Feti Yıldız

Feti Yıldız

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul-2 6 .sıra Adayı.İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Serbest avukat olarak çalıştı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Fransızca bilen Yıldız, evli ve 2 çocuk sahibidir.

Feti Yıldız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 180 feti yıldız haberi bulunmuştur.
MHP'nin yeni A Takımı belli oldu! İşte isim isim liste...
MHP'nin yeni A Takımı belli oldu! İşte isim isim liste... Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan  'Avukatlık Kanunu' açıklaması: Taslak çalışmamız var
Bakan Tunç'tan 'Avukatlık Kanunu' açıklaması: Taslak çalışmamız var Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Avukatlık Kanunu'yla ilgili çalışmalarının olduğunu belirterek, "Bir taslak çalışmamız var. Bilim kurulu üzerinde çalışıyor. Avukat meslektaşlarımızın, barolarımızın da görüşlerini almaya devam ediyoruz. İnşallah 28'inci dönem parlamentosunun takdirlerine taslağımızı önce Cumhurbaşkanlığı'mıza ve sonrasında da meclis grubumuza ve milletvekillerimize, takdirlerine sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
4.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Adalet herhangi bir ideolojik grubun elinde olan enstrüman değil milletin hak kapısı olmalıdır” dedi.
4.04.2024 Gündem
MHP, kazandığı belediye saysını ve oy oranını açıkladı
MHP, kazandığı belediye saysını ve oy oranını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Batı demokrasilerine örnek olacak şekilde şeffaf, açık ve güvenli bir ortamda yapılan mahalli idareler seçimlerinde MHP 220 belediye başkanlığı kazanmıştır” şeklinde konuştu.
3.04.2024 Gündem
Türk milletini yalnız bırakamazsın
Türk milletini yalnız bırakamazsın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu seçim benim son seçimim” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz” diye seslendi.
18.03.2024 Gündem
AYM kararına iktidardan sert tepki
AYM kararına iktidardan sert tepki Anayasa Mahkemesi’nin (AYM), Türkiye İşçi Partili Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşmesinin “yok hükmünde sayılması” için yapılan başvurular için “karar verilmesine yer olmadığına” hükmetmesine, iktidar kanadı tepki gösterdi.
24.02.2024 Gündem
Milli uçak KAAN gök vatanda! İşte F-16 ve KAAN karşılaştırması
Milli uçak KAAN gök vatanda! İşte F-16 ve KAAN karşılaştırması Türkiye’nin beşinci nesil savaş jeti projesinde, en kritik aşamalardan biri geçildi. Milli muharip uçak KAAN, dün ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi.
22.02.2024 Gündem
MHP İstanbul ve Ankara için komisyon kurdu
MHP İstanbul ve Ankara için komisyon kurdu Seçim çalışmalarına tam hız devam eden ve 55’li gruplar halinde adaylarını açıklayan MHP, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatıyla İstanbul ve Ankara seçim bölgeleri için Bölge Çalışma Komisyonları oluşturdu. Bölge Çalışma Komisyonlarının Genel Koordinatörlüğünü MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın yürütecek.
3.02.2024 Gündem
MHP'den yerel seçimler için yeni adım
MHP'den yerel seçimler için yeni adım MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 31 Mart Mahalli İdariler Seçimi'ne ilişkin yazılı açıklama yaptı.
2.02.2024 Gündem
Atalay’ın akıbeti muamma
Atalay’ın akıbeti muamma Gezi Davası’ndan cezaevinde bulunan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın, hakkındaki Yargıtay kararının TBMM Genel Kurulu’nda okunarak milletvekilliğinin düşmesinin ardından gözler bundan sonra sürecin nasıl işleyeceğine çevrildi.
1.02.2024 Gündem
28 büyükşehirde AK Parti  2 büyükşehirde MHP adayı desteklenecek
28 büyükşehirde AK Parti 2 büyükşehirde MHP adayı desteklenecek MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, 30 büyükşehirin 28’inde AK Parti adayı, Manisa ve Mersin’de ise MHP adayının destekleneceğini duyurdu.
23.12.2023 Gündem
AK Parti ve MHP anlaştı! 30 büyükşehirin 28'inde AK Parti, Mersin ve Manisa'da MHP adayları desteklenecek
AK Parti ve MHP anlaştı! 30 büyükşehirin 28'inde AK Parti, Mersin ve Manisa'da MHP adayları desteklenecek 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili MHP'den son dakika açıklaması geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "30 büyükşehirin 28'in AK Parti, 2'sinde ise MHP aday çıkaracak" dedi.
23.12.2023 Gündem
Yargı krizinde top yeniden Meclis’te: AYM’den Atalay için ikinci kez hak ihlali kararı
Yargı krizinde top yeniden Meclis’te: AYM’den Atalay için ikinci kez hak ihlali kararı Anayasa Mahkemesi (AYM), Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) milletvekili seçilen Gezi Parkı davası sanığı Can Atalay hakkında ikinci kez “hak ihlali” kararı verdi.
22.12.2023 Gündem
MHP'den Can Atalay açıklaması
MHP'den Can Atalay açıklaması MHP İstanbul milletvekili Feti Yıldız, Anayasa Mahkemesinin Can Atalay hakkında verdiği ikinci kararı değerlendirdi.
21.12.2023 Gündem
MHP’de aday adaylığı başvuruları başladı
MHP’de aday adaylığı başvuruları başladı MHP, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurularını almaya başladı.
14.11.2023 Gündem
MHP'den yerel seçim duyurusu: Başvurular başladı
MHP'den yerel seçim duyurusu: Başvurular başladı MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde aday adayı olacak kişilerin bugünden itibaren başvuruda bulunabileceğini duyurdu.
13.11.2023 Gündem
AYM’nin ‘Atalay’ kararına Yargıtay’dan ‘yetkisini aştı’ yanıtı: Yargıtay’dan AYM üyelerine suç duyurusu
AYM’nin ‘Atalay’ kararına Yargıtay’dan ‘yetkisini aştı’ yanıtı: Yargıtay’dan AYM üyelerine suç duyurusu Gezi olayları davasından hüküm giyen TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın durumu Türkiye’de bir ilke sebep oldu. Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) Atalay’ın bireysel başvurusunda verdiği hak ihlali kararı çerçevesinde dosyayı görüşen Yargıtay 3. Ceza dairesi, AYM’nin kararına uymama kararı aldı.
9.11.2023 Gündem
MHP'den yeni anayasa açıklaması
MHP'den yeni anayasa açıklaması İzmir, MHP Genel Merkezi'nin 2024 Yerel Seçimlerine yönelik gerçekleştirdiği 'Diyar Diyar Anadolu' Temalı Ege Bölge İstişare Toplantıları'ndan birine ev sahipliği yaptı.
22.10.2023 Gündem
Kim ret, kim evet oyu verdi?
Kim ret, kim evet oyu verdi? Irak ve Suriye’ye asker gönderme tezkeresinin süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin tezkeresi önceki akşam Genel Kurul’dan geçti.
19.10.2023 Gündem
MHP’de 5 kişilik kurmay grubu strateji çalışacak
MHP’de 5 kişilik kurmay grubu strateji çalışacak Yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı ruhuna uygun hareket edeceklerini açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu amaçla iki partiden kurmayların ortak yürütecekleri çalışma için Genel Başkan Yardımcıları Feti Yıldız ve Sadir Durmaz’ı görevlendirdi.
21.09.2023 Gündem
‘Ciddiye alınacak bir tarafı yoktur’
‘Ciddiye alınacak bir tarafı yoktur’ MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in tüm partilerin yerel seçimlere ayrı ayrı girme çağrısı için “Bizim nazarımızda ciddiye alınacak tarafı yoktur” yanıtını verdi.
29.08.2023 Gündem
Mahkumların çoğu cezaevine dönmüyor
Mahkumların çoğu cezaevine dönmüyor AK Parti önergesi ile önceki gün TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen torba yasa teklifine 31 Temmuz’da Kovid-19 izinleri dolacak mahkumlarla ilgili bir düzenleme de eklendi. Önerge ile İnfaz Kanunu’na eklenen geçici maddeye göre, 31 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla Kovid-19 izninde bulunan hükümlülerden denetimli serbestliğe ayrılmalarına 5 yıl veya daha az süre kalanlar, tekrar cezaevine dönmeyecek.
9.07.2023 Gündem
‘Dokunulmazlıkta yüzleşme zamanı’
‘Dokunulmazlıkta yüzleşme zamanı’ ​MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medya hesabından “yüzleşme zamanı” notuyla paylaşımda bulundu.
16.06.2023 Gündem
HDP’ye hazine blokesi pazartesi görüşülecek
HDP’ye hazine blokesi pazartesi görüşülecek Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, kapatılmasını talep ettiği HDP’nin seçim yılı olması nedeniyle katlamalı ödeme yapılacak Hazine yardımı hesaplarına tedbiren bloke konulmasını istemiş, AYM de 5 Ocak’ta bu yönde karar almıştı.
15.06.2023 Gündem
CHP’de gözler fezlekelerde
CHP’de gözler fezlekelerde CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yeni dönemde milletvekili olmaması nedeniyle hakkındaki dokunulmazlık dosyaları yeniden gündeme geldi. Kılıçdaroğlu’na yöneltilen suçlamalar arasında, cezası bir yıldan dört yıla kadar hapis olan “cumhurbaşkanına hakaret” de yer alıyor.
1.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Feti Yıldız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.