Korku Duası: Korkarken Ve Endişeliyken Okunacak Dualar Nelerdir?
Korku Duası: Korkarken Ve Endişeliyken Okunacak Dualar Nelerdir? İnsanların günlük hayatta yaşadığı bazı duygular vardır bunlardan birini korku, bir diğerini endişe oluşturur. Kişilerin duyguları içerisinde saydığımız korku ve endişe yüksek hissiyatlı ve etkili duygulardır. Korku duası oku: Korkarken ve endişeliyken okunacak dualar nelerdir? Bu soruların cevaplarını ve bu sorular ile ilgili bilgileri detayları ile derledik.
2.11.2023 Dualar
Fatiha Suresi Oku - Fatiha Duası Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti  ve Diyanet Meali
Fatiha Suresi Oku - Fatiha Duası Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali Kur'an-ı Kerim'im ilk suresi olan Fatiha toplamda 7 ayetten oluşmaktadır. Mekke döneminde indiğine inanılmaktadır. Okuması ve dinlemesi en faziletli sure olarak da geçer. Halk arasında elham suresi olarak da bilinir. Fatiha başlangıç anlamına gelmektedir Kur'an'ın ilk suresi olduğu adını buradan almıştır. Fatiha Suresi namazlarda okunan dualardandır. Surede Allah'ın varlığı, hâkimiyeti, tek ilah oluşu ifade edilir. Fatiha Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, fazileti ve diyanet meali gibi detaylar için içeriğimize göz atabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
Görünmeyen şehit mezarı için ilginç yöntem! 100 metre yakınına yapıldı
Görünmeyen şehit mezarı için ilginç yöntem! 100 metre yakınına yapıldı Trabzon’un Şalpazarı ilçesi Üzümözü Mahallesi'nde şehit jandarma er Necaettin Güner'in 57 yıl önce yaptırılan mezarı, görünmeyince çocukları ilginç bir çözüm buldu. Mezara 100 metre mesafede ve yol kenarına yaptırılan anıt, törenle açıldı. Şehidin oğlu Necati Selvitop Güner "Mezar görünmeyince anıtı, görünen yere yaptık” dedi.
31.10.2021 Gündem
Bilmeyenler dedelerinin mezarını internetten öğreniyor
Bilmeyenler dedelerinin mezarını internetten öğreniyor Sivas Belediyesi’nin akıllı şehircilik uygulamaları kapsamında geliştirdiği yazılımla bilmeyenler dedelerinin mezarını internet üzerinden öğrenip, fotoğrafına bakarak Fatiha okuma imkanı buluyor.
28.02.2018 Gündem
Erdoğan Fatiha suresini okudu
Erdoğan Fatiha suresini okudu Başkentte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 4 yıl önce yapımına başlanan, 7 bin kişinin aynı anda namaz kılabileceği Melike Hatun Camisi törenle açıldı. Açılış öncesinde Cuma namazı kılınan Melike Hatun Camisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fatiha suresini okudu.
11.09.2019 Haberler
Önce saygı duruşu sonra fatiha...
Önce saygı duruşu sonra fatiha... Bugün gerçekleştirilecek YAŞ öncesi Başbakan ve YAŞ üyeleri Anıtkabir'de Atatürk'ün kabrini ziyaret etti. Anıtkabir'de Atatürk'ün mozolesi önünde Başbakan saydı duruşunda bulunurken Fatiha suresini okudu ve saygı duruşu sonunda da ellerini yüzüne götürdü. Yüksek Askeri Şura, Başbakan Yıldırım'ın başkanlığında, Anıtkabir ziyaretinin ardından Çankaya Köşkü'nde toplanacak.
11.09.2019 Haberler