Fetö Firarisi

Fetö Firarisi

Son dakika FETÖ firarisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan FETÖ firarisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan FETÖ firarisi haber sayfamızda...

Fetö Firarisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 398 fetö firarisi haberi bulunmuştur.
İkiz kardeşinin kimlik bilgilerini kullandı! FETÖ firarisi yakayı ele verdi
İkiz kardeşinin kimlik bilgilerini kullandı! FETÖ firarisi yakayı ele verdi Nevşehir’de ikiz kardeşinin kimlik bilgilerini kullanan FETÖ firarisi şüpheli yakalandı.
28.02.2024 Gündem
İstanbul itfaiyesinde rüşvet operasyonunda yeni detaylar! 100 bin ila 20 bin arası...
İstanbul itfaiyesinde rüşvet operasyonunda yeni detaylar! 100 bin ila 20 bin arası... İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli bazı memurlara yönelik yapılan rüşvet operasyonuna dair yeni detaylar ortaya çıktı.
13.01.2024 Gündem
Osmaniye’de FETÖ firarisi operasyonla yakalandı
Osmaniye’de FETÖ firarisi operasyonla yakalandı Osmaniye’de FETÖ/PDY’ye üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Kenan S. düzenlenen operasyonla yakalandı.
13.01.2024 Gündem
Kocaeli'nde 4 yıldır aranan FETÖ firarisi ihraç kurmay binbaşı yakalandı
Kocaeli'nde 4 yıldır aranan FETÖ firarisi ihraç kurmay binbaşı yakalandı Kocaeli'de, FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve 4 yıldır aranan ihraç kurmay binbaşı R.Y., polisin düzenlediği operasyonla yakalanıp, tutuklandı.
27.12.2023 Gündem
Ankara merkezli 8 ilde DEAŞ'a operasyon
Ankara merkezli 8 ilde DEAŞ'a operasyon Ankara'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturmada 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
19.12.2023 Gündem
Dakikalarca işkence yapıp görüntülerini paylaştılar! Gasp, dayak, hakarette yeni gelişme
Dakikalarca işkence yapıp görüntülerini paylaştılar! Gasp, dayak, hakarette yeni gelişme Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, alacak nedeniyle husumetli oldukları Furkan Alkaş'ı (25) ortak arkadaşlarının evinde ellerini arkadan bağlayıp, ağzını kapatarak işkence yapan ve bu anları ise sosyal medyada paylaştıkları gerekçesiyle tutuklanan Muhammet Ramazan Batır, Osman Dova ve Soner Kaya hakkındaki 17'şer yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
7.12.2023 Gündem
FETÖ firarisi saklandığı hücre evinde yakalandı
FETÖ firarisi saklandığı hücre evinde yakalandı 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana firari olan FETÖ'nün askeri yapılanmasında mahrem ağabeyi olan kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Veteriner hekim Mehmet Akif D.'nin saklandığı hücre evinde yakalandığı bildirildi.
7.12.2023 Gündem
6 yıl 3 ay kesilmiş hapis cezası bulunan FETÖ firarisi yakalandı
6 yıl 3 ay kesilmiş hapis cezası bulunan FETÖ firarisi yakalandı Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü soruşturmaları kapsamında Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 6 yıl 3 ay kesilmiş hapis cezası bulunan firari şüpheliyi yakaladı.
4.12.2023 Gündem
12,5 yıl kesinleşmiş cezası bulunan FETÖ firarisi eski binbaşı yakalandı
12,5 yıl kesinleşmiş cezası bulunan FETÖ firarisi eski binbaşı yakalandı Bartın’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş cezası bulunan eski Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Bünyamin Kopoycu (46) Amasra’da saklandığı evde yakalandı.
8.10.2023 Gündem
FETÖ firarisi Koray Vural, MİT operasyonuyla yakalandı
FETÖ firarisi Koray Vural, MİT operasyonuyla yakalandı FETÖ firarisi Koray Vural'a yönelik operasyon düzenlendi. Turuncu kategoride arananlar listesinde yer alan FETÖ'cünün MİT operasyonuyla yakalanıp Türkiye'ye getirildiği bildirildi.
5.10.2023 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: Kahramanlar Operasyonu'nda yeni gözaltılar
Bakan Yerlikaya açıkladı: Kahramanlar Operasyonu'nda yeni gözaltılar İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, tüm Türkiye'de başlatılan 'Kahramanlar Operasyonu' kapsamında 4 ilde 24 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
5.10.2023 Gündem
FETÖ firarisi Koray Vural, MİT operasyonuyla yakalandı
FETÖ firarisi Koray Vural, MİT operasyonuyla yakalandı FETÖ firarisi Koray Vural'a yönelik operasyon düzenlendi. Turuncu kategoride arananlar listesinde yer alan FETÖ'cünün MİT operasyonuyla yakalanıp Türkiye'ye getirildiği bildirildi.
5.10.2023 Gündem
İstanbul'da 20 FETÖ firarisi yakalandı
İstanbul'da 20 FETÖ firarisi yakalandı İstanbul'da emniyet ekiplerince FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeliğinden haklarında arama kararı bulunan 20 kişi yakalandı.
28.09.2023 Gündem
7 yıldır firari olan ve Ankara'da yakalanan FETÖ'cü tutuklandı
7 yıldır firari olan ve Ankara'da yakalanan FETÖ'cü tutuklandı 7 yıldır FETÖ firarisi olan Necmeddin Özmen geçtiğimiz gün Ankara'da yakalanmıştı. Özmen'in çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi.
14.08.2023 Gündem
6 yıl 3 ay hapisle aranan FETÖ firarisi yakalandı
6 yıl 3 ay hapisle aranan FETÖ firarisi yakalandı FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması dahilinde Balıkesir İlamat İnfaz Bürosunun hakkında 6 yıl 3 ay hüküm kararı verdiği şahıs Manisa’da yakalandı.
9.08.2023 Gündem
Darbe sinyalini medyadan verdi
Darbe sinyalini medyadan verdi FETÖ, 15 Temmuz’a giden süreçte gerçekleştireceği hain eylemin işaretlerini kitlesine üstü örtülü mesajlar ile medya üzerinden verdi. FETÖ’ye yakın isimler sosyal medyadan paylaştıkları mesajlarla darbeyi işaret ediyordu.
15.07.2023 Gündem
Fetö firarisi ismini değiştirdi ama yüz tanımaya takıldı
Fetö firarisi ismini değiştirdi ama yüz tanımaya takıldı Dokuz yıl önce Abdullah Uzundere (49) kimliğiyle gittiği ABD’de vatandaşlık değiştirip Allen Brooks ismini alarak Türkiye’ye giriş yapmaya çalışan FETÖ mensubu, polisin titiz çalışması sonucu İstanbul Havalimanı’nda yakalandı.
5.07.2023 Gündem
FETÖ firarisi İstanbul Havalimanı'nda Yüz Tanıma Sistemi ile yakalandı
FETÖ firarisi İstanbul Havalimanı'nda Yüz Tanıma Sistemi ile yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından 16 Haziran'da yapılan FETÖ operasyonunda firari olarak aranan şüpheli, operasyondan bir gün sonra İstanbul Havalimanı'ndan yurt dışına çıkmaya çalışırken gözaltına alındı. Kimliği açıklanmayan FETÖ üyesinin pasaport kontrolü sırasında, yüz tanıma sistemine kaydının düşmesi sonucu gözaltına alındığı öğrenildi.
20.06.2023 Gündem
FETÖ'nün sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı
FETÖ'nün sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı FETÖ'nün sözde sorumlusu Bilal Bilge yakalandı. 6 yıldır aranan FETÖ firarisi, İstanbul Kartal'da gözaltına alındı.
8.06.2023 Gündem
RTÜK Başkanı'ndan FETÖ firarisi Bülent Korucu'ya sert yanıt
RTÜK Başkanı'ndan FETÖ firarisi Bülent Korucu'ya sert yanıt RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve RTÜK Başkan Yardımcısı Bülent Uslu, FETÖ firarisi Bülent Korucu'nun açıklamalarına tepki gösterdi.
29.05.2023 Gündem
Hablemitoğlu’nun eşinden suikast sanığına: Gülüşünü çok net hatırlıyorum
Hablemitoğlu’nun eşinden suikast sanığına: Gülüşünü çok net hatırlıyorum Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanık Ahmet Tarkan Mumcuoğlu savunma yaptı. Hablemitoğlu’nu öldürmekle suçlanan Mumcuoğlu, cinayetin işlendiği tarihte Kazakistan'da olduğunu öne sürdü. Duruşmada söz alan Hablemitoğlu'nun eşi Şengül Hablemitoğlu ise o tarihlerde eşiyle sanığın görüştüğünü söyleyerek, “20 yıl önceden söz ediyoruz. Kendisini 5-10 dakika kadar gördüm. Kendisini çok net benzetiyorum. Ben sizin gülüşünüzü de çok net hatırlıyorum. Ancak 'O kişi bu insandır' demek vicdani sorumluluk gerektirir. Çok benzetiyorum; gülümseyişine kadar" dedi.
15.02.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastı sanıklarının yargılanmasına başlandı
Hablemitoğlu suikastı sanıklarının yargılanmasına başlandı Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 sanığın yargılanmasına, Ankara 28'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı.
14.02.2023 Gündem
Beyoğlu’nda FETÖ firarisi kadının tavan arasında yakalandığı anlar kamerada
Beyoğlu’nda FETÖ firarisi kadının tavan arasında yakalandığı anlar kamerada Beyoğlu Güvenlik Büro Amirliği polisleri, ihbar üzerine düzenlediği baskında FETÖ/PDY üyeliğinden aranan firari bir kadını tavan arasındaki gizli bölmede yakalandı. Kadının yakalandığı kameralara yansırken, kadın gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
18.01.2023 Gündem
FETÖ firarisi eski yüzbaşı İstanbul’da yakalandı
FETÖ firarisi eski yüzbaşı İstanbul’da yakalandı FETÖ/PDY üyeliğinden meslekten ihraç edilen ve hakkında iki ayrı yakalama kararı bulunan firari eski yüzbaşı, Başakşehir'de düzenlenen operasyonla yakalandı.
8.01.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastı davasında yeni gelişme! Tarih belli oldu
Hablemitoğlu suikastı davasında yeni gelişme! Tarih belli oldu Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 sanığın yargılanmasına, Ankara 28'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 14 Şubatta başlanacak.
3.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetö Firarisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.