Fekeli

Fekeli

Son dakika Fekeli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fekeli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fekeli haber sayfamızda...

Fekeli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 135 fekeli haberi bulunmuştur.
Fekeli gencin tek teker ulaşım aracı herkesin dikkatini çekiyor
Fekeli gencin tek teker ulaşım aracı herkesin dikkatini çekiyor Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul'da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor.
17.04.2024 Haberler
Kerem Alışık kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 konuğu Kerem Alışık'ın hayatı
Kerem Alışık kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 konuğu Kerem Alışık'ın hayatı O Ses Türkiye Yılbaşı her yıl olduğu gibi bu yılda izleyenlere eğlence dolu anlar yaşatacak. Renkli konukları ve şarkılarla herkesi ekrana kilitleyen sevilen program O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 programının bu seneki konuklarından birisi Kerem Alışık oldu. Peki, Kerem Alışık kimdir, kaç yaşında?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
Kerem Alışık kimdir, kaç yaşında? Kerem alışık nereli, babası kim?
Kerem Alışık kimdir, kaç yaşında? Kerem alışık nereli, babası kim? Kerem Alışık'ın hayatı ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Bu sene O Ses Türkiye yılbaşı özel programında sahne alan isimlerden olan Kerem Alışık dizilerde olduğu gibi sahnede de hayranlarının beğenisini topluyor. Peki, Kerem Alışık kaç yaşında?
31.12.2022 Bilgi Rehberi
Bir Zamanlar Çukurova Fikret ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu? Furkan Palalı dizileri ve hayatı...
Bir Zamanlar Çukurova Fikret ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu? Furkan Palalı dizileri ve hayatı... Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret Fekeli rolüne can veriyor. Dizide Züleyha'ya aşık olan Fikret ise yeni bölümde hastanede görülüyor. Gelişmenin ardından 'Fikret ölecek mi, Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu?' soruları peş peşe sorulur hale geldi.
14.04.2022 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova Fikret ölüyor mu? Fikret'i oynayan Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu?
Bir Zamanlar Çukurova Fikret ölüyor mu? Fikret'i oynayan Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu? Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret Fekeli karakterine hayat veriyor. Züleyha'ya olan aşkı ile dikkat çeken Fikret, yeni bölümde ağır bir yara alıyor. Gelişmenin ardından Furkan Palalı Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılıyor mu? sorusuna yanıt arıyor.
3.03.2022 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova Lütfiye kim? Lütfiye'yi oynayan Hülya Darcan kaç yaşında, nereli?
Bir Zamanlar Çukurova Lütfiye kim? Lütfiye'yi oynayan Hülya Darcan kaç yaşında, nereli? Hülya Darcan, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Lütfiye karakterini canlandırıyor. Fikret'in teyzesi olan Lütfiye, dizide dikkat çekiyor. Karaktere hayat veren Hülya Darcan, İzmir'de doğdu, Bergüzar Korel'in de annesidir. Hülya Darcan kimdir?
20.01.2022 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova nerede çekiliyor? Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları kim, konusu nedir?
Bir Zamanlar Çukurova nerede çekiliyor? Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları kim, konusu nedir? Dönem dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova her perşembe akşamı seyirci karşısına çıkıyor. Her bölümü ile dikkatleri çeken dizinin başrollerinde Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol yer alıyor. Dizide Züleyha'nın hikayesi anlatılıyor. İşte, Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu...
23.12.2021 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları yeni sezon ve karakterler! Bir Zamanlar Çukurova nerede çekiliyor, hangi gün?
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları yeni sezon ve karakterler! Bir Zamanlar Çukurova nerede çekiliyor, hangi gün? Dönem dizisi olarak dizi severlerin karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 102 yeni sezon bölümleri ile geçtiğimiz hafta ekrana gelmişti. Oyuncu kadrosundaki değişiklikle yeniden ilgiyi üzerine çeken Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncu kadrosu haberimizde...
21.10.2021 Cadde
Fekeli öldü mü, diziden ayrıldı mı? Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli'yi oynayan Kerem Alışık diziden neden ayrıldı?
Fekeli öldü mü, diziden ayrıldı mı? Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli'yi oynayan Kerem Alışık diziden neden ayrıldı? Bir Zamanlar Çukurova dizisi, ayrılıklarla sık sık gündeme gelirken başrolde yer alan Kerem Alışık'ın da kadrodan çıkacağı öğrenildi. Dizide Fekeli rolüne hayat veren oyuncu ölerek oyuncu kadrosundan ayrılacak. Peki, Bir Zamanlar Çukurova Fekeli neden ayrılıyor?
14.10.2021 Cadde
Kerem Alışık'tan Bir Zamanlar Çukurova'ya duygusal veda
Kerem Alışık'tan Bir Zamanlar Çukurova'ya duygusal veda ATV'de yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova' 7 Ekim akşamı yayınlanan 107'nci bölümünde; şoke eden bir ayrılık yaşandı. Dizide Kerem Alışık'ın canlandırdığı 'Ali Rahmet Fekeli' karakteri öldü. Böylece kadrodan ayrılan usta oyuncu Sadri Alışık'ın oğlu olan Kerem Alışık, 'Bir Zamanlar Çukurova'ya duygusal bir paylaşımla veda etti.
8.10.2021 Cadde
Kendisine hayran bıraktı
Kendisine hayran bıraktı ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda da seyirciden ilgi görmeye devam ediyor.
30.09.2021 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Perşembe günleri seyircisinin karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova sezon finali yaptı ve uzun süredir ekranlarda değil. Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte "Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon ne zaman başlayacak?" soruları artmaya başladı.
26.08.2021 Cadde
Fekeli diziden ayrılıyor mu, ölecek mi 2021? Bir Zamanlar Çukurova Kerem Alışık (Fekeli) diziden çıkıyor mu?
Fekeli diziden ayrılıyor mu, ölecek mi 2021? Bir Zamanlar Çukurova Kerem Alışık (Fekeli) diziden çıkıyor mu? Fekeli ölüyor mu sorusu araştırılıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi tüm heyecanı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Dizide Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık'ın diziden ayrılacağı yönünde haberler gündeme geldi. Oğlu Yılmaz'ı kaybeden Fekeli Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılıyor mu?
15.04.2021 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova Lütfiye kim? Lütfiye rolünü oynayan Hülya Darcan kaç yaşında, nereli?
Bir Zamanlar Çukurova Lütfiye kim? Lütfiye rolünü oynayan Hülya Darcan kaç yaşında, nereli? Lütfiye kim araştırılıyor. Hülya Darcan, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Lütfiye Duman karakteri ile yeniden ekranlara döndü. Bergüzar Korel'in de annesi olan oyuncu, dizileri ile dikkat çekiyor. Kullanıcılar, 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Lütfiye'si kim, gerçek adı nedir?' sorularını aramaya başladı. İşte, Hülya Darca biyografisi...
1.04.2021 Cadde
Hülya Darcan, 'Bir Zamanlar Çukurova'da!
Hülya Darcan, 'Bir Zamanlar Çukurova'da! Usta oyuncu, Hülya Darcan perşembe akşamları ATV ekranlarında yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin kadrosuna katıldı.
15.03.2021 Cadde
Esra Dermancıoğlu'ndan 'Bir Zamanlar Çukurova'ya veda
Esra Dermancıoğlu'ndan 'Bir Zamanlar Çukurova'ya veda ATV ekranlarında perşembe akşamı ekrana gelen 'Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde senaryo gereği bir veda yaşandı. Dünkü bölümde Hünkar Yaman'ı öldürdüğünü itiraf eden Behice Hekimoğlu, kendini uçurumdan attı. Böylece Esra Dermancıoğlu da 'Bir Zamanlar Çukurova’ya veda etti.
26.02.2021 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova 14 Ocak ATV yayın akışında neden yok, bu hafta yok mu?
Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm bu akşam var mı? Bir Zamanlar Çukurova 14 Ocak ATV yayın akışında neden yok, bu hafta yok mu? Bir Zamanlar Çukurova 80. yeni bölümü bekleniyor. Ancak 79. son bölüm ardından ATV yayın akışında Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm yer almadı. Kullanıcılar merakla, 'Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm bu akşam yok mu, neden yok?' sorularına yanıt arıyor. 14 Ocak akşamı ATV'de ekranda olması beklenen Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ne zaman yayımlanacak?
14.01.2021 Cadde
Yılmaz öldü! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? İşte, Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm...
Yılmaz öldü! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? İşte, Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm... Bir Zamanlar Çukurova 78. son bölüm ile sevenleri ile buluştu. Her hafta yeni bölümü ile heyecan yaratan dizinin oyuncuları da araştırılanlar arasında. Bir Zamanlar Çukurova 79. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi mi? Yılmaz'ı kaybeden Züleyha'ya ne olacak?
24.12.2020 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova 78. fragmanı yayımlandı! Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz ölüyor mu?
Bir Zamanlar Çukurova 78. fragmanı yayımlandı! Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz ölüyor mu? Bir Zamanlar Çukurova beklenen 78. yeni bölüm fragmanı paylaşıldı. İzleyenler, Züleyha ile Yılmaz'ın Çukurova'dan ayrılmasını beklerken yeniden Demir engeliyle karşılaşırlar. Yılmaz'ın ise hayatı tehlikededir. Peki, Yılmaz ölüyor mu?
20.12.2020 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova 76. yeni bölüm fragmanı yayımlandı! Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm...
Bir Zamanlar Çukurova 76. yeni bölüm fragmanı yayımlandı! Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm... Bir Zamanlar Çukurova 75. son bölüm ile perşembe akşamı ekrana geldi. Beğeniyle izlenen dönem dizileri arasında bulunuyor. Züleyha ile Yılmaz'ın neredeyse imkansız olan aşkı için mücadelesi seyirciyi etkilemeye devam ediyor. Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova 76. bölüm fragmanı haberimizde.
4.12.2020 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm fragman yayımlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 73. son bölüm detayları
Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm fragman yayımlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 73. son bölüm detayları Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Beğeni toplayan dizide Züleyha ile Yılmaz arasındaki gerginlik dinmek bilmediği gibi her geçen gün artar. Behice'nin ortadan kayboluşu da iki tarafı harekete geçirir. Bir Zamanlar Çukurova 74. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi mi?
20.11.2020 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gözler Bir Zamanlar Çukurova son fragmanda
Bir Zamanlar Çukurova 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gözler Bir Zamanlar Çukurova son fragmanda Bir Zamanlar Çukurova dün akşam 70. bölümüyle izleyicisini ekrana kilitledi. Yayınlanan bölümün ardından heyecan dolu olayların sonrasında Bir Zamanlar Çukurova 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu büyük ilgi görmeye başladı. İzleyicinin gözü Bir Zamanlar Çukurova son fragmanda...
30.10.2020 Cadde
Furkan Palalı spora ağırlık verdi
Furkan Palalı spora ağırlık verdi 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde 'Fikret Fekeli' karakterine hayat veren Furkan Palalı, oyunculuğu kadar fit vücuduyla da dikkat çekiyor.
9.10.2020 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir? Bir Zamanlar Çukurova fragmanı...
Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir? Bir Zamanlar Çukurova fragmanı... Bir Zamanlar Çukurova dizisi 67. yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukuroba yeni bölümünde Demir, Züleyha'nın vurulduğı silahın Yılmaz'ın olduğunu öğrenince ayaklanacak. İzleyicilerin merakla beklediği 67. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor. Peki Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir yeni bölümde neler olacak?
8.10.2020 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova bu akşam! Bir Zamanlar Çukurova fragmanı ve oyuncuları...
Bir Zamanlar Çukurova bu akşam! Bir Zamanlar Çukurova fragmanı ve oyuncuları... Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonuyla bu akşam yayınlanmaya başlıyor. ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü için heyecan dorukta. Züleyha ve Yılmaz'ın birbirine kavuşması izleyenleri duygulandıracak. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin fragmanı ve oyuncuları haberimizde...
24.09.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Fekeli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.