Eylem Yıldız ameliyat olduğunu duyurdu! 'Hayatımın şokuna uğradım'
Eylem Yıldız ameliyat olduğunu duyurdu! 'Hayatımın şokuna uğradım' Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'in başrolde yer aldığı 'Asmalı Konak' dizisinde hayat verdiği 'Zeynep Karadağ' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Eylem Yıldız, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ameliyat masasına yattı. 45 yaşındaki oyuncu, sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.
21.04.2023 Cadde
Lösemi tanısı konulduktan 5 gün sonra koronavirüsten öldü!
Lösemi tanısı konulduktan 5 gün sonra koronavirüsten öldü! Artvin’de göğüs ağrısı şikayetiyle kaldırıldığı hastanede lösemi tanısı konulduktan 5 gün sonra koronavirüse yakalanan Eylem Yıldız (26) hayatını kaybetti.
2.12.2021 Gündem
'Asmalı Konak' kadınları buluştu! 'Nasıl özlemişiz'
'Asmalı Konak' kadınları buluştu! 'Nasıl özlemişiz' 2002-2003 yıllarında yayınlanan 'Asmalı Konak' dizisinde rol alan dört oyuncu, yılar sonra bir araya geldi. Goncagül Sunar, sürpriz buluşmadan fotoğrafları paylaşıp, "Yılların Asmalı Konak dostluğu" dedi. Aynı dizinin bir diğer oyuncunun yorumu da dikkatlerden kaçmadı.
15.10.2021 Cadde
'Katiyen onunla uzlaşmam'
'Katiyen onunla uzlaşmam' İbrahim Toraman’ın eski eşi Eylem Yıldız, herkesin içinde hakaret ettiği arkadaşı Ayşe Tufan ile davalık olmuştu. Tufan, mahkemenin ‘Yıldız ile uzlaşın’ teklifini bir kez daha reddetti.
17.12.2019 Cadde
İbrahim Toraman ile Eylem Yıldız boşandı
İbrahim Toraman ile Eylem Yıldız boşandı Eski milli futbolcu İbrahim Toraman ile avukat Eylem Yıldız'ın 3 yıllık evliliği resmen sonlandı.
20.12.2017 Cadde