Fiat Chrysler Automobiles

Fiat Chrysler Automobiles

Son dakika Fiat Chrysler Automobiles haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fiat Chrysler Automobiles gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fiat Chrysler Automobiles haber sayfamızda...

Fiat Chrysler Automobiles

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 136 fiat chrysler automobiles haberi bulunmuştur.
Çipten sonra şimdi de lastik! Büyük kriz...
Çipten sonra şimdi de lastik! Büyük kriz... Otomotiv sektöründe tedarik sorunu büyüyor. Önde gelen fabrikaların üretimi durdurmasına neden olan çip krizine, şimdi de lastik krizi eklenmek üzere. Kauçuk üretimindeki düşüşün lastik piyasasına yansımasından kaygı duyuluyor
27.04.2021 Ekonomi
Tofaş, 2020 Yılında Başarılı Finansal Sonuçlara İmza Attı
Tofaş, 2020 Yılında Başarılı Finansal Sonuçlara İmza Attı Tofaş, 2020 yılına ait finansal sonuçlarını açıkladı. Şirket, geçtiğimiz yıl 250 bin 630 adetlik üretim ve 118 bin adetlik ihracat gerçekleştirdi. Tofaş’ın gelirleri 23 milyar 557 milyon TL olarak gerçekleşirken, şirketin net karı ise 1 milyar 784 milyon TL olarak gerçekleşti.
8.02.2021 Marka Haberleri
2,9 milyar euro destek
2,9 milyar euro destek AB Komisyonu, elektrikli araçlar için batarya, pil, üretimine destek amacıyla aralarında Tesla ve BMW'nin olduğu şirketleri toplam 2,9 milyar euro destek verilmesini onayladı.
27.01.2021 Otomobil
Avrupa borsaları İngiltere hariç yükselişle kapandı
Avrupa borsaları İngiltere hariç yükselişle kapandı Avrupa borsaları, yatırımcıların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı aşının uygulanmasına odaklanmasıyla haftanın ilk işlem gününü İngiltere FTSE 100 endeksi hariç yükselişle tamamladı.
18.01.2021 Ekonomi
Birleşme resmileşti! Yeni adı Stellantis
Birleşme resmileşti! Yeni adı Stellantis Uzun süredir beklenen FCA ve PSA birleşmesi gerçekleşti. 52 milyar dolarlık birleşmenin adı Stellantis oldu. FCA, Türkiye’de Fiat, Chrysler, Jeep, Maserati, Ferrari ve Alfa Romeo gibi markalarla temsil edilirken, PSA Grubu ise Peugeot, Citroen, DS ve Opel markalarıyla faaliyet gösteriyor.
16.01.2021 Otomobil
FCA birleşme öncesi 2.9 milyar euro kar payı dağıtacak
FCA birleşme öncesi 2.9 milyar euro kar payı dağıtacak Fiat Chrysler Automobiles (FCA), Groupe SA olarak bilinen Peugeot ile birleşme öncesi ortaklarına toplam 2.9 milyar euro tutarında kar payı dağıtacağını açıkladı.
13.01.2021 Ekonomi
Birleşmede son imzalar atıldı!
Birleşmede son imzalar atıldı! PSA Group'un hissedarları, uzun yıllardır görüşmeleri devam eden Fiat Chrysler ile birleşme anlaşmasını imzaladı.
5.01.2021 Otomobil
Fransız PSA'nın hissedarları, Fiat Chrysler ile birleşmeyi onayladı
Fransız PSA'nın hissedarları, Fiat Chrysler ile birleşmeyi onayladı Peugeot ve Citroen markalarının bağlı bulunduğu Fransız PSA Grubu’nun hissedarları, Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ile birleşme anlaşmasını onayladı.
4.01.2021 Ekonomi
PSA'nın hissedarları birleşmeyi onayladı
PSA'nın hissedarları birleşmeyi onayladı Peugeot ve Citroen markalarının bağlı bulunduğu Fransız PSA Grubu’nun hissedarları, Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ile birleşme anlaşmasını onayladı.
4.01.2021 Uzmanpara
AB’den otoda dev birleşmeye onay
AB’den otoda dev birleşmeye onay Avrupa Birliği (AB), Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ile Peugeot ve Citroen markalarının bağlı bulunduğu PSA’nın birleşmesine onay verdi.
22.12.2020 Ekonomi
FCA'dan 150 milyon dolarlık yatırım
FCA'dan 150 milyon dolarlık yatırım İtalyan-Amerikan ortaklı Fiat Chrysler Automobiles (FCA),150 milyon dolarlık yatırımla Hindistan'a global teknoloji merkezi açacağını duyurdu.
16.12.2020 Otomobil
Son dakika: Türkiye için büyük avantaj! Adım atıldı
Son dakika: Türkiye için büyük avantaj! Adım atıldı Pandemi döneminde çevreci araçların önem kazandığını belirten Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Türkiye’de dizel satışlarının yüzde 75’ten 40’lara indiğine dikkat çekti. Öte yandan Tofaş, yerli tedarikçilerle FCA (Fiat Chrysler Automobiles) arasında köprü kurarak, pandemi sonrası yeni işbirlikleri ve ülke ekonomisine ilave ihracat fırsatları yaratmak üzere önemli bir adım attı. İşte detaylar...
30.11.2020 Ekonomi
Tedarikçilere ihracat için aracılık edecek
Tedarikçilere ihracat için aracılık edecek Tofaş, yerli tedarikçilerle FCA (Fiat Chrysler Automobiles) arasında köprü kurarak, pandemi sonrası yeni işbirlikleri ve ülke ekonomisine ilave ihracat fırsatları yaratmak üzere önemli bir adım attı.
30.11.2020 Otomobil
Ünlü otomotiv devi yeni logosunu tanıttı
Ünlü otomotiv devi yeni logosunu tanıttı Fiat Chrysler Automobiles NV (FCA) ve Peugeot SA'nın (Groupe PSA) birleşmesinden oluşan Stellantis'in logosu tanıtıldı.
10.11.2020 Ekonomi
FCA ile PSA birleşmesine onay
FCA ile PSA birleşmesine onay Avrupa Birliği, Fiat Chrysler Automobiles ve PSA Grubu'nun birleşmesine yeşil ışık yaktı.
27.10.2020 Otomobil
Egea çıtayı yükseltiyor
Egea çıtayı yükseltiyor Tofaş’ın 1 milyar dolarlık yatırım yaparak, 2015 yılında seri üretime geçirdiği ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesine Tipo ismiyle ihraç ettiği Egea model ailesi, 225 milyon dolarlık yatırımla yenilendi.
27.10.2020 Otomobil
Tofaş mühendislik ihraç ediyor
Tofaş mühendislik ihraç ediyor Tofaş, hayata geçirdiği küresel ürün projelerinde önemli rol üstlenen Ar-Ge merkeziyle Türkiye’den önemli ölçüde mühendislik ihracatı gerçekleştiriyor. Fiat Doblo, Fiorino ve Egea modellerinde olduğu gibi nihai ürün geliştirmenin yanı sıra FCA’nın dünyanın farklı bölgelerinde üretilen modellerinin ürün geliştirme projelerinde Tofaş Ar-Ge mühendisleri aktif rol oynuyor. Tofaş Ar-Ge’nin, Fiat Chrysler Automobiles (FCA) içerisindeki mühendislik çalışmalarındaki üstlendiği sorumluluk artarak devam ederken; 2019 yılında Tofaş Ar-Ge’nin 115 mühendisi FCA’nın küresel çaptaki mühendislik çalışmalarında görev aldı. 2020 yılında ise bu rakam 200’e kadar yükselecek.
12.10.2020 Otomobil
Otonom taksiler yola çıkıyor
Otonom taksiler yola çıkıyor ABD’nin Phoneix şehrinde sürücüsüz taksiler çalışmaya başladı. Google’ın kardeş şirketi Waymo, Phoneix’te geniş çapta bir kullanıcı sayısının erişim sağlayabileceği tam otonom robo-taksi yolculuklarına başladı. Araçların içerisindeki hava geliştirilen yeni teknoloji sayesinde her sürüşten sonra değiştirilecek.
10.10.2020 Teknoloji
ABD’den BMW'ye ceza!
ABD’den BMW'ye ceza! Bavyeralı otomobil üreticisi BMW, Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından dün 18 milyon dolarlık cezaya çarptırıldı. Cezanın sebebi ise markanın 2015 ve 2019 yılları arasında gerçekleştirdiği otomobil satışlarını olduğundan fazla göstermesi.
28.09.2020 Otomobil
FCA'ya 950 milyon dolarlık finansman desteği!
FCA'ya 950 milyon dolarlık finansman desteği! Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ile PSA'nın birleşmeye hazırlandığı günlerde, dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı.
22.09.2020 Otomobil
FCA ve Waymo'dan iş birliği!
FCA ve Waymo'dan iş birliği! Fiat Chrysler Automobiles (FCA), otonom sürüş teknolojileri alanında 4 yıldır iş ortaklığı gerçekleştirdiği Waymo ile hafif ticari araçlara yönelik yeni iş birliğini duyurdu.
2.08.2020 Otomobil
Yeni ismi Stellantis oldu!
Yeni ismi Stellantis oldu! Fiat Chrysler Automobiles NV (FCA) ve Peugeot SA'nın (Groupe PSA) birleşmesinin ardından yeni isim de belli oldu.
16.07.2020 Otomobil
Fiat ve PSA birleşmesinde adım atıldı! İşte yeni ismi...
Fiat ve PSA birleşmesinde adım atıldı! İşte yeni ismi... Fiat Chrysler ve PSA birleşmeden sonra Stellantis adını alacak. Şirketlerin birleşmesinin bu yıl tamamlanması bekleniyor.
16.07.2020 Ekonomi
"2019'un En İyi Konsept Otomobili" seçildi!
"2019'un En İyi Konsept Otomobili" seçildi! Fiat Chrysler Automobiles’ın (FCA), elektrikli mobilite çözümleri ile kişiselleştirme konusunda yeni bir dönemi temsil eden Centoventi konsept otomobili, dünyanın önde gelen otomobil tasarımı web sitesi olan Car Design News (CDN) tarafından düzenlenen Car Design Ödülleri dahilinde “2019’un En İyi Konsept Otomobili” seçildi. Tasarım konusunda otoritelerinden oluşan 18 kişilik uluslararası jürinin kararıyla ödüllendirilen Fiat Concept Centoventi, modüler yapısıyla tavan renginden jantlarına, menzilden iç tasarım özelliklerine kadar neredeyse tamamen kişiselleştirilebiliyor.
26.06.2020 Otomobil
İki fabrikayı yeniden kapattı!
İki fabrikayı yeniden kapattı! Salgın nedeniyle üretim faaliyetlerine 1 aydan fazla ara veren ve önceki hafta fabrikalarının kapılarını yeniden açan Ford, ABD'deki iki tesisinin kapılarını geçici olarak kapattığını duyurdu. Ford'un kapanan Dearborn fabrikasında ABD'nin en çok satılan aracı F-150 pickup üretilirken, üretime ara verilen diğer bir tesis olan Chicago fabrikasındaki bantlardan ise Ford Explorer ve Lincoln Aviator SUV modelleri iniyor.
25.05.2020 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Fiat Chrysler Automobiles ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.