Ferhat Arıcan

Ferhat Arıcan

Türk jimnastikçi.   Singapur'da yapılan 2010 Gençlik Olimpiyatları'nda atlama masasında gümüş madalya kazanmıştır.

Ferhat Arıcan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 258 ferhat arıcan haberi bulunmuştur.
Göztepe'de yeniden basketbol heyecanı başladı!
Göztepe'de yeniden basketbol heyecanı başladı! Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde 2024-2025 sezonundan itibaren mücadele etmeye başlayacak Göztepe Erkek Basketbol Takımı'nın lansmanı yapıldı.
8.02.2024 Basketbol
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Futbol
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi!
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi! Cumhuriyetimizin bir asrını bitirirken, tam 84 gurur tablosu... Hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden başarılı... Türkiye’yi olimpiyatlarda madalyalarıyla onurlandırdılar, hepimizi gururlandırdılar.
24.12.2023 Diğer
ÖZEL | Adem Asil: Başarı altın tepside gelmiyor!
ÖZEL | Adem Asil: Başarı altın tepside gelmiyor! Tokyo’da kaçırdığı madalyayı, Paris Olimpiyatları'nda takım halinde almak istediğini belirten milli cimnastikçi Adem Asil, “Hiçbir başarı size altın tepside sunulmaz. Paris için sakatlığıma rağmen çok çalışıyorum. İnşallah emeklerimin karşılığını alacağım” dedi.
19.11.2023 Diğer
Ferhat Arıcan: Bu gurur çok başka
Ferhat Arıcan: Bu gurur çok başka Ülkemize olimpiyatlarda cimnastikte ilk madalyasını getiren Ferhat Arıcan, takım olarak Paris için alınan kotayı farklı bir yere koyarken, “Yarışmadan önce takıma moral olması için ‘Paris Yükleniyor’ yazılı tişörtler yaptırdık. Artık ‘Paris Yüklendi’ diyebiliriz. Evet ben ilki başardım, ama bu gurur çok başka” dedi.
15.10.2023 Diğer
Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı, Olimpiyat kotası aldı!
Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı, Olimpiyat kotası aldı! Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı, 2023 Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda gösterdiği performansla tarihinde ilk defa takım halinde olimpiyat kotası kazanmayı başardı.
2.10.2023 Diğer
Göztepe'nin 16 amatör branşına 'Olimpik' destek
Göztepe'nin 16 amatör branşına 'Olimpik' destek Türkiye'de en fazla amatör branşı bünyesinde bulunduran spor kulüplerinden olan Göztepe'ye Insider'dan destek geldi.
5.08.2023 1.Lig
‘Sporium’ geliyor
‘Sporium’ geliyor Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, kentin en donanımlı spor kompleksi Sporium için düğmeye bastı.
17.06.2023 Ege
Bakan Kasapoğlu duyurdu: İnciraltı bölgesindeki imar sorununu çözdük
Bakan Kasapoğlu duyurdu: İnciraltı bölgesindeki imar sorununu çözdük Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaklaşık 50 yıldır İnciraltı bölgesinde devam eden imar sorununu çözdüklerini belirterek, "Dededen toruna kadar intikal eden, 50 yıllık sorunu çözdük. Burası plansız olarak kaderine terk edilmiş bir bölgeydi. İzmir'e yakışmıyordu. İzmir için kolları sıvadığımız ilk gün imar sorunu gündemimize geldi. Bu özlemi hep birlikte gideriyoruz" dedi.
10.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu cimnastik ailesiyle buluştu
Bakan Kasapoğlu cimnastik ailesiyle buluştu İzmir'de yetişip son dönemde Türk cimnastiğine uluslararası alanda altın yıllarını yaşatan cimnastik sporcuları, 32'nci yılını kutlayan Şavkar Cimnastik Kulübü'nün ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da katıldığı organizasyonda İzmirlilerle bir araya geldi.
7.05.2023 Diğer
ÖZEL - Adem Asil: Madalya için gideceğim
ÖZEL - Adem Asil: Madalya için gideceğim 69.’su düzenlenen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni’nde zirveye çıkan milli cimnastikçi Adem Asil hedefinin olimpiyat madalyası olduğunu söyledi, “Tokyo’da yarıştım. Artık hedefim sadece yarışmak değil, madalya kazanmak. İnşallah bu kez madalyanın rengi altın olur” dedi.
7.05.2023 Diğer
Bakan Kasapoğlu: Spor turizminde bir markayız
Bakan Kasapoğlu: Spor turizminde bir markayız Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu; Türkiye'nin artık uluslararası spor organizasyonları için aday değil, seçici ülke konumunda olduğunu dile getirdi.
28.04.2023 Diğer
Bakan Kasapoğlu: Son 4 ayda sporcularımız toplam bin 45 madalya aldılar
Bakan Kasapoğlu: Son 4 ayda sporcularımız toplam bin 45 madalya aldılar Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, son 21 yılda sporda ‘devrim’ niteliğinde gelişme kaydettiklerini belirtirken, ‘’Son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldılar. Türkiye, temsilci gönderemediği branşlarda artık kürsüye oynuyor’’ dedi.
25.04.2023 Diğer
Ferhat Arıcan Avrupa ikincisi oldu!
Ferhat Arıcan Avrupa ikincisi oldu! 10’uncu Erkekler ve Kadınlar Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda Ferhat Arıcan Avrupa ikincisi oldu
17.04.2023 Diğer
Cimnastikte Ferhat Arıcan gümüş madalyaya uzandı
Cimnastikte Ferhat Arıcan gümüş madalyaya uzandı Milli sporcumuz Ferhat Arıcan, Antalya'da düzenlenen Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı.
16.04.2023 Diğer
Cimnastikte Adem Asil'den tarihi altın
Cimnastikte Adem Asil'den tarihi altın Antalya'da ev sahipliği yaptığımız 10'uncu Erkekler ve Kadınlar Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'na erkeklerde takım halinde gümüş madalyayla başlayan millilerimizden Adem Asil, bireyselde genel tasnifte Avrupa şampiyonu olarak tarihi bir ilki gerçekleştirdi.
14.04.2023 Diğer
Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı'ndan Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalya
Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı'ndan Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalya Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı, Antalya'da düzenlenen 10'uncu Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanmayı başardı.
11.04.2023 Diğer
‘Depremle futbol da yüzleşmeli’
‘Depremle futbol da yüzleşmeli’ TFF eski Profesyonel ve Amatör Kurul Başkanı Kemal Zorlu, deprem sonrası federasyon yönetiminin aldığı kararları eleştirdi. “Futbolumuz açısından alınması gereken önlemler var” dedi.
16.02.2023 Ege
Suphi Koyuncuoğlu’nda şampiyonlar geçidi
Suphi Koyuncuoğlu’nda şampiyonlar geçidi İzmir’de spor ve sporcuya verdiği destekle bilinen Bornova Suphi Koyuncuoğlu Ortaokulu, cimnastikte dünya çapında derece yapan, ülkemize defalarca kez gurur yaşatan Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak ve Ahmet Önder’i konuk etti.
14.12.2022 Ege
Suphi Koyuncuoğlu'nda şampiyonlar geçidi
Suphi Koyuncuoğlu'nda şampiyonlar geçidi Bornova Suphi Koyuncuoğlu Ortaokulu, jimnastikte dünya çapında derece yapan, Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak ve Ahmet Önder'i konuk etti.
13.12.2022 Diğer
İbrahim Çolak: Hedefim 35 yaşına kadar bu sporu yapmak
İbrahim Çolak: Hedefim 35 yaşına kadar bu sporu yapmak Milli cimnastikçi İbrahim Çolak, "Bir başarı elde etmek zor ama onu devam ettirmek daha zordur. Alttan devamlı yeni jenerasyon geliyor. Ben şu an 27 yaşındayım ama 22 yaşındaki gibi değilim, o farkı hissedebiliyorum. Hedefim, 35 yaşına kadar bu sporu yapmak" dedi.
25.10.2022 Diğer
Cimnastikte madalya yağmuru
Cimnastikte madalya yağmuru Mersin’de yapılan Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası dün sona erdi. Adem Asil üç kez kürsüye çıkarken, Ferhat Arıcan 2, İbrahim Çolak, Bilgehan Tarhan ve Sevgi Seda Kayışoğlu birer madalyayla organizasyonu noktaladı.
10.10.2022 Diğer
Almanya’da Adem Asil rüzgârı
Almanya’da Adem Asil rüzgârı Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Artistik Cimnastik Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda Adem Asil rüzgârı dün de esti.
22.08.2022 Diğer
Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan'a büyük onur
Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan'a büyük onur - İzmir ve Türk sporunun son yıllarda yetiştirdiği en başarılı cimnastikçilerden Ferhat Arıcan, Avrupa Cimnastik Birliği (EG) tarafından büyük onura layık görüldü.
16.08.2022 Diğer
İslami Dayanışma Oyunları’nda kürsüye ambargo
İslami Dayanışma Oyunları’nda kürsüye ambargo İslami Dayanışma Oyunları’nda dün de madalyaları topladık. Duygu Alıcı, Şevval Ayaz, Yasemin Can, Zübeyde Süpürgeci, Sümeyye Boyacı, Emine Avcu, Berkin Kutlu, Hamit Demir, Adem Asil, Ahmet Önder, Ferhat Arıcan, Sude Yaren ve Buse Tosun zirveye çıktı.
12.08.2022 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Ferhat Arıcan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.