Fayans

Fayans

Son dakika Fayans haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fayans gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fayans haber sayfamızda...

Fayans

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 362 fayans haberi bulunmuştur.
Fayans aralarındaki derzleri sakız gibi yapan formül! 5 dakikada ne varsa söküyor
Fayans aralarındaki derzleri sakız gibi yapan formül! 5 dakikada ne varsa söküyor Fayans araları zamanla nem, kir ve küf nedeniyle sararmaya başlayabilir. Renk ve görüntü kirliliği yaratan bu durumu önlemek için farklı doğal yöntemler mevcut. İşte deneyebileceğiniz kurtarıcı formüller.
19.02.2024 Püf Noktası
Tracker ile Akışına Bırak!
Tracker ile Akışına Bırak! Intra lighting, çığır açan bir yeniliğe imza atarak Tracker ile akışkan formlu mimaride gömme lineer aydınlatma sorununu çözüyor.
1.01.2024 Mimarlık
Hastaneye cebinde ceset torbasıyla geldi: Hepsinin mucizesi oldum
Hastaneye cebinde ceset torbasıyla geldi: Hepsinin mucizesi oldum 6 Şubat'taki depreme Adıyaman’daki evlerinde yakalandı; enkaz altında 108 saat yaşam savaşı verdi. Eline geçirdiği bir fayans parçasını betona vurarak son anda sesini duyurabildi ve 5 gün sonra enkazdan yaralı çıkarıldı. Lisedeyken milli folklorcu olarak dünya şampiyonluğu alan 60 yaşındaki Ayşe Keskin, depremden sonra her iki bacağını da kaybetti. Berat Keskin ise "İstanbul’a geldiğimde ceplerimi boşaltırken sol cebimden annem için aldığım ceset torbası çıktı. Ben İstanbul’a bununla geldim, şimdi karşılıklı zeybek oynayabilmenin mutluluğunu tarif edemem" dedi.
1.12.2023 Gündem
Fayans aralarını anında tertemiz yapan o teknik! Sadece iki malzeme ile fayans araları bembeyaz oluyor
Fayans aralarını anında tertemiz yapan o teknik! Sadece iki malzeme ile fayans araları bembeyaz oluyor Fayans araları zamanla kararabiliyor. Kötü görüntüsü ile bu durum can sıkabiliyor. Zahmetsiz ve en kolay fayans arası temizliği ile derzlerinizi bembeyaz oluyor. İşte fayans aralarını tertemiz yapan o teknik…
10.10.2023 Püf Noktası
Yanmış ve kararmış çaydanlığı parlatan o yöntem: Yanmış ve kararmış çaydanlık sadece iki malzemeyle tertemiz oluyor
Yanmış ve kararmış çaydanlığı parlatan o yöntem: Yanmış ve kararmış çaydanlık sadece iki malzemeyle tertemiz oluyor Evde bazen aksaklıklar yaşanabilir. Çaydanlığın altını açık unutmak veya altına su çekmek gibi ufak tefek unutkanlıklar sonucu çaydanlıklar kararabilir ve pis bir görüntüye neden olabilir. Bu gibi durumlarda evde bulunan malzemelerle çaydanlığınızı temizleyebilir ve parlatabilirsiniz. Yanmış ve kararmış çaydanlığı parlatan o yöntem…
5.10.2023 Püf Noktası
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Bakan Özhaseki, 'Yerinde Dönüşüm' projesine başvuru sayısını açıkladı
Bakan Özhaseki, 'Yerinde Dönüşüm' projesine başvuru sayısını açıkladı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Elazığ'da Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalarda bulunurken, 'Yerinde Dönüşüm' projesine başvuru sayısını da duyurdu.
17.08.2023 Ekonomi
Açmayan çiçeklerin tek formülü bu! Toprağına bir kaşık ekleyin yeter: Çiçek coşacak
Açmayan çiçeklerin tek formülü bu! Toprağına bir kaşık ekleyin yeter: Çiçek coşacak Evde çiçek bakımı yaparken işinizi kolaylaştıracak tüyo; Bu bilgi sayesinde çiçekleriniz fışkıracak
13.07.2023 Püf Noktası
En inatçı lekelere bile son! Çıkmayan lekelerin korkulu rüyası…
En inatçı lekelere bile son! Çıkmayan lekelerin korkulu rüyası… En sevdiğimiz kıyafetlerimiz veya örtülerimizin üstüne dökülen salça, yağ, çay veya kahve lekelerini çıkarmak için sadece yıkamak yetmiyor. Bazı lekeler inatçı şekilde kalmaya devam ediyor. Ancak o lekelere elveda dedirten yeni yöntem ile kıyafetleriniz ve örtüleriniz ilk günkü gibi olacak.
13.06.2023 Yaşam
Kararmış derz aralarına son! Fayans aralarını ilk günkü gibi yapan karışım
Kararmış derz aralarına son! Fayans aralarını ilk günkü gibi yapan karışım Fayanslar ve derz arası evimizin en şık yapıtaşlarından birisi. Ancak zamanla derz aralarının rengi siyaha dönüyor. Kimse derz aralarının pis olmasını istemez. İşte derz aralarını ilk günkü haline getiren o detay…
12.06.2023 Yaşam
Şikayet yağıyor! Online alışverişte sahte deterjan tehlikesi
Şikayet yağıyor! Online alışverişte sahte deterjan tehlikesi Online platformlarda ne kadar önlem alınsa da sahte ürünlerin satışı devam ediyor. Özellikle son dönemde tüketicilerin sahte deterjan konusunda şikayetleri artıyor.
11.05.2023 Ekonomi
Müteahhidin 'istinat duvarına karşı çıkıldığı için yıkıldı' dedi! Bina yöneticisi: Duvar zaten vardı
Müteahhidin 'istinat duvarına karşı çıkıldığı için yıkıldı' dedi! Bina yöneticisi: Duvar zaten vardı Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaza dönüşen Adana'daki Ekim Apartmanı'nın eski ve yeni yöneticileri, tutuklu müteahhit Tamer Ergünkoç'un 'Yönetim karşı çıktığı için istinat duvarı yapılamayınca bina depremde yıkıldı' ifadelerine tepki gösterdi. Apartmanın yöneticisi Ahmet Yıldırım, "Bu bina yapıldığından bu yana istinat duvarı zaten vardı. Bina, betonarmesinden kaynaklı yıkıldı" dedi.
3.03.2023 Gündem
Depremde evin neresine sığınanlar hayatta kaldı? 'Altın saatlerin kurtarıcısı bu çanta'
Depremde evin neresine sığınanlar hayatta kaldı? 'Altın saatlerin kurtarıcısı bu çanta' Türkiye'de 11 ili vuran deprem felaketinde enkazdan sağ kurtulanların ardındaki hikaye en merak edilen konuların başında geldi. Depremde evin neresinde yakalananlar ya da nereye sığınanlar hayatta kaldı? Deprem anında güvenli alan nasıl oluşturulur? Deprem çantası 'altın saatler'de ne işe yarıyor? 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketi sonrası enkazlarda aktif olarak görev alan AKUT Arama Kurtarma Derneği Eğitim Bölümü Sorumlusu Önder Turan anlattı.
1.03.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde 'Armut toplamıyorum’ Pınar Altuğ, sosyal medyayla ilgili konuştu...
11.01.2023 Cadde
Kimi için işsiz kimi için emekli! Tek bir çivi bile kullanmadan evini yaptı
Kimi için işsiz kimi için emekli! Tek bir çivi bile kullanmadan evini yaptı Doğma büyüme İstanbullu olan Nurullah Mayuk, 1.5 sene önce memleketi Samsun Ladik’e dönme kararı alarak, burada kendine yeni bir yaşam kurdu. Babasının vefatından sonra sahip olduğu firmasının isim hakkını da satan Mayuk, tek bir çivi bile kullanmadan yaptığı evini anlatarak "Şimdilerle kimi için işsizim, kimi için emekli" diyor.
25.09.2022 Gündem
İş insanı Uğurlu’nun 5 yıl sonra cesedine ulaşıldı
İş insanı Uğurlu’nun 5 yıl sonra cesedine ulaşıldı İstanbul’da 5 yıl önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan ve ailesinin başvurusuyla yapılan arama çalışmalarında izine bir türlü rastlanamayan iş insanı ve Galatasaray Kongre üyesi Tekin Uğurlu’nun (44) öldürüldüğü ortaya çıktı.
10.08.2022 Gündem
Bakan Varank: Türkiye, bugün yatırımlarda dünyanın en güvenli limanlarından biri
Bakan Varank: Türkiye, bugün yatırımlarda dünyanın en güvenli limanlarından biri Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Avrupa, Asya ve Afrika'nın kesişim noktası Türkiye, bugün artık yatırımlarda dünyanın en güvenli limanlarından biri konumunda" dedi.
27.07.2022 Ekonomi
Silyum Dioksit (Sio2) Nedir, Ne İşe Yarar? Sio2 Nerelerde Kullanılır?
Silyum Dioksit (Sio2) Nedir, Ne İşe Yarar? Sio2 Nerelerde Kullanılır? Silyum Dioksit (SiO2), sık sık merak edilen bileşenlerden biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımından da sıkça araştırılan bileşenler arasındadır. Bu bakımdan Silyum Dioksit (SiO2) nedir öğrenebilir ve bu sayede ne işe yaradığı hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Silyum Dioksit (SiO2) nedir, ne işe yarar? SiO2 nerelerde kullanılır tüm detayları ile derledik.
15.03.2022 Eğitim
Mastik Nedir, Ne İşe Yarar? Mastik Nerelerde Kullanılır?
Mastik Nedir, Ne İşe Yarar? Mastik Nerelerde Kullanılır? Mastik tesisat çalışmaları alanında ihtiyaç duyulan ürünlerden biridir. Kullanım alanı geniş olan bu ürün pek çok farklı alan için tercih edilmektedir. Özellikle yaşanılan su sızdırma olaylarında anında problemi çözen malzemelerden biridir. Pek çok tesisat işi ile uğraşan kişiler bu ürünü kullanmaktadır. Günümüzde merak edilen bu ürün detayları hakkında çeşitli konu bulunmaktadır. Mastik nedir, ne işe yarar ve kullanım alanları nelerdir detayları ile derledik.
24.02.2022 Eğitim
Yıkılan köşkte Türk hamamı
Yıkılan köşkte Türk hamamı Ünlü modeller Bella ve Gigi'nin babası Filistin asıllı Hadid'in yıkımına başlanan kaçak köşkünde Türk hamamı bulunduğu ortaya çıktı. Hamamdaki süslemeler dikkat çekti.
21.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fayans ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.