Fakültesi

Fakültesi

Son dakika fakültesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fakültesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fakültesi haber sayfamızda...

Fakültesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 57.066 fakültesi haberi bulunmuştur.
BU YILKİ SINAV HABERLERİ ✍🏻 ATA AÖF sınav giriş belgesi açıklandı mı? 2024 ATA AÖF Bahar Dönemi vize ve final sınavları ne zaman? İşte sınav takvimi
BU YILKİ SINAV HABERLERİ ✍🏻 ATA AÖF sınav giriş belgesi açıklandı mı? 2024 ATA AÖF Bahar Dönemi vize ve final sınavları ne zaman? İşte sınav takvimi ATA AÖF sınav takvimi belli oldu. 2024 Bahar Dönemi ATA AÖF sınavları için hem sınav tarihleri hem de sınav yerleri merak konusu oldu. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri, ATA AÖF sınav giriş belgesi 2024 nasıl, nereden alınır, çıktı mı? ATA AÖF Bahar Dönemi vize ve final sınavları ne zaman? sorularını araştırıyor. İşte konu hakkında son güncel durum
17.04.2024 Bilgi Rehberi
ALKÜ ile POYD arasında protokol imzalandı! 'Öğrencilerine iş ve staj imkânı sağlanacak'
ALKÜ ile POYD arasında protokol imzalandı! 'Öğrencilerine iş ve staj imkânı sağlanacak' Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ile Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği arasında; üniversitenin turizm alanında eğitim gören öğrenci ve mezunlarına staj ve istihdam olanağı sağlamak, öğrencilerin sektöre adaptasyonunu hızlandırmak ve verimini artırmak amacıyla protokol imzalandı.
17.04.2024 Eğitim
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı Edirne'de doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklanan Volkan Kuşçu davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi. Kuşçu aynı hekimi aynı hekimi bu kez sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. İşte haberin ayrıntıları...
17.04.2024 Gündem
'Altında yeni zirveler görmek mümkün'
'Altında yeni zirveler görmek mümkün' İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Uzmanpara
Altın yatırımı olanlar dikkat: "İran-İsrail gerilimi sonrası altında yeni zirveler görmek mümkün"
Altın yatırımı olanlar dikkat: "İran-İsrail gerilimi sonrası altında yeni zirveler görmek mümkün" İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Ekonomi
Feci olay! Yediği elma 14 yaşındaki çocuğun sonu oldu
Feci olay! Yediği elma 14 yaşındaki çocuğun sonu oldu Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, yediği elmanın nefes borusunu tıkadığı Mahmut İçim (14) hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir'
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir' İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi (FSVO), Beypazarı marka sodalarda yüksek oranda bor tespit edildiğini açıklayarak, tüketilmemesini önerdi. Sodanın İsviçre’deki dağıtımcısı BAK-SAN GmbH’nin de ürünü derhal satıştan çektiği ve geri çağırma işlemlerini başlattığı bildirildi.
17.04.2024 Gündem
AUZEF SINAV TARİHLERİ 2024? Bahar Dönemi AUZEF ara dönem vize sınavları ne zaman, sınav yerleri belli oldu mu?
AUZEF SINAV TARİHLERİ 2024? Bahar Dönemi AUZEF ara dönem vize sınavları ne zaman, sınav yerleri belli oldu mu? AUZEF sınav tarihleri, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından merak ediliyor. AUZEF sınav takvimi belli oldu. Güz Dönemi sınavları için geri sayım başlamışken "AUZEF'in Bahar Dönemi sınavları ne zaman? 2024 AUZEF sınav giriş belgesi açıklandı mı?" soruları araştırılıyor. İşte AUZEF son güncel durum...
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Prof. Dr. Sezer Hatemi'ye veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Dr. Sezer Hatemi'ye veda! Son yolculuğuna uğurlandı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vefatını duyurduğu, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Pediatrik Endokrinoloji Bölümünün kurucusu Prof. Sezer Hatemi, son yolculuğuna uğurlandı.
16.04.2024 Gündem
Eskişehir'de tramvay kazası! Polis memuru ağır yaralandı
Eskişehir'de tramvay kazası! Polis memuru ağır yaralandı Eskişehir’de tramvayın çarptığı polis memuru L.K. (50), ağır yaralandı, vatman gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
16.04.2024 Gündem
Balıkesir'in atlı profesörü olarak nam saldı! İşte sebebi...
Balıkesir'in atlı profesörü olarak nam saldı! İşte sebebi... Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne geçici görevlendirme ile gelen Prof. Dr. Mehmet Can Gündüz (46), kampüste ve çevredeki kırsal mahallerde atla gezmeye başlayınca 'atlı profesör' olarak nam saldı.
16.04.2024 Eğitim
Bakan Koca acı haberi duyurdu! Prof. Dr. Sezer Hatemi hayatını kaybetti
Bakan Koca acı haberi duyurdu! Prof. Dr. Sezer Hatemi hayatını kaybetti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Prof. Dr. Sezer Hatemi'nin hayatını kaybettiğini duyurdu.
15.04.2024 Gündem
Kastamonu Üniversitesi’nden uluslararası iklim değişikliği projesi! 6 gün sürecek
Kastamonu Üniversitesi’nden uluslararası iklim değişikliği projesi! 6 gün sürecek Kastamonu Üniversitesi, uluslararası alanda hazırladığı proje ile afetlerden etkilenen illerdeki lisans öğrencilerine Kastamonu’da eğitim verecek.
15.04.2024 Eğitim
Sıradaki İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavları ne zaman? auzef.istanbul.edu.tr ✅ 2024 AUZEF Bahar Dönemi sınav tarihleri takvimi açıklandı mı?
Sıradaki İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavları ne zaman? auzef.istanbul.edu.tr ✅ 2024 AUZEF Bahar Dönemi sınav tarihleri takvimi açıklandı mı? İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nin Bahar Dönemi sınavları için araştırmalar sürüyor. Öğrenciler Güz Dönemi sınavları ardından AUZEF sınavları ne zaman? 2024 AUZEF Bahar Dönemi sınav tarihleri takvimi açıklandı mı? sorularına cevap arıyor. İşte konuya ilişkin son güncel durum
15.04.2024 Bilgi Rehberi
2 çocuk annesi kadın feci şekilde can verdi!
2 çocuk annesi kadın feci şekilde can verdi! Antalya’da meydana gelen motosiklet kazasında yolcu olarak bulunan 2 çocuk annesi kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü ise ağır yaralandı.
15.04.2024 Gündem
AK Parti'li başkanın çalışanı bıçaklandı! CHP'li adayın eşi tutuklandı
AK Parti'li başkanın çalışanı bıçaklandı! CHP'li adayın eşi tutuklandı Konya’nın Karapınar ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin’in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz’ın (35), darbedilip bıçaklandığı olayla ilgili gözaltına alınan CHP Karapınar Belediye Başkan Adayı olan Gönül Karabacak’ın eşi Hamdi Karabacak tutuklandı. Hastanede tedavi gören Aldanmaz'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
13.04.2024 Gündem
Parkta korkunç son! Boşanma aşamasındaki eşini 3 kurşunla öldürdü
Parkta korkunç son! Boşanma aşamasındaki eşini 3 kurşunla öldürdü Edirne’de Berşan Aksak (22), boşanma aşamasındaki eşi Petek Aksak'ı (22), tabanca ile vurarak öldürdü. Polis tarafından yakalanan katilin 5 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
13.04.2024 Gündem
Korkunç olay! Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürdü
Korkunç olay! Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürdü Isparta’da, konuşma ve zihinsel engelli Kamil Yıldırım (39), kıyafetlerini sobada yakmaya çalıştığı için kendisine kızıp, odunla eline vuran babası Süleyman Yıldırım'ı (79) öldürdü.
13.04.2024 Gündem
Konya'da AK Parti'li başkanın çalışanı bıçaklandı, CHP'li adayın eşi gözaltında
Konya'da AK Parti'li başkanın çalışanı bıçaklandı, CHP'li adayın eşi gözaltında Konya’nın Karapınar ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin’in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz (35), darbedilip bıçaklandıktan sonra evininin önüne bırakıldı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, CHP Karapınar Belediye başkan adayı olan Gönül Karabacak’ın eşi H.K. ile N.Ö.’yü şüpheli olarak gözaltına aldı.
12.04.2024 Gündem
Öğretmenliği bırakıp devlet desteği ile koyun yetiştiriciliğine başladı
Öğretmenliği bırakıp devlet desteği ile koyun yetiştiriciliğine başladı Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Kodallı Çiftliği köyünde yaşayan ve bir dönem Fizik öğretmenliği yaptıktan sonra köy hayatını seçerek “Köyümde yaşamak için bir ‘SÜRÜ’ nedenim var” projesinden faydalanan Celal Yazır, hayvan sayısını 100’den 500’e çıkardı.
12.04.2024 Ekonomi
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı İstanbul Boğazı'nda nesli tükenmekte olan Yelkovan kuşlarının üreme kolonilerinin ve göç yollarının belirlenerek koruma altına alınmasını hedefleyen proje kapsamında, 30 Yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı.
12.04.2024 Gündem
Kaza yapanlara yardım etmek isterken öldü
Kaza yapanlara yardım etmek isterken öldü Kırıkkale'de kaza yapan hafif ticari araçtaki yaralılara yardım etmek için yola çıkan 24 yaşındaki gencin sonu kahretti.
12.04.2024 Gündem
Edirne'de faytoncuların tartışması silahlı kavgaya döndü!
Edirne'de faytoncuların tartışması silahlı kavgaya döndü! Edirne'de aralarında husumet bulunan 2 faytoncu, birbirlerine tabancalarla ateş açtı. Olayda yaralanan 2 kişi hastanede tedaviye alındı.
11.04.2024 Gündem
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı Muğla’da, İnci Sandık (36) ile oğlu Sezai Talha'nın hastanede tedavi gördüğü, emzirdiği 6 aylık bebeği Uraz ile kızı Karya'nın (6) yaşamlarını yitirdiği ilaçlama olayının tutuklu sanığı Halil Kahraman'ın (44), cezası belli oldu.
11.04.2024 Gündem
'Kalpli göl' köpürdü: Mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay
'Kalpli göl' köpürdü: Mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay Çanakkale'nin Ezine ilçesinde belli dönemlerde pembe renge bürünen ve kalp şekli ile dikkat çeken göldeki beyaz köpükler, tedirginlik yarattı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nden (ÇOMÜ) Tülay Bican Süerdem, "Köpüklenme dediğimiz olay, mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay. Onun için müsilajla karıştırılmaması gerekiyor" dedi.
10.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fakültesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.