Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı

Son dakika Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı haber sayfamızda...

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.103 fenerbahçe kadın basketbol takımı haberi bulunmuştur.
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! 'Görev süremde Fenerbahçe sayısız şampiyonluklar kazandı'
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! 'Görev süremde Fenerbahçe sayısız şampiyonluklar kazandı' Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIBA Kadınlar Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'yi tebrik etti.
14.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, Euroleague'de hata yapmadı! Çeyrek finale yükseldi
Fenerbahçe, Euroleague'de hata yapmadı! Çeyrek finale yükseldi Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Euroleague'de Macaristan temsilcisi DVTK HUN-Therm’i 95-71 mağlup etmeyi başardı.
30.01.2024 Basketbol
Fenerbahçe potada yarı finale yükseldi
Fenerbahçe potada yarı finale yükseldi ING Kadınlar Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Nesibe Aydın'ı 96-57'lik skorla mağlup eden Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı, yarı finale yükseldi.
2.01.2024 Basketbol
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı 2023 yılı spor dünyasında unutulmaz başarılara sahne oldu. Cumhuriyetimiz’in 100. yılını kutladığımız 2023’te birçok branş da tarihi başarılar elde ettik. İşte 2023'te spor dünyasında yaşananlar....
31.12.2023 Skorer
Potanın Perileri destan yazdı!
Potanın Perileri destan yazdı! Türkiye’de kadın basketbolu da okullardan çıktı, buralarda kurulan kulüpler bünyesinde kurumsallaşmaya doğru gidildi. 1990’lar ile birlikte büyük bir atılımın içerisine girilirken özellikle kulüpler düzeyinde önemli başarılar yaşandı.
28.10.2023 Skorer
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Başkan Ali Koç'la buluştu
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Başkan Ali Koç'la buluştu Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, FIBA Süper Kupa şampiyonluğunun ardından Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
2.10.2023 Basketbol
Cumhuriyet’in 100’ü altın kadınlar! Filenin Sultanları destan yazdı
Cumhuriyet’in 100’ü altın kadınlar! Filenin Sultanları destan yazdı Türk kadını spordaki başarılarıyla, kendisini ‘yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layık’ gören Cumhuriyet’e, yüzüncü yılında adeta saygı duruşunda bulundu. Voleybol, basketbol, güreş, atletizm ve boksta altın madalyalar havada uçuştu.
1.10.2023 Voleybol
Pota derbisinde Fenerbahçe'den Galatasaray'a büyük fark
Pota derbisinde Fenerbahçe'den Galatasaray'a büyük fark ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Alagöz Holding, ezeli rakibi Galatasaray Çağdaş Faktoring'i 84-56 mağlup etti.
17.09.2023 Basketbol
Fenerbahçe Alagöz Holding'in yeni başantrenörü Valerie Garnier oldu
Fenerbahçe Alagöz Holding'in yeni başantrenörü Valerie Garnier oldu Fenerbahçe Alagöz Holding, Marina Maljkovic'ten boşalan başantrenörlük görevine daha önce 2017-2019 yılları arasında kadın basketbol takımında görev yapan Valerie Garnier'i getirdi.
28.08.2023 Basketbol
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’ndan çifte şampiyonluk
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’ndan çifte şampiyonluk Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni final serisinde 3-0 yenerek mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, Avrupa Ligi şampiyonluğunun ardından ligde de şampiyonluk kupasını kaldırdı.
26.04.2023 Basketbol
Manolya Kurtulmuş: Böyle bir ailede olmaktan gurur duyuyorum
Manolya Kurtulmuş: Böyle bir ailede olmaktan gurur duyuyorum Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, final serisi 3. maçında konuk ettiği Mersin Yenişehir’i 82-56 mağlup ederek, seriyi 3-0’a getirdi ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonu oldu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Manolya Kurtulmuş, “Böyle bir ailede olmaktan gurur duyuyorum” dedi.
25.04.2023 Basketbol
Fenerbahçe, İstanbulspor'a takıldı! 6 gollü maçta üstünlüğünü koruyamadı
Fenerbahçe, İstanbulspor'a takıldı! 6 gollü maçta üstünlüğünü koruyamadı Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Fenerbahçe ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, rakibi karşısında 90+6'da yediği golle sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.
25.04.2023 Fenerbahçe
Arda Güler bir ilke imza attı! Fenerbahçe'de Emre Mor fırtınası
Arda Güler bir ilke imza attı! Fenerbahçe'de Emre Mor fırtınası Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler, bu sezon bir ilke imza attı. Emre Mor'un ilk yarıda gösterdiği performans dikkat çekti.
25.04.2023 Fenerbahçe
Avrupa şampiyonu Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Ülker Stadı'nda
Avrupa şampiyonu Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Ülker Stadı'nda Kadınlar Euroleague’de şampiyon olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, İstanbulspor maçı öncesi Ülker Stadı’nda taraftarı selamladı.
24.04.2023 Basketbol
Arzu Özyiğit: Başkanımıza söz verdik, Şampiyonluk kupasını almak istiyoruz
Arzu Özyiğit: Başkanımıza söz verdik, Şampiyonluk kupasını almak istiyoruz Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Arzu Özyiğit, "Cumhuriyet'in 100. yılında başkanımıza söz verdik, tüm kupaları almak istiyoruz. O yüzden şampiyonluk kupasını almak için tüm ciddiyetimizle çalışmalara devam ediyoruz" dedi.
22.04.2023 Basketbol
Marina Maljkovic, Euroleague zaferini anlattı: Çok zorlu ve yıpratıcı bir süreç oldu
Marina Maljkovic, Euroleague zaferini anlattı: Çok zorlu ve yıpratıcı bir süreç oldu Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Marina Maljkovic, Euroleague'de elde ettikleri şampiyonluk hakkında açıklamalarda bulundu.
19.04.2023 Basketbol
Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde Birsel Vardarlı sürprizi
Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde Birsel Vardarlı sürprizi Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın eski kaptanı Birsel Vardarlı'nın katılımıyla kutlandı.
8.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı EuroLeague'de çeyrek finali garantiledi
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı EuroLeague'de çeyrek finali garantiledi Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, EuroLeague Women 12'inci hafta maçında deplasmanda ZVVZ USK Praha ile karşılaştı.
1.02.2023 Basketbol
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, zirvedeki yerini korudu
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, zirvedeki yerini korudu Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, EuroLeague Women 11. hafta maçında Virtus Segafredo Bologna’yı 95-73 mağlup ederek, üst üste 9. galibiyetine imza attı ve zirvedeki yerini korudu
25.01.2023 Basketbol
Fenerbahçe'ye yeni sponsor!
Fenerbahçe'ye yeni sponsor! Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, forma sırt sponsorluğu için anlaşma imzaladı.
20.01.2023 Basketbol
Çukurova Basket'e şampiyon başantrenör
Çukurova Basket'e şampiyon başantrenör Kurduğu yıldızlar topluluğu kadrosuyla Cumhurbaşkanlığı Kupasını alan, ING Kadınlar Basketbol Ligi'nde liderlik koltuğunda otururken, Euroleague'de de iddialı durumda bulunan Çukurova Mersin Yenişehir Belediye Basketbol Takımı'nın başantrenörü belli oldu.
16.01.2023 Basketbol
Tolga Esenci: Sözümü tuttum, gururluyum
Tolga Esenci: Sözümü tuttum, gururluyum Kadın basketbolunun önemli kulüplerinden olan ancak bu yıl büyük bir sıkıntı yaşayan Kayseri Basketbol’un başına sezonun son bölümünde geçen ve o sırada sadece 1 galibiyeti bulunan takımı sırtlayıp, ligde tutmayı başaran Tolga Esenci, verdiği sözü tutmanın gururunu yaşadığını söyledi.
30.04.2022 Basketbol
Fenerbahçe Safiport, grup lideri olarak EuroLeague’de çeyrek finali garantiledi
Fenerbahçe Safiport, grup lideri olarak EuroLeague’de çeyrek finali garantiledi Geçtiğimiz hafta EuroLeague Women'da çeyrek finale kalmayı garantileyen Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı, B Grubu 13. maçında deplasmanda Dynamo Kursk'u 57-63 yendi ve grup maçlarının tamamlanmasına bir hafta kala liderliği de garantiledi.
2.02.2022 Basketbol
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı şampiyonluğa kilitlendi
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı şampiyonluğa kilitlendi Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Manolya Kurtulmuş, "Bu seneki bütün çalışmalar artık FIBA Avrupa Ligi şampiyonluğuna yönelik. Bu sene şampiyon olacağımıza inanıyoruz" dedi.
22.11.2021 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.