Fahrettin Koca kimdir, kaç yaşında? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca biyografisi
Fahrettin Koca kimdir, kaç yaşında? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca biyografisi Son günlerin en fazla araştırılan isimler arasında yer alan Fahrettin Koca'nın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Türkiye Cumhuriyeti 59. Sağlık Bakanı olan Fahrettin Koca, corona virüs konusunda her akşam Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar ile vatandaşları her konuda bilgilendiriyor. Peki Fahrettin Koca kimdir, kaç yaşında?
31.03.2020 Gündem
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kimdir?
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kimdir? Yeni kabinenin sağlık bakanı Fahrettin Koca oldu! Cumhurbaşkanlığı kabinesinin ilk bakanları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Pazartesi akşamı açıklandı. Fahrettin Koca, yeni kabinede kendine Sağlık Bakanı olarak yer aldı. Peki Fahrettin Koca kimdir?
12.07.2018 Gündem
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca yemin etti
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca yemin etti Fahrettin Koca kimdir? Başkan Erdoğan yeni sistemin ilk kabinesini az önce açıklamaya başladı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca oldu. Peki Fahrettin Koca kimdir, kaç yaşında ve nereli?
10.07.2018 Gündem
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca oldu
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca oldu Fahrettin Koca kimdir? Başkan Erdoğan yeni sistemin ilk kabinesini az önce açıklamaya başladı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca oldu.
11.09.2019 Haberler