Evrim Alasya

Evrim Alasya

Son dakika Evrim Alasya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Evrim Alasya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Evrim Alasya haber sayfamızda...

Evrim Alasya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 257 evrim alasya haberi bulunmuştur.
Evrim Alasya'dan 'Kızılcık Şerbeti' açıklaması! 'Akrabalarınızı seçemiyorsunuz'
Evrim Alasya'dan 'Kızılcık Şerbeti' açıklaması! 'Akrabalarınızı seçemiyorsunuz' İkinci sezonuyla ekranlarda olan 'Kızılcık Şerbeti'nde 'Kıvılcım' karakterine hayat veren Evrim Alasya, Kadın Dayanışması etkinliği öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Dizi hakkında konuşan Alasya "Hepimizin hayatında benzer karakterler var" dedi.
19.01.2024 Cadde
Yol uzun, seçim zor, karar imkânsız
Yol uzun, seçim zor, karar imkânsız Evrim Alasya’nın oğlunun katiliyle yüzleşen bir anneyi canlandırdığı “Uzun Yol”, kişisel seçimleri sert ve iddialı şekilde tartışıyor.
14.01.2024 Kültür Sanat
Tüm ekip isyan edince Acun Ilıcalı devreye girdi! Doğu Demirkol 'O Ses'ten çıkarıldı
Tüm ekip isyan edince Acun Ilıcalı devreye girdi! Doğu Demirkol 'O Ses'ten çıkarıldı Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasının 'Yılbaşı Özel' programı, 31 Aralık akşamı yayınlandı. Oyuncu ve komedyen Doğu Demirkol yayın öncesi duyurulara çıkarılmasına rağmen yılbaşı gecesi ekranda yer almadı. Bunun sebebinin ünlü ismin kaprisleriyle tüm ekibi bıktırması ve Ilıcalı'nın Demirkol'u programdan çıkarma kararı alması olduğu öne sürüldü.
13.01.2024 Cadde
Evrim Alasya kimdir, nereli? Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya O Ses Yılbaşı'na katılıyor! Evrim Alasya kaç yaşında?
Evrim Alasya kimdir, nereli? Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya O Ses Yılbaşı'na katılıyor! Evrim Alasya kaç yaşında? Son dönemlerin konuşulan dizi karakterlerinden biri ise Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı oldu. Evrim Alasya, Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ı canlandırıyor. Evrim Alasya, O Ses Yılbaşı programına katılıyor. Peki Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
KIZILCIK ŞERBETİ hangi gün? Kızılcık Şerbeti OYUNCULARI- karakterleri: Kızılcık Şerbeti ne zaman? Kızılcık Şerbeti oyuncu kadrosu...
KIZILCIK ŞERBETİ hangi gün? Kızılcık Şerbeti OYUNCULARI- karakterleri: Kızılcık Şerbeti ne zaman? Kızılcık Şerbeti oyuncu kadrosu... Kızılcık Şerbeti, ekranların dikkat çeken dizileri arasında bulunuyor. Sezon finalinde Doğa'nın doğumu ve Kıvılcım ile Ömer'in kazası ile sonlandı. Yeni sezonda neler olacağı ve Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Kızılcık Şerbeti yeni bölümleri ekrana gelmeye başladı. Peki Kızılcık Şerbeti yeni sezon oyuncuları kim? Kızılcık Şerbeti konusu...
17.09.2023 Bilgi Rehberi
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım kimdir, gerçek adı nedir? Evrim  Alasya kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım kimdir, gerçek adı nedir? Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölümü ile izleyicilerle buluşacak. Evrim Alasya, Kızılcık Şerbeti'nin başrollerin arasında bulunuyor. Evrim Alasya dizide Kıvılcım karakterine hayat veriyor. Peki Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında?
15.09.2023 Bilgi Rehberi
KIZILCIK ŞERBETİ yeni sezon ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tarihi belli oldu mu, 2.sezon ne zaman?
KIZILCIK ŞERBETİ yeni sezon ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tarihi belli oldu mu, 2.sezon ne zaman? Kızılcık Şerbeti yeni sezonu izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Ceren Yalazoğlu ve Settar Tanrıöğen olmak üzere pek çok ismin yer aldığı Kızılcık Şerbeti geçtiğimiz aylarda 1.sezon finalini yaptı. Ağustos ayının ortasına yaklaşırken gözler dizilerin yeni sezon tarihlerine çevrildi. Peki Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlayacak, yeni bölüm tarihi belli mi?
8.08.2023 Bilgi Rehberi
Şener Şen: Uzun yıllardır bekliyorum
Şener Şen: Uzun yıllardır bekliyorum De­mirkent Ödülleri, bu yıl 4’üncü kez sahiplerini buldu. Levent İş Sanat’ta önceki akşam gerçekleştirilen ödül törenine usta sanatçı Şener Şen ve oyuncu Evrim Alasya da katıldı.
25.05.2023 Cadde
Kuşadası sanatla güzelleşiyor
Kuşadası sanatla güzelleşiyor Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) iş birliğinde Kervansaray ve Güvercinada’da düzenlenen Maffy Kuşadası Caz Günleri kapsamında ünlü  caz müzisyenleri, müzikseverlerle buluşuyor.
25.07.2022 Ege
Zeynep Tunuslu: Biliyorsunuz, aşk herkese lazım
Zeynep Tunuslu: Biliyorsunuz, aşk herkese lazım Bir dönem merhum müzisyen Uzay Heparı ile evli olan Zeynep Tunuslu, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını cevaplayan ünlü isim, aşk hayatı hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
31.05.2022 Cadde
Hakan Yılmaz kızlarını paylaştı: Gözlerim dolu dolu şükrediyorum
Hakan Yılmaz kızlarını paylaştı: Gözlerim dolu dolu şükrediyorum 'Ayrılsak da Beraberiz' adlı diziyle şöhreti yakalayan ve uzun zamandır ekranlardan uzak olan oyuncu Hakan Yılmaz, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Ünlü isim, son olarak kızları Deniz ve Yağmur'un fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.
29.04.2022 Cadde
Savcı, hakaretten yargılanan Emre Kınay için mütalaasını açıkladı!
Savcı, hakaretten yargılanan Emre Kınay için mütalaasını açıkladı! Oyuncu Emre Kınay, 2020 yılında koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağının olduğu saatlerde, Cihangir'de arkadaşlarıyla gittiği yemekte kendisini görüntüleyen gazeteciyle davalık olmuştu. Gazeteciye hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan ünlü oyuncu hakkında duruşma savcısı mütalaasını açıkladı.
15.04.2022 Cadde
Evrim Alasya: Emre Kınay kısmetimi kapattı!
Evrim Alasya: Emre Kınay kısmetimi kapattı! 2015-2016 yıllarında Kanal D'de ekranlara gelen 'Güneşin Kızları' dizisinde 'Güneş Yılmaz/Mertoğlu' karakterine hayat veren Evrim Alasya, rol arkadaşı Emre Kınay ile ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncunun sözleri, programnın sunucusunu da şaşkına çevirdi.
30.03.2022 Cadde
İlayda Alişan kaç yaşında kimdir? İlayda Alişan aslen nereli?
İlayda Alişan kaç yaşında kimdir? İlayda Alişan aslen nereli? İlayda Alişan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan İlayda Alişan, Bir Çocuk Sevdim, Çukur, Şampiyon gibi dizilerde rol aldı. 1996 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu babasının arkadaşı tarafından ajansına haber verilmeden kayıt edilmesi ile küçük yaşlardan itibaren sektöre adım atmıştır. İşte İlayda Alişan hakkında merak edilenler...
1.01.2022 Cadde
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, gerçek adı nedir? Kırmızı Oda oyuncusu İlayda Alişan kimdir?
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, gerçek adı nedir? Kırmızı Oda oyuncusu İlayda Alişan kimdir? Kırmızı Oda dizisi her hafta cuma akşamları izleyicilerle buluşuyor. Kırmızı Oda'nın 2.sezon oyuncularından biri ise İlayda Alişan oldu. Kırmızı Oda dizisinde Süveyda karakterine İlayda Alişan hayat veriyor. Peki Kırmızı Oda İlayda Alişan kimdir?
22.10.2021 Cadde
Evlilik aşkı öldürür mü?
Evlilik aşkı öldürür mü? “Evlilikten Sahneler”, 21 Ekim’de prömiyer yapmaya hazırlanırken biz de hikâyesini evliliğin getirdiği sorgulamalar üzerine kuran son dönemin dikkat çeken oyunlarının perdesini araladık
17.10.2021 Kültür Sanat
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, gerçek adı nedir? İlayda Alişan kimdir?
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, gerçek adı nedir? İlayda Alişan kimdir? Kırmızı Oda dizisine İlayda Alişan'ın hayat verdiği Süveyda karakteri damga vuruyor. 19 yaşında olan Süveyda karakteri ilk kez 6 yaşında evden kaçmıştır. İlayda Alişan'ın yaşamı merak ediliyor. Peki Kırmızı Oda Süveyda karakterini canlandıran İlayda Alişan kimdir?
8.10.2021 Cadde
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, hikayesi ve gerçek adı nedir? Kırmızı Oda İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında?
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, hikayesi ve gerçek adı nedir? Kırmızı Oda İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? Kırmızı Oda Süveyda hikayesi ile izleyicilerin dikkatini çekti. Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde Süveyda karakterini oyuncu İlayda Alişan hayat veriyor. Peki Kırmızı Oda Kırmızı Oda Süveyda kimdir ve hikayesi nedir? İlayda Alişan kimdir?
24.09.2021 Cadde
İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? İlayda Alişan dizileri
İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? İlayda Alişan dizileri İlayda Alişan kaç yaşında? Son olarak Masumiyet dizisinde Ela karakterini canlandıran İlayda Alişan rol arkadaşı Serkay Tütüncü ile el ele görüntülenmesinin ardından merak edilmeye başlandı. Peki, İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? İşte İlayda Alişan'ın hayatı...
4.06.2021 Cadde
Akrep dizisi oyuncuları ve konusu: Akrep yeni bölüm hangi gün?
Akrep dizisi oyuncuları ve konusu: Akrep yeni bölüm hangi gün? Akrep dizisi her hafta perşembe akşamı yeni bölümleri yayımlanıyor. Usta oyuncu Demet Akbağ'ın yer aldığı oyuncu kadrosu ise göz dolduruyor. Bir süredir ekranlarında olan Akrep, konusu ile hayli merak uyandırdı. İşte, Akrep dizisi oyuncu kadrosu...
27.05.2021 Cadde
İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Serkay Tütüncü ile aşk mı yaşıyor?
İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Serkay Tütüncü ile aşk mı yaşıyor? İlayda Alişan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak Fox TV ekranında yayınlanan Masumiyet dizisinde Ela karakterine hayat veren İlayda Alişan'ın dizide rol arkadaşı olan Serkay Tütüncü ile aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Bu iddiaların ardından İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında soruları gündeme geldi. İşte İlayda Alişan hakkında merak edilenler...
25.05.2021 Cadde
'Akrep'in Hünkar'ı Suzan Aksoy diziden ayrıldı
'Akrep'in Hünkar'ı Suzan Aksoy diziden ayrıldı Star TV'de ekrana gelen Akrep dizisinin 21. son bölümünde flaş bir ayrılık yaşandı. Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın başrollerini paylaştığı Akrep dizisinde, Hünkar karakterini canlandıran Suzan Aksoy son bölümle birlikte diziye veda etti.
7.05.2021 Cadde
'Dans benim en büyük gücüm, ruhumun şifası'
'Dans benim en büyük gücüm, ruhumun şifası' Kendini hatırlayabildiği andan beri dans ettiğini söyleyen Aslı Melisa Uzun, “Dans kendi bedenimi tanıma, keşfetme, yeniden tanımlama aracım. Ruhuma yakınlaşmamı ve değmemi sağlayan en büyük güç kaynağım. Şifam” diyor.
1.05.2021 Cumartesi
Akrep bu akşam var mı, 25 Mart bu hafta neden yok? Akrep dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?
Akrep bu akşam var mı, 25 Mart bu hafta neden yok? Akrep dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Akrep dizisinin bu akşam olup olmadığı merak edilen konular arasında yer alıyor. Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Akrep dizisi perşembe akşamları izleyicilerle buluşuyor. Peki Akrep bu akşam var mı, yeni bölüm neden yok? Akrep dizisi yeni bölümü ne zaman?
25.03.2021 Cadde
Bekir Aksoy, 'Akrep' dizisine veda etti
Bekir Aksoy, 'Akrep' dizisine veda etti Star TV'de perşembe akşamları yayınlanan 'Akrep' dizisinde Fikret karakterine hayat veren Bekir Aksoy, senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Başrol oyuncularından Aksoy, sosyal medya hesabından duygusal bir veda paylaşımı yaptı.
12.03.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Evrim Alasya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.