Fazla Yolcu

Fazla Yolcu

Son dakika fazla yolcu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fazla yolcu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fazla yolcu haber sayfamızda...

Fazla Yolcu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.505 fazla yolcu haberi bulunmuştur.
Halk otobüsünde sopalı ‘fazla yolcu’ kavgası
Halk otobüsünde sopalı ‘fazla yolcu’ kavgası Adana'da kapasitesinin üzerinde yolcu aldığı öne sürülen özel halk otobüsünde, sürücü ile yolcu arasında tartışma çıktı. Sürücünün sopayla yolcuya saldırdığı anlar kameraya yansıdı.
14.03.2024 Haberler
Lufthansa yer personeli greve gitti
Lufthansa yer personeli greve gitti Havayolu şirketi Lufthansa’nın yer hizmetleri çalışanlarının Almanya genelinde greve gitmesiyle 100 binden fazla yolcu etkilendi.
20.02.2024 Ekonomi
Hedef denizden 100 bin, hava yoluyla da 1 milyon turist
Hedef denizden 100 bin, hava yoluyla da 1 milyon turist Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Bodrum'a 2024 yılında, 100'den fazla kruvaziyer gemisiyle 100 binden fazla, hava yoluyla da 1 milyonun üzerinde turist gelmesinin hedeflendiğini söyledi.
20.02.2024 Ekonomi
Gemiyi ilk terk eden kaptan oldu! Ölüm getiren ihmal: İçinde 10 Türk yolcu da vardı
Gemiyi ilk terk eden kaptan oldu! Ölüm getiren ihmal: İçinde 10 Türk yolcu da vardı Costa Concordia gemisi 7 gün sürmesi planlanan yolculuğuna başlamıştı. Her şey oldukça seyrinde ilerliyordu, ta ki kaptanın yolculara ‘gösteriş’ yapmak amacıyla rotadan sapmasına kadar. İçinde 10 Türk yolcu da bulunan gemi kayalıklara çarptı. 33 kişinin öldüğü kazanın arka planındaki detaylar ise tüm dünyayı şaşkına çevirdi.
10.02.2024 Yaşam
Denetimde ceza yiyen sürücüden polise teşekkür
Denetimde ceza yiyen sürücüden polise teşekkür Beşiktaş’ta trafikte kural ihlali yapan minibüslere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde kural ihlali yapmaktan ceza kesilen sürücü, polis ekiplerine kendisini uyardıkları için teşekkür etti.
25.01.2024 Haberler
Boeing 757 tipi yolcu uçağının kalkışı esnasında burun tekerleği düştü
Boeing 757 tipi yolcu uçağının kalkışı esnasında burun tekerleği düştü ABD'de son olarak Alaska Hava Yolları'na ait Boeing 737 MAX 9 tipi yolcu uçağı, 5 Ocak akşamı havadayken gövdesinden bir parçanın kopması nedeniyle acil iniş yapmıştı.
24.01.2024 Dünya
Uçakta patlayan acil çıkış kapısı kamufleymiş! 'İmalat sırasındaki hatayı işaret ediyor'
Uçakta patlayan acil çıkış kapısı kamufleymiş! 'İmalat sırasındaki hatayı işaret ediyor' Alaska Airlines’e ait Boeing 737 Max 9 yolcu uçağı havadayken acil çıkış kapısı patlamış, yolcuların bazı eşyaları ve cep telefonları gökyüzüne saçılmıştı. Ucuz atlatılan kazanın ardından akıllara takılan ise çok büyük kontrollerden geçen bir uçakta böyle bir olayın nasıl yaşandığı. "İmalat sırasındaki hatayı işaret ediyor" diyen Uçak Mühendisi ve Havacılık Uzmanı Muhammed Yılmaz gerçeği açıkladı.
8.01.2024 Dünya
Tokyo’da iki uçak pistte çarpıştı: Uçakta 300’den fazla yolcu var
Tokyo’da iki uçak pistte çarpıştı: Uçakta 300’den fazla yolcu var Tokyo’da iki uçak pistte çarpıştı: Uçakta 300’den fazla yolcu var
2.01.2024 Haberler
Antalya turizmde tüm zamanların rekoru
Antalya turizmde tüm zamanların rekoru Türkiye turizminin en önemli merkezlerinden Antalya 2023 yılında turizmde tüm zamanların rekorunu kırdı. Antalya'ya 2023 yılında 15 milyondan fazla yolcu dış hatlardan giriş yaptı.
2.01.2024 Ekonomi
Sabiha Gökçen'e yeni pist! Bakan Uraloğlu: Kapasiteyi en az 2 katına çıkaracağız
Sabiha Gökçen'e yeni pist! Bakan Uraloğlu: Kapasiteyi en az 2 katına çıkaracağız Sabiha Gökçen Havalimanı 2.pisti bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımları ile hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pistinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yeni pistin de devreye girmesiyle yıllık 85 milyondan fazla yolcuyu ağırlayacak kapasiteye erişecektir” dedi.
25.12.2023 Ekonomi
Marmaray, boğaz trafiğine takılan vatandaşların imdadına yetişti
Marmaray, boğaz trafiğine takılan vatandaşların imdadına yetişti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle boğaz trafiğine takılan vatandaşların imdadına Marmaray’ın yetiştiğini belirterek, “Marmaray’a 27 Kasım-3 Aralık tarihlerinde ek tren seferleri konuldu ve fazladan 392 bin yolcu daha taşındı” dedi.
8.12.2023 Ekonomi
TBMM Genel Kurulu Karaca başkanlığında toplandı
TBMM Genel Kurulu Karaca başkanlığında toplandı TBMM Genel Kurulu toplandı. Kurul, Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca başkanlığında toplandı.
7.12.2023 Gündem
Çalışan emeklilere 5 bin TL ödenmesine yönelik çalışma başlatıldı
Çalışan emeklilere 5 bin TL ödenmesine yönelik çalışma başlatıldı AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Çalışan emeklilere 5 bin TL ödenmesine yönelik çalışma hakkında açıklama yaptı.
24.11.2023 Ekonomi
Limak, Karayipler’de havalimanına talip
Limak, Karayipler’de havalimanına talip Ulusal ve uluslararası alanda pek çok projeye imza atan Limak Şirketler Grubu, Turks & Caicos Adaları Havalimanları Otoritesi’nin ülkenin en büyük havalimanı olan Howard Hamilton Uluslararası Havalimanı için düzenlediği ihaleye yeterlilik başvurusu yaptı.
17.11.2023 Ekonomi
Yer: Esenyurt! Dolmuş şoföründen 'İstanbul'un nüfusu'yla savunma
Yer: Esenyurt! Dolmuş şoföründen 'İstanbul'un nüfusu'yla savunma İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Esenyurt'ta asayiş ve huzur denetimi yapıldı.
1.11.2023 Gündem
Cumhuriyet dönemi havalimanları
Cumhuriyet dönemi havalimanları Cumhuriyet döneminin en önemli havalimanlarından biri olan Esenboğa Havalimanı’nın kapasitesinin artırılması için çalıştıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, yeni hedefin 30 milyon yocu olduğunu vurguladı.
28.10.2023 Ekonomi
Aydın'da bir kişi yolcu sayısı fazla diye otobüs şoförüne saldırdı
Aydın'da bir kişi yolcu sayısı fazla diye otobüs şoförüne saldırdı Aydın'da ilçeler arası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüs şoförü, fazla yolcu olduğu iddiasıyla saldırıya uğradı.
23.10.2023 Haberler
Aydın'da bir kişi yolcu sayısı fazla diye otobüs şoförüne saldırdı
Aydın'da bir kişi yolcu sayısı fazla diye otobüs şoförüne saldırdı Aydın'da ilçeler arası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüs şoförü, fazla yolcu olduğu iddiasıyla saldırıya uğradı.
23.10.2023 Gündem
Pazartesi günü için toplu ulaşım kararı! 8 saat ücretsiz olacak
Pazartesi günü için toplu ulaşım kararı! 8 saat ücretsiz olacak 11 Eylül'de okullar açılıyor. Okulların açılmasıyla ilgili İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. Pazartesi günü için alınan toplu ulaşım kararı kamuoyuyla paylaşıldı.
9.09.2023 Haberler
Pazartesi günü için toplu ulaşım kararı! 8 saat ücretsiz olacak
Pazartesi günü için toplu ulaşım kararı! 8 saat ücretsiz olacak 11 Eylül'de okullar açılıyor. Okulların açılmasıyla ilgili İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. Pazartesi günü için alınan toplu ulaşım kararı kamuoyuyla paylaşıldı.
9.09.2023 Gündem
Kazada kezzap dehşeti! 'Yanıyoruz' diye bağıran yolcular su zannettikleri asit çukuruna atladı
Kazada kezzap dehşeti! 'Yanıyoruz' diye bağıran yolcular su zannettikleri asit çukuruna atladı İstanbul-Ankara seferini yapan 'Sinemalı Civan' adlı şehirlerarası yolcu otobüsü, Sakarya’nın Hendek ilçesinin Kargalıhanbaba Köyü’ne geldiğinde, şaft arızası nedeniyle yol kenarında bekleyen bir kamyona arkadan çarptı. Ve Türkiye hatta belki de dünya tarihinin en korkunç trafik kazalarından biri meydana geldi. Ancak bu sadece trafik kazası olarak da kalmadı, yolcuların korkunç şekilde can verdikleri bir felakete dönüştü.
28.08.2023 Yaşam
Emniyet kemerini takmamak için göbeğini bahane etti! Cezadan kaçamadı
Emniyet kemerini takmamak için göbeğini bahane etti! Cezadan kaçamadı Karıköy'de minibüslere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetime takılan minibüs şoförü, göbeği olduğu için emniyet kemeri takamadığını söyledi. Şoföre 436 lira para cezası uygulandı.
19.07.2023 Gündem
Ercan Havalimanı'nın yeni terminali için geri sayım! Açılışını Erdoğan yapacak
Ercan Havalimanı'nın yeni terminali için geri sayım! Açılışını Erdoğan yapacak Lefkoşa'da yapımı tamamlanan Yeni Ercan Havalimanı'nın açılışını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yarın gerçekleştirecek.
19.07.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Açılış için gün sayıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı! Açılış için gün sayıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Türkiye'yi KKTC'ye KKTC'yi de dünyaya bağlayacak olan başkent Lefkoşa'daki yeni Ercan Havalimanı, 20 Temmuz’da Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle hizmete açılacak” dedi.
9.07.2023 Haberler
Bakan Uraloğlu açıkladı!  Açılış için gün sayıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı! Açılış için gün sayıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Türkiye'yi KKTC'ye KKTC'yi de dünyaya bağlayacak olan başkent Lefkoşa'daki yeni Ercan Havalimanı, 20 Temmuz’da Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle hizmete açılacak” dedi.
9.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fazla Yolcu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.