Ferdi Merter

Ferdi Merter

Son dakika Ferdi Merter haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ferdi Merter gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ferdi Merter haber sayfamızda...

Ferdi Merter

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 183 ferdi merter haberi bulunmuştur.
Duygulandıran ödül
Duygulandıran ödül Merhum oyuncu Ferdi Merter Fosforoğlu, Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali’nde ‘Vefa Ödülü’ne layık görüldü.
8.07.2022 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova Fikret ölüyor mu? Fikret'i oynayan Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu?
Bir Zamanlar Çukurova Fikret ölüyor mu? Fikret'i oynayan Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu? Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret Fekeli karakterine hayat veriyor. Züleyha'ya olan aşkı ile dikkat çeken Fikret, yeni bölümde ağır bir yara alıyor. Gelişmenin ardından Furkan Palalı Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılıyor mu? sorusuna yanıt arıyor.
3.03.2022 Cadde
Adı yaşayacak
Adı yaşayacak Almula Merter Churm, 2018 yılında aramızdan ayrılan usta sinema ve tiyatro oyuncusu Ferdi Merter’in adını yaşatmak için kolları sıvadı.
23.10.2021 Cadde
Özel yayın
Özel yayın Almula Merter Churm, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Instagram’daki ‘Mutlu Kalpler Kulübü’ programında Orhan Kılıç, İnci Türkay, Çiçek Dilligil, Nedim Saban, Uğur Taşdemir ve Oda Tiyatrosu ekibini ağırlayacak.
25.03.2021 Cadde
Mazhar Alanson kaç yaşında, nereli? Mazhar Alanson şarkıları, hayatı...
Mazhar Alanson kaç yaşında, nereli? Mazhar Alanson şarkıları, hayatı... Sevilen şarkıları ve sesiyle Mazhar Alanson bu akşam İBO Show'a konuk oluyor. Müzik şöleninin yaşanacağı İBO Show'da bu akşam adeta kulakların pası silinecek. İzleyiciler ise her hafta olduğu gibi bu hafta da konuklar hakkında arayışa geçecek. Mazhar Alanson ile ilgili de yaşı, nereli olduğu gündeme gelecek. Aynı zamanda Mazhar Alanson'un şarkılarını hatırlamak isteyenler araştırma yapacak. İşte Mazhar Alanson kimdir sorusunun yanıtı ve hayatı...
9.01.2021 Cadde
Hayali gerçek oldu
Hayali gerçek oldu Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan usta oyuncu ve yönetmen Ferdi Merter’in hayalini çocukları gerçekleştirdi.
3.01.2020 Cadde
Almula Merter: Babamın hayalini kardeşimle birlikte gerçekleştirdik
Almula Merter: Babamın hayalini kardeşimle birlikte gerçekleştirdik Geçen yıl aramızdan ayrılan usta oyuncu ve yönetmen Ferdi Merter’in hayalini çocukları gerçekleştirdi. Almula Merter Churm ve kardeşi Teymuralp Merter, anneleri Cansın Merter’in adını taşıyan bir yayınevi kurdu. 2020’den itibaren faaliyete geçecek Cansın Yayınları’nın ilk kitabı, Almula Merter imzalı “Kelebeğin Zamanı” olacak.
29.12.2019 Cadde
Merter’den duygusal mektup
Merter’den duygusal mektup Almula Merter, vefatının birinci yıldönümünde babası Ferdi Merter için duygusal bir mektup kaleme aldı.
21.09.2019 Cadde
‘Paylaşılamayan duyguların sesi oldum’
‘Paylaşılamayan duyguların sesi oldum’ Kitabı ‘Dokuz Ay On Gün’le adından söz ettiren Almula Merter, “Anlatılamayan ve paylaşılamayan pek çok duygunun sesi oldum” dedi.
23.07.2019 Cadde
Enis Fosforoğlu kimdir? Enis Fosforoğlu biyografisi
Enis Fosforoğlu kimdir? Enis Fosforoğlu biyografisi Enis Fosforoğlu, Büyükada'da yer alan evinde kalp krizi geçirerek hayata veda etti. Tiyatro, Sinema ve dizi oyuncusu olan Enis Fosforoğlu, en son Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Pek Yakında adlı komedi filminde rol almıştı. Birçok dizi, tiyatro ve sinema filminde rol alan Enis Fosforoğlu kimdir? İşte ünlü oyuncu hakkında merak edilen detaylar...
22.06.2019 Gündem
Usta oyuncu Enis Fosforoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Enis Fosforoğlu hayatını kaybetti Tiyatro ve sinema sanatçısı Enis Fosforoğlu, Büyükada'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu, 71 yaşında hayatını kaybetti.
23.06.2019 Cadde
Furkan Palalı hangi dizilerde oynadı?
Furkan Palalı hangi dizilerde oynadı? 27 Ekim 1986'da Konya'da doğan Furkan Palalı, Türk oyuncu ve manken. 2011 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. Fakat 2010'dan beri yer aldığı birçok ulusal ve uluslararası defilede ve yine 2010 yılında Tuncay Özinel tiyatrosunda başlayan oyunculuk kariyeriyle, tiyatro oyuncusu olarak Best Model of Turkey seçilen ilk manken olmuştur.
18.06.2019 Gündem
Furkan Palalı kimdir? Kaç yaşında?
Furkan Palalı kimdir? Kaç yaşında? 27 Ekim 1986'da Konya'da doğan Furkan Palalı, Türk oyuncu ve manken. 2011 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur.akat 2010'dan beri yer aldığı birçok ulusal ve uluslararası defilede ve yine 2010 yılında Tuncay Özinel tiyatrosunda başlayan oyunculuk kariyeriyle, tiyatro oyuncusu olarak Best Model of Turkey seçilen ilk manken olmuştur.
13.06.2019 Gündem
“Dokuz Ay On Gün”ün 2’nci baskısı tükenmek üzere
“Dokuz Ay On Gün”ün 2’nci baskısı tükenmek üzere Almula Merter Churm’ün iki çocuğunu evlat edinme sürecini anlattığı kitabı “Dokuz Ay On Gün”ün 2’nci baskısı tükenmek üzere. Churm, okuyanları derinden etkileyen kitaptan elde edeceği geliri Koruyucu Aile, Evlat Edinme Derneği’ne (KOREV) bağışlayacak.
29.05.2019 Kültür Sanat
Churm’dan yeni kitap
Churm’dan yeni kitap Yazar Almula Merter Churm, yeni kitabı ‘Dokuz Ay On Gün’ü çıkardı.
4.05.2019 Cadde
Almula Merter kimdir? Kaç yaşında?
Almula Merter kimdir? Kaç yaşında? Usta oyuncu Ferdi Merter'in kızı olan Almula Merter, 1966 yılında Ankara‘da dünyaya geldi. Annesinin adı Cansın’dır. 1982 ile 1984 yılları arasında Hacettepe Üniversitesinde sosyoloji ve psikoloji eğitimi aldıktan sonra 1984 ile 1988 yılları arasında Ankara Devlet Konservatuarı, tiyatro bölümünü bitirdi. İşte Almula Merter'in yaşamına dair diğer bilinenler...
15.04.2019 Gündem
Aslı Turanlı kimdir? Aslı Turanlı hakkında bilinmeyenler
Aslı Turanlı kimdir? Aslı Turanlı hakkında bilinmeyenler Aslı Turanlı, Ata Demirer ile yaşadıkları aşka geçtiğimiz günlerde nokta koymuştu. İlişkinin sona ermesinin ardından Aslı Turanlı'nın iş adamı Faruk Çolakoğlu ile yakınlaştığı iddia edildi. Peki Aslı Turanlı kimdir?
10.03.2019 Gündem
Almula Merter sanat camiasını vefasızlıkla suçladı
Almula Merter sanat camiasını vefasızlıkla suçladı Usta tiyatrocu Ferdi Merter'in kızı Almula Merter, teve2'de yayınlanan '2.sayfa' programına konuk oldu.
12.10.2018 Cadde
Almula Merter sanat camiasını vefasızlıkla suçladı
Almula Merter sanat camiasını vefasızlıkla suçladı Usta tiyatrocu Ferdi Merter'in kızı Almula Merter, teve2'de yayınlanan '2.sayfa' programına konuk oldu.
12.10.2018 Cadde
Güven Hokna kimdir? Yaprak dökümünün Hayriyesi'nden Neslihan Atagül açıklaması
Güven Hokna kimdir? Yaprak dökümünün Hayriyesi'nden Neslihan Atagül açıklaması Yaprak Dökümü dizisinde Hayriye Tekin karakterine hayat veren Güven Hokna Teve2'de yayınlanan 2.sayfa programına konuk olan Güven Hokna, Neslihan Atagül hakkında da açıklamalarda bulundu. Peki Güven Hokna kimdir?
3.10.2018 Gündem
Ferdi Merter kimdir, neden öldü, hastalığı neydi?
Ferdi Merter kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? Ferdi Merter kimdir? Sanat dünyası usta oyuncu Ferdi Merter'den gelen kötü haberle sarsıldı. 77 yaşındaki usta oyuncu, akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Peki Ferdi Merter kimdir, neden öldü, hastalığı neydi?
19.09.2018 Gündem
Son Dakika... Usta oyuncu Ferdi Merter hayatını kaybetti
Son Dakika... Usta oyuncu Ferdi Merter hayatını kaybetti Son olarak Kiralık Aşk dizisinin Hulusi Baba'sı olarak rol alan ve 2018 şubat ayında evinde düşüp kalçasını kıran usta oyuncu Ferdi Merter hayatını kaybetti. Acı haberi usta oyuncunun kızı Almula Merter sosyal medyadan duyurdu.
20.09.2018 Cadde
Yoğun bakımda olan usta oyuncuya 'Kiralık Aşk' desteği!
Yoğun bakımda olan usta oyuncuya 'Kiralık Aşk' desteği! Evinde düşüp kalçası kırılan usta oyuncu Ferdi Merter Fosforoğlu'nun sağlık durumunun kötüye gittiği haberinin gelmesinin ardından, Kiralık Aşk oyuncuları usta isim için kan çağrısında bulundu.
30.08.2018 Cadde
Ferdi Merter kimdir?
Ferdi Merter kimdir? Ferdi Merter kimdir? sorusu merakla aranıyor. Usta sanatçı Ferdi Merter, Hacettepe Nöroloji bölümünde yoğun bakıma alındı. 79 yaşındaki oyuncunun acil kana ihtiyacı olduğu belirtildi. İşte Ferdi Merter hakkında merak edilen bilgiler...
8.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ferdi Merter ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.