Feryal Gülman

Feryal Gülman

Son dakika Feryal Gülman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Feryal Gülman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Feryal Gülman haber sayfamızda...

Feryal Gülman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 392 feryal gülman haberi bulunmuştur.
Burcu Esmersoy: Metrobüse hiç binmedim!
Burcu Esmersoy: Metrobüse hiç binmedim! Nazım Akmandil ile eylül ayında nikâh masına oturmaya hazırlanan Burcu Esmersoy, önceki gün 'Bir Yaz Gecesi Rüyası' adlı davet kapsamında düzenlenen defileyi izledi. Fıstık yeşili elbisesiyle göz kamaştıran ünlü sunucu, "Çekimden koştura koştura buraya geldim" derken, metro ve metrobüs itirafıyla dikkat çekti.
25.05.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Anlamlı ziyaret Aynur Aydın, Ankara’da sokak hayvanlarının bakımını üstlenen Paw Guards köyünü ziyaret etti...
3.02.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kendine övgüler! Bella Hadid, bir iç çamaşırı markasının kampanyasında kendi gençliğine seslendi...
25.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Seyyah Buray Buray, ‘Ne Gezdin Be Buray’ın ikinci sezonuyla yine maceradan maceraya koşuyor...
17.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Tokyo’dan sevgilerle İstanbul cemiyet hayatının renkli temsilcilerinden Feryal Gülman, bu kez tatil rotasını Uzak Doğu’ya çevirip Japonya’ya gitti...
14.12.2022 Cadde
Görkemli açılış
Görkemli açılış Saruhan Hünel, dünya mutfağından lezzetler sunacağı Wong isimli mekânının açılışını gerçekleştirdi.
3.12.2022 Cadde
Koleksiyona tam puan!
Koleksiyona tam puan! Koton, moda direktörü Melis Ağazat’la gerçekleştirdiği iş birliği özelinde hazırladığı ‘Melis Ağazat x Koton’ koleksiyonunu, özel bir davetle tanıttı.
24.11.2022 Cadde
İzzet Yıldızhan da 'tayt' tartışmasına dahil oldu: Nükhet Duru geriden geliyor!
İzzet Yıldızhan da 'tayt' tartışmasına dahil oldu: Nükhet Duru geriden geliyor! Nükhet Duru, önceki günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, çok konuşulacak bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından, daha önce 'sahne kostümü' tartışmalarının fitilini ateşleyen İzzet Yıldızhan da konuya dahil olarak kendi görüşlerini belirtti. İşte detaylar...
1.11.2022 Cadde
Fatih Ürek'ten Nükhet Duru'ya destek! 'Tunikle örtsünler'
Fatih Ürek'ten Nükhet Duru'ya destek! 'Tunikle örtsünler' Nükhet Duru, önceki günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, çok konuşulacak bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından 29 Ekim'de Kıbrıs'ta sahne alan Fatih Ürek, meslektaşının açıklamasına katıldığını söyleyerek; dikkat çeken ifadeler kullandı.
31.10.2022 Cadde
Nükhet Duru: Sokakta taytla dolaşılması hiç hoş bir görüntü değil!
Nükhet Duru: Sokakta taytla dolaşılması hiç hoş bir görüntü değil! 1971 yılında dans müziği orkestrasında solistlik yaparak şarkıcılığa adım atan, 1974'te ilk 33'lük plağı yayınlanan Nükhet Duru, 1975'te 'Beni Benimle Bırak' ile geniş dinleyici kitlesine ulaştı. 70'li ve 80'li yıllarda Türkiye'de popüler müziğin en güçlü ve en meşhur seslerinden biri olan 68 yaşındaki sanatçı, önceki gün Çırağan Sarayı’nda katıldığı davet öncesi çok konuşulacak sözler sarfetti: Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'dur' deyin".
27.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Etkileyici sergi Güney Afrikalı sanatçı Jake Michael Singer, İstanbul Bienali kapsamında Yedikule Hisarı Top Kulesi’nde sergilenen ‘On Bin Şey’ başlıklı enstalasyonuyla sanatseverlerin karşısına çıktı...
8.10.2022 Cadde
Dostlar buluştu
Dostlar buluştu Moda platformu LuisaViaRoma’nın açılışına cemiyet hayatının seçkin simaları katıldı.
6.10.2022 Cadde
Carmen’e özel gösterim
Carmen’e özel gösterim Cemiyet dünyasının ünlü isimleri, ‘Carmen Müzikali’ öncesi Divan Brasserie Fuaye’deki davette buluştu.
4.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Karabağ mirası Azerbaycanlı yapay zekâ sanatçısı Shusha’nın eserlerini sergileyen ‘Discovery Karabakh’, Kültür Yolu Festivali kapsamında görücüye çıktı...
3.10.2022 Cadde
Görsel şölenli sohbet
Görsel şölenli sohbet Four Seasons Hotel Bosphorus Sultanahmet ve D’She Kadın Platformu, renkli bir etkinliğe imza attı.
23.09.2022 Cadde
Bakü çıkarması
Bakü çıkarması Sosyal yaşamın tanınmış isimleri, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye dostluk ziyaretinde bulundu.
17.09.2022 Cadde
Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlu'nun yalısında olayları bitmiyor!
Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlu'nun yalısında olayları bitmiyor! Sosyetenin tanınmış ismi Feryal Sarımuratoğlu ile Kemal Gülman arasında 2013 yılından beri devam eden boşanma davası geçtiğimiz aylarda sonuçlandı. Ancak ikilinin daha önce de birçok kez gündeme gelen yalısında yaşanan olaylar bitmek bilmiyor. Son olarak Emir Bahadır'a kiralanan yalı hakkında şimdi de komşuların şikayette bulunduğu öğrenildi.
24.08.2022 Cadde
Kısa kısa Cadde
Kısa kısa Cadde ‘İhtiyar heyetimiz hazır’ Reyhan Karaca, Jale, Ümit Sayın, Sibel Alaş ve Metin Özülkü’den oluşan ‘Şimdi 90’lar’, Bodrum Küfe’de 90’lar rüzgarı estiriyor...
17.08.2022 Cadde
Bodrum ve Çeşme'den renkli görüntüler! Ünlü oyuncu tek başına tatilde
Bodrum ve Çeşme'den renkli görüntüler! Ünlü oyuncu tek başına tatilde Yoğun geçen sezonun ardından rotalarını İstangul'dan Ege'ye çeviren magazin dünyasının ünlü isimleri, Türkiye'nin popüler turizm bölgelerinde deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. Hepsinin ortak noktası ise sezonun yorgunluğunu atması...İşte Ebru Şahin-Cedi Osman, Feryal Gülman, Bestemsu Özdemir ve Ardahan'ın tatilinden renkli görüntüler...
11.08.2022 Cadde
Gönüllü manken oldu
Gönüllü manken oldu Moda dünyasının efsane ismi Elie Saab’ın, yeni sezon için Monte Carlo’da Hotel’de yaptığı çekimler, renkli anlara sahne oldu.
27.07.2022 Cadde
Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlu'nun olay yalısında kriz bitmiyor!
Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlu'nun olay yalısında kriz bitmiyor! Sosyetenin tanınmış ismi Feryal Sarımuratoğlu ile Kemal Gülman arasında 2013 yılından beri devam eden boşanma davası geçtiğimiz aylarda sonuçlandı. Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlu'nun boşanma davalarına konu olan ve geçtiğimiz aylarda 245 milyon TL'ye satılan Bebek’teki meşhur yalılarında olaylar bitmek bilmiyor. İşte detaylar...
20.07.2022 Cadde
Görsel şölen
Görsel şölen Monta Carlo’da geleneksel olarak yardım amaçlı düzenlenen Gül Balosu, bu yıl Prens Albert ve ablası Prenses Caroline ev sahipliğinde Sporting Kulüp’te gerçekleşti.
13.07.2022 Cadde
Sahilde yürüyüş
Sahilde yürüyüş Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği Başkan Yardımcısı Neşe Gönül, Antalya Side’de sahibi olduğu Miramare Otel’in deniz kıyısında yürüyüş yaptı.
16.06.2022 Cadde
Sarayda koleksiyon
Sarayda koleksiyon Tasarımcı Nur Karaata Uğurlu’nun Resort’22 koleksiyonu Leomaximalism, Çırağan Sarayı’nda piknik deneyimiyle davetlilerle buluştu.
28.05.2022 Cadde
Gökkuşağı misali!
Gökkuşağı misali! Koton’un ‘Skirtly Yours By Melis Ağazat Koleksiyonu’nun lansmanı, beğeni toplarken renkli görüntülere sahne oldu.
18.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Feryal Gülman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.