'Filistin davası mal, mülk değil onur ve özgürlük davasıdır'
'Filistin davası mal, mülk değil onur ve özgürlük davasıdır' Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail'in kendileriyle para siyaseti yapmak istediğini belirterek Filistin davasının mal, mülk değil hak, onur ve özgürlük davası olduğunu söyledi.
4.06.2020 Dünya
'Sözde barış planı Trump-Netanyahu arasındaki anlaşmadır'
'Sözde barış planı Trump-Netanyahu arasındaki anlaşmadır' Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, ABD'nin sözde barış planının, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile ABD Başkanı Donald Trump arasında varılan anlaşmadan başka bir şey olmadığını söyledi.
17.02.2020 Dünya
'İsrail'in UCM'de soruşturulması, 1967 sınırlarındaki Filistin'in kabulü anlamına geliyor'
'İsrail'in UCM'de soruşturulması, 1967 sınırlarındaki Filistin'in kabulü anlamına geliyor' Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin (UCM) İsrail'in işlediği savaş suçlarıyla ilgili soruşturma başlatılması yönündeki açıklamasının, "1967 sınırlarına tabi Filistin devletinin uluslararası kabulü" anlamına geldiğini aktardı.
23.12.2019 Dünya
Filistin'den İsrail açıklaması: Yıkmaya çalışıyorlar
Filistin'den İsrail açıklaması: Yıkmaya çalışıyorlar Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, "İsrail'in, Yahudi yerleşim birimlerini genişletmek ve imzalanan anlaşmaları ihlal etmek suretiyle Filistin yönetimini ve iki devletli çözümü yıkmaya çalışması dolayısıyla tehlikeli bir dönemden geçtiklerini" belirtti.
31.07.2019 Dünya