Fatih Mehmet Maçoğlu

Fatih Mehmet Maçoğlu

Son dakika Fatih Mehmet Maçoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fatih Mehmet Maçoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fatih Mehmet Maçoğlu haber sayfamızda...

Fatih Mehmet Maçoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 64 fatih mehmet maçoğlu haberi bulunmuştur.
Kadıköy'den belediye başkan adayı olan Maçoğlu: Burjuva siyasetinden daha iyi yöneteceğiz
Kadıköy'den belediye başkan adayı olan Maçoğlu: Burjuva siyasetinden daha iyi yöneteceğiz Kadıköy seçmeninin eğitim düzeyinin yüksek olduğunu, Tunceli’ye benzediğini belirten Maçoğlu, “Kazanacağız, Kadıköy’ü burjuva siyasetinden daha iyi yöneteceğiz” dedi.
24.02.2024 Gündem
TİP’in Kadıköy adayı Ergün
TİP’in Kadıköy adayı Ergün TİP Genel Başkanı Erkan Baş, partisinin Kadıköy Belediye Başkan adayının Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ergün olduğunu açıkladı.
22.02.2024 Gündem
CHP’nin kalesini fethedebilecek mi?
CHP’nin kalesini fethedebilecek mi? Yıllardır CHP’nin yönettiği Kadıköy’de Maçoğlu’nun adaylığı seçmenin tavrını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Araştırma şirketi başkanları CHP’nin sadık seçmeninin sempati duysa da oyları bölmemek için Maçoğlu’nu tercih etmeyeceği görüşünde...
7.01.2024 Gündem
Fatih Mehmet Maçoğlu İstanbul Kadıköy'den aday
Fatih Mehmet Maçoğlu İstanbul Kadıköy'den aday Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart’taki yerel seçimlerde İstanbul Kadıköy'den Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) belediye başkan adayı olacak.
5.01.2024 Gündem
Depreme dirençli kentler çoğalıyor
Depreme dirençli kentler çoğalıyor İzmir’in en kalabalık ilçesi Buca’yı deprem dirençli hale getirmek üzere çalışmalarda bulunan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür’e çağrı yaparak ilçeye davet etti.
24.12.2023 Gündem
Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu: Halkı karşı karşıya getirme çabalarını kınıyoruz
Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu: Halkı karşı karşıya getirme çabalarını kınıyoruz Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, merkez ve ilçe belediyeleri tarafından Sütlüce köyü yakınlarında yapımı planlanan katı atık tesisiyle ilgili; belediyenin projeden çekilip çekilmemesine ilişkin mecliste yapılan oylamaya dair açıklama yaptı. Maçoğlu "İnsanların demokratik tepkisini bir linç kampanyasına çevirmeye çalışıp burada halkı karşı karşıya getirme çabasını kınıyoruz" dedi.
12.11.2022 Gündem
3 yıl hapsi istenen Fındıklı Belediye Başkanı için beraat kararı
3 yıl hapsi istenen Fındıklı Belediye Başkanı için beraat kararı Rize'nin Fındıklı ilçesinde 3 yıl önce düzenlenen festivalde çıkan olaylarla ilgili görülen davada, 'kamu görevlisine karşı görevini yapmasını engellemek amacıyla cebir veya tehdit kullanma' suçlamasıyla yargılanan ve savcının mütalaasında 'hak yoksunluğu' ile 3 yıl hapis cezası talep ettiği Belediye Başkanı CHP'li Ercüment Çervatoğlu beraat etti.
25.04.2022 Gündem
Kazada hayatını kaybeden İmranlı Belediye Başkan Açıl için tören
Kazada hayatını kaybeden İmranlı Belediye Başkan Açıl için tören Sivas'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl'ın (57) cenazesi, belediye binası önünde düzenlenen törenin ardından defnedilmek üzere İstanbul'a gönderildi.
30.11.2021 Gündem
Kazada hayatını kaybeden İmranlı Belediye Başkan Açıl için tören
Kazada hayatını kaybeden İmranlı Belediye Başkan Açıl için tören Sivas’ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl'ın (57) cenazesi, düzenlenen törenin ardından defnedilmek üzere İstanbul'a gönderildi.
30.11.2021 Gündem
Tunceli’deki yangın kontrol altına alındı
Tunceli’deki yangın kontrol altına alındı Tunceli’nin Hozat ilçesinde 16 Ağustos’ta başlayan yangın Ovacık ilçesine de sıçradı. Bölgede günlerdir devam eden yangına Orman Genel Müdürlüğü ekipleri dün havadan da müdahale etmeye başladı. 4 ayrı noktadaki yangınlar kontrol altına alındı.
30.08.2021 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'nun acı günü! Teyzesi son yolculuğuna uğurlandı
Kemal Kılıçdaroğlu'nun acı günü! Teyzesi son yolculuğuna uğurlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun teyzesi Fecire Işık (85), Tunceli'de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenazeye Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP'li milletvekilleri de katıldı.
14.08.2021 Siyaset
Son Dakika: Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Maçoğlu'nun kardeşi tutuklandı
Son Dakika: Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Maçoğlu'nun kardeşi tutuklandı Tunceli Belediye Başkanı Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun kardeşi Soner Maçoğlu (29) Aydın'ın Didim ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda biri kadın 3 kişi ile birlikte gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Maçoğlu tutuklanırken, Ummuhan A. (48) adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer 2 şüpheli ise polisteki ifadelerinin ardından salıverildi.
17.02.2021 Gündem
Tunceli'de, Cumhuriyetin 97'nci yıl dönümü coşkuyla kutlandı
Tunceli'de, Cumhuriyetin 97'nci yıl dönümü coşkuyla kutlandı Tunceli'de Cumhuriyetin 97'nci yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Törende konuşan Vali Mehmet Ali Özkan, cumhuriyetin ilanını basit cümlelerle ifade eden ve eleştirenlere tepki gösterdi.
29.10.2020 Gündem
Son dakika... Korona virüs siyasilere de bulaştı!
Son dakika... Korona virüs siyasilere de bulaştı! Korona virüs siyasette de yayılıyor. Binali Yıldırım ve eşi ile CHP’li Faik Öztrak’ın ardından Bülent Arınç ve eşinin testleri de pozitif çıktı. Korona virüse yakalanan milletvekili sayısı 14. Çok sayıda belediye başkanı tedavi altında.
11.09.2020 Siyaset
Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nun  eşi ve kızı da corona virüs'e yakalandı
Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nun eşi ve kızı da corona virüs'e yakalandı Tunceli Devlet Hastanesi'nde corona virüs tedavisi gören Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu taburcu oldu, eşi ve kızının da testi pozitif çıktı. 
27.06.2020 Gündem
Corona virüs tedavisi gören Maçoğlu'nun, sağlık durumu iyi
Corona virüs tedavisi gören Maçoğlu'nun, sağlık durumu iyi Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimliği, corona virüs tedavisi gören Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu ve yoğun bakıma ihtiyaç duyulmadığını açıkladı.
24.06.2020 Gündem
Son dakika... Tunceli'de 'komünist başkan'la teması olan 4 CHP'li başkana corona şoku!
Son dakika... Tunceli'de 'komünist başkan'la teması olan 4 CHP'li başkana corona şoku! Gelen son dakika haberine göre, Tunceli’de CHP’li 4 belediye başkanı, corona virüs testi pozitif çıkan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ile temasları olduğu için aileleriyle birlikte evlerinde karantinaya alındı.
24.06.2020 Gündem
Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir, kaç yaşında? Sağlık durumu nasıl?
Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir, kaç yaşında? Sağlık durumu nasıl? Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yapılan corona virüs testi pozitif çıktı. Başkan Maçoğlu bir video yayınlayarak sağlık durumu hakkında da açıklamalarda bulundu. Bu gelişmelerin hemen ardından 'Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir, kaç yaşında? Sağlık durumu nasıl?' soruları sıklıkla sorulmaya başlandı.
23.06.2020 Gündem
Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nun corona virüs testi pozitif çıktı
Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nun corona virüs testi pozitif çıktı Tunceli Belediye Başkanı Türkiye Komünist Partili Fatih Mehmet Maçoğlu'nun boğaz ağrısı şikayetiyle Devlet Hastanesi'nde yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı.
22.06.2020 Haberler
Son dakika haberi: Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nun corona test sonucu belli oldu
Son dakika haberi: Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nun corona test sonucu belli oldu Son dakika haberine göre, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, yeni tip corona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.
22.06.2020 Gündem
Fransa'da evlerinin havuzunda ölü bulunan anne ile çocukları Tunceli'de toprağa verildi
Fransa'da evlerinin havuzunda ölü bulunan anne ile çocukları Tunceli'de toprağa verildi Fransa'da evlerinin havuzunda ölü bulunan anne ve iki oğlunun cenazeleri memleketleri Tunceli'de gözyaşları arasında toprağa verildi.
13.06.2020 Gündem
Munzur Nehri'nde 6 gündür aranan Uzman Çavuş Güneş, FETÖ'cülerle çatışmış!
Munzur Nehri'nde 6 gündür aranan Uzman Çavuş Güneş, FETÖ'cülerle çatışmış! Tunceli’de, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin Munzur Nehri'ndeki eğitimi sırasında botun yan yatması sonucu akıntıya kapılıp kaybolan Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36), 6 gündür arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Uzman Çavuş Güneş'in, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ'cülerle çatışıp yaralandığı ortaya çıktı.
22.03.2020 Gündem
Tunceli Belediyesi çalışanlarının maaşına haciz
Tunceli Belediyesi çalışanlarının maaşına haciz Tunceliİ Belediyesi'nin Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) prim borçlarını ödeyemediği için çalışanların maaşına haciz işlemi başlatıldı.
15.01.2020 Gündem
Tunceli'de belediye ile minibüsçüler arasında '25 kuruş' krizi
Tunceli'de belediye ile minibüsçüler arasında '25 kuruş' krizi Tunceli Belediye Meclisi, şehir içi yolcu taşınan minibüslerde sivil yolcu ücretinin 50 kuruş zamla 2 lira 50 kuruş olmasına karar verirken, 1 lira 50 kuruş olan öğrenci ücretine ise zam yapmadı. Minibüs sürücüleri, öğrenciler için de 25 kuruş zam isteyip olumsuz yanıt aldığı belediyeyi protesto etmek amacıyla 72 saat kontak kapatma kararı aldı.
13.12.2019 Gündem
“Kadınların kararını tartışmaya açmam”
“Kadınların kararını tartışmaya açmam” Geçen hafta itibarıyla kadın çalışanlara regl izni tanıyan Tunceli Belediyesi’nin kararını, Belediye Başkanı Maçoğlu’yla konuştuk
8.12.2019 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Mehmet Maçoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.