Fenerbahçe Basketbol

Fenerbahçe Basketbol

Son dakika fenerbahçe basketbol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fenerbahçe basketbol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fenerbahçe basketbol haber sayfamızda...

Fenerbahçe Basketbol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.028 fenerbahçe basketbol haberi bulunmuştur.
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi Muhteşem bir sezon geçiren, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, EuroLeague Kadınlar ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding, basın mensuplarıyla buluştu.
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum!
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezonu 4 kupayla kapatan Fenerbahçe Alagöz Holding'i ağırladı.
18.04.2024 Basketbol
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanında galip!
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanında galip! Turkish Airlines EuroLeague'in 33'üncü haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanından 82-80 galip ayrıldı.
Fenerbahçe'de Tadic ile Guduric bir araya geldi!
Fenerbahçe'de Tadic ile Guduric bir araya geldi! Fenerbahçe'nin bu sezon renklerine bağladı yıldız futbolcu Dusan Tadic, sarı-lacivertli ekibin tecrübeli basketbolcusu Marko Guduıric ile bir araya geldi.
28.11.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de kadın ve erkek basketbol takımlarına yeni sponsor
Fenerbahçe'de kadın ve erkek basketbol takımlarına yeni sponsor Fenerbahçe'de kadın ve erkek basketbol takımları için forma sırt sponsorluğu anlaşması imzalandı.
Fenerbahçe Beko'dan Gigi Datome'ye duygusal veda!
Fenerbahçe Beko'dan Gigi Datome'ye duygusal veda! Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague'in ilk haftasındaki Olimpia Milano maçı öncesi eski yıldızı Gigi Datome'ye veda etti.
6.10.2023 Basketbol
Fenerbahçe Kulübü, basketbol takımları için sponsorluk anlaşması imzaladı
Fenerbahçe Kulübü, basketbol takımları için sponsorluk anlaşması imzaladı Sarı-lacivertli kulüp, erkek ve kadın basketbol takımları için 'Sevdik seni her şeyden çok' sloganıyla yeni sponsorluk anlaşması imzaladı.
Yeni transfer Yam Madar, başkan Ali Koç ve yöneticilerle buluştu
Yeni transfer Yam Madar, başkan Ali Koç ve yöneticilerle buluştu Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi İsrailli oyun kurucu Yam Madar, başkan Ali Koç ve yöneticilerle bir araya geldi.
FENERBAHÇE BEKO MAÇI... EuroLeague: Kızılyıldız - FB basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?
FENERBAHÇE BEKO MAÇI... EuroLeague: Kızılyıldız - FB basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi? EuroLeague'in son haftasında Fenerbahçe Beko çok kritik bir maça çıkıyor. Sarı Kanarya'nın play-off'u riske atmaması için bu maçtan galip gelmesi gerekiyor. Taraftar mücadeleye odaklanırken Kızılyıldız - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
13.04.2023 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Ali Koç itirafı! 'Her zaman gerginlikler olabilir'
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Ali Koç itirafı! 'Her zaman gerginlikler olabilir' Jorge Jesus, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Kayserispor zaferi sonrasında konuştu. Ligdeki kara bulutları 4-1'lik galibiyetle dağıtan Fenerbahçe'de, Portekizli hoca taraftara çok net mesajlar verdi.
7.04.2023 Fenerbahçe
Zeljko Obradovic'ten Fenerbahçe'ye ziyaret: Burada olmak çok güzel bir duygu
Zeljko Obradovic'ten Fenerbahçe'ye ziyaret: Burada olmak çok güzel bir duygu Fenerbahçe Beko ve Avrupa'nın efsane başantrenörleri arasında yer alan Zeljko Obradovic, sarı-lacivertli kulübe ziyarette bulundu.
Basketbolda Kulüpler Birliği Vakfı kuruluyor
Basketbolda Kulüpler Birliği Vakfı kuruluyor Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde (BSL) yer alan kulüplerin temsilcileri, Kulüpler Birliği Vakfının kurulması için bir araya geldi. Yapılan toplantıya Manisa BBSK adına Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan katıldı.
Basketbolun lokomotifi Fenerbahçe! Türk basketbolunda bir ilk
Basketbolun lokomotifi Fenerbahçe! Türk basketbolunda bir ilk Fenerbahçe, Türk basketbolunda bir ilki gerçekleştirerek müzesini açtı. Kurucular Muhtar Sencer ve Cem Atabeyoğlu’ndan efsane kaptan Ayten Salih’e, unutulmaz coachlar Aydın Örs ile Zeljko Obradovic’ten kazanılan şampiyonluklara kadar birçok özel anı sergilendi.
30.10.2022 Basketbol
Türkiye'nin ilk basketbol müzesi açıldı! Ali Koç'tan Obradovic sözleri
Türkiye'nin ilk basketbol müzesi açıldı! Ali Koç'tan Obradovic sözleri Fenerbahçe Kulübü, Türkiye’de bir ilke imza atarak basketbol müzesinin açılışını gerçekleştirdi.
24.10.2022 Basketbol
Oğlunun tümöre direnişini yazdı: “Başka kardeşi var mı?”
Oğlunun tümöre direnişini yazdı: “Başka kardeşi var mı?” TV programcısı Kıvanç Gülmez, 8 yaşında kemik tümörüne yakalanan oğlunun hayata tutunuşunu ve ailece verdikleri mücadeleyi diğer ailelere ilham olması için kitaplaştırdı. 3 yıl süren zorlu tedavi sürecini konu alan kitabın ismi ise teşhisi koyan doktorun ilk sorusu olan “Başka kardeşi var mı?” oldu.
23.10.2022 Pazar
Zeljko Obradovic, Fenerbahçe üzerinden ateş püskürdü: Tamamen kurgu! Neden yazıyorsunuz
Zeljko Obradovic, Fenerbahçe üzerinden ateş püskürdü: Tamamen kurgu! Neden yazıyorsunuz Partizan Başantrenörü Zeljko Obradovic, Sırp basınına açıklamalarda bulundu. Obradovic çıkan haberlere tepki gösterdi.
20.10.2022 Basketbol
Bodrum'da yorgunluk atıyor
Bodrum'da yorgunluk atıyor Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın eski oyun kurucusu Sevgi Uzun, Bodrum’da tatil yapıyor.
6.07.2022 Cadde
Fenerbahçe Beko'da Melih Mahmutoğlu gelişmesi!
Fenerbahçe Beko'da Melih Mahmutoğlu gelişmesi! ING Basketbol Süper Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Beko, kaptan Melih Mahmutoğlu ile sözleşme uzattı.
Dimitris Itoudis: Tarih yazmak için buradayız
Dimitris Itoudis: Tarih yazmak için buradayız Itoudis imza töreniyle resmen Fenerbahçe Beko’nun başına geçti. Yunan coach “Çalışma arkadaşlarımla tarih yazmak için buradayız. Elimizden geleni yapacağız. Umarım Fenerbahçe ailesiyle birlikte bunu başaracağız” dedi.
Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis imzayı attı, Obradovic sözleri
Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis imzayı attı, Obradovic sözleri ING Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe Beko, yeni başantrenörü Dimitris Itoudis için imza töreni düzenledi. Tecrübeli başantrenör; Obradovic'in yanı sıra sözleşmesi sona eren Jan Vesely, De Colo ve transfer iddialarıyla gündeme gelen Wilbekin'le ilgili açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe Beko, Dimitris Itoudis'i resmen açıkladı
Fenerbahçe Beko, Dimitris Itoudis'i resmen açıkladı Fenerbahçe Beko, başantrenörlük görevi için kariyerinde 2 EuroLeague şampiyonluğu bulunan Dimitris Itoudis ile üç yıllık anlaşmaya vardı.
19.06.2022 Basketbol
Fenerbahçe Beko'da görev değişimi
Fenerbahçe Beko'da görev değişimi Fenerbahçe Beko'da 2014 yılından bu yana 'Genel Menajer' olarak görev yapan Maurizio Gherardini, Fenerbahçe Basketbol Operasyonları Genel Direktörü unvanıyla görev yapacak. Gherardini'den boşalan Genel Menajerlik görevini ise Derya Yannier üstlenecek.
18.06.2022 Basketbol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Fenerbahçe Beko'ya tebrik mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Fenerbahçe Beko'ya tebrik mesajı ING Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko şampiyonluğa ulaştı. Sarı-lacivertlilerin şampiyonluğu sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir tebrik mesajı yayımladı.
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı şampiyonluğa kilitlendi
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı şampiyonluğa kilitlendi Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Manolya Kurtulmuş, "Bu seneki bütün çalışmalar artık FIBA Avrupa Ligi şampiyonluğuna yönelik. Bu sene şampiyon olacağımıza inanıyoruz" dedi.
22.11.2021 Basketbol
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'na yeni sponsor
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'na yeni sponsor Fenerbahçe Kulübü ile Alagöz Holding arasında kadın basketbol takımı forma sırt sponsorluğu için anlaşma yapıldı.
21.09.2021 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçe Basketbol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.