Fenerbahçei

Fenerbahçei

Son dakika Fenerbahçei haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fenerbahçei gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fenerbahçei haber sayfamızda...

Fenerbahçei

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18 fenerbahçei haberi bulunmuştur.
İsmail Kartal: Hafife alınacak bir takım değil
İsmail Kartal: Hafife alınacak bir takım değil Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3'üncü maçında yarın Bulgaristan ekibi Ludogorets'i konuk edecek. Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 19.45'te başlayacak maçta İspanyol hakem Guillermo Cuadra düdük çalacak. Karşılaşma öncesi sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
25.10.2023 Futbol
Nurcan Çelik: Günün anlam ve önemine yakışır bir skor olmadı
Nurcan Çelik: Günün anlam ve önemine yakışır bir skor olmadı Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kadın futbol takımları, kadına şiddete karşı toplumsal farkındalık yaratmak için dostluk maçında karşılaştı. Nef Stadyumu'ndaki karşılaşma Fenerbahçe'nin 7-0'lık üstünlüğü ile son buldu. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nurcan Çelik ile futbolculardan İsmigül Yalçıner açıklamalarda bulundu.
7.12.2021 Galatasaray
Fenerbahçe'de Altay Bayındır şoku! Kırmızı kart...
Fenerbahçe'de Altay Bayındır şoku! Kırmızı kart... Türkiye Kupası'nda Karacabey Belediyespor'u konuk eden Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır şoku yaşanıyor.
16.12.2020 Fenerbahçe
Son dakika! - Fenerbahçe'de Vedat Muriç disipline sevk edildi! PFDK sevkleri...
Son dakika! - Fenerbahçe'de Vedat Muriç disipline sevk edildi! PFDK sevkleri... Fenerbahçeli futbolcu Vedat Muriç, takımının Gaziantep FK maçında gördüğü ikinci sarı kartın, "bilinçli sarı kart" olarak değerlendirilmesi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
1.07.2020 Süper Lig
Derbi öncesi iki takım taraftarları buluştu
Derbi öncesi iki takım taraftarları buluştu Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 17 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi öncesi iki takımın taraftarları dostluk yemeğinde bir araya geldi.
30.06.2020 Galatasaray
Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası Giuliano
Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası Giuliano Van Persie'nin Feyenoord'a gidecek olmasından dolayı F.Bahçe'de, 10 numaralı formanın da sahibi belli oldu
1.07.2020 Futbol
Fenerbahçe'de ilk kez takım bir arada!
Fenerbahçe'de ilk kez takım bir arada! Fenerbahçe idmanında yeni transferler ile diğer oyuncular, eksik olan Simon Kjaer ve Martin Skrtel'in de katılmasıyla ilk kez bir araya geldi. Takımdaki tek eksik ise Fernandao'ydu.
6.07.2017 Futbol
Pereira'yı korkutan test sonuçları!
Pereira'yı korkutan test sonuçları! Sağlık heyetinin Fenerbahçe futbol takımına yaptığı testlerin sonuçları, Vitor Pereira başta olmak üzere herkesi hayrete düşürdü. Veriler herkesin sakatlığın eşinde olduğunu gösteriyordu. Fenerbahçe yönetimine göre Portekizli teknik adam Vitor Pereira, 'kötü olduğu için' tazminatsız kovulmasın diye 'Tehdit edildim' dedi ve gitti.
30.06.2020 Fenerbahçe
Spor Günlüğü - 21 Nisan 2016
Spor Günlüğü - 21 Nisan 2016 Takımını üst üste ikinci kez Final-Four'a taşıyan Fenerbahçe başantrenörü Zeljko Obradovic, başarının sırrını Milliyet'ten Ümit Avcı'ya açıkladı.   Fenerbahçe'nin genç yıldızı Berk Uğurlu'nun, 2016 NBA draft'ına katılmaya karar verdiği açıklandı.    Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay Eurocup'tan davet alma olasılığı bulunan 6 kulübün temsilcisi ile bir toplantı yaptı ve kulüplere "Eurocup'a katılırsanız sizi ligden atmak durumunda kalacağız." dedi.    Fenerbahçe, Euroleague'in CSKA Moskova'dan sonra en skorer takımı olan Real Madrid karşısında gösterdiği savunma performansıyla turnuvaya damga vurdu.    NBA'de play-off heyecanı bu sabaha karşı oynanan 3 karşılaşma ile devam etti. Cleveland Cavaliers, Detroit Pistons'ı geçerek seride durumu 2-0'a getirdi.
21.04.2016 Programlar
Fenerbahçe Osmanlıspor maç sonucu : 0-0
Fenerbahçe Osmanlıspor maç sonucu : 0-0 Fenerbahçe Osmanlıspor maçında heyecan doruktaydı. Sarı Lacivertli ekip evinde Osmanlıspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında oldukça önemli 2 puan kaybetti. Fenerbahçe Osmanlıspor maçının detayları haberimizde...
1.07.2020 Futbol
Fenerbahçe'den Luis Nani tişörtü
Fenerbahçe'den Luis Nani tişörtü Fenerbahçe, bu sezon kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Nani için tişört ve atkı atkı tasarımlarını taraftarın beğenisine sundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Samandıra'da kemik sesleri!
Samandıra'da kemik sesleri! Sarı-lacivertli ekip, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
30.06.2020 Fenerbahçe
Statta kavga vardı ama...
Statta kavga vardı ama... Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada tribünlerde gergin anlar yaşanırken, futbolcuların tahriklere kapılmadıkları gözlemlendi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Konya kadrosu
Fenerbahçe'nin Konya kadrosu Fenerbahçe'de sakatlanarak antrenmanı yarıda bırakan Mehmet Topal kadroya alınmadı. Ersun Yanal, Krasic ve Holmen'i tribüne gönderdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
F.Bahçe o konuya açıklık getirdi
F.Bahçe o konuya açıklık getirdi Fenerbahçe Futbol AŞ’den yapılan açıklamada, kulüp tarafından 25-28 Aralık tarihleri arasında yapılan şirket pay satışlarının herhangi bir transfer çalışmasıyla ilgili olmadığı bildirildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Dikkat! Meireles sarı kart sınırında
Dikkat! Meireles sarı kart sınırında F.BAHÇE’NİN yıldız orta sahası Meireles, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
F.Bahçe'den Uzak Doğu harekatı
F.Bahçe'den Uzak Doğu harekatı Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari, marketing gelirlerini artırmak amacıyla Uzak Doğu’ya açılmak için gerekli altyapı çalışmalarına başladıklarını bildirdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Ülker, Romayı yaktı : 69-53
Ülker, Romayı yaktı : 69-53 Avrupa Ligine kötü giriş yapan Turuncu-Yeşilliler, İtalyan rakibini evinde mağlup etti...
28.01.2004 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçei ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.