Falı

Falı

Son dakika Falı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Falı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Falı haber sayfamızda...

Falı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 555 falı haberi bulunmuştur.
Neyse halim çıksın falım
Neyse halim çıksın falım Ne papatya ne bakla ne de el falı... Şimdi varsa yoksa Türk kahvesi falı... BBC, Türk kahvesi falına dünya çapında, özellikle Z kuşağının gösterdiği ilgiyi okuyucularına duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Spotify şarkı falı nedir ve nasıl kullanılır? Spotify'da yeni özellik! Spotify Song Psychic şarkı falı ekranı nasıl açılır?
Spotify şarkı falı nedir ve nasıl kullanılır? Spotify'da yeni özellik! Spotify Song Psychic şarkı falı ekranı nasıl açılır? Spotify'ın yeni özelliği kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Spotify'ın yeni özelliği olan Song Psychic ile beraber şarkı falı soruları sormanıza olanak sağlıyor. Peki Spotify şarkı falı nasıl kullanılır? İşte Spotify Song Psychic şarkı falı ekranı...
1.03.2024 Bilgi Rehberi
Fal baktırırken dolandırılmayın! Tam erişime dikkat
Fal baktırırken dolandırılmayın! Tam erişime dikkat Kahve falı bakan uygulamalarda güvenlik açığı ortaya çıktı. Kullanıcıların uygulamalara verdiği izinler başlarına dert oldu. Milliyet’e konuşan dijital güvenlik uzmanları, bu tarz uygulamalarla paylaşılacak bilgilerin sınırlandırılması önerisinde bulundu.
25.02.2024 Gündem
2023’te 1 milyar fala baktı
2023’te 1 milyar fala baktı Türkiye, ABD, Almanya, Hollanda ve Orta Doğu başta olmak üzere 100’den fazla ülkede faaliyet gösteren fal uygulaması Kaave, 2023 yılında 1 milyar fal yorumladı.
16.02.2024 Ekonomi
Saatlerin Anlamı 2024 - Çift, Ters, Tek, Ayna, Simetrik Saatler Ne Demek? Saat Anlamı ve Güncel Yorumları
Saatlerin Anlamı 2024 - Çift, Ters, Tek, Ayna, Simetrik Saatler Ne Demek? Saat Anlamı ve Güncel Yorumları Hayat döngüsü içerisinde önemli yere sahip olan saatler günde 24 kez çift, 13 kez ise ters saatlere denk gelir. Bu saatlerin bir anlamı bulunuyor. Aşk, iş özel hayat ile ilgili yorumların yapıldığı bu saatlerin anlamı çift, ters ve üçlü olmasına göre farklılık gösteriyor. Saat anlamı akrep ve yelkovanın denk geldiği saatlere göre yorumlanır. Çift saatler daha olumlu bir anlam taşırken ters saatler olumsuzdur. Saatler ne anlama gelir? Saat anlamları 2024 içeriğimizden çift, ters, yansıma, aynı, üçlü, tek saatlerin, sayıların anlamını, saat falı yorumlarını ve numeroloji ile ilişkisini detaylı açıklamaları ile birlikte okuyabilirsiniz.
31.12.2023 Yaşam
Kahve falından ayda 235 bin TL
Kahve falından ayda 235 bin TL ABD’nin New York kentinde “Dr. Honeybrew’in Türk Kahvesi Odası” adlı kafe çok popüler. Kafenin özelliği, “Dr. Honeybrew” adını kullanan Türk işletmecinin müşterilerinin kahve falına bakması.
28.12.2023 Dünya
Fazıl Say: İlginç ve uhrevi bir karakterdir Cem
Fazıl Say: İlginç ve uhrevi bir karakterdir Cem Ünlü piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından Cem Adrian ile tanışma anısını anlattı.
18.12.2023 Cadde
Çin Falı oyuncuları kimler? Çin Falı filminin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?
Çin Falı oyuncuları kimler? Çin Falı filminin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var? Çin Falı filmi bu akşam izleyicilerle buluşuyor. Aksiyon ve macera türündeki filmin yönetmenliğini ise Jackie Chan gerçekleştirdi. Peki Çin falı oyuncuları kimler ve filmin konusu nedir?
9.12.2023 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe'nin yeni hocasını duyurdu! Çok konuşulacak Kocaman sözleri: Kalbini kırdılar
Fenerbahçe'nin yeni hocasını duyurdu! Çok konuşulacak Kocaman sözleri: Kalbini kırdılar Süper Lig'i ezeli rakibi Galatasaray'ın arkasında ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile yollar ayrılmıştı. Sarı-lacivertliler birçok aday içinden tercihini yaptı. Milliyet'in duayen yazarlarındn Attila Gökçe, Fenerbahçe'nin yeni hocasını duyurdu.
28.06.2023 Fenerbahçe
Yıldızlarda teselli aramak
Yıldızlarda teselli aramak Astroloji hiç olmadığı kadar gündemde ama unutmayın astroloji en basit anlatımla bir olasılıklar ilmi. Size sadece karşılaşabileceğiniz yolları gösterir, yürümek ise sizin elinizde.
8.01.2023 Gündem
Aşkı fallarda aramıştı! 'Kısmetimin kapandığına inanıyorum'
Aşkı fallarda aramıştı! 'Kısmetimin kapandığına inanıyorum' Buray, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Meslektaşı Ayşe Özyılmazel ile aşkı uzun ömürlü olmayan ünlü şarkıcı, muhabirlerin "Yeni yılda aşk ve evlilik olur mu?” şeklindeki sorusuna yanıt verdi. "İlişkimiz gitmiyor" diyerek ayrılığı duyuran Buray, fal işlerine de tövbe ettiğini söylemişti.
14.06.2023 Cadde
Bahçeli'den Tunç Soyer'e sert tepki: Ne öğrenmişse zalim babasından öğrenmiştir
Bahçeli'den Tunç Soyer'e sert tepki: Ne öğrenmişse zalim babasından öğrenmiştir Kayseri'de konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sultan Vahdettin'in kusurları olsa da asla hain değildir. Edepsiz İzmir belediye başkanı küstahça ona hakaret etmiştir. Ne öğrenmişse zalim babasından öğrenmiştir." dedi.
18.09.2022 Siyaset
Melek Kartları Nedir? Melek Fallarına Nasıl Bakılır?
Melek Kartları Nedir? Melek Fallarına Nasıl Bakılır? Karar verilmesi gereken durumlarda yol gösteren ve kafalardaki soruları yanıtlayan kartlara melek kartları denmektedir. Melek kartlarının amacı dileklerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda cevap vermektir. Melek kartlarıyla bakılan fallarda kişi kafasındaki soruya odaklanır. Kendi dileğini düşünür. Tarot kartları arasında ayrı bir yere sahip olan melek kartlarının her birinin ayrı ayrı yorumlamaları vardır. İşte melek kartlarıyla ilgili detaylar.
15.09.2022 Eğitim
İstanbul'da 'fal kafe' tartışması! 100 ile 300 TL arası, en az 3 ay hapis cezası
İstanbul'da 'fal kafe' tartışması! 100 ile 300 TL arası, en az 3 ay hapis cezası İstanbul’da 'fal kafeler' gün geçtikçe artıyor. Kafe olarak gözüken işyerlerinde, 100 ile 300 TL arasında değişen ücretle kahve, el, tarot ve iskambil falı bakıldığı öğrenildi. Hukukçuların ceza yaptırımları olduğunu söylese de bir kafe sahibi "Burası 28 yıllık bir kafe, gerçek çıkan fallarıyla meşhur. Ünlüler de buraya geliyor" savunması yaptı.
14.09.2022 Haberler
İstanbul'da 'fal kafe' tuzağı! ‘Gerçek çıkan fallarıyla meşhur, ünlüler bile geliyor’
İstanbul'da 'fal kafe' tuzağı! ‘Gerçek çıkan fallarıyla meşhur, ünlüler bile geliyor’ İstanbul’da 'fal kafeler' gün geçtikçe artıyor. Kafe olarak gözüken işyerlerinde, 100 ile 300 TL arasında değişen ücretle kahve, el, tarot ve iskambil falı bakıldığı öğrenildi. Hukukçuların ceza yaptırımları olduğunu söylese de bir kafe sahibi "Burası 28 yıllık bir kafe, gerçek çıkan fallarıyla meşhur. Ünlüler de buraya geliyor" savunması yaptı.
14.09.2022 Gündem
Başkan resmen açıkladı! 'Pjanic için telefonuma 324 mesaj geldi'
Başkan resmen açıkladı! 'Pjanic için telefonuma 324 mesaj geldi'  Beşiktaş'taki kiralık döneminin sona ermesinin ardından Barcelona'ya geri dönen Miralem Pjanic'in geleceği belirsizliğini koruyor. Kulüp başkanı transfer iddiasıyla ilgili konuştu.
31.08.2022 Beşiktaş
Hepsi oğlunu korumak içindi! 3 komşusunu öldürüp sabun ve kek yaptı
Hepsi oğlunu korumak içindi! 3 komşusunu öldürüp sabun ve kek yaptı Annesinin kendisine büyü yaptığını ve tam 17 kez hamile kalmasına rağmen çocuklarını bundan kaybettiğini düşünüyordu. Hayatta kalmayı başarabilen en sevdiği büyük oğlunun savaşa çağrılması ise bardağı taşıran son damla oldu. Oğlunu korumak için üç komşusunu öldürüp sabun ve kek yapan annenin anlattıkları korku filmlerini aratmadı.
30.08.2022 Dünya
Spor yazarları Kasımpaşa-Fenerbahçe maçını değerlendirdi: Jesus artık anlamış olmalı!
Spor yazarları Kasımpaşa-Fenerbahçe maçını değerlendirdi: Jesus artık anlamış olmalı! Süper Lig'in 2. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yı 6-0 mağlup ederek moral buldu. Sarı Lacivertlilerde Valencia ve Arda Güler dikkat çeken performanslara imza attı.
16.08.2022 Fenerbahçe
Yıldız Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Yıldızın Eş Anlamlısı Olan Sözcükler
Yıldız Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Yıldızın Eş Anlamlısı Olan Sözcükler Genellikle takım halinde bulunan ve ışık saçan gök cisimlerine yıldız denir. Yıldızlar, dünyadan milyonlarca kilometre uzakta oldukları için nokta halinde görünürler. Yıldız kelimesi mecazen, çoğunluğun beğenisine kazanmış, oyuncular ve müzisyenler için kullanılır. Yıldızın eş anlamlısı olan kelimeler hakkında tüm detaylar.
‘Yunus yağıyla büyü yapmışlar’
‘Yunus yağıyla büyü yapmışlar’ İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Osteoarkeoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Vedat Onar, Haydarpaşa kazılarında çıkan hayvan kemiklerini inceleyerek geçmişe ışık tutuyor. Onar, Bizans’ın niye yunus avladığını da açıkladı.
26.06.2022 Gündem
Mehmet Yılmaz Ak: 'Siz misiniz mafya, yoksa biz miyiz?' diyorlardı!
Mehmet Yılmaz Ak: 'Siz misiniz mafya, yoksa biz miyiz?' diyorlardı! Kanal D’nin sevilen dizisi 'Yargı'da ‘Savcı Pars’ karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak, YouTube'da yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programının konuğu oldu. Karakterini yaratırken babasından esinlendiğini söyleyen oyuncu, "Pars, biraz babam gibi" dedi. Ak, "hayat verdiğiniz karakterlerden etkilenip, sokakta sözle taciz eden oldu mu?” sorusuna verdiği yanıtla da dikkat çekti.
8.05.2022 Cadde
Falda Tek Boynuzlu At Görmek Ne Demek? Kahve Falında Tek Boynuzlu At Şekli Çıkması Ne Anlama Gelir?
Falda Tek Boynuzlu At Görmek Ne Demek? Kahve Falında Tek Boynuzlu At Şekli Çıkması Ne Anlama Gelir? Kahve falı içerisinde tek boynuzlu at görmek birden fazla anlam taşımaktadır. Falı yorumlayan kişi bu atın anlamlarını da detaylı bir şekilde yorumlamaktadır. Tek boynuzlu at figür olarak iyi çağrışımlar yapmaktadır. İyiliğin ve saflığım temsili olan bu tek boynuzlu at figürü fal içerisinde iyi şeylerin olacağını göstermektedir. Falda tek boynuzlu at görmek ne demek ve kahve falında çıkan tek boynuzlu at ne anlama gelir ayrıntıları ile derledik.
24.04.2022 PembeNar
Falda Bot Görmek Ne Demek? Kahve Falında Bot Şekli Çıkması Ne Anlama Gelir?
Falda Bot Görmek Ne Demek? Kahve Falında Bot Şekli Çıkması Ne Anlama Gelir? Falda bot görmek; falı baktıran bireyin maddi sorunları hissederek, birikim ve yatırım yapacağına tabir edilir. Bununla beraber mizacından ötürü bir başkasından yardım almak yerine kendine yetmeyi isteyen bireyler olarak da yorumlanır. Kahve falında bot görmek; fal sahibinin ön sezgilerinin güçlü olmasına işarettir. Peki, falda bot görmek hakkındaki yorumlar nelerdir? Kahve falında bot şekli çıkması nasıl yorumlanır? İşte, tüm detaylar
24.04.2022 PembeNar
Falda Balta Görmek Ne Demek? Kahve Falında Balta Şekli Çıkması Ne Anlama Gelir?
Falda Balta Görmek Ne Demek? Kahve Falında Balta Şekli Çıkması Ne Anlama Gelir? Falda balta görmek; birçok fal yorumcusu adına farklı tabir edilir. Bu sembol; güce, hükme, kuvvete tabir edilir. Kahve falında balta çıkması; fal sahibinin vermiş olduğu kararları, mücadele sonrasında elde etmeye işaret eder. Bunun dışında ticari anlamda yüksek gelir elde etmeye de delalettir. Peki falda balta görmek uzmanlara göre ne demek? Kahve falında balta şekli çıkması nedir? İşte, ayrıntılar.
24.04.2022 PembeNar
Falda Balerin Görmek Ne Demek? Kahve Falında Balerin Şekli Çıkması Ne Anlama Gelir?
Falda Balerin Görmek Ne Demek? Kahve Falında Balerin Şekli Çıkması Ne Anlama Gelir? Kahve falı oldukça fazla bakılmakta olan bir fal türü olarak ifade edilebilir. Özellikle falda görülen sembollerin hangi anlama geldiğinin bilinmesi gerekmektedir. Bu yüzden falda balerin görmenin sahip olduğu anlam hakkında bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Falda balerin görmek ne demek? Kahve falında balerin şekli çıkması ne anlama gelir detayları ile derledik.
23.04.2022 PembeNar

Benzer Haber Etiketleri

Falı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.