Eyüp Aksu

Eyüp Aksu

Son dakika Eyüp Aksu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eyüp Aksu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eyüp Aksu haber sayfamızda...

Eyüp Aksu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 359 eyüp aksu haberi bulunmuştur.
Taksiciler, İstanbul’a 10 bin yeni taksi istiyor
Taksiciler, İstanbul’a 10 bin yeni taksi istiyor İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı Eyüp Aksu, “Korsan taşımacılık sektörümüzün vebasıdır” diyerek, İstanbul'a 10 bin yeni taksi çıkarılarak bu sorunun çözülebileceğini söyledi.
19.03.2024 Ekonomi
Murat Kurum, Kanal D'de açıkladı! 100 bin gence sermaye desteği
Murat Kurum, Kanal D'de açıkladı! 100 bin gence sermaye desteği AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'ya açıklamalarda bulundu.
22.02.2024 Haberler
Murat Kurum, Kanal D'de açıkladı! 100 bin gence sermaye desteği
Murat Kurum, Kanal D'de açıkladı! 100 bin gence sermaye desteği AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'ya açıklamalarda bulundu.
22.02.2024 Gündem
Taksiciler Buluşması’nda konuşan Kurum: İstanbul Taksisi markasını oluşturacağız
Taksiciler Buluşması’nda konuşan Kurum: İstanbul Taksisi markasını oluşturacağız İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Üsküdar’da düzenlenen Taksiciler Buluşması’na katıldı. Kurum, “Taksicilerimizin kullandığı tüm dijital tüm sistemleri Merkezi Taksi Sistemi çatısı altında birleştireceğiz. Vatandaşın talebine yetecek kadar taksi imkanını sağlamak için etkin adımlar atacağız” açıklamasında bulundu.
17.02.2024 Gündem
“Şoförlerinin kim olduğu belli olmayan bir sistemin ulaşım sağlaması derhal durdurulmalıdır”
“Şoförlerinin kim olduğu belli olmayan bir sistemin ulaşım sağlaması derhal durdurulmalıdır” Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Evvela stiker ile işe başlayıp, daha sonra böyle bir filo kurulmasına destek olan, araçların durumu ve şoförlerinin kim olduğu belli olmayan bir sistemde ulaşım sağlaması derhal durdurulmalıdır” dedi.
9.02.2024 Ekonomi
İstanbul’da ulaşıma zam
İstanbul’da ulaşıma zam İstanbul’da toplu taşıma ücretlerine yüzde 18, taksi, okul ve personel servis ücretlerine yüzde 28.08 oranında zam yapıldı. Buna göre İstanbulkart’ta tam bilet fiyatı 17.70 TL’ye yükseldi. Taksi indi-bindi ücreti ise 90 TL’ye çıktı...
9.01.2024 Gündem
Taksicilerden zam açıklaması: İndi-bindi 120 tl olmalı
Taksicilerden zam açıklaması: İndi-bindi 120 tl olmalı İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, 8 Ocak'ta gerçekleştirilmesi planlanan UKOME Toplantısı öncesinde İstanbul'da taksicilerin zam talebi hakkında açıklamalarda bulundu.
4.01.2024 Ekonomi
Taksicilerden yüzde 65 zam talebi
Taksicilerden yüzde 65 zam talebi İstanbul Taksiciler Esnaf Odası(İTEO) Başkanı Eyüp Aksu, "Yüzde 65 oranında taksi, taksi-dolmuş, ücret tarifelerinin artışı için dün İstanbul Büyükşehir Belediyemizin Toplu Ulaşım Hizmet Müdürlüğü'ne talepte bulunduk" dedi. Zam teklifi kabul edilirse indi bindi ücreti 115 liraya yükselecek.
14.11.2023 Ekonomi
İBB önünde taksicilerden 4+1 araç eylemi!
İBB önünde taksicilerden 4+1 araç eylemi! İBB Ek Hizmet binasının önündeki yolda araçlarını durduran araç sahipleri eylem yaptı.
19.10.2023 Gündem
Yıllardır konuşuluyor! Gülben Ergen'den 'taksi plakaları' açıklaması
Yıllardır konuşuluyor! Gülben Ergen'den 'taksi plakaları' açıklaması Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Gülben Ergen, sık sık takipçileriyle soru-cevap etkinliği yapıyor. Ünlü şarkıcı, son olarak 'silikon' sorusuna verdiği yanıtla magazin gündemine geldi. Uzun süredir taksi plakaları olduğuna dair haberler çıkan Gülben Ergen, bu konuya da bir kez daha açıklık getirdi.
26.09.2023 Cadde
Taksicilerden İBB'ye 22 bin 800 TL tepkisi
Taksicilerden İBB'ye 22 bin 800 TL tepkisi İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden İtaksi sistemlerinde sorun olduğu belirlenen taksicilere SMS ile onarım ve değişim çağrısı geldi. 22 bin 800 TL değişim ücreti istenilirken bu duruma taksiciler tepki gösterdi.
21.09.2023 Gündem
Öldüren 'kısa mesafe'de son nokta! İstanbullu 'taksideki yalanı' itiraf etti, cevap gecikmedi
Öldüren 'kısa mesafe'de son nokta! İstanbullu 'taksideki yalanı' itiraf etti, cevap gecikmedi Çok uzun zamandır İstanbulluların eleştiri odağındaki taksilerdeki 'kısa mesafe' tartışması, geçtiğimiz gün sonu ölümle biten olay sonrası tekrar alevlendi. Pek çok kişinin aklında ise aynı soru var: Taksicinin yolcu ve mesafe seçme hakkı var mı? Bu konuda dertli İstanbullular yaşadıklarını anlattı. Biz de İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Aksu'ya yaşanılanları, Avukat Yaşar Öksüz'e ise yolcunun hakkını nasıl arayacağını sorduk. 
21.08.2023 Gündem
Bakan Özhaseki CNN Türk'te kentsel dönüşümün tüm detaylarını açıkladı
Bakan Özhaseki CNN Türk'te kentsel dönüşümün tüm detaylarını açıkladı İstanbul için deprem yasası geliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yasanın detaylarını CNN TÜRK canlı yayınında anlattı. Bakan Özhaseki çalışmalarla birlikte İstanbul'un ne kadar sürede depreme hazır hale geleceğini açıkladı.
9.08.2023 Gündem
MGK'da dikkat çeken anlar! Erdoğan'dan Hakan Fidan'a üstün hizmet madalyası
MGK'da dikkat çeken anlar! Erdoğan'dan Hakan Fidan'a üstün hizmet madalyası Yaklaşık 2 ay aranın ardından yeniden toplanan MGK'da dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakan Fidan'a Devlet üstün hizmet madalyası beratı takdim etti.
9.08.2023 Gündem
Taksiciler zam kararını uygulayacak mı? Başkan Eyüp Aksu cevapladı
Taksiciler zam kararını uygulayacak mı? Başkan Eyüp Aksu cevapladı Taksi sorunu İstanbul'da gün geçtikçe artıyor. UKOME'den çıkan zam kararını ilk etapta kabul etmeyen Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu CNN Türk canlı yayınında yüzde 51'lik zammı uygulayacaklarını belirtti.
9.08.2023 Haberler
Taksiciler zam kararını uygulayacak mı? Başkan Eyüp Aksu canlı yayında kritik soruyu cevapladı
Taksiciler zam kararını uygulayacak mı? Başkan Eyüp Aksu canlı yayında kritik soruyu cevapladı Taksi sorunu İstanbul'da gün geçtikçe artıyor. UKOME'den çıkan zam kararını ilk etapta kabul etmeyen Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu CNN Türk canlı yayınında yüzde 51'lik zammı uygulayacaklarını belirtti.
9.08.2023 Ekonomi
Sıfır araç alacaklara önemli uyarı: Mutlaka yazı alın!
Sıfır araç alacaklara önemli uyarı: Mutlaka yazı alın! İkinci el otomobil alırken birçok sürücü aracı ekspertiz yaptırıyor. Ancak sıfır otomobillerde durum aynı değil. Sürücüler aracın 0 kilometre olması dolayısıyla araca ekspertiz yaptırmıyor. Hal böyle olunca birçok sorun yaşanıyor. İşte detaylar...
9.08.2023 Ekonomi
İstanbul’da toplu ulaşıma % 51 zam
İstanbul’da toplu ulaşıma % 51 zam Yeni zamlarla tam elektronik bilet 15 lira, taksilerde kısa mesafe 70 lira, minibüslerde ise kısa mesafe ücreti 12 lira oldu. Taksiciler yine zammı beğenmedi.
9.08.2023 Ekonomi
Taksiciler yarın olağanüstü toplanıp yeni zam oranını belirleyecek
Taksiciler yarın olağanüstü toplanıp yeni zam oranını belirleyecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi, UKOME toplantısında toplu ulaşıma yapılan yüzde 51.52 zammı yeterli bulmayan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu yeni zam oranının belirlemek için yarın olağanüstü toplanacak.
8.08.2023 Ekonomi
İstanbul'da toplu ulaşım ve taksi ücretlerine zam!
İstanbul'da toplu ulaşım ve taksi ücretlerine zam! İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 51.52 zam yapıldı. Taksilerin ise açılış ücretine yüzde 51.52, indi-bindi ücretine ise yüzde 75 zam geldi.
8.08.2023 Ekonomi
İstanbul'da toplu ulaşım ve taksi ücretlerine zam!
İstanbul'da toplu ulaşım ve taksi ücretlerine zam! İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 51.52 zam yapıldı. Taksilerin ise açılış ücretine yüzde 51.52, indi-bindi ücretine ise yüzde 75 zam geldi.
8.08.2023 Haberler
İstanbul'da taksicilerden 'taksimetre ücretine zam' eylemi
İstanbul'da taksicilerden 'taksimetre ücretine zam' eylemi İstanbul'da taksimetre ücretlerine zam talebinde bulunan taksiciler, konvoy oluşturarak eylem yaptı.
8.08.2023 Gündem
Gaziosmanpaşa’da öldürülen taksici son yolculuğuna uğurlandı
Gaziosmanpaşa’da öldürülen taksici son yolculuğuna uğurlandı Beyoğlu'ndan aldığı 3 yolcuyu Gaziosmanpaşa’ya taşıdığı sırada düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden taksi şoförü Samet Kubiloğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Meslektaşları, genç adamı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
31.07.2023 Gündem
Taksilerde kısa mesafe ücreti karmaşası
Taksilerde kısa mesafe ücreti karmaşası İstanbul'da bazı taksicilerin kısa mesafe ücreti olarak 75 lira istediği görüntüler vatandaşın da aklını karıştırdı.
26.07.2023 Ekonomi
Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu: Yüzde 100 oranında artış talebimiz oldu
Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu: Yüzde 100 oranında artış talebimiz oldu İSTANBUL Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun imzasıyla İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı'na sunulan taksi ücret tarifelerine yüzde 100 zam talebinin UKOME toplantısında görüşülmesi bekleniyor.
12.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Eyüp Aksu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.