Evli Kadın

Evli Kadın

Son dakika evli kadın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan evli kadın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan evli kadın haber sayfamızda...

Evli Kadın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.491 evli kadın haberi bulunmuştur.
Rüya balayı yarım kaldı, 'bitmeyen kaşıntı' kabusa dönüştü! Doktorlar çaresiz
Rüya balayı yarım kaldı, 'bitmeyen kaşıntı' kabusa dönüştü! Doktorlar çaresiz 'Rüya' balayı tatilleri için gün sayıyorlardı, aniden ortaya çıkan hastalık sayısız semptomla genç kadının hayatını zehir etti. Yapılan sayısız testten sonra, bilim insanlarının neyin sebep olduğunu bilmediği ve tedavisi olmayan nadir hastalığa yakalandığı anlaşıldı.
28.03.2024 Dünya
H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: H Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: H Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı en büyük heyecanlardan birisi de isim seçme. Çağa uygun modern, popüler, nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış isimleri tercih etmek isteyen anne ve baba adayları kız bebek isimleri anlamları konusuna oldukça dikkat ediyor. Çocuklarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler oldukça seçici davranıyor. Kız bebek isimleri ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giren bazı anne baba adayları kendileri veya diğer çocukları ile de uyumlu isim seçmek istiyor. H harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Soyadı özgürlüğü 2024’te başlayacak
Soyadı özgürlüğü 2024’te başlayacak Anayasa Mahkemesi (AYM), 28 Nisan 2023’te Resmi Gazete’de yayınlanan kararı ile kadının evlilikten sonra hiçbir külfete katlanmadan sadece bekarlık soyadını kullanabilmesinin yolunu açtı.
20.08.2023 Gündem
Evli kadına mesaj atan güvenlik görevlisi yumrukların hedefi oldu
Evli kadına mesaj atan güvenlik görevlisi yumrukların hedefi oldu İstanbul Esenyurt’ta iddiaya göre bir sitenin güvenlik görevlisi, binada yaşayan evli bir kadına mesaj atarak rahatsızlık verdi. Gelen mesajları gören kadının eşi ise, çılgına dönüp güvenlik görevlisini darp etti.
18.10.2022 Haberler
Güvenlik görevlisi evli kadına mesaj attı! Çılgına dönen koca dehşet saçtı
Güvenlik görevlisi evli kadına mesaj attı! Çılgına dönen koca dehşet saçtı İstanbul Esenyurt’ta iddiaya göre bir sitenin güvenlik görevlisi, binada yaşayan evli bir kadına mesaj atarak rahatsızlık verdi. Gelen mesajları gören kadının eşi ise, çılgına dönüp güvenlik görevlisini öldüresiye dövdü.
18.10.2022 Gündem
Selen Görgüzel'in yeni gençlik formülü: Ayı kanı!
Selen Görgüzel'in yeni gençlik formülü: Ayı kanı! Yakında zamanda Hamdi Alkan'la yollarını ayıran oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Daha önce yüzüne sünnet derisinden elde edilen hücre enjekte ettiren ünlü isim, şimdi de vücuduna ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yaptığını açıkladı. Ardından evli adamların kendisine sosyal medyadan mesajlar yazdığını belirten Görgüzel, "Vallahi ifşa ederim. Bu ne cüret" diye konuştu.
12.10.2022 Cadde
Evli adamla birlikte olan kadın dakikalarca dövüldü
Evli adamla birlikte olan kadın dakikalarca dövüldü Avcılar’da evli bir adamla birlikte olduğu iddia edilen kadın, adamın ailesi tarafından sokak ortasında darp edildi. Dakikalarca devam eden olayda sopa ve yumruklar havada uçuştu.
22.08.2022 Haberler
Ankara'da 3 aylık evli kadın ölü bulundu
Ankara'da 3 aylık evli kadın ölü bulundu Ankara'nın Polatlı ilçesinde Şevval Abanoz evinin yakınındaki eski hastane binasının 3'üncü katından düşerek hayatını kaybetti. Şevval Abanoz'un 3 ay önce evlendiği eşi Samet Abanoz, ifadesi için polis merkezine götürüldü.
29.01.2022 Haberler
Ankara'da 3 aylık evli kadın ölü bulundu
Ankara'da 3 aylık evli kadın ölü bulundu Ankara'nın Polatlı ilçesinde Şevval Abanoz evinin yakınındaki eski hastane binasının 3'üncü katından düşerek hayatını kaybetti. Şevval Abanoz'un 3 ay önce evlendiği eşi Samet Abanoz, ifadesi için polis merkezine götürüldü.
29.01.2022 Gündem
38 yıllık eşini terk edip baldızına evlilik teklif etti! Yargıtay'dan karar
38 yıllık eşini terk edip baldızına evlilik teklif etti! Yargıtay'dan karar Torununa bakmak için başka şehre giden 38 yıllık eşinin evi terk ettiğini öne sürerek mahkeme kararıyla terk ihtarı gönderen kocanın, baldızına evlilik teklifi ettiği ortaya çıktı. Yıllar süren boşanma davasına son noktayı koyan Yargıtay, baldızına evlilik teklif eden erkeğin kusurlu olduğuna hükmetti.
12.12.2021 Gündem
2.5 aylık evli kadın anlattı, herkes dehşete düştü
2.5 aylık evli kadın anlattı, herkes dehşete düştü Adana’da 2.5 ay önce evlenen bir kadın, sürekli şiddet gördüğü kocasının kendisini darp edip bıçakla tehdit ettiğini, otomobili TIR'ın üzerine sürüp, direksiyonu son anda çevirdiğini, evde darp edip üzerinde bıçak gezdirdiğini öne sürdü. Eşini 'kendine getirmek' için darp ettiğini ileri süren koca, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
8.12.2021 Gündem
3 ilde bebek vahşeti! Anneleri tarafından öldürüldüler
3 ilde bebek vahşeti! Anneleri tarafından öldürüldüler Kocaeli, Diyarbakır ve Gaziantep’ten vahşet haberleri peş peşe geldi. 3 ilde 3 kadın yeni doğan bebeğini öldürdü. Kocaeli’nde evde doğum yapan bir kadın, erkek bebeğini bıçaklayarak öldürdü. Diyarbakır’da ise çöp konteynerinde yeni doğmuş kız bebeğe ait ceset bulundu. Öte yandan Gaziantep’te de evlilik dışı ilişkiden olan bebeğini evde gizlice doğurduktan sonra ölümüne neden olduğu için tutuklu yargılanan 3 çocuk annesi Hatice A. kendisini “Ben iyi bir anneyim” sözleriyle savundu. Hatice A.’nın ölen bebeği aldattığı eşine haberi olmadan çöpe attırdığı da ortaya çıktı.
20.01.2021 Gündem
Rusya'da evli kadınla basıldığı iddia edilen kişinin kaçma anı kamerada!
Rusya'da evli kadınla basıldığı iddia edilen kişinin kaçma anı kamerada! Rusya'nın Kuznetsk şehrinde kocasını aldatan bir kadının, kocasının eve gelmesi sonucu aldattığı sevgilisinin apartmanın balkonundan aşağı sarkarak evden kaçma anları ilginç görüntülere sahne oldu.
2.01.2021 Haberler
Canlı yayında şok! Esra Erol'da bir DNA testi olayı daha
Canlı yayında şok! Esra Erol'da bir DNA testi olayı daha Esra Erol'un ATV'de yayınlanan programında bir skandal daha patladı. Evli kadın, evli sevgilisiyle birlikte olup çocuk yaptığını iddia etti. Çocuğunun babasını ise resmi nikahlı eşinin nüfusuna kaydettiğini açıkladı. Esra Erol şok gerçeği açıklayınca iki sevgili şaşkına döndü.
16.12.2020 Gündem
Son dakika...Canlı yayında DNA sonucu açıklandı! Bir skandal daha
Son dakika...Canlı yayında DNA sonucu açıklandı! Bir skandal daha Esra Erol'un ATV'de yayınlanan programında bir skandal daha patladı. Evli kadın, evli sevgilisiyle birlikte olup çocuk yaptığını iddia etti. Çocuğunun babasını ise resmi nikahlı eşinin nüfusuna kaydettiğini açıkladı. Esra Erol şok gerçeği açıklayınca iki sevgili şaşkına döndü.
16.12.2020 Gündem
Son dakika... Sevgilisine çıplak fotoğraf yollayan evli kadına çifte şok!
Son dakika... Sevgilisine çıplak fotoğraf yollayan evli kadına çifte şok! Gelen son dakika haberine göre; Ankara 16. Aile Mahkemesi, evli olduğu halde internet üzerinden tanıştığı ve duygusal ilişki yaşadığı kişiye çıplak fotoğraflarını gönderen kadını tam kusurlu buldu. Mahkeme, çiftin boşanmasına ve kadının kocasına toplam 30 bin TL tazminat ödemesine karar verdi.
27.11.2020 Gündem
Son dakika... Evli kadına tecavüz edip videosunu kocasına gönderdi!
Son dakika... Evli kadına tecavüz edip videosunu kocasına gönderdi! Gelen son dakika haberine göre; 25 yıllık evli kadın, kendisini 29 yıldır saplantı haline getiren adam tarafından bayıltılarak kaçırılıp tecavüze uğradı. Şikâyet üzerine yakalanan zanlı hakkında 28 yıl hapis istendi.
23.11.2020 Gündem
Antalya’da evli kadını silahla tehdit eden şüpheli tutuklandı!
Antalya’da evli kadını silahla tehdit eden şüpheli tutuklandı! Antalya’da, evine icra gelen evli ve 1 çocuk annesi N.D.'yi (38) avukat olduğunu söyleyerek kandırdıktan sonra taciz etmekten 'konutu terk etmeme' cezası verilen Murat Özbay, başsavcılığın itirazı sonrasında çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe 'silahlı tehdit' suçundan tutuklandı.
16.09.2020 Gündem
Her evde yaşanıyor! Boşanma sebebi sayıldı...
Her evde yaşanıyor! Boşanma sebebi sayıldı... Yargıtay'dan çok önemli bir karar verildi. Misafir istememek haklı boşanma sebebi sayıldı.
18.07.2020 Ekonomi
Antalya'da taciz iddiasıyla pusu kurulup dövülen adam ilk kez konuştu!
Antalya'da taciz iddiasıyla pusu kurulup dövülen adam ilk kez konuştu! Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, iddiaya göre, kendisini telefonla tehdit ve taciz eden adamı evine çağıran evli kadın, kocasıyla bir olup adama meydan dayağı attı. Olay sonrasında konuşan Kadir Özenç (45), çiftin kendisine bilmediği bir nedenle tuzak kurduğunu öne sürdü. H.Y. ve kocası V.Y. dahil 6 kişi tarafından dövüldüğünü anlatan Kadir Özenç, "Bu benim halamın torunu. Kocası da eniştem olur. Bu tuzağı neden yaptılar, neyin nesiydi bilmiyorum. Beni eve davet etti. Demir kapıyı eşi açtı. İçeriye girdiğim anda boynuma sert cisimle vuruldu. Sırtımı bir döndüm 6 kişi vardı. Yere yıktılar. Sopalarla vurmaya başladılar. Elimi ayağımı bağladılar" dedi.
27.05.2020 Haberler
Son dakika haberler: Taciz iddiasıyla pusu kurulup dövüldü! İlk kez konuştu
Son dakika haberler: Taciz iddiasıyla pusu kurulup dövüldü! İlk kez konuştu Son dakika haberine göre, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, iddiaya göre, kendisini telefonla tehdit ve taciz eden adamı evine çağıran evli kadın, kocasıyla bir olup adama meydan dayağı attı. Olay sonrasında konuşan Kadir Özenç (45), çiftin kendisine bilmediği bir nedenle tuzak kurduğunu öne sürdü. H.Y. ve kocası V.Y. dahil 6 kişi tarafından dövüldüğünü anlatan Kadir Özenç, "Bu benim halamın torunu. Kocası da eniştem olur. Bu tuzağı neden yaptılar, neyin nesiydi bilmiyorum. Beni eve davet etti. Demir kapıyı eşi açtı. İçeriye girdiğim anda boynuma sert cisimle vuruldu. Sırtımı bir döndüm 6 kişi vardı. Yere yıktılar. Sopalarla vurmaya başladılar. Elimi ayağımı bağladılar" dedi.
27.05.2020 Gündem
Son dakika haberler: Taciz eden adamı tuzağa düşürdü! Evli çiftin planını polis yakaladı
Son dakika haberler: Taciz eden adamı tuzağa düşürdü! Evli çiftin planını polis yakaladı Gelen son dakika haberine göre, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, iddiaya göre, kendisini telefonla tehdit ve taciz eden adamı evine çağıran evli kadın, kocasıyla bir olup adama meydan dayağı attı. Olay yerine gelen polis, yarı baygın halde bulduğu adamı ambulansla hastaneye kaldırdı.
23.05.2020 Gündem
Antalya'da evli kadına taciz iddiası karı-kocanın hastanelik eden sopalı dayağıyla bitti
Antalya'da evli kadına taciz iddiası karı-kocanın hastanelik eden sopalı dayağıyla bitti Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, iddiaya göre kendisiyle ilişkiye girmesi için telefonla tehdit e adamı evine çağıran evli kadın, kocasıyla bir olup adama meydan dayağı attı. Olay yerine gelen polis, yarı baygın halde bulduğu adamı ambulansla hastaneye kaldırdı. Edinilen bilgilere göre olay Koru mahallesinde dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Evli ve bir çocuğu bulunan Hatice Yaman, kendisini telefonlara arayarak ilişki teklifinde bulunduğunu iddia ettiği 45 yaşındaki Kadir Ö’yü eşinin evde olduğu saatte evine çağırdı. Motosikletiyle Hatice Yaman’ın evine giden Kadir Ö., iddiaya göre eve girer girmez Hatice Yaman’a saldırdı. Evde bekleyen Hatice Yaman’ın eşi Veysel Yaman, eline geçirdiği sopayla Kadir Ö’ye saldırdı. Hatice Yaman’ın eşine yardım etmesiyle Kadir Ö. hastanelik oldu.
23.05.2020 Haberler
Yeni dönem başlıyor! Artık e-Devlet'ten yapılabilecek...
Yeni dönem başlıyor! Artık e-Devlet'ten yapılabilecek... Yapılan yeni düzenlemeyle evli veya boşanmış kadınların kullandıkları veya kullanacakları soyadlarına ilişkin başvuruları e-başvuru sistemi kapsamında e-Devlet'ten alınabilecek.
22.02.2020 Gündem
Evli kadını mesajla taciz ettiği iddia edilen kişiye meydan dayağı!
Evli kadını mesajla taciz ettiği iddia edilen kişiye meydan dayağı! Bursa'da evli kadına cinsel içerikli mesaj atıp kapısına dayandığı ileri sürülen şahıs, kadının eşi ve akrabaları tarafından darp edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri vatandaşları zor sakinleştirirken, darp edilen şahıs hastanede tedavi altına alındı.
15.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Evli Kadın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.