Fetö Terör Örgütü

Fetö Terör Örgütü

Son dakika FETÖ terör örgütü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan FETÖ terör örgütü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan FETÖ terör örgütü haber sayfamızda...

Fetö Terör Örgütü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.299 fetö terör örgütü haberi bulunmuştur.
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, UEFA'dan hiçbir ceza almamıştır
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, UEFA'dan hiçbir ceza almamıştır Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, gündemde yer alan konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Fenerbahçe
MSB duyurdu! 3'ü PKK'lı 1'i FETÖ'cü 46 kişi yakalandı
MSB duyurdu! 3'ü PKK'lı 1'i FETÖ'cü 46 kişi yakalandı Milli Savunma Bakanlığı, "Hudut kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 46 kişiyi yakaladı" ifadelerine yer verildi.
12.03.2024 Gündem
MSB duyurdu! 3'ü PKK, 1'i FETÖ üyesi 26 kişi yakalandı
MSB duyurdu! 3'ü PKK, 1'i FETÖ üyesi 26 kişi yakalandı Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye’den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 3'ü PKK/KCK/PYD-YPG, 1'i FETÖ terör örgütü mensubu 26 kişinin yakalandığını açıkladı.
3.03.2024 Gündem
Ankara'da operasyon! Peş peşe gözaltılar
Ankara'da operasyon! Peş peşe gözaltılar Ankara’da terör örgütü FETÖ, uyuşturucu ticareti ve ruhsatsız silah kullanımına yönelik icra edilen farklı operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı.
29.02.2024 Gündem
Hudut kartalları 3'ü FETÖ'cü 5 kişiyi yakaladı
Hudut kartalları 3'ü FETÖ'cü 5 kişiyi yakaladı Ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 kişi Hudut Kartallarımız tarafından yakalandı.
24.02.2024 Gündem
Suriye ve Yunanistan sınırlarında 15 kişi yakalandı
Suriye ve Yunanistan sınırlarında 15 kişi yakalandı Suriye ve Yunanistan sınırlarında 2'si terör örgütleri mensubu 15 kişi yakalandı.
17.02.2024 Gündem
MSB: Yunanistan sınırında 4 FETÖ üyesi yakalandı
MSB: Yunanistan sınırında 4 FETÖ üyesi yakalandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan'dan Türkiye'ye yasa dışı yollarla girmeye çalışan FETÖ üyesi 4 kişinin sınırda yakalandığını açıkladı.
11.02.2024 Gündem
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 FETÖ'cü sınırda yakalandı
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 FETÖ'cü sınırda yakalandı Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyona bir yenisi daha eklendi. Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 FETÖ'cünün yakalandığı açıklandı.
31.01.2024 Gündem
En kritik davaların hakimiydi: Basit bir kaza mı, suikast girişimi mi?
En kritik davaların hakimiydi: Basit bir kaza mı, suikast girişimi mi? Başakşehir'de 4 ay önce kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek bir ağaca çarpması sonucu ağır yaralanan İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali İhsan Horasan'ın trafik kazasına ilişkin soruşturmaya takipsizlik kararı verildi. Kamuoyunun yakından takip ettiği FETÖ davaları olmak üzere pek çok terör davasında görev alan Horasan, aldığı tehditlere yönelik hiçbir çalışma yapılmadığı, araca kaza öncesinde müdahale olup olmadığı ve takip eden bir araç olup olmadığının araştırılmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararının kaldırılması için itirazda bulundu. 
30.01.2024 Gündem
15 Temmuz mesajları ve sözleri 2024 - En güzel, anlamlı, resimli, kısa uzun 15 Temmuz mesajı
15 Temmuz mesajları ve sözleri 2024 - En güzel, anlamlı, resimli, kısa uzun 15 Temmuz mesajı 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminde canı pahasına vatanını ve milletini savunan şehitlerimiz ve gazilerimiz için birbirinden anlamlı mesajları ve sözleri bir araya getirdik. İşte 2024 yılına özel 15 Temmuz mesajları ve sözleri...
5.01.2024 Gündem
Sınırda 2'si FETÖ mensubu 4 kişi yakalandı
Sınırda 2'si FETÖ mensubu 4 kişi yakalandı Yasa dışı yollarla Türkiye'den Yunanistan'a ve Yunanistan'dan Türkiye'ye geçmeye çalışan 2'si FETÖ mensubu 4 kişi yakalandı.
29.12.2023 Gündem
Yunanistan'a kaçak yollarla geçmeye çalışan 7 kişi yakalandı
Yunanistan'a kaçak yollarla geçmeye çalışan 7 kişi yakalandı Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 7 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 4'ünün FETÖ mensubu olduğu belirlenirken konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.
27.12.2023 Gündem
Yunanistan'ın yasa dışı yollarla Türkiye'ye göndermek istediği 2 kişi yakalandı
Yunanistan'ın yasa dışı yollarla Türkiye'ye göndermek istediği 2 kişi yakalandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan'dan zorla Türkiye'ye gönderilmeye çalışılan 1'i FETÖ üyesi 2 kişinin sınırda yakalandığını açıkladı.
23.12.2023 Gündem
Yunanistan sınırından yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2 FETÖ'cü yakalandı
Yunanistan sınırından yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2 FETÖ'cü yakalandı Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'dan Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2 FETÖ mensubunun yakalandığını duyurdu.
11.12.2023 Gündem
Yunanistan'dan Türkiye'ye gönderilmeye çalışılan 3 kişi yakalandı
Yunanistan'dan Türkiye'ye gönderilmeye çalışılan 3 kişi yakalandı Yunanistan'dan zorla Türkiye'ye gönderilmeye çalışılan 1'i PKK/KCK, 1'i FETÖ mensubu 3 kişinin yakalandığı açıklandı.
25.11.2023 Gündem
MSB kaynaklarından Eurofighter açıklaması: En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu
MSB kaynaklarından Eurofighter açıklaması: En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından yapılan açıklamada, Türkiye'nin almayı planladığı 40 Eurofighter savaş uçağına ilişkin bilgi verildi.
23.11.2023 Haberler
Son dakika! MSB kaynaklarından Eurofighter açıklaması: En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu
Son dakika! MSB kaynaklarından Eurofighter açıklaması: En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından yapılan açıklamada, Türkiye'nin almayı planladığı 40 Eurofighter savaş uçağına ilişkin bilgi verildi.
23.11.2023 Gündem
Yunanistan sınırından yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2 FETÖ'cü yakalandı
Yunanistan sınırından yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2 FETÖ'cü yakalandı Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'dan Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2 FETÖ mensubunun yakalandığını duyurdu.
22.11.2023 Gündem
Yasa dışı yollarla sınırları geçmeye çalışan 6 kişi yakalandı
Yasa dışı yollarla sınırları geçmeye çalışan 6 kişi yakalandı Milli Savunma Bakanlığı, yasa dışı yollarla Türkiye'den Yunanistan'a geçmeye çalışan 2'si FETÖ mensubu 6 kişinin, yakalandığını açıkladı.
12.11.2023 Gündem
'Gri Liste'deki PKK'lı terörist kaçamadı! Bir kilometrelik mağaraya girildi
'Gri Liste'deki PKK'lı terörist kaçamadı! Bir kilometrelik mağaraya girildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit bölgesinde, çok sayıda odası bulunan, odalar dahil derinliği 1 kilometre olan, bir mağara tespit edildiği açıklandı. Öte yandan Gazze'ye yönelik yardım çalışmalarına ilişkin bilgiler de aktarıldı.
2.11.2023 Haberler
'Gri Liste'deki PKK'lı terörist kaçamadı! Bir kilometrelik mağaraya girildi
'Gri Liste'deki PKK'lı terörist kaçamadı! Bir kilometrelik mağaraya girildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit bölgesinde, çok sayıda odası bulunan, odalar dahil derinliği 1 kilometre olan, bir mağara tespit edildiği açıklandı. Öte yandan Gazze'ye yönelik yardım çalışmalarına ilişkin bilgiler de aktarıldı.
2.11.2023 Gündem
MSB açıkladı! Sınırda yakalandılar
MSB açıkladı! Sınırda yakalandılar Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4'ü FETÖ üyesi 6 kişinin yakalandığını açıkladı.
25.10.2023 Gündem
Haberler peş peşe geldi! 8 FETÖ şüphelisi yakalandı
Haberler peş peşe geldi! 8 FETÖ şüphelisi yakalandı Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'a yasa dışı yollarla kaçmak isteyen 4 FETÖ'cünün yakalandığını bildirdi. Eskişehir'deki operasyonda da 4 FETÖ şüphelisi gözaltına alındı.
25.10.2023 Gündem
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 3 FETÖ'cü yakalandı
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 3 FETÖ'cü yakalandı Milli Savunma Bakanlığı, yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 3 FETÖ'cünün hudut birliklerince yakalandığını açıkladı.
22.10.2023 Gündem
Yunanistan sınırında 1'i FETÖ üyesi 3 kişi yakalandı
Yunanistan sınırında 1'i FETÖ üyesi 3 kişi yakalandı Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 1'i FETÖ mensubu 3 kişi hudut birliklerince yakalandı.
17.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetö Terör Örgütü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.