Eyüp Gözgeç

Eyüp Gözgeç

Son dakika Eyüp Gözgeç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eyüp Gözgeç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eyüp Gözgeç haber sayfamızda...

Eyüp Gözgeç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 123 eyüp gözgeç haberi bulunmuştur.
Türkiye Boks Federasyonu'ndan belirsizlik devam ediyor!
Türkiye Boks Federasyonu'ndan belirsizlik devam ediyor! Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç hakkında başlatılan soruşturmadaki belirsizlik hali devam ediyor. Federasyonunun eski asbaşkanlarından Yılmaz İlkay Arın yaşananlara dair konuştu.
15.10.2023 Diğer
Başkan Gözgeç: 2024 Paris Olimpiyatları'na kilitlendik
Başkan Gözgeç: 2024 Paris Olimpiyatları'na kilitlendik Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, ülkemizin şu anda boksta bir ekol olduğunu vurguladı.
15.08.2023 Diğer
Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç: Avni Yıldırım yeniden boksa dönüyor
Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç: Avni Yıldırım yeniden boksa dönüyor Sancaktepe'de düzenlenen WBC Şampiyonlar Gecesi, birbirinden önemli isimleri ağırladı. Profesyonel boksta tarih yazan Seren Ay Çetin, WBC Silver Gold kemeri koruyarak dünyanın bir numarası olma maçına çıkmaya hak kazanırken, Arda Avcı ise WBC Asya şampiyonluk kemerinin sahibi oldu.
2.05.2023 Diğer Sporlar
Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç: Avni Yıldırım yeniden boksa dönüyor
Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç: Avni Yıldırım yeniden boksa dönüyor Sancaktepe'de düzenlenen WBC Şampiyonlar Gecesi, birbirinden önemli isimleri ağırladı. Profesyonel boksta tarih yazan Seren Ay Çetin, WBC Silver Gold kemeri koruyarak dünyanın bir numarası olma maçına çıkmaya hak kazanırken, Arda Avcı ise WBC Asya şampiyonluk kemerinin sahibi oldu.
2.05.2023 Diğer
WBC boks gecesinde Seren Ay Çetin ve Arda Avcı tarih yazdı
WBC boks gecesinde Seren Ay Çetin ve Arda Avcı tarih yazdı Profesyonel boksta tarih yazan Seren Ay Çetin, WBC Silver Gold kemeri koruyarak dünyanın bir numarası olma maçına çıkmaya hak kazandı. Arda Avcı ise WBC Asya şampiyonluk kemerinin sahibi oldu.
1.05.2023 Diğer
Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası yapılan seremoni ve boks maçlarıyla Erzurum’da başladı
Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası yapılan seremoni ve boks maçlarıyla Erzurum’da başladı Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası bugün yapılan seremoni ve boks müsabakalarıyla Erzurum’da başladı.
12.08.2022 Diğer
Şampiyonluk sonrası Ergin Ataman itirafı: Arada bizi de çıldırtıyor
Şampiyonluk sonrası Ergin Ataman itirafı: Arada bizi de çıldırtıyor Türkiye hem basketbol hem de voleybolda Avrupa'nın zirvesine çıkarak şampiyonluğa ulaştı. Anadolu Efes ve Vakıfbank'ın başarılarının yanı sıra kadın boksunda kazanılan 5 altın madalya yüzleri güldürdü. Anadolu Efes'i şampiyonluğa ulaştıran Ergin Ataman'ın A Milli Basketbol takımında da başarılı olması beklenirken A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili sürpriz gerçeği Milliyet'in duayen yazarı Attila Gökçe açıkladı.
25.05.2022 Futbol
Ali Koç'tan kadın boksörlere: "Adınızı tarihe yazdırdınız"
Ali Koç'tan kadın boksörlere: "Adınızı tarihe yazdırdınız" Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda madalya kazanan sporcuları tebrik etti.
21.05.2022 Diğer
'Boks ve halter olimpiyatlardan çıkarılacak' iddiası tartışma yarattı!
'Boks ve halter olimpiyatlardan çıkarılacak' iddiası tartışma yarattı! Türkiye’nin en çok madalya kazandığı spor branşları olan boks ve halter, olimpiyat programından çıkarılıyor mu? Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin son açıklamasının ardından başlayan tartışmayı, Türkiye Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile konuştuk.
17.12.2021 Gündem
Boks ve halter olimpiyatlardan çıkarılacak iddiası tartışma yarattı!
Boks ve halter olimpiyatlardan çıkarılacak iddiası tartışma yarattı! Türkiye’nin en çok madalya kazandığı sporlar olan boks ve halter, olimpiyat programından çıkarılıyor mu? Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin açıklamasının ardından başlayan tartışmayı, Türkiye Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile konuştuk.
15.12.2021 Haberler
Spor federasyonlarından 15'inin başkanı değişti
Spor federasyonlarından 15'inin başkanı değişti Güreş, atıcılık ve avcılık, halter, oryantiring, kürek, hentbol, hava sporları, muaythai, golf, binicilik, briç, bisiklet, masa tenisi, üniversite sporları ve işitme engelliler federasyonlarında başkan değişikliği yaşandı. Tokyo Olimpiyatları'nda beklentilerin altında kalınan güreş branşında federasyonun yeni başkanı, olimpiyat ikincisi, dünya ve Avrupa şampiyonu Şeref Eroğlu oldu.
8.11.2021 Diğer
Boks Federasyonu Olağan Genel Kurulu, mahkeme koridorlarına taşındı
Boks Federasyonu Olağan Genel Kurulu, mahkeme koridorlarına taşındı   Türkiye Boks Federasyonu'nun Olağan Genel Kurulu mahkemeye taşındı. Eyüp Gözgeç ve Selçuk Aydın'ın duruşması 9 Kasım'da görülecek
3.11.2021 Diğer
Selçuk Aydın: Amacımız sadece Türk boksuna hizmet etmek
Selçuk Aydın: Amacımız sadece Türk boksuna hizmet etmek Boks Federasyonu Başkanvekili Hasan Kartal, "Bu sadece kaos yaratmaktan başka bir şey değil" dedi.
3.11.2021 Diğer
Boks Federasyonu genel kurulunun yapılacağı salon mühürlendi
Boks Federasyonu genel kurulunun yapılacağı salon mühürlendi Başkanlık için aday olan ama yeterli imza toplayamayan Selçuk Aydın'ın başvurusu ile mahkeme ihtiyadi tedbir kararı alırken, Boks Federasyonu Yönetimi bu harekete karşılık Spor Tahkim Kurulu'na başvurarak genel kurulun gerçekleşmesini istedi.
3.11.2021 Diğer
Türk boksu için Paris hedefi!
Türk boksu için Paris hedefi! Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nı en iyi şekilde düzenlemeyi hedeflediklerini belirterek, Türk boksunun çok daha iyi noktalara geleceğine inancının tam olduğunu söyledi.
22.10.2021 Diğer
Selçuk Aydın, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı'na aday oldu
Selçuk Aydın, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı'na aday oldu Eski milli boksör Selçuk Aydın, Türkiye Boks Federasyonunun 3 Kasım'da yapılacak olağan seçimi genel kurulunda başkan adayı olduğunu duyurdu.
13.10.2021 Diğer
Son dakika haberi: Büyük Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası'nın imza töreni gerçekleştirildi
Son dakika haberi: Büyük Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası'nın imza töreni gerçekleştirildi Aralık ayında İstanbul'da düzenlenecek Büyük Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası'nın imza töreni gerçekleştirildi.
1.10.2021 Diğer
2021 Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası, İstanbul'da düzenlenecek
2021 Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası, İstanbul'da düzenlenecek Türkiye Boks Federasyonu, 2021 Büyük Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası'nın aralık ayında İstanbul'da düzenleneceğini duyurdu.
29.09.2021 Diğer
Son dakika haberi: Boksör Arda Avcı, altın kemeri alarak UBO Dünya Şampiyonu oldu
Son dakika haberi: Boksör Arda Avcı, altın kemeri alarak UBO Dünya Şampiyonu oldu Türk boksör Arda Avcı, Tanzanyalı Idd Pialari'yi nakavt ederek dünya şampiyonluk kemerinin sahibi oldu.
4.09.2021 Diğer
ÖZEL - Olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli direndi, antrenörü Cahit Süme’yi vermedi!
ÖZEL - Olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli direndi, antrenörü Cahit Süme’yi vermedi! Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları 69 kilo kadınlar boks finalinde Çinli rakibi Hong Yu’yu yenerek altın madalya kazanan şampiyonumuz, iddiaya göre antrenörü Cahit Süme’nin değiştirilmesini maçtan önceki ısrarlı karşı çıkışlarıyla önledi
22.08.2021 Diğer
Son dakika - Eyüp Gözgeç açıkladı! Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu için teklif
Son dakika - Eyüp Gözgeç açıkladı! Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu için teklif Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadın boksunda elde edilen tarihi başarının gurur ve sevincini yaşadıklarını söyledi. Gözgeç, Olimpiyatta altın ve gümüş madalya alan milli boksörlere yurt içi ve dışından transfer teklifleri aldığını duyurdu.
12.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Busenaz Sürmeneli: ‘Ağlayarak çalıştım şampiyon oldum’
Busenaz Sürmeneli: ‘Ağlayarak çalıştım şampiyon oldum’ Tokyo 2020’de kadınlar boksta altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli, yurda dönüşünde coşkuyla karşılandı “Buraya gelirken gerçekten çok acı çektim. Şimdi herkes gibi ben de çok mutlu ve gururluyum” dedi
11.08.2021 Diğer
Olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli, yurda döndü
Olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli, yurda döndü 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları kadınlar boks 69 kiloda altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli, yurda döndü.
10.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Milli sporcular Tokyo'dan döndü! Coşkulu karşılama
Milli sporcular Tokyo'dan döndü! Coşkulu karşılama Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil eden milli sporcularımız yurda döndü. Kafileyi taşıyan özel uçak sabah 05.00 sıralarında İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Sporcuları alanda; federasyon yetkilileri, aileleri, sevenleri ve genç sporcular karşıladı.
9.08.2021 Yaz Olimpiyatları
ÖZEL - Busenaz Sürmeneli adeta mucizeyi gerçekleştirdi! Doktoru ilk kez açıkladı
ÖZEL - Busenaz Sürmeneli adeta mucizeyi gerçekleştirdi! Doktoru ilk kez açıkladı Türkiye’ye olimpiyatlarda altın madalya kazandıran ilk boksör olarak tarihe geçen Busenaz Sürmeneli ortak bir çabayla Tokyo’ya yetiştirildi. Mart ayında elinden geçirdiği ameliyat milli sporcunun kaderini belirledi. Müthiş bir azimle çalışan ve engelleri bir bir aşan Busenaz adeta bir mucizeyi gerçekleştirdi.
9.08.2021 Yaz Olimpiyatları

Benzer Haber Etiketleri

Eyüp Gözgeç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.