Fenerbahçe Kasımpaşa

Fenerbahçe Kasımpaşa

Son dakika fenerbahçe kasımpaşa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fenerbahçe kasımpaşa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fenerbahçe kasımpaşa haber sayfamızda...

Fenerbahçe Kasımpaşa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.123 fenerbahçe kasımpaşa haberi bulunmuştur.
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi! Hugh Dallas'ın gerginliğinin sebebi ortaya çıktı
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi! Hugh Dallas'ın gerginliğinin sebebi ortaya çıktı 1 Mart 2024’te online olarak gerçekleşen MHK Eğitim Toplantısı’nın kayıtlarından bir bölüm önceki gece sızdırılmış, sonrasında ise TFF kaydın tamamını yayınlamıştı. Kayıtlardaki konuşmalar gündemde yer alırken eski hakem Deniz Çoban, görüntüleri değerlendirdi.
27.03.2024 Süper Lig
SON DAKİKA | Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı: Şimdi izlediğimde el yok gibi
SON DAKİKA | Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı: Şimdi izlediğimde el yok gibi TFF, görüntüleri sızdırılan Galatasaray-Antalyaspor maçının MHK toplantısıyla alakalı bir açıklama yayınladı ve 1 Mart 2024'te yapılan söz konusu MHK Eğitim Toplantısı'nın tamamını yayınladı. Görüntülerde Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı da yer aldı.
26.03.2024 Süper Lig
Galatasaray'dan sızan hakem konuşmaları için ilk açıklama! 'Ali Koç'ta varsa paylaşsın'
Galatasaray'dan sızan hakem konuşmaları için ilk açıklama! 'Ali Koç'ta varsa paylaşsın' Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın hakemi Abdulkadir Bitigen ile VAR hakemi Özgür Yankaya’nın, TFF Hakem ve Eğitim Danışmanı Hugh Dallas’ın haftalık değerlendirme toplantısındaki konuşmalar dışarı sızmıştı. Konu hakkında sarı-kırmızılı kulüpten ilk açıklama geldi.
26.03.2024 Galatasaray
Tahkim Kurulu'ndan Futbol Disiplin Talimatı kararı!
Tahkim Kurulu'ndan Futbol Disiplin Talimatı kararı! TFF Tahkim Kurulu, Futbol Disiplin Talimatı'nın 44'üncü maddesinin 3'üncü bendini iptal etme kararı aldı.
22.03.2024 Süper Lig
Galatasaray'dan Mert Hakan tepkisi: Gayri ahlaki, tahrik edici, saygısız!
Galatasaray'dan Mert Hakan tepkisi: Gayri ahlaki, tahrik edici, saygısız! Sarı-kırmızılı kulüp, Fenerbahçe-Pendikspor maçında hakem Kadir Sağlam'ın yönetimi ve Mert Hakan Yandaş'ın hakeme yönelik sözleri ile ilgili sert bir açıklama yayımladı.
11.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe için çılgın iddia! Dzeko gidiyor, işte yerine gelecek golcü
Fenerbahçe için çılgın iddia! Dzeko gidiyor, işte yerine gelecek golcü Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Edin Dzeko için olay bir iddia gündeme geldi. Sarı-lacivertli ekibin kaptanlığını yapan tecrübeli futbolcunun sezon sonunda ayrılabileceği ileri sürülürken yerine gelecek golcü de ortaya çıktı.
28.02.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA | VAR'dan sorumlu MHK Vekili Tolga Özkalfa istifa etti! İşte yerine atanan isim
SON DAKİKA | VAR'dan sorumlu MHK Vekili Tolga Özkalfa istifa etti! İşte yerine atanan isim VAR'dan sorumlu Merkez Hakem Kurulu Vekili, Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu Üyesi Tolga Özkalfa görevinden istifa etti.
28.02.2024 Süper Lig
Engin Baytar, derbinin favorisini açıkladı: Bir adım önde görüyorum!
Engin Baytar, derbinin favorisini açıkladı: Bir adım önde görüyorum! Eski futbolcu Engin Baytar, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde sarı-kırmızılı takımın bir adım önde olduğunu ifade etti.
28.02.2024 Galatasaray
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Thunder engeline takıldı
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Thunder engeline takıldı NBA Batı Konferansı ekiplerinden Oklahoma City Thunder, Houston Rockets ile karşı karşıya geldi. Alperen Şengün’ün double-double yaptığı mücadelede Rockets, Thunder'a direnemedi.
28.02.2024 NBA
Galatasaray'da Zaha'dan Okan Buruk'un eleştirisine paylaşımlı yanıt
Galatasaray'da Zaha'dan Okan Buruk'un eleştirisine paylaşımlı yanıt Galatasaray’da son dönemde yedek kalan Fildişi Sahilli oyuncu, sonradan oyuna girip katkı veremediği için Teknik Direktör Buruk tarafından eleştirilmişti. Zaha, dün bir mesaj yayınladı
28.02.2024 Galatasaray
Premier Lig devi derbide Semih Kılıçsoy'u izleyecek!
Premier Lig devi derbide Semih Kılıçsoy'u izleyecek! Beşiktaş'ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy, ortaya koyduğu performans ve attığı gollerle Avrupa devlerini peşine taktı. Yıldız forvet için ilk somut adımı Premier Lig devi attı. Beşiktaş - Galatasaray derbisinde takip edecekler.
28.02.2024 Beşiktaş
TFF, VAR kayıtlarını açıkladı! İşte Galatasaray - Antalyaspor ve Fenerbahçe - Kasımpaşa hakem konuşmaları
TFF, VAR kayıtlarını açıkladı! İşte Galatasaray - Antalyaspor ve Fenerbahçe - Kasımpaşa hakem konuşmaları Süper Lig'de 27. hafta maçları dün oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçıyla tamamlandı. TFF, haftanın öne çıkan VAR kararlarındaki kayıtları paylaştı.
28.02.2024 Futbol
Ercan Güven'den İsmail Kartal ve Fenerbahçe eleştirisi: Amatörde olmaz bu gevşeklik
Ercan Güven'den İsmail Kartal ve Fenerbahçe eleştirisi: Amatörde olmaz bu gevşeklik Fenerbahçe, Türkiye Kupası çeyrek finalinde Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek kupaya veda etti. Milliyet yazarı Ercan Güven, teknik direktör İsmail Kartal'ı ve oyuncuları sert bir dille eleştirdi.
28.02.2024 Fenerbahçe
Bursa merkezli 21 sarsıntının şifresi! 'Depremsellik değil, ölçüm istasyonu arttı'
Bursa merkezli 21 sarsıntının şifresi! 'Depremsellik değil, ölçüm istasyonu arttı' Son 6 gün içinde merkez üssü Bursa olan 12 deprem kaydedildi. Bu depremlere ek olarak Gemlik'te de 9 sarsıntı Kandilli Rasathanesi verilerine yansıdı. Geçtiğimiz günlerde Bursa'da bulunan yeni fayın bu depremlere etkisi olup olamayacağı ise akıllarda yeni soru işaretleri oluşturdu. 2 uzman, konuyu Milliyet.com.tr'ye açıkladı.
28.02.2024 Gündem
Yerli uçak gemisinin tasarımı ne anlatıyor? 'KAAN'dan sonraki en büyük proje olur'
Yerli uçak gemisinin tasarımı ne anlatıyor? 'KAAN'dan sonraki en büyük proje olur' Geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın ardından gözler yerli imkanlarla tasarlanıp inşa edilmesi planlanan uçak gemisine döndü. Savunma ve Denizcilik Araştırmacısı Kozan Selçuk Erkan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Dizayn Proje Ofisi tarafından paylaşılan fotoğraflar üzerinden uçak gemisi tasarımına ilişkin olası senaryoları Milliyet.com.tr'ye anlattı.
28.02.2024 Gündem
Filenin Sultanları'nda Santarelli'den Melissa Vargas cevabı!
Filenin Sultanları'nda Santarelli'den Melissa Vargas cevabı! Filenin Sultanları'nın başantrenörü Daniele Santarelli, olimpiyatlar, Melissa Vargas ve Imoco olarak karşılaşacakları VAkıfBank hakkında önemli sözler sarf etti.
28.02.2024 Voleybol
Beşiktaş'ta Santos'tan futbolcularına Galatasaray uyarısı!
Beşiktaş'ta Santos'tan futbolcularına Galatasaray uyarısı! Beşiktaş’ın teknik patronu Santos, Konyaspor maçı öncesi oyuncularıyla yaptığı son toplantıda iyi futbol ve galibiyet istedi, “Önce kupa maçını kazanalım, Galatasaray derbisini daha sonra düşüneceğiz” dedi
28.02.2024 Beşiktaş
Icardi yokluğunda bile Galatasaray'a katkı sağladı!
Icardi yokluğunda bile Galatasaray'a katkı sağladı! Galatasaray'da, Antalya karşılaşmasına saatler kala Icardi'ye gelen ceza, takımı kenetledi. Teknik Direktör Okan Buruk, "Bu ceza bile nasıl bir yapıyla rekabet ettiğimizi gösteriyor. İşimiz çok zor. Kazanarak en güzel yanıtı verelim" dediği öğrenildi
28.02.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'nin vedası sonrası Icardi'den paylaşım!
Fenerbahçe'nin vedası sonrası Icardi'den paylaşım! Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek elenmesinin ardından Icardi manidar bir paylaşımda bulundu.
28.02.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ve Kazımcan Karataş tartıştı! Maç sonu özür diledi
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ve Kazımcan Karataş tartıştı! Maç sonu özür diledi Türkiye Kupası'nda Ankaragücü, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek kupada yarı finale yükseldi. Mert Hakan Yandaş maç sonunda Kazımcan Karataş ile tartışma yaşadı. Öte yandan Mert Hakan'dan açıklama geldi.
28.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe taraftarının tepkisine Emre Belözoğlu'ndan sitem!
Fenerbahçe taraftarının tepkisine Emre Belözoğlu'ndan sitem! Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi evinde konuk eden Ankargücü'nde Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun sevinci kısa sürede gündem oldu. Öte yandan maçın son anlarında Fenerbahçe taraftarından Belözoğlu'na tepki gelirken maç sonunda bu konuya değinildi.
27.02.2024 Ankaragücü
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek PFDK'ya sevk edildi
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek PFDK'ya sevk edildi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
27.02.2024 Galatasaray
Emre Belözoğlu'ndan istifa ve Fenerbahçe sözleri!
Emre Belözoğlu'ndan istifa ve Fenerbahçe sözleri! MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
27.02.2024 Ankaragücü
Ankaragücü, Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası'ndan eledi: 3-0
Ankaragücü, Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası'ndan eledi: 3-0 Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Ankaragücü sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe kupaya veda etti.
28.02.2024 Fenerbahçe
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli'de Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
26.02.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçe Kasımpaşa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.