Fatma Uruk

Fatma Uruk

Son dakika fatma uruk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fatma uruk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fatma uruk haber sayfamızda...

Fatma Uruk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29 fatma uruk haberi bulunmuştur.
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde Geri Sayım Başladı!
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde Geri Sayım Başladı! 67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde büyük heyecana sayılı günler kaldı. 29 Eylül Çarşamba gecesi Volkswagen Arena’da gerçekleşecek büyük törende ödüller sahiplerini bulacak.
23.09.2021 Futbol
Dünya rekortmeni Fatma Uruk, Türkiye Şampiyonu oldu
Dünya rekortmeni Fatma Uruk, Türkiye Şampiyonu oldu Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen Serbest Dalış Outdoor Türkiye Şampiyonası CWTB çift palet sabit ağırlık branşında Fatma Uruk, 71 metreyle Türkiye Şampiyonluğunu elde etti.
12.09.2021 Su Sporları
Son dakika - Fatma Uruk: Hep yanımızda oldunuz
Son dakika - Fatma Uruk: Hep yanımızda oldunuz Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya gelen milli sporcu Fatma Uruk, “Meksika’da yaşadığım sıkıntılı dönemde benimle iletişime geçtiniz ve her zaman yanımda oldunuz. Verdiğiniz destekler için teşekkür ederim” dedi.
30.05.2021 Diğer
Bakan Kasapoğlu, dünya rekortmeni Fatma Uruk'u kabul etti
Bakan Kasapoğlu, dünya rekortmeni Fatma Uruk'u kabul etti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, dünya rekortmeni milli serbest dalış sporcusu Fatma Uruk ile Bakanlık Merkez binasında bir araya geldi.
30.05.2021 Diğer
Fatma Uruk: "Bir dünya rekoru denemesi daha yapmak istiyorum"
Fatma Uruk: "Bir dünya rekoru denemesi daha yapmak istiyorum" Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) tarafından 67, 72 ve 77 metrelik dereceleri onaylanan ve dünya rekorlarının sahibi olan milli serbest dalış sporcusu Fatma Uruk, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Uruk, “Öncelikli hedefim Türkiye Şampiyonası ardından Dünya Şampiyonası ve yapabilirsek bir dünya rekoru denemesi daha yapmak istiyorum” dedi.
24.05.2021 Diğer
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde oylama heyecanı!
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde oylama heyecanı! Gurur ve sorumluluğu harman ettik, çalıştık, uğraştık 66 yılı alnımızın akıyla geride bıraktık... Şimdi aynı heyecanla 67. yıl için yola çıktık. Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl 6. kez Gillette’in değerli iş birliği ile 7 kategoride start alıyor... Geleneğin yılmaz nöbetçileri değerli okurlarımız kullanacakları oylarla 2020’nin en iyilerini seçecek, şeref kürsüsünü bir kez daha kendileri belirleyecekler
1.05.2021 Futbol
Fatma Uruk: Dünyaya Türkiye'den sesleneceğim
Fatma Uruk: Dünyaya Türkiye'den sesleneceğim Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) tarafından 67,72 ve 77 metrelik dereceleri onaylanan ve dünya rekorlarının sahibi olan milli serbest dalış sporcusu Fatma Uruk, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Uruk, "Bu sene dünyaya Türkiye'den sesleneceğim" dedi.
8.04.2021 Diğer
Zorlu 2020'de gerçek haberciliğin adresi yine DHA oldu
Zorlu 2020'de gerçek haberciliğin adresi yine DHA oldu Türkiye'nin en güçlü haber ağına sahip kuruluşlardan DHA, 2020 yılında da doğru, tarafsız ve objektif yayıncılık ilkesiyle gerçek haberciliğin adresi oldu. Türkiye'nin dört bir köşesindeki canlı yayın ekipleriyle televizyon kanallarına bağlantılar gerçekleştiren DHA, yaşanan sıcak olayları anbean kamuoyuna aktardı. DHA muhabirlerinin çektiği çarpıcı fotoğraflar, sadece Türkiye'de değil dünya basınında da geniş yer buldu.
30.12.2020 Haberler
Bakan Kasapoğlu: "Eskrim branşında ümitvar bir tabloyla karşı karşıyayız"
Bakan Kasapoğlu: "Eskrim branşında ümitvar bir tabloyla karşı karşıyayız" Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, eskrim branşında gelişimi, heyecanı yarınlara olan umudu gördüğünü belirterek, "Olimpiyat sporcularımızın pek çoğuyla az önce beraberdik. Türkiye'nin dört bir yanını temsil eden bu branşın gelişimi açısından ümitvar bir tabloyla karşı karşıyayız." dedi.
21.11.2020 Diğer
Bakan Kasapoğlu: ‘Emre beni çok heyecanlandırdı
Bakan Kasapoğlu: ‘Emre beni çok heyecanlandırdı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa rekorları kıran milli yüzücü Emre Sakçı’yı kabul etti, “İzmir depremi, Emre yarışlardayken yaşandı. Onun üzüntüsünü ve gayretini görmekten heyecan duydum” dedi
21.11.2020 Diğer
Milliyet'te Haftanın Özeti (20 Kasım 2020)
Milliyet'te Haftanın Özeti (20 Kasım 2020) İşte Türkiye'de ve dünyada bu haftanın öne çıkan haber başlıkları...
20.11.2020 Haberler
Bakan Kasapoğlu, Emre Sakçı'yı kabul etti
Bakan Kasapoğlu, Emre Sakçı'yı kabul etti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Uluslararası Yüzme Ligi'nde Avrupa rekorları kıran milli yüzücü Emre Sakçı'yı kabul etti.  Bakanlık Merkez Binadaki kabule Emre Sakçı ile antrenörü Türker Oktay katıldı.
20.11.2020 Diğer
3 kez üst üste dünya rekoru kıran Fatma Uruk: Çok şükür işlem tamam
3 kez üst üste dünya rekoru kıran Fatma Uruk: Çok şükür işlem tamam Serbest dalışçı Fatma Uruk, rekor deneyişlerinin 3’üncü gününde bir rekora daha imza attı. Uruk, ilk gün gerçekleştirdiği paletsiz değişken ağırlık dalışta 72 metre olan rekorunu 77 metreye çekti. Uruk bu mesafe ile 76 metre ile İtalyan dalışçı Michele Tomassi’de olan erkekler dünya rekorunu da geride bıraktı.
20.11.2020 Su Sporları
Fatma Uruk: "Bakan Kasapoğlu'nun desteği beni cesaretlendirdi"
Fatma Uruk: "Bakan Kasapoğlu'nun desteği beni cesaretlendirdi" Serbest dalışçı Fatma Uruk, rekor deneyişlerinin 3üncü gününde bir rekora daha imza attı. Uruk, ilk gün gerçekleştirdiği paletsiz değişken ağırlık dalışta 72 metre olan rekorunu 77 metreye çekti. Uruk bu mesafe ile 76 metre ile İtalyan dalışçı Michele Tomassi'de olan erkekler dünya rekorunu da geride bıraktı.
19.11.2020 Diğer
Serbest dalışçı Fatma Uruk'tan 3 günde 3 dünya rekoru
Serbest dalışçı Fatma Uruk'tan 3 günde 3 dünya rekoru Serbest dalışçı Fatma Uruk, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle 3 gün süresince Meksika'da gerçekleştirdiği dünya rekoru denemelerini başarıyla tamamladı. 
19.11.2020 Diğer
Fatma Uruk dünya rekoru kırdı
Fatma Uruk dünya rekoru kırdı Fatma Uruk serbest dalışta Meksika'da dünya rekoru kırdı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle Meksika'da rekor denemesi yapan Fatma Uruk, paletsiz değişken ağırlık dalışta 72 metreye ulaştı ve rekorun yeni sahibi
17.11.2020 Diğer
Serbest dalışçı Fatma Uruk dünya rekoru hazırlığında!
Serbest dalışçı Fatma Uruk dünya rekoru hazırlığında! Serbest dalışçı Fatma Uruk, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle yarından itibaren 3 gün süresince Meksika'da dünya rekoru denemeleri gerçekleştirecek. 
16.11.2020 Diğer
Fatma Uruk, Meksika'da dünya rekorları için dalacak
Fatma Uruk, Meksika'da dünya rekorları için dalacak Serbest dalışçı Fatma Uruk, Maya uygarlığının kurban ve adak töreni yaptığı, giren insanın kutsandığı düşünülen Yum-Kin adlı cenotede 3 gün üst üste rekorlar arayacak
16.11.2020 Su Sporları
Maya kutsal mağaralarında  ‘üç’ dünya rekoru peşinde
Maya kutsal mağaralarında ‘üç’ dünya rekoru peşinde Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’na bağlı olarak uluslararası yarışmalarda dereceler elde eden serbest dalış sporcularından Fatma Uruk, dünya rekoru için Meksika’nın Yucatan Yarımadası’nı seçti.
15.11.2020 Gündem
Fatma Uruk, Meksika'da üç dünya rekoru kırmak üzere
Fatma Uruk, Meksika'da üç dünya rekoru kırmak üzere Serbest dalışta 23 Nisan'da dünya rekoru denemesi yapmak için gittiği Meksika'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) pandemisi, şiddetli deprem, fırtına, sel ve ateşli humma salgını gibi birçok felaketin yaşanması nedeniyle bir türlü hayalini gerçekleştiremeyen Fatma Uruk'un denemeyi yapacağı tarih belli oldu. Uruk, 17, 18, 19 Kasım'da 3 dünya rekoru denemesi yapacak.
11.11.2020 Tatil
Milli serbest dalışçı Fatma Uruk, Meksika'da şampiyon oldu ve Türkiye rekorunu kırdı
Milli serbest dalışçı Fatma Uruk, Meksika'da şampiyon oldu ve Türkiye rekorunu kırdı Dünya rekoru denemesi için Meksika'da hazırlıklarını sürdüren ve koronavirüs nedeniyle 6 aydır ülkede olan milli serbest dalışçı Fatma Uruk, burada düzenlenen uluslararası sabit ağırlık çift paletli yarışmada 60 metreye dalarak hem altın madalya kazandı hem de Türkiye rekorunu 50 metreden 60 metreye çekti.
21.09.2020 Su Sporları
Fatma Uruk: Rekor için Meksika'ya geleli 4 ay oldu
Fatma Uruk: Rekor için Meksika'ya geleli 4 ay oldu Dünya rekoru denemesi için 4 ay önce Meksika'ya giden ve koronavirüs pandemisinin ortaya çıkmasıyla bu ülkede kalan milli serbest dalışçı Fatma Uruk, yaşadığı süreçle ilgili olarak, "4 ay tam olarak bugün doldu. Sırasıyla sayarsam bu süreçte; bir pandemi, şiddetli bir deprem, fırtınalar, seller ve ateşli humma salgını atlatıldı bu ülkede. Bazıları beni etkiledi, bazıları etkilemedi. Ancak hepimizi şaşkına uğratan, bunca şeyin aynı anda şu anda yaşanıyor olması. Meksikalı arkadaşlarım ile bazen gülüyoruz, 'Fatma bu ülke bu kadar felaketi hiç aynı anda bir arada görmemişti. Ne kadar şanssızsın' diyorlar. Ancak ben şanssız olduğuma inanmıyorum" dedi.
8.07.2020 Diğer
Milli sporcu Fatma Uruk, Meksika'da fırtınanın ortasında kaldı
Milli sporcu Fatma Uruk, Meksika'da fırtınanın ortasında kaldı Meksika, günlerdir Cristobal Tropik Fırtınası etkisi altında kaldı. Milli sporcu Fatma Uruk, serbest dalış dalında dünya rekoru denemesi için Mart ayında gittiği Meksika'da konoravirüs salgını kısıtlaması nedeniyle önce karantina daha sonra da ülkeyi vuran Cristobal Fırtınası’nın ortasında kaldı.
1.07.2020 Diğer
Derya Can dünya üçüncüsü!
Derya Can dünya üçüncüsü! Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen CMAS 2. Dünya Serbest Dalış Şampiyonası'nın ilk gününde "CWT Yarışı" yapıldı. Milli sporcu Derya Can, 78 metreye 2 dakika 2 saniyede dalarak dünya üçüncüsü oldu.
1.07.2020 Diğer
Şahika Ercümen  65 metreye daldı
Şahika Ercümen 65 metreye daldı Antalya’nın Kaş ilçesi Küçükçakıl Koyu’nda gerçekleştirilen Serbest Dalış Outdoor Türkiye Şampiyonası’nda, çift palet kategorisinde dalışlar dün yapıldı.
3.09.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fatma Uruk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.