Evleri çok sayıda öğrenciye kiralayarak dolandırıcı yakalandı
Evleri çok sayıda öğrenciye kiralayarak dolandırıcı yakalandı İzmir’de, büyük bölümü yabancı uyruklu 50'den fazla üniversite öğrencisine, 1 yıla kadar sürelerle kirasını peşin alarak, sahte kontratlarla daireler kiralayıp dolandırdığı ileri sürülen Barış Şenol tutuklandı.
14.09.2022 Gündem
Edirne'de eski kooperatifte, Faslı 7 kaçak göçmen yakalandı
Edirne'de eski kooperatifte, Faslı 7 kaçak göçmen yakalandı Edirne'de, eski Pancar Kooperatifi binasında yapılan aramada, Fas uyruklu 7 kaçak göçmen yakalandı.
28.06.2022 Gündem
Faslı baldız cinayetinin katil zanlısı, cinayetten sonra yüzmeye gitmiş
Faslı baldız cinayetinin katil zanlısı, cinayetten sonra yüzmeye gitmiş Antalya’da 24 yaşındaki Faslı baldızını bıçaklayarak öldüren sanık, ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya katılan maktulün ablası, “Sanık bir katildir. Sanık benim hayatımı bitirdi. Kardeşimin ölümü yüzünden babam felç oldu. Sanığın Allah belasını versin” dedi. Aynı zamanda acılı abla, ifadesi sırasında ağlayarak sanığa döndü ve "Kardeşimi neden öldürdün" diyerek hesap sordu.
17.01.2020 Haberler
Faslı turiste kapkaç şoku!
Faslı turiste kapkaç şoku! Şişli'de 7 aylık bebeği ve annesiyle gezmeye çıkan Faslı turist kapkaç şoku yaşadı. Bhusra Mena'nın yanına yaklaşan 4 kişi, kadının boynundaki altın kolyeyi kopararak ara sokaklara kaçtı. Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
24.09.2019 Haberler
18 aylık Faslı bebek dünya başkentlerini ezbere saydı
18 aylık Faslı bebek dünya başkentlerini ezbere saydı Fas’ta 18 aylık bir bebeğin annesi ile birlikte dünya başkentlerini ezbere sayması görenleri şaşırtıyor. Fas’ta 18 aylık bebek görenleri kendine hayran bıraktı. Minik bebek, dünya başkentlerini tek tek ezbere saydı. Sosyal medyada yayınlanan görüntüde, 18 aylık bebek annesinin ülkeleri söylemesinin ardından başkentleri şaşırmadan saydı. Sevimli bebek, annesinin İsrail’in başkentini sorması üzerine, “Öyle bir ülke yok” dedi. Minik bebek iki dakikalık görüntüde en az 65 ülkenin başkentini şaşırmadan saydı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Faslı adam sokak ortasında şeker komasına girdi
Faslı adam sokak ortasında şeker komasına girdi Taksim'de şeker komasına giren Fas uyruklu bir vatandaş için polis seferber oldu. Sağlık ekipleri adamı ambulansa taşırken, yağmurlu havada adamın ıslandığını gören polis memuru, kendisi ıslanırken şemsiyesini adamın üstünü tuttu. Taksim Meydanı'nda şeker komasına giren bir kişi vatandaşları ve polisi seferber etti. Edinilen bilgilere göre, 38 yaşındaki Fas uyruklu olduğu öğrenilen bir vatandaş şekerli yiyecekleri çok tüketince yağmurlu havada şeker komasına girerek, polis ekiplerinin bulunduğu bölgeye düştü. Yerde birinin hareketsiz yattığını gören polis ekipleri adamın yardımına koşarak, sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken, yağmurlu havada adamın ıslandığını gören polis memuru kendisi ıslanırken şemsiyesini adamın üstünü tuttu. Bu sırada da polis memurunun yağmurda ıslanması dikkat çekti.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul'da kadına bıçaklı saldırı
İstanbul'da kadına bıçaklı saldırı İstanbul'da iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan kadın yüzünden yaralandı. Olay Kocatepe Mahallesi Feridiye Caddesi'ndeki bir apartmanda öğle saatlerinde meydana geldi. Fas uyruklu Azize Khaldi (22) apartman merdivenlerinde tartıştığı iki erkeğin saldırısına uğradı. Darp edilen ve burnundan bıçaklanan kadın kanlar içinde kalırken saldırganlardan biri koşarak kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis binanın en üst katında oturan ve saldırganlardan biri olduğu iddia edilen kişiyi gözaltına aldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de yaralı kadına ilk müdahalede bulunduktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları çalışmada olayda kullanılan bıçağı delil torbasına koyarak götürdü. Polis olayın sebebini araştırırken, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Hepatit C'li olduğunu öğrenen Faslı gelin ilaçlarını alamıyor
Hepatit C'li olduğunu öğrenen Faslı gelin ilaçlarını alamıyor Konya'da Fas uyruklu, 26 yaşındaki Hınd Srıfı, geçen yılın mayıs ayında 25 yaşındaki Kamil Küçükkeskin ile nikah işlemleri için sağlık kontrolüne gittiğinde karaciğer hastalığı olan 'Hepatic C' olduğunu öğrendi. Hastalık nedeniyle 73 kilodan 43 kiloya düştüğünü öne süren 40 günlük bir bebeği bulunan genç kadın, hastalığı evlenmeden önce var olduğu için yaklaşık 150 bin lira tutarındaki ilaçlarının SGK tarafından karşılanmadığını söyledi. Fas'tan 2 yıl önce Antalya'ya gelen Hınd Srıfı burada yakınları aracılığıyla Konya'da oturan ve bir restoranda garson olarak çalışan Kamil Küçükkeskin ile tanıştı. Ardından çift arasında duygusal ilişki başladı. Geçen yıl mayıs ayında evlenmeye karar veren çift, nikah işlemleri için sağlık kontrolüne gitti. Sağlık ocağında yapılan kontrollerde Srıfı'nın 'Hepatit C' hastası olduğu belirlendi. Çift evlendi ve 40 gün önce Nevzat ismini verdikleri bir bebekleri dünyaya geldi. HER GÜN BİRAZ DAHA ÖLÜYÜROM 73 kilodan 43 kiloya kadar düştüğünü ve her gün biraz daha güçsüzleştiğini belirten Hınd Srıfı Küçükkeskin, Türk vatandaşı ve sosyal güvencesi olmadığı için tedavi olamadığını belirtti. İlaçlarının yaklaşık 150 bin lira tutarında ileri süren Srıfı Küçükkeskin, Yeni doğum yaptım. Çocuğuma da zarar gelecek diye korkuyorum. İlaca 150 bin lira dediler. Her gün 1 kilo veriyor gibiyim. Biz yardım istiyoruz. Biz mal, mülk istemiyoruz. Sadece ilaç istiyoruz. Her gün bir kilo veriyorum. Her gün ölüyorum dedi. Kendisinin sigortalı bir işte çalışmasına rağmen eşinin bu hastalığı ile ilgili olarak sosyal güvenceden yararlanmadığını belirten Kamil Küçükkeskin, şunları söyledi Nikah işlemleri için sağlık ocağına gittik. Burada kan tahlili yaptılar. O zaman 'Hepatit C' hastalığı olduğunu söylediler. 1 ay sonra hastaneye tekrar gittik. Eşime biyopsi yaptılar. Üreyen cins olduğunu, tedavi edilmemesi durumunda eşimin günden güne zayıflayacağını ve tedavi edilmezse öleceğini söyledi. İlaç için başvuru yapıldı. Yabancı uyruklu, Fas vatandaşı olduğu iç
11.09.2019 Yaşam
Midesinden 78 adet kapsül uyuşturucu çıktı
Midesinden 78 adet kapsül uyuşturucu çıktı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Faslı uyuşturucu kuryesinin sindirim sisteminde 78 adet kapsül esrar çıkarıldı. Sindirim sistemindeki esrar kapsülleri, çekilen MR'da ortaya çıkarıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fas’ın başkenti Kazablanka’dan uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Polis, 15 Temmuz Cumartesi günü Sabiha Gökçen Havalimanı’nda risk analizi yöntemiyle yaptığı çalışmalarda Kazablanka’dan K.D.’yi (37) havalimanında gözaltına aldı. Mideden kapsül içinde uyuşturucu çıktı Polis ekipleri, uyuşturucu taşıdığından şüphelendiği D.K.’nin valizinde yapılan aramalarda içinde esrar bulunan 78 adet kapsül ele geçirdi. Şüphelinin uyuşturucu maddenin bir kısmını kapsül halinde yutmuş olabileceğini değerlendiren polis, D.’nin hastaneye götürdü. Hastanede sindirim sistemi röntgen filmi ile kontrol edilen şüphelinin midesinde esrar maddesi olduğu değerlendirilen 78 kapsülü yuttuğu ortaya çıktı. Uyuşturucu polisi tarafından emniyetteki sorgulanması tamamlanan Fas uyruklu D.K., dün adliyeye sevk edildi. Şüpheli D.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Yaşam
Amrabat görkemli başladı
Amrabat görkemli başladı Galatasaray’ın Faslı yıldızı ilk maçında La Rosaleda tribünlerini büyüledi. Schuster, “İlk maçında çok iyiydi, onunla daha da çok kazanacağız” diye konuştu
1.07.2020 İspanya La Liga
Kapkaççılardan kaçarken...
Kapkaççılardan kaçarken... Beyoğlu'nda çantasını almak isteyen iki hırsızdan kaçmak isteyen 34 yaşındaki Fas'lı Baani Hicham, yol ortasındaki demir bariyerlerden atlamak isterken yaralandı.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri