuyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim takipçisinden gelen bir yoruma da verdiği cevapla şaşırttı.
18.04.2024 Cadde
Köye muhtar seçildi! Mazbatasını alacaktı, ölüm haberi geldi
Köye muhtar seçildi! Mazbatasını alacaktı, ölüm haberi geldi Bursa’da 31 Mart yerel seçimlerinde 96 oy alarak seçilen mahalle muhtarı, mazbatasını almasına saatler kala hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Melisa Şenolsun'dan bikinili poz! 'Ortaya karışık'
Melisa Şenolsun'dan bikinili poz! 'Ortaya karışık' Atiye, Masumlar Apartmanı, Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerde boy gösteren genç oyuncu Melisa Şenolsun, sosyal medya hesabından bikinili pozunu yayınladı. Ünlü güzelin gönderilerine dakikalar içerisinde sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
17.04.2024 Cadde
Bayram ziyaretinde feci olay! Eşini öldürüp, kuzenini yaralayıp kendini vurdu
Bayram ziyaretinde feci olay! Eşini öldürüp, kuzenini yaralayıp kendini vurdu Balıkesir'de bir kişi, bayram ziyaretine gittiği baba evinde çıkan tartışmada eşini öldürüp, kuzenini yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar teşebbüsünde bulundu.
16.04.2024 Gündem
Bayram ziyaretinde aile dehşeti: Eşini öldürdü, kuzenini yaraladı, intihara kalkıştı
Bayram ziyaretinde aile dehşeti: Eşini öldürdü, kuzenini yaraladı, intihara kalkıştı Balıkesir'in Manyas ilçesinde polis memuru Mehmet Kanat (35), bayram ziyaretine gittiği babasının evinde, eşi Kübra Kanat’ı (32) öldürüp, kuzeni Mesut Görgül’ü (37) yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu.
16.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Evli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.