Fatih'te kahvehaneye baskın! Kumar oynarken yakalandılar
Fatih'te kahvehaneye baskın! Kumar oynarken yakalandılar İstanbul Fatih’te corona virüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken kahvehanenin açık olduğunu ve içerisinde kumar oynatıldığını belirleyen polis, işyeri sahibi hakkında işlem yaparken, kumar oynadığı belirlenen 5 kişiye biner lira para cezası kesti. 
7.04.2020 Gündem
Ergün Penbe: Fatih Terim Galatasaray'la anlaştı
Ergün Penbe: Fatih Terim Galatasaray'la anlaştı Beyaz TV'nin yeni yorumcularından olan Ergün Penbe bombayı patlattı: Fatih Terim özlediği yuvasına geri dönüyor...
4.12.2017 Futbol
Cem Dizdar: Ağlamayacaksın...
Cem Dizdar: Ağlamayacaksın... Spor yazarı Cem Dizdar, Galatasaray yönetiminin Igor Tudor-Fatih Terim meselesindeki tutumunu eleştirdi.
1.12.2017 Futbol
Çay bardaklarından esrar çıktı
Çay bardaklarından esrar çıktı Fatih’te Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Timi uyuşturucu madde satışı yapıldığı belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.Bir kafeye yapılan baskında çay bardaklarını istiflenmiş uyuşturucu bulunurken, operasyonda üç kişi gözaltına alındı. Fatih İlçesinde okul, kafe, park ve çevresinde içerisinde uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapıldığı ihbarı üzerine Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ‘Sokak Suçlarıyla Mücadele Timi’ harekete geçti. Daha önce teknik ve fiziki takibi yapılan adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Silivrikapı Mahallesi, Silivrikapı Caddesi üzerinde bulunan çoğunlukla öğrencilerin tercih ettiği çay ocağına yapılan operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Çay ocağı önünde bulunan bir araçta da aramalar yapıldı. İş yerini sahibine ait olduğu öğrenilen araç içerisinde ‘esrar’ diye tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirilirken ekipler şüpheli A.K ve Y.İ gözaltına alındı. Çay bardaklarından esrar çıktı Sokak Suçlarıyla Mücadele Timi tarafından daha önceden tespit edilen adreslere düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Satıcıların çay bardakları istiflediği uyuşturucular çay ocağının yanında bulunan gizli bölmede ele geçirildi. Ayrıca, çok sayıda esrar maddesinin de çay ocağının yanında bulunan bardaklarda saklanması dikkat çekti. Zehir tacirlerinin deposu da basıldı Çay ocağı ardından bağlantılar aracılığıyla satıcıları deşifre edilen başka bir adres daha tespit edildi. ’Torbacı’ diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarının depo olarak kullandıkları Fatih Taşdelen Sokakta bulunan bir binanın bodrum katına baskın yapıldı. Yapılan operasyonda pompalı tüfek, kesici aletler ve tüfeğe ait çok sayıda fişek ele geçirildi. Bu adreste yapılan aramalarda F.M.M adlı şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Fatih Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.
11.09.2019 Yaşam
‘Gereği neyse yaptım’
‘Gereği neyse yaptım’ EURO 2016’dan sonra kendisini sorumlu hissettiğini vurgulayan Fatih Terim istifasını sunduğunu söyledi, “Gereği neyse yaptım ancak daha sonra devam edilmesi kararı aldık” diye konuştu
31.08.2016 Futbol
Aşık-Akyel kırmızı görmüştü Riera yırttı!
Aşık-Akyel kırmızı görmüştü Riera yırttı! Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçında bir pozisyon da çok tartışıldı. Maçın 53. dakikasında G.Saraylı Riera, Akhisarlı Kenan'ın sırtına bastı. Hakem Halis Özkahya, pozisyonu es geçti.
30.06.2020 Galatasaray
Microsoft sonunda başardı!
Microsoft sonunda başardı! Uzun dosya isimleri Microsoft'u çok uğraştırdı ama yazılım devi sonunda muradına erdi...
30.04.2010 Populer Bilim

Benzer Haber Etiketleri