Faik Öztürk

Faik Öztürk

Elazığ Ağın’da doğmuştur. Babası İhsan Öztürk bir astsubaydı. Çankaya Lisesi’nde okudu. Lise ikinci sınıftayken okulu bıraktı. Daha sonra Ankara’daki İstanbul yolunda bir fabrikada tuvaletleri temizleyip yerleri silme işine girdi. Bir buçuk sene sonra, el yazısı çok düzgün diye patron onu muhasebeye geçirdi. 1982’de oradan ayrılırken, fabrikanın genel müdür yardımcısıydı.   O sırada Türkiye Demir Çelik İşletmeleri’nde grev vardı. Balıkesirli bir asker arkadaşı ona "Bana hurda tren rayı bulabilir misin" dedi. Grev var, yurt dışından kütük getiremiyorlar, fabrikalar çalışmıyor. Hemen Ankara’da araştırdı, öğrendi ki Devlet Demir Yolları’nın hurdasını Makine Kimya alıyormuş. MKE’ye gidip bir dilekçe verdi, “hurda rayları almak istiyorum” diye. Orada Elazığlı bir hemşerisine denk geldi. Bir yerlerden 1 milyon lira borç buldu. O tarihte Doğan marka bir araba, 6 milyon liraydı. Rayları, TIR’ların başında Balıkesir’deki haddehaneye kadar bizzat taşıdı. 6 ay sonra 185 milyon parası oldu. Şansına grev 6 ay daha uzadı. 6 ay sonra devlete olan borcunu kuruşuna kadar ödedikten sonraki kazancı, 285 milyon liraydı. Şimdinin parasıyla 5-6 trilyon yani.   Faik Öztürk, “Gönül Türküleri” adlı bir de albüm çıkardı. Öztürk, bu albümden elde ettiği geliri şehit ailelerine armağan etti. İkinci albümün gelirini ise kekemelere bağışladı. Çıktığı televizyon programlarından kazandığı paralar ile de burs verip 21 çocuk okutuyor.   Yaptığı bu işlerin yanında Ankara’da "Beyler Sofrası" diye; Yukarı Ayrancı Son Durak’ta bir lokanta ve Atakule’nin karşısındaki 4 katlı “Çorbacım” dükkanının sahibidir. Bunların yanı sıra, Dünya Bankası finanslı, yurt dışına ihraç işler yapıyor. Bazı firmaların Türkiye temsilcisi olarak askeriyeye malzeme teminleri oluyor.   Ankara Ticaret Odası'nda 3 dönemdir meclis üyeliği yaptı.   Faik Öztürk, 1999 yılından beridir şarkıcı Safiye Soyman ile beraber yaşamaktadır.   Albümleri : Gönül Türküleri

Faik Öztürk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 461 faik öztürk haberi bulunmuştur.
‘Kalp yerine zeytin kır’
‘Kalp yerine zeytin kır’ Safiye Soyman ve Faik Öztürk, 2024’ün ilk tatilini Kazdağları’nda geçirdi.
16.01.2024 Cadde
Sarışın sitemi!
Sarışın sitemi! Safiye Soyman ve Faik Öztürk, önceki gece Yakamoz Balık’ta ‘Öğretmenler Günü’ne özel sahne aldı.
26.11.2023 Cadde
Safiye Soyman: Faik'in sarışın sevdası beni sinirlendiriyor!
Safiye Soyman: Faik'in sarışın sevdası beni sinirlendiriyor! Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman ile hayat arkadaşı Faik Öztürk, geçtiğimiz akşam bir balıkçıda görüntülendi. Pembe kıyafetleri ile dikkat çeken ikili, her zamanki gibi birbirlerine takılarak, eğlenceli açıklamalar yaptı. Soyman'ın, hayat arkadaşına yönelik esprili sitemi de dikkat çekti.
26.11.2023 Cadde
Safiye Soyman’ın Boğaz’a bakan süper lüks evi dikkat çekti
Safiye Soyman’ın Boğaz’a bakan süper lüks evi dikkat çekti Yakın dostu Seda Sayan'la yaptığı filtreli paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın Boğaz’a bakan süper lüks evi gündem oldu. Sahne için genellikle gösterişli kıyafetler tercih eden ünlü şarkıcının evi için de ihtişamlı eşyalar seçmesi dikkat çekti.
13.11.2023 Cadde
Faik Öztürk: Çocuklarımın evine hiç gitmedim, görmek istemiyorum!
Faik Öztürk: Çocuklarımın evine hiç gitmedim, görmek istemiyorum! Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, ünlü şarkıcıya ve iki kız kardeşine çok düşkün olduğunu söyledi. "Beni herkes şen şakrak biliyor ama öyle değil" diyen Öztürk, gözlerden uzak şekilde büyüttüğü çocuklarıyla ilgili çarpıcı bir itirafa imza attı.
14.10.2023 Cadde
Seda Sayan takipten çıkarmıştı! Safiye Soyman içini döktü
Seda Sayan takipten çıkarmıştı! Safiye Soyman içini döktü Safiye Soyman, hayat arkadaşı Faik Öztürk ile bir doğum günü partisine katıdı. Ünlü sanatçı, yakın arkadaşı Seda Sayan’ın sosyal medya hesabından kendisini takipten çıkarması hakkında ilk kez konuştu.
23.09.2023 Cadde
Seda Sayan, Oğulcan Engin'in doğum gününü kutladı
Seda Sayan, Oğulcan Engin'in doğum gününü kutladı Seda Sayan-Sinan Engin çiftinin oğulları Oğulcan Engin, Çağlar Ökten ile dünyaevine giren annesi annesinin nikah törenine katılmamıştı. Aralarında soğuk rüzgarlar estiği iddia edilen ikilden Sayan, oğlunun doğum gününü kutladı.
30.08.2023 Cadde
180 günde tamamlandı! Gelinliğin değeri 3 milyon lira, ağırlığı ise tam 65 kilogram
180 günde tamamlandı! Gelinliğin değeri 3 milyon lira, ağırlığı ise tam 65 kilogram Bodrum'da düzenlenen bir düğünde gelin için Hindistan'da hazırlanan 3 milyon lira değerinde, 65 kilo ağırlığında, komple Swarovski taşlarla işlenerek Türkiye'ye getirilen gelinlik göz kamaştırırken, gelinliği 45 kilo olan gelin taşıdı.
23.07.2023 Gündem
Safiye Soyman MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun'un son halini paylaştı
Safiye Soyman MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun'un son halini paylaştı 62 yaşındaki Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın oğlu Harun, 24 yıldır MS (Multipl Skleroz) hastalığıyla mücadele ediyor. Safiye Soyman son olarak sosyal medya hesabından sağlık durumu merak edilen oğlu Harun'u paylaştı.
20.07.2023 Magazin
Safiye Soyman, MS hastası oğlu Harun'un son halini paylaştı
Safiye Soyman, MS hastası oğlu Harun'un son halini paylaştı Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz, 24 yıldır MS (Multipl Skleroz) hastalığıyla mücadele ediyor. Ünlü şarkıcı, sağlık durumu merak edilen oğlu Harun ile videosunu yayınladı.
21.07.2023 Cadde
Usta sanatçı Selahattin Alpay'ın oğlunun düğününe ünlüler akın etti
Usta sanatçı Selahattin Alpay'ın oğlunun düğününe ünlüler akın etti Türk Halk Müziği sanatçısı Selahattin Alpay'ın oğlu Birbey Alpay, nikâh masasına oturdu. Maslak'taki bir otelde gerçekleşen düğünün fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.
3.06.2023 Cadde
Safiye Soyman sosyal medyanın diline düştü! 'Kızınız mı hanımefendi?'
Safiye Soyman sosyal medyanın diline düştü! 'Kızınız mı hanımefendi?' Son dönemde estetik operasyonlar sonrası yeni görüntüsüyle adından söz ettiren Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, son olarak 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Fotoğrafında abartılı bir filtre kullanan ünlü isim, sosyal medyanın diline düştü.
15.05.2023 Cadde
Safiye Soyman'dan canlı yayında itiraf: Bana 'Muvaffak olmuş erkeği herkes paylaşır' dedi!
Safiye Soyman'dan canlı yayında itiraf: Bana 'Muvaffak olmuş erkeği herkes paylaşır' dedi! Son dönemde estetik operasyonlar sonrası yeni görüntüsüyle adından söz ettiren Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, 23 yıldır Faik Öztürk ile birlikte. '2. Sayfa' canlı yayınına katılan şarkıcı, hayat arkadaşı ile yıllar önce aralarında geçen kıskançlık olayını anlattı. Safiye Soyman, yaptırdığı estetik işlemleri de sıraladı.
4.05.2023 Cadde
Safiye Soyman: Pişman değilim, genç kız gibi oldum!
Safiye Soyman: Pişman değilim, genç kız gibi oldum! Safiye Soyman, geçirdiği boyun ve gıdı germe operasyonu sonrası önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Neşesi bir hayli yerinde olan 62 yaşındaki şarkıcı, hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün de ameliyat sonrası ortaya çıkan sonuçtan çok memnun olduğunu açıkladı.
10.04.2023 Cadde
Aday listesinde renkli isimler var
Aday listesinde renkli isimler var İYİ Parti’de 18 ildeki temayül yoklaması önümüzdeki hafta sonu 1-2 Nisan’da yapılacak. Partiye aday adaylığı için başvuranlar arasında siyaset, spor, sanat ve sosyal medyan tanınan isimler bulunuyor.
26.03.2023 Gündem
Seda Sayan: Yumurtalarımı dondurttum!
Seda Sayan: Yumurtalarımı dondurttum! Yaklaşık yedi ay önce kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile dünyaevine giren Seda Sayan'ın mutlu evliliği devam ediyor. Eşiyle romantik bir tatil yapıp, İstanbul'a geri dönen şarkıcı, önceki akşam Etiler'de bir açılışa katıldı. Ünlü isim, eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile küs oldukları iddialarına son noktayı koydu. 59 yaşındaki sanatçının, 'çocuk' sorusuna verdiği yanıt da gündem oldu.
20.10.2022 Cadde
Safiye Soyman ile Faik Öztürk'ün 'dolandırıcılık' davasında karar!
Safiye Soyman ile Faik Öztürk'ün 'dolandırıcılık' davasında karar! Şarkıcı Safiye Soyman ve hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün yanı sıra şirket yöneticisi Berrin Canbolat'ın, Eskişehirli bir unlu mamulleri toptancısını 100 bin TL dolandırdıkları iddiasıyla, 'tacir veya şirket yöneticiliği ile kooperatif yöneticilerini dolandırıcılık' suçlamasıyla tutuksuz yargılandıkları davada karar çıktı. Duruşmanın ardından ilk açıklamalar geldi.
19.10.2022 Cadde
Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinden yeni kare
Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinden yeni kare Geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile nikâh masasına oturan Seda Sayan'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Birlikte sık sık seyahat eden ünlü çift, son olarak tekne tatiline çıktı. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ikiliden Ökten, teknede eşiyle verdiği pozu yayınladı. Sayan da Ökten'in bu paylaşımına kayıtsız kalmadı.
19.10.2022 Cadde
Safiye Soyman ve Faik Öztürk'e 'dolandırıcılık' suçlamasından beraat talebi!
Safiye Soyman ve Faik Öztürk'e 'dolandırıcılık' suçlamasından beraat talebi! Şarkıcı Safiye Soyman ile hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün Eskişehirli bir unlu mamulleri toptancısını 100 bin TL dolandırdıkları iddiasıyla tutuksuz yargılandıkları davanın üçüncü duruşması görüldü. Savcı, iddianamede haklarında 10 yıla kadar hapis cezası istenen şirket yöneticisi Berrin Canbolat’ın yanı sıra Soyman ve Öztürk için dolandırıcılık suçlamasına ilişkin 'delil elde edilemediğinden' mahkemeden beraat kararı talep etti.
5.10.2022 Cadde
Seda Sayan, Çağlar Ötken'i dinlemek için konser işi almıyor!
Seda Sayan, Çağlar Ötken'i dinlemek için konser işi almıyor! Daha önce altı evlilik yapan Seda Sayan, sunucusu olduğu 'Sabahın Sultanı' programında solistlik yapan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile nisan ayında hayatını birleştirmişti. Şimdilerde mutlu bir evlilik sürdüren ikili, önceki akşam 'Adamlar' konserine giderken görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Sayan, Ötken'in sahnesinden övgü dolu sözlerle bahsederek, eşini dinlemek için konser işleri almadığını söyledi. Oğlunun nikahına gelmediği de hatırlatılan Sayan, çareyi konuyu geçiştirmekte buldu.
18.09.2022 Cadde
Safiye Soyman: Hastalanmadan önce oğlum Harun'la Amerika'ya gitmiştik
Safiye Soyman: Hastalanmadan önce oğlum Harun'la Amerika'ya gitmiştik Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın, eski eşi Ziya Akaröz ile evliliğinden dünyaya gelen Harun, uzun yıllardır merkezi sinir sistemi hastalığı olan Multipl Skleroz'la (MS) mücadele ediyor. Sosyal medyada sık sık görüntülerini yayınladığı oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi de veren ünlü şarkıcı, son olarak nostaljik bir paylaşıma imza attı.
17.09.2022 Cadde
Safiye Soyman: Faik cimrilikte bir numaradır!
Safiye Soyman: Faik cimrilikte bir numaradır! Kurban Bayramı'nın ilk günü Bodrum Bardakçı Koyu'nda bir otelde sahneye çıkan Safiye Soyman ile hayat arkadaşı Faik Öztürk, repertuvarları ile kulaklara, esprileri ile kalplere bayram coşkusu yaşattı.
11.07.2022 Cadde
Turizmciler uyardı! 'Rezervasyon yapmadan gelmeyin, kapıda kalırsınız'
Turizmciler uyardı! 'Rezervasyon yapmadan gelmeyin, kapıda kalırsınız' Kurban Bayramı için Bodrum’a gelecek olan tatilcilere turizmcilerden uyarı geldi. Rezervasyon yapmadan gelenler kapıda kalabilir.
8.07.2022 Ekonomi
Seda Sayan tek kelime etmedi! 'Ben size küstüm'
Seda Sayan tek kelime etmedi! 'Ben size küstüm' Geçtiğimiz ay kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten'le evlenerek yedinci kez dünya evine giren Seda Sayan, son olarak eşi ve yakın arkadaşlarıyla Amsterdam'a gitmişti. Tatil sonrası Etiler'de görüntülenen ünlü şarkıcı, gazetecilerin soruları üzerine, "Ben size küstüm!" diyerek, tek kelime etmedi. İşte ağzını bıçak açmayan Sayan'ın konuşmama sebebi...
16.06.2022 Cadde
Safiye Soyman: Aldattığını bana hissettirmiyorsa yapsın
Safiye Soyman: Aldattığını bana hissettirmiyorsa yapsın Safiye Soyman, geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Soyman’a Derya Tuna’nın “Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz” sözlerinin sorulması üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
23.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Faik Öztürk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.