Eymir Gölü

Eymir Gölü

Son dakika eymir gölü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eymir gölü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eymir gölü haber sayfamızda...

Eymir Gölü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 127 eymir gölü haberi bulunmuştur.
Türkiye Hakkında Bilgiler; Türkiye Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Türkiye Hakkında Bilgiler; Türkiye Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı 29 Ekim 1923 tarihinde kurulan Türkiye'nin Asya ve Avrupa kıtasında toprakları bulunmaktadır. Toplamda 81 ilden oluşan ülke, 7 coğrafi bölgeden oluşuyor. Bu bölgelerin isimleri, Marmara, Karadeniz, Akdeniz, İç Anadolu, Ege, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesidir. Türkiye hakkındaki bilgileri sizler için derledik.
2.01.2024 Tatil
Fuat Oktay, gazetecilerin bisiklet sürüş etkinliğine katıldı
Fuat Oktay, gazetecilerin bisiklet sürüş etkinliğine katıldı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için Ankara'da düzenlenen bisiklet sürüş etkinliğine katıldı.
8.01.2023 Haberler
Fuat Oktay, gazetecilerin bisiklet sürüş etkinliğine katıldı
Fuat Oktay, gazetecilerin bisiklet sürüş etkinliğine katıldı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için Ankara'da düzenlenen bisiklet sürüş etkinliğine katıldı.
8.01.2023 Gündem
Bakan Kurum: Vakit gelmiştir, artık Türkiye Yüzyılı Başlıyor!
Bakan Kurum: Vakit gelmiştir, artık Türkiye Yüzyılı Başlıyor! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Mamak Diriliş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Kapsamında Yapımı Tamamlanan Konutların Hak Sahibi Belirlenmesi Kura Çekimi ve Şehit Hamza Halit Sülün Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni”nde açıklamalarda bulundu.
29.12.2022 Ekonomi
Üniversiteli Doğanay, toprağa verildi
Üniversiteli Doğanay, toprağa verildi Ankara'ın Gölbaşı ilçesinde ağaca asılı bulunan üniversite öğrencisi Doğanay Demirtaş’ın (19) cenazesi, Kocaeli'nin Körfez ilçesinde gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
2.11.2022 Gündem
Kayıp üniversiteli Doğanay, Eymir Gölü çevresinde aranıyor
Kayıp üniversiteli Doğanay, Eymir Gölü çevresinde aranıyor Ankara'da 2 gündür haber alınamayan üniversite öğrencisi Doğanay Demirtaş (19), cep telefonundan en son sinyal alınan Eymir Gölü çevresinde aranıyor.
1.11.2022 Haberler
Kayıp üniversiteli Doğanay'dan acı haber geldi
Kayıp üniversiteli Doğanay'dan acı haber geldi Ankara'da 2 gündür haber alınamayan üniversite öğrencisi Doğanay Demirtaş (19), cep telefonundan en son sinyal alınan Eymir Gölü çevresinde aranıyordu. Kayıp üniversitelinin cansız bedeni bulundu.
1.11.2022 Gündem
YÖK'ten iptal edilen KPSS açıklaması: İnceleme tamamlandı
YÖK'ten iptal edilen KPSS açıklaması: İnceleme tamamlandı Devam eden KPSS soruşturması ile ilgili Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, "Ön incelemeyi başlattık ve neticelendirdik. Bugün, genel kurulda bu KPSS inceleme raporu değerlendirilecek ve neticesi hakkında gerekli işlemler tesis edilecek. Sonuçlandığı ifade etmem mümkün şu anda"
30.09.2022 Gündem
Bakan Kurum Gölbaşı'nda müjdeyi verdi! Yıl içinde tamamlanıyor
Bakan Kurum Gölbaşı'nda müjdeyi verdi! Yıl içinde tamamlanıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen iftar programına katılarak Gölbaşı için yeni müjdeler verdi. İlçe sınırları içinde ikinci millet bahçesini yıl içinde tamamlayacaklarını belirten Bakan Kurum, “Ankara’mızın merkezinde 109 bin metrekarelik alanda Saraçoğlu projesini kazandıracağız.” dedi. Altındağ Belediye binasının yıkılarak yerine meydan yapılacağını ve yıl içinde Ankaralıların hizmetine sunulacağını bildiren Kurum, Gölbaşı için kurdukları ve hayata geçirmeyi planladıkları hayali de açıkladı.
16.04.2022 Ekonomi
‘Fedakarlar Ordusu’nun yanındayız
‘Fedakarlar Ordusu’nun yanındayız Türkiye Acil Tıp Derneği (TATD) ve Acil Tıp Asistan Birliği (ATAB), 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanları anısına Tıp Bayramı Koşusu düzenledi. Pharmactive Ana Sponsorluğu’ndaki etkinlik, önceki gün Ankara Eymir Gölü’nde gerçekleştirildi. 
14.03.2022 Ege
Son dakika...Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Atatürk Havalimanı müjdesi! İhale yıl sonunda
Son dakika...Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Atatürk Havalimanı müjdesi! İhale yıl sonunda Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara AKM Millet Bahçesi Açılış Töreni'nde konuşma yaptı. Atatürk Havalimanı'na millet bahçesinin yapılacağının müjdesini veren Erdoğan, ihalenin de yıl sonu yapılacağını söyledi.
28.10.2021 Siyaset
Son dakika... Eymir Gölü de kirlendi! Müsilaja benzetildi
Son dakika... Eymir Gölü de kirlendi! Müsilaja benzetildi Ankara’da, kuş türleri dahil birçok canlıya ev sahipliği yapan, doğal güzelliğiyle dikkat çeken Eymir Gölü'nde kirlilik oluştu. Gölün kıyı bölgelerinde meydana gelen ve Marmara Denizi'ndeki müsilaja benzetilen kirlilik, tepki çekti. Göldeki görevli ise kirliğin yeni oluştuğunu, durumun yetkililere bildirildiğini kaydetti.
17.08.2021 Gündem
Bakan Kurum'dan Kanal İstanbul açıklaması
Bakan Kurum'dan Kanal İstanbul açıklaması Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul Projesi'ne yaz aylarında başlanacağını bildirdi.
8.05.2021 Siyaset
Zehirlendikleri iddia edilen 6 köpek ölüsü bulundu
Zehirlendikleri iddia edilen 6 köpek ölüsü bulundu Ankara'da, boş arazide vatandaşlar tarafından beslenen 6 sokak köpeği, zehirlenmiş halde ölü bulundu. Ölen köpeklerin birinin yanında canlı olarak bulunan birer aylık 4 yavru köpek, veteriner kliğine kaldırıldı. Hayvan hakları savunucuları, olaya tepki göstererek, TBMM'nin bir an önce Hayvan Hakları Yasası'nı gündeme almasını ve hayvanları öldürenlere hapis cezası getirilmesini istedi.
15.12.2020 Haberler
Korkunç! 4 yavru köpek son anda kurtarıldı
Korkunç! 4 yavru köpek son anda kurtarıldı Ankara'da, boş arazide vatandaşlar tarafından beslenen 6 sokak köpeği, zehirlenmiş halde ölü bulundu. Ölen köpeklerin birinin yanında canlı olarak bulunan birer aylık 4 yavru köpek, veteriner kliğine kaldırıldı. Hayvan hakları savunucuları, olaya tepki göstererek, TBMM'nin bir an önce Hayvan Hakları Yasası'nı gündeme almasını ve hayvanları öldürenlere hapis cezası getirilmesini istedi.
15.12.2020 Gündem
Eymir Gölü Ankara İlinde Nerede? Gölün Özellikleri, Oluşumu Ve Tarihçesi
Eymir Gölü Ankara İlinde Nerede? Gölün Özellikleri, Oluşumu Ve Tarihçesi Eymir Gölü, Ankara il sınırları içerisinde bulunan önemli bir gölümüz. Eymir Gölü, özgün faunası ve florası ile ülkemizin büyüleyici güzelliklerinden biri. Bu tabiat harikası gölü yakından görmek isteyenler için Eymir Gölü Ankara ilinde nerede? Gölün özellikleri, oluşumu ve tarihçesi konu başlıklarını derledik.
24.09.2020 Tatil
Mogan Gölü Ankara İlinde Nerede? Gölün Özellikleri, Oluşumu Ve Tarihçesi
Mogan Gölü Ankara İlinde Nerede? Gölün Özellikleri, Oluşumu Ve Tarihçesi Mogan Gölü Ankara ilinde nerede, gölün özellikleri nelerdir, oluşumu ve tarihçesi hakkında bilgi nasıl alınır, doğan gölünün uzunluğu kaç kilometredir, gölün jeolojik yapısı nasıl oluşmuştur, mogan kelimesinin etimolojik tarihçesi neye dayanmaktadır, gölün tam olarak konumu nerededir, gölün yüzölçümü ve su hacmi kaç metrekare ya da küptür, gibi sorulara yanıt veren yazımızı sizler için derledik.
24.09.2020 Tatil
Bakan Kasapoğlu Cedi Osman’ı ağırladı
Bakan Kasapoğlu Cedi Osman’ı ağırladı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Cleveland Cavaliers’ta forma giyen milli basketbolcumuz Cedi Osman’ı Ankara’da ağırladı.
14.07.2020 Siyaset
Bakan Kasapoğlu, NBA'in yıldızı Cedi Osman'ı konuk etti
Bakan Kasapoğlu, NBA'in yıldızı Cedi Osman'ı konuk etti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, NBA'de oynayan milli basketbolcu Cedi Osman'ı Ankara'da ağırladı. Bakan Kasapoğlu ve Cedi Osman gün boyu Ankara'yı gezerek, sokak basketbolundan bisiklete, masa tenisinden küreğe kadar çeşitli spor aktiviteleri yapıp, vatandaşlarla bir araya geldi.
13.07.2020 Skorer
Şimdiki zamanın hikayesi
Şimdiki zamanın hikayesi Depremle yaşıyorlar -  BÜNYAMİN AYGÜNl Geçen hafta 6,8 şiddetinde meydana gelen Elazığ Sivrice’deki depremde 41 kişi hayatını kaybederken bin 607 kişi de yaralandı...
2.02.2020 Pazar
Son dakika...Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bu kareye çok sert tepki!
Son dakika...Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bu kareye çok sert tepki! Son dakika haberine göre; Erdoğan, "Biz söylediğimiz sözün arkasında durduk. Ama ne yazık ki darbeci Hafter, aynen darbeciliğinde olduğu gibi, masada bir yalan darbesi yaparak Moskova'yı terk etti. Trablus Hükümeti son derece yapıcı ve uzlaşmacı bir tavır sergiledi. Darbeci Hafter, ateşkesi imzalamaya yanaşmadı. Önce bekledi sonra Moskova'yı terk etti, kaçtı." dedi. "Ana muhalefet, bunların ikizi durumunda olan, malum parti ile tiyatro izliyor" diyen Erdoğan, "Terörden cezaevinde yatan şahsın (HDP'li Demirtaş) eserini sergileyerek, kalkıp bunu birlikte izliyorlar. Siz kendiniz tiyatrosunuz. Eğer sıkıyorsa Diyarbakır'a git, oradaki annelerin gözyaşlarına ortak ol" açıklamasını yaptı.
14.01.2020 Siyaset
Ankara'da sonbahar
Ankara'da sonbahar Ankara'daki Eymir Gölü'nde sonbahar mevsimiyle birlikte sararan yapraklar güzel görüntüler oluşturdu.
19.11.2019 Yaşam
Bakan Kasapoğlu bisiklet sürdü
Bakan Kasapoğlu bisiklet sürdü Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Eymir Gölü’nde gençlerle birlikte bisiklet sürdü. Bakan Kasapoğlu, bisiklet turunun ardından gençlerle sohbet etti.
1.07.2020 Diğer
Son dakika: Bakan Kurum açıkladı! 21 Mart'ta açılıyor...
Son dakika: Bakan Kurum açıkladı! 21 Mart'ta açılıyor... Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "21 Mart'ta Emlak Bankası, Ataşehir'de merkez şubede bankacılık faaliyetlerine başlıyor. İnşallah bu banka hem gayrimenkul sektörüne hem kentsel dönüşüm projelerine katkı sağlayacak" dedi.
19.03.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gölbaşı'nda açıkladı: Temelini yakında atıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gölbaşı'nda açıkladı: Temelini yakında atıyoruz Ankara Gölbaşı'ndaki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Millet bahçesini de içine alan 35 kilometrelik Kanal Ankara projesi ile şehrimize çok farklı bir eser kazandırıyoruz. Temelini çok yakın bir zamanda atıyoruz" dedi.
13.03.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Eymir Gölü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.