Febyo Taşel

Febyo Taşel

Son dakika Febyo Taşel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Febyo Taşel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Febyo Taşel haber sayfamızda...

Febyo Taşel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 117 febyo taşel haberi bulunmuştur.
‘Unutulanlar’a Altuğ yorumu
‘Unutulanlar’a Altuğ yorumu Emre Altuğ, 11 Mayıs 2017’de yaşamını yitiren İbrahim Erkal’ın ‘Unutulanlar’ parçasını yeniden yorumladı.
13.02.2024 Cadde
Kubat’tan ‘Canısı’
Kubat’tan ‘Canısı’ Kubat, 2017 yılında hayatını kaybeden İbrahim Erkal’ın ‘Hürmet’ albümünde yer aldı.
25.12.2023 Kültür Sanat
Funda Arar paylaştı! '20 yıl önce biz'
Funda Arar paylaştı! '20 yıl önce biz' Şarkıcı Funda Arar, eşi Febyo Taşel ile 20 yıl önce çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınladı. 10 yaşında Aras adında bir oğlu olan Funda Arar'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.
29.11.2023 Cadde
Atiye’den 'Unutmayacağım' eseri
Atiye’den 'Unutmayacağım' eseri Atiye, 2017 yılında hayatını kaybeden İbrahim Erkal’ın ‘Hürmet’ albümünden ‘Unutmayacağım’ eserini seslendirdi.
30.09.2023 Cadde
10 Kasım’a özel klip
10 Kasım’a özel klip MSG, Neşet Ertaş’ın unutulmaz eseri ‘Neredesin Sen’ ile Mustafa Kemal Atatürk anısına çok özel bir çalışmaya imza attı.
10.11.2022 Cadde
'Pusulam sadece kalbim olsaydı tökezlerdim'
'Pusulam sadece kalbim olsaydı tökezlerdim' 17 yaşındaki ufak tefek, şelale sesli kızın “Kalbim bir pusula” diyerek hayatımıza girmesinin üzerinden tamı tamına 50 yıl geçmiş. 2022 yılını beş şarkılık bir EP ve bolca konserle geçiren Nilüfer ile hiç hız kesmeden geçen yarım asırlık serüveni konuştuk.
6.11.2022 Pazar
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Işıldıyor Dilan Çiçek Deniz, katıldığı bir davette kombiniyle beğeni topladı...
7.10.2022 Cadde
Nilüfer'in yeni EP'si 'Kendine Bi' Şans Ver' beklentileri karşıladı mı?
Nilüfer'in yeni EP'si 'Kendine Bi' Şans Ver' beklentileri karşıladı mı? Türkçe pop'un yaşayan efsanelerinden Nilüfer, uzun bir aradan sonra 1'i versiyon olmak üzere 6 şarkılık yeni EP'siyle karşımızda. 'Kendine Bi' Şans Ver' adını taşıyan EP'nin çıkış şarkısı ise çalışmaya adını veren şarkı 'Boşver'. Peki Nilüfer'in yeni EP'si 'Kendine Bi' Şans Ver' beklentileri karşıladı mı?
17.05.2022 Müzik
‘Bir müzisyen daha yetişiyor’
‘Bir müzisyen daha yetişiyor’ Funda Arar, Yeni Gazino’da sahne aldı.
21.02.2022 Cadde
Harbiye Açıkhava'da Tan Taşçı fırtınası
Harbiye Açıkhava'da Tan Taşçı fırtınası Tan Taşçı, sözü ve bestesi kendisine ait olan şarkılarının yeni versiyonlarını seyircisi ile buluşturduğu 'Söz&Müzik: Tan Taşçı' konser serisinde yeniden Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ne çıktı.
16.10.2021 Cadde
Funda Arar ailesiyle Bodrum'da
Funda Arar ailesiyle Bodrum'da Geçtiğimiz haftalarda katıldığı programdaki görüntüsüyle hayranlarını şaşırtan Funda Arar, müzisyen eşi Febyo Taşel ve oğlu Aras ile birlikte tatile çıktı. Ünlü şarkıcı ve ailesi, önceki gün deniz keyfi yaparken görünütlendi.
12.07.2021 Cadde
Güneş banyosu
Güneş banyosu Funda Arar, önceki gün eşi Febyo Taşel ve oğulları Aras ile Güvercinlik’te görüntülendi.
12.07.2021 Cadde
Sevgililer Günü’ne  özel şarkı
Sevgililer Günü’ne özel şarkı İlyas Yalçıntaş, ‘İncir’ ve ‘Olmazsa Olmazımsın’dan sonra bir kez daha Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası’yla ‘Mecnun’ şarkısı için bir araya geldi.
4.02.2021 Cadde
Bodrum mavisi
Bodrum mavisi Funda Arar, Bodrum Günay Restaurant’ta sahne aldı.
23.08.2020 Cadde
Bodrum'da Funda Arar rüzgarı
Bodrum'da Funda Arar rüzgarı Şarkıcı Funda Arar, geçtiğimiz akşam Bodrum Gündoğan'da sahne aldı.
22.08.2020 Cadde
Funda Arar: İnsan her şeye gıcık olmaya başlıyor
Funda Arar: İnsan her şeye gıcık olmaya başlıyor Önceki gün Bebek'te objektiflere yansıyan şarkıcı Funda Arar, "Bu sürede kendinizde keşfettiğiniz bir yanınız ortaya çıktı mı?" sorusuna, "İnsan bir süre sonra her şeye gıcık olmaya başlıyor, dalaşacak yer arıyorsun. Febyo (Taşel) sabırlı, sağ olsun. Karşılıklı sabır gerekiyor zaten" yanıtını verdi.
29.05.2020 Cadde
Stüdyoda buluştular
Stüdyoda buluştular ‘Mesela’ isimli ilk teklisiyle beğeni toplayan Lider Şahin, ikinci şarkısının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.
19.02.2020 Cadde
Funda Arar: İkinci çocuk kısmet
Funda Arar: İkinci çocuk kısmet Türk müziğinin güçlü seslerinden Funda Arar, önceki akşam eşi Febyo Taşel ve arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy’de bir mekandaydı. Keyifli geçen yemek sonrası Funda Arar, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. 
19.01.2020 Cadde
Yıldız yağmuru!
Yıldız yağmuru! Yapımcı Polat Yağcı, 43’üncü yaş gününü dostlarıyla kutladı. Geceye ünlü isimler katıldı
24.12.2019 Cadde
Aşk kriteri
Aşk kriteri Yeşim Salkım, Al SharQ Nispet’te sahne aldı.
24.09.2019 Cadde
Galada yıldızlar geçidi
Galada yıldızlar geçidi ‘Masal Şatosu: Sihirli Davet’ filminin galası, sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi
29.08.2019 Cadde
‘Gemiyi terk edersek fareler basar’
‘Gemiyi terk edersek fareler basar’ Funda Arar, kötü giden müzik piyasasına rağmen sektörü hiçbir zaman bırakmayacağını açıkladı. Sanatçı, “Hiç düşünmedim. Gemiyi terk edersek, fareler basar. Ben savaşçı bir insanım ve mücadeleye devam edeceğim” dedi.
11.08.2019 Cadde
Alaçatı’yı seçtiler
Alaçatı’yı seçtiler Funda Arar, konser maratonundan fırsat bulup, eşi Febyo Taşel’le, Alaçatı’da tatile çıktı.
7.08.2019 Cadde
Funda Arar'dan yeni single müjdesi
Funda Arar'dan yeni single müjdesi Şarkıcı Funda Arar ile prodüktör eşi Febyo Taşel, önceki gün oğulları Aras'la birlikte Vadistanbul AVM'de objektiflere yansıdı.
4.07.2019 Cadde
‘İşimi tesadüflere bırakmam’
‘İşimi tesadüflere bırakmam’ Reyhan Cansu, yeni single’ı ‘Gizli Gizli’yi müzikseverlerle buluşturdu.
28.06.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Febyo Taşel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.