Eylemler

Eylemler

Son dakika eylemler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eylemler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eylemler haber sayfamızda...

Eylemler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.673 eylemler haberi bulunmuştur.
Yeni tartışma kimyasal hadım: Çocuk tacizcilerine uygulanabilir mi?
Yeni tartışma kimyasal hadım: Çocuk tacizcilerine uygulanabilir mi?  ürkiye günlerdir, Bağcılarda bir sucunun ses yalıtımlı odasında küçük çocuklara yıllardır tecavüz suçu işleyen faili konuşuyor. Toplumu derinden etkileyen bu olay, küçük çocuklara karşı işlenen suçlarda ve pedofili vakalarında uygulanacak cezalarının yeterliliği ve kastrasyon işleminin hangi durumlarda uygulanabileceğini de tartışmaya açtı.
26.03.2024 Gündem
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil Onlarca firmanın ortak olarak geliştirdiği ve iklim ve enerjide doğrudan etkisi olacağı belirtilen NATO'nun yeni projesine 1 milyar dolar bütçe ayrıldı. Uzmanlar ise proje hakkında "Çok derin bir şey geliyor" değerlendirmesinde bulunuyor.
26.03.2024 Dünya
Muğla’da plajlar halka kaldı
Muğla’da plajlar halka kaldı Geçen yıl Muğla’nın Menteşe ilçesinde Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) tarafından kiraya verilen Akbük Plajı’nda kıyıların işgaline karşı vatandaşlar “Havlunu Al Gel” sloganıyla eylemler düzenlemiş, bölgedeki plajlarda Yunanistan’daki “Havlu Hareketi” benzeri, sahile havlu serilip yapılan gösteriler kamuoyuna yansımıştı.
19.03.2024 Gündem
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası muhtemel cezalar ortaya çıktı! Osayi ve Oosterwolde yanıtı
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası muhtemel cezalar ortaya çıktı! Osayi ve Oosterwolde yanıtı Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2'lik skorla yendi. Maç sırasında ve sonrasında çıkan olaylar ise gündeme damga vurdu. Yaşanan olayların faturası da şimdiden büyük merak konusu oldu.
18.03.2024 Trabzonspor
Bakan Şimşek'ten son dakika dolar, vergi ve kredi açıklaması! 'Bu haberleri yalanlamaktan yorulduk'
Bakan Şimşek'ten son dakika dolar, vergi ve kredi açıklaması! 'Bu haberleri yalanlamaktan yorulduk' Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı bir TV programında ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek 'yeni vergi olacak mı?' sorusunu yanıtlarken, kredilerle ilgili önemli bir açıklama yaptı.
17.03.2024 Ekonomi
Google'ın yeni yapay zeka aracı, oyuncuların tepkisini çekti
Google'ın yeni yapay zeka aracı, oyuncuların tepkisini çekti DeepMind'ın tanıttığı SIMA başka bir oyuncu gibi hareket ediyor, çevrimiçi oyun topluluğu gelecekte yapay zeka ile rekabet edemeyeceği korkusuna kapıldı. Zira, SIMA oyunun sonucunu doğrudan etkileyebilecek.
16.03.2024 Dünya
Yemenli Husiler saldırılarını sürdürüyor: ABD gemilerini hedef alındı
Yemenli Husiler saldırılarını sürdürüyor: ABD gemilerini hedef alındı Yemenli Husiler, Aden Körfezi ve Kızıldeniz'deki ABD gemilerine deniz füzeleri ve 37 insansız hava aracı (İHA) ile geniş çaplı saldırılar gerçekleştirdi. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) ise, 15 İHA'nın düşürüldüğünü duyurdu.
9.03.2024 Dünya
Kolombiya’da göstericiler sokağa döküldü: Binlerce kişi hükümeti protesto etti
Kolombiya’da göstericiler sokağa döküldü: Binlerce kişi hükümeti protesto etti Kolombiya’da binlerce kişi sokağa inerek hükümetin uygulamaya koymayı planladığı reform paketini protesto etti.
7.03.2024 Dünya
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar İstanbul Avcılar'da, bir daireye 27 yatak koyup kaçak göçmenlere kiralayan M.A.'nın aynı ilçede farklı daireleri, aynı yöntemle kiraya verdiği ortaya çıktı.
6.03.2024 Haberler
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar İstanbul Avcılar'da, bir daireye 27 yatak koyup kaçak göçmenlere kiralayan M.A.'nın aynı ilçede farklı daireleri, aynı yöntemle kiraya verdiği ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
‘Mahzen’den neler çıktı!
‘Mahzen’den neler çıktı! “Mahzen” operasyonlarında, iki suç örgütüne mensup 73 şüpheli gözaltına alındı. Çökertilen suç örgütlerinden “Çirkinler”in, sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın eski eşinin iş yerlerinin kurşunlanması olayının da faili olduğu öğrenildi.
2.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: 57 maddelik YOİKK Eylem Planı'nı tamamladık
Cevdet Yılmaz: 57 maddelik YOİKK Eylem Planı'nı tamamladık Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.03.2024 Ekonomi
İklim Tamkan'ın iddiaları sonrası Fırat Tanış sessizliğini bozdu!
İklim Tamkan'ın iddiaları sonrası Fırat Tanış sessizliğini bozdu! Piyanist ve besteci İklim Tamkan'ın kendisini psikolojik şiddete maruz bıraktığı, tehdit ettiği ve ısrarlı takipte bulunduğu gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdığını belirttiği oyuncu Fırat Tanış'tan açıklama geldi.
29.02.2024 Cadde
Çocuğunuza bu 3 soruyu sormayı ihmal etmeyin
Çocuğunuza bu 3 soruyu sormayı ihmal etmeyin Çocuğunuzla iletişiminiz, onun gelişiminde büyük bir etkiye sahiptir. Günlük olarak sormayı düşünebileceğiniz bu üç soru, daha duyarlı bir yetişkin olmasına yardımcı olabilir. Peki, bu önemli 3 soru nelerdir?
28.02.2024 Ebeveyn
İklim Tamkan'ın iddiaları sonrası Gonca Vuslateri'den Fırat Tanış'a olay sözler!
İklim Tamkan'ın iddiaları sonrası Gonca Vuslateri'den Fırat Tanış'a olay sözler! Fırat Tanış, 2014 yılında evlendiği kızının annesi Kübra Tanış ile 2022'de yollarını ayırdı. Oyuncu, boşandıktan sonra piyanist İklim Tamkan'la yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz eylül ayında ayrılan çiftten Tamkan, Tanış'ın peşini bırakmadığını ve ağır psikolojik şiddet uyguladığını iddia etti. Oyuncu hakkında uzaklaştırma kararı aldıran piyansit, "Bu korkunç sürecin bende yarattığı tahribatı tümüyle onarabilecek hiçbir merci olduğunu düşünmüyorum" dedi. Gündem olan açıklamaların ardından, Tanış ile 2019'da bir tiyatro oyununda yer alan Gonca Vuslateri'nden Tamkan'a destek geldi. Vuslateri, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda Tanış hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
28.02.2024 Cadde
MİT, Kamışlı'da vurdu! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi
MİT, Kamışlı'da vurdu! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine başarılı operasyonlar devam ederken son haber Suriye'nin Kamışlı bölgesinden geldi.
27.02.2024 Haberler
MİT, Kamışlı'da vurdu! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi
MİT, Kamışlı'da vurdu! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine başarılı operasyonlar devam ederken son haber Suriye'nin Kamışlı bölgesinden geldi.
27.02.2024 Gündem
Hamile kadını ilişki sırasında boğan sanıktan şok istek! 'Amacım fantezi yapmaktı’
Hamile kadını ilişki sırasında boğan sanıktan şok istek! 'Amacım fantezi yapmaktı’ Bursa’da, ilişki sırasında birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’nin (43), boğazını sıkıp ölümüne neden olduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A. (42), çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, mahkemeden istediği talep herkesi şoke etti.
26.02.2024 Gündem
Erdoğan'dan gece yarısı telefonu! 'Böyle bir şey nasıl olur?'
Erdoğan'dan gece yarısı telefonu! 'Böyle bir şey nasıl olur?' İstanbul'da Eros isimli kedi dakikalarca dövülerek öldürülmüştü. Olayla ilgili Adalet Bakanı Tunç'tan dikkat çeken bir açıklama geldi.
25.02.2024 Gündem
12 ilde düzenlenen Kafes operasyonuyla 3 çete çökertildi
12 ilde düzenlenen Kafes operasyonuyla 3 çete çökertildi Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli 12 ilde Kafes operasyonu düzenlendi. Operasyonlar neticesinde Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı'nın, Kastamonu'da Ömer Çınar'ın, Balıkesir'de ise Salih Babayiğit'in liderliğini yaptığı 3 organize suç örgütü çökertildi.
22.02.2024 Haberler
Son dakika! 12 ilde düzenlenen Kafes operasyonuyla 3 çete çökertildi
Son dakika! 12 ilde düzenlenen Kafes operasyonuyla 3 çete çökertildi Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli 12 ilde Kafes operasyonu düzenlendi. Operasyonlar neticesinde Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı'nın, Kastamonu'da Ömer Çınar'ın, Balıkesir'de ise Salih Babayiğit'in liderliğini yaptığı 3 organize suç örgütü çökertildi.
22.02.2024 Gündem
Ateşkes yok tartışması var
Ateşkes yok tartışması var Gazze’de yeni ateşkes çabaları, güç dengeleri ve uyuşmazlıklar nedeniyle sonuçsuz kalıyor. BMGK’da Cezayir’inkini veto eden ABD’nin kendi tasarısının nasıl karşılanacağı merak konusu.
22.02.2024 Dünya
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da Mauro Icardi ceza alacak mı? Görüntüler olay olmuştu
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da Mauro Icardi ceza alacak mı? Görüntüler olay olmuştu Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Ankaragücü - Galatasaray maçında Icardi'nin sosyal medyaya düşen görüntüleri gündem oldu. Arjantinli yıldızın görüntüler sonrası ise ceza alıp almayacağı da büyük merak konusu oldu.
21.02.2024 Galatasaray
Kredi kartı kullananlar dikkat! İşte masadaki 'kısıtlama' seçenekleri
Kredi kartı kullananlar dikkat! İşte masadaki 'kısıtlama' seçenekleri Sabit dar ve sabit orta gelirli vatandaşların son dönemde yoğun olarak kullandığı kredi kartlarına ilişkin bir sınırlama getirileceği piyasada tarafından konuşuluyor. Konuyla ilgili son açıklamayı geçtiğimiz haftalarda Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan yaptı.
21.02.2024 Ekonomi
'Eros'un katilinin tutuklanması için 250 bin imza
'Eros'un katilinin tutuklanması için 250 bin imza Başakşehir'de asansör içerisinde 'Eros' isimli kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'ın tutuklanması için başlatılan kampanyada, 250 bine yakın imza toplandı.
19.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eylemler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.