Eyvah Eyvah 3

Eyvah Eyvah 3

Son dakika Eyvah Eyvah 3 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eyvah Eyvah 3 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eyvah Eyvah 3 haber sayfamızda...

Eyvah Eyvah 3

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 671 eyvah eyvah 3 haberi bulunmuştur.
Oyuncu Tanju Tuncel son yolculuğuna uğurlandı! 'Böyle bir ölümü hak etmedi'
Oyuncu Tanju Tuncel son yolculuğuna uğurlandı! 'Böyle bir ölümü hak etmedi' İstanbul’un Kartal ilçesinde kaldığı huzurevinde fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren usta sanatçı Tanju Tuncel (83), Erenköy Galip Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Tuzla’daki Osmangazi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Oyuncunun aile dostu Oğuz Çineri, Tanju Tuncel’in ailesinin kendisine bakmadığı iddialarına yanıt verdi.
16.07.2023 Cadde
Sanatçı Tanju Tuncel son yolculuğuna uğurlandı
Sanatçı Tanju Tuncel son yolculuğuna uğurlandı İstanbul’da huzurevinde fenalaşarak kaldırıldığı hastanede vefat eden usta sanatçı Tanju Tuncel, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
16.07.2023 Magazin
Eyvah Eyvah 3 oyuncuları ve konusu! Eyvah Eyvah 3 filmi ne zaman, nerede çekildi?
Eyvah Eyvah 3 oyuncuları ve konusu! Eyvah Eyvah 3 filmi ne zaman, nerede çekildi? Eyvah Eyvah 3 filmi, televizyona ekranlarında filim severlerin beğenisine sunulmaya devam ediyor. Başrolünde Ata Demirer ile Demet Akbağ'ın bulunduğu komedi filmi 2013 yılında vizyona girdi. Peki, Eyvah Eyvah 3 filmi nerede çekildi?
30.06.2022 Cadde
Özge Borak: Hiç pişman değilim çünkü iyi ki tiyatro
Özge Borak: Hiç pişman değilim çünkü iyi ki tiyatro Türk Sineması’nın efsane ismi Hülya Koçyiğit'in sunduğu, TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programın bu haftaki konuğu Özge Borak oldu. Ünlü oyuncu, "Ömrümün yettiği sürece sahnede olabileceğim bir mesleğe sahibim" dedi.
11.09.2021 Cadde
Eyvah Eyvah 3 nerede çekildi? Eyvah Eyvah 3 filmi oyuncuları kim, konusu nedir?
Eyvah Eyvah 3 nerede çekildi? Eyvah Eyvah 3 filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Eyvah Eyvah filminin üçüncüsü olan Eyvah Eyvah 3, sinema salonlarından televizyon ekranlarına geliyor. Yerli komedi filminin başrollerinde ise Ata Demirer ile Demet Akbağ yer alıyor. Peki, Eyvah Eyvah 3 filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
16.08.2021 Cadde
Onur Buldu kimdir? Onur Buldu nereli, kaç yaşında, eşi kim? İşte, Onur Buldu hayatı...
Onur Buldu kimdir? Onur Buldu nereli, kaç yaşında, eşi kim? İşte, Onur Buldu hayatı... Onur Buldu aslen nereli, dizileri neler? Güldür Güldür programında oyunculuğu ile dikkat çeken Onur Buldu'nun hayatı merak konusu. Kısa skeçlerde sergilediği performans ile milyonlarca kişinin beğenisini topluyor. Peki, Onur Buldu kim, nereli, kaç yaşında?
2.06.2021 Cadde
Tarık Ünlüoğlu neden öldü? Tarık Ünlüoğlu kimdir, kaç yaşındaydı?
Tarık Ünlüoğlu neden öldü? Tarık Ünlüoğlu kimdir, kaç yaşındaydı? Tarık Ünlüoğlu'nun ölüm haberi başta ailesi ve sanat camiası tarafından büyük üzüntü ile karşılandı. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Ünal Kaplan karakterine hayat veren Tarık Ünlüoğlu kariyerine Lise'den mezun olduktan sonra Ankara Devlet Konservatuarına girerek adım attı. Kairyeri boyunca birçok tiyatro oyunu, dizi ve sinema filminde rol alan usta oyuncunun cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Peki Tarık Ünlüoğlu kimdir? İşte usta oyuncunun başarılarla dolu kariyeri ve hayatı hakkında merak edilenler...
5.10.2019 Gündem
Eyvah Eyvah 3 filmi nerede çekildi? Eyvah Eyvah 3 filmi başrol oyuncuları
Eyvah Eyvah 3 filmi nerede çekildi? Eyvah Eyvah 3 filmi başrol oyuncuları Eyvah Eyvah 3 filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün yer aldığı Eyvah Eyvah 3 filmi 31 Ocak 2014 yılında vizyona girdi. Serinin üçüncü filminde Hüseyin babasını bulmuş ve hayatının kadını olan Müjgan ile evlenmiştir. Evlilik Hüseyin ve Müjgan çifti için sandıkları kadar olmayacaktır. Geçim sıkıntısı yüzünden Hüseyin, geceleri yörenin en izbe mekanları da dahil olmak üzere klarnet çalmaktadır. Peki Eyvah Eyvah 3 filminin başrollerinde hangi oyuncular yer almaktadır?
1.09.2019 Gündem
Eyvah Eyvah 3 oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Film nerede çekildi?
Eyvah Eyvah 3 oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Film nerede çekildi? Eyvah Eyvah 3 beyazperdenin ardından TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Serinin üçüncü filminde Hüseyin Badem sonunda hayatının kadını Müjgan ile evlenmiş ve babalık heyecanı yaşamıştır. İkilinin evlilikleri maddi imkansızlıklar nedeniyle zor geçse de tek sıkıntı bu olmayacaktır. Peki Eyvah Eyvah 3 filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Eyvah Eyvah 3 filmi nerede çekildi?
17.04.2019 Gündem
Özge Borak kimdir? Özge Borak kaç yaşında?
Özge Borak kimdir? Özge Borak kaç yaşında? Özge Borak kimdir? sorusu merakla araştırılıyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla bilinen Özge Borak hakkında merak edilen bilgiler şöyle...
4.09.2018 Gündem
Özge Borak kimdir?
Özge Borak kimdir? Özge Borak kimdir? Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla bilinen Özge Borak hakkında meraklı arayış sürüyor. İşte Özge Borak hakkında merak edilen bilgiler...
5.06.2018 Gündem
Özge Borak kimdir? Kaç yaşında? Özge Borak Instagram hesabı
Özge Borak kimdir? Kaç yaşında? Özge Borak Instagram hesabı Özge Borak, Instagram'da yaşadığı talihsiz olaydan sonra gündeme oturdu. Peki Özge Borak kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabına gelen mesaj ve detaylar...
5.06.2018 Ekran
Özge Borak’ın babası da İstanbullu Gelin’in kadrosuna dahil oldu
Özge Borak’ın babası da İstanbullu Gelin’in kadrosuna dahil oldu Oyuncu Özge Borak'ın babası Selçuk Borak, İstanbullu Gelin dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.
17.05.2017 Cadde
Uğur Biçer Kiralık Aşk'ta!
Uğur Biçer Kiralık Aşk'ta! Son dönemin en dikkat çekici isimleri arasında gösterilen oyuncu Uğur Biçer, ‘Kiralık Aşk’ dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.
4.11.2016 Cadde
Ata Demirer'den heyecanlandıran paylaşım!
Ata Demirer'den heyecanlandıran paylaşım! Komedyen Ata Demirer sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerini heyecanlandırdı.
27.05.2016 Cadde
Özge Borak kimdir?
Özge Borak kimdir? Dizi ve filmlerde sıkça rastladığımız isim Özge Borak ekranların yeni favorilerinden. Güldür Güldür Show'daki Nezaket rolü ile herkesi güldüren Özge Borak yeni filmleri ve oyunları ile herkesin ilgi odağı oldu. Özge Borak kimdir? İşte ayrıntılar..
6.03.2015 Cadde
‘Altın çağın rekoru kırıldı’
‘Altın çağın rekoru kırıldı’ Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Erkul, bu yıl 58 milyona yakın bilet kesildiğini bilet satışlarından yaklaşık 618 milyon lira hasılat elde edildiğini açıkladı. 103’ü yerli olmak üzere 341 yeni film gösterime girdi
25.12.2014 Gündem
Beyazperde tüm zamanların rekorunu kırdı
Beyazperde tüm zamanların rekorunu kırdı Seyirci ilgisinin her geçen gün arttığı sinema sektörü, yerli yapımların da etkisiyle 2014'ü tüm zamanların rekoruyla kapatıyor.
5.01.2015 Kültür Sanat
Google'da 2014'te En Çok Neleri Aradık?
Google'da 2014'te En Çok Neleri Aradık? Google, Türkiye’de ve dünyada en çok aradığımız kelimelerin ve en son trendlerin yer aldığı “2014 Arama Trendleri” listesini açıkladı.
16.12.2014 Teknoloji
GUZEL iNSANLARA KARŞI ONYARGILIYDIM
GUZEL iNSANLARA KARŞI ONYARGILIYDIM Oyuncu Serra Yılmaz, güzellik konusunda önyargılı olduğunu kabul ediyor: “Güzellerin, güzelliğiyle yetindikleri için başka yönlerini geliştirmeyeceğini düşünüyordum. Bu, bir önyargıydı. Fark edince, üzerinde çalışabildim...“
21.03.2014 Cadde
KOMEDi FiLMLERiNi SEViYORUZ ÇÜNKÜ BiLET SATIYORUZ
KOMEDi FiLMLERiNi SEViYORUZ ÇÜNKÜ BiLET SATIYORUZ Son olarak Demirören İstiklal’de sinemaseverleri ağırlamaya başlayan Cinema Pink’in Genel Müdürü Selim Yavuzoğlu: “Türk halkı genelde komediyi tercih ediyor”
1.03.2014 Cadde
Eyvah Eyvah 3 rekor kırdı!
Eyvah Eyvah 3 rekor kırdı! 31 Ocak’ta vizyona giren Eyvah Eyvah 3’ haftasonu 778,475 kişi tarafından izlenerek sezonun en yüksek açılışını yaptı.
4.02.2014 Kültür Sanat
‘Eyvah Eyvah 3’ iyi başladı
‘Eyvah Eyvah 3’ iyi başladı Ata Demirer, Demet Akbağ ve Özge Borak’ın başrolünü paylaştığı ‘Eyyvah Eyvah 3’ filmi ilk 3 günde 778 bin 475 kişi tarafından izlendi.
3.02.2014 Cadde
Galada kahkaha tufanı
Galada kahkaha tufanı Başrollerini Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın oynadığı Eyvah Eyvah 3 filminin Çanakkale galası, eğlenceli anlara sahne oldu. Tüm ekibin, özel arabalar yerine tek bir otobüsle Çanakkale’ye gelmesini diline dolayan ünlü komedyen Ata Demirer, “Arabalarımızı satıp filme yatırdık. Kredi kartıyla da otobüs kiraladık. Öyle geziyoruz” dedi.
11.09.2019 Magazin
Ata Demirer - Dol Karabakır (Eyvah Eyvah 3)
Ata Demirer - Dol Karabakır (Eyvah Eyvah 3) Ata Demirer - Dol Karabakır (Eyvah Eyvah 3)
11.09.2019 Nevidyo

Benzer Haber Etiketleri

Eyvah Eyvah 3 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.