Namazın İçindeki Ve Dışındaki Farzlar Nelerdir?
Namazın İçindeki Ve Dışındaki Farzlar Nelerdir? Müslümanlara farz olan namaz hakkında pek çok soru sorulmaktadır. Çeşitli alanlarda kitaplarda, televizyonlarda, dergilerde namaz ve namazın farzları hakkında bilgilere ulaşmak mümkündür. Son yıllarda sosyal medya kullanımının artması ile birlikte değişik sosyal mecralarda da namaz ve namaz hakkında farklı verilere erişmek olanaklıdır. İşte sizler için namaz ve namazın farzları hakkında ilgiyle okuyacağınız yararlı bilgileri derledik. Namazın içindeki ve dışındaki farzlar nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
18.05.2021 Eğitim
Zekat nedir, kime verilir?
Zekat nedir, kime verilir? Artma, çoğalma ve bereket anlamına gelen zekat mali ibadetlerden birisi anlamına gelmektedir. Ramazan ayının son günlerine doğru verilmeye başlanan zekatın ne olduğu ve kimlere verildiği vatandaşların merak ettiği konular arasında yer almaya başladı. Zekatın ne olduğu ve kimlere verildiği hakkında bilgi edinelim.
23.05.2018 Gündem
Neden oruç tutuyoruz?
Neden oruç tutuyoruz? İslamın beş şartından biri olan Oruç her Müslümanın yerine getirmesi gereken bir ibadettir. İnsanların oruç tutmasının altında birçok neden bulunmaktadır.
15.05.2018 Gündem
Ağır işte çalışanlar için oruç farz mıdır?
Ağır işte çalışanlar için oruç farz mıdır? Ramazan ayı boyunca, gün boyu ağır işlerde çalışan kişilerin hava şartları da düşünüldüğünde oruç tutması biraz zorlaşıyor. Peki ağır işte çalışanlar oruç tutmalı mı?
12.05.2018 Gündem