Filistinliler

Filistinliler

Son dakika Filistinliler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Filistinliler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Filistinliler haber sayfamızda...

Filistinliler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.499 filistinliler haberi bulunmuştur.
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile düzenlediği basın toplantısında “Almanya ile savunma sanayiinde karşılaştığımız kısıtlamaları artık gündemimizden tamamen çıkartalım istiyoruz. Engelleri değil bundan sonra ortak üretimi konuşalım” dedi.
25.04.2024 Gündem
Gazze'de toplu mezar tartışması! BM'den soruşturma talebi
Gazze'de toplu mezar tartışması! BM'den soruşturma talebi Gazze’de hastane avlularındaki toplu mezarlar büyük dikkat çekerken, İsrail bunların Filistinliler tarafından gömülen kişiler olduğunu öne sürüyor. BM ise bağımsız bir soruşturma çağrısı yaptı.
25.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Haberler
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
İran-İsrail savaşından kim karlı çıkar?
İran-İsrail savaşından kim karlı çıkar? Karşısında Filistinliler değil de İran olduğunda, Arap ülkeleri de dahil büyük bir destek aldığını gören Netanyahu’nun İran ile gerilimi daha da artırması için iyi gerekçeleri bulunuyor.
18.04.2024 Dünya
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklediğini ifade etti.
17.04.2024 Gündem
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Fahrettin Altun: İsrail, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda soykırım uyguluyor
Fahrettin Altun: İsrail, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda soykırım uyguluyor Cumhurbaşkanlığı iletişim Başkanı Fahrettin Altun, “İsrail, gazetecileri hedef alarak, sadece uluslararası hukuku ihlal etmiyor, aynı zamanda bir soykırım uyguluyor. Müslümanlara, Filistinlilere yönelik bir soykırım uyguluyor” dedi.
13.04.2024 Gündem
Ambargo uygulayan ilk ülkeyiz
Ambargo uygulayan ilk ülkeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Filistin Ekonomi Bakanı el-Amur ile telefonda görüştü.
10.04.2024 Gündem
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracat kısıtlaması getirildiğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı'nın kararı inşaat demirinden yassı çeliğe, mermerden seramiğe kadar 54 ürün grubunu kapsıyor.
9.04.2024 Ekonomi
İsrail ordusu Han Yunus'tan çekildi! Geriye yıkım kaldı
İsrail ordusu Han Yunus'tan çekildi! Geriye yıkım kaldı İsrail ordusunun geri çekildiği Gazze Şeridi’nin Han Yunus kentindeki yıkım görüntülendi. Filistinli yetkililer, İsrail güçlerinin Han Yunus’un batısından tamamen çekildiğini ancak doğuda konuşlanmaya devam ettiklerini söylemişti.
8.04.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi Suriye'nin başkenti Şam'da gerçekleşen saldırıda Devrim Muhafızları komutanlarının ölmesiyle Orta Doğu sarsıldı, İran'ın misillemesi beklenirken sürpriz teklifin zamanlaması özellikle dikkat çekici. Öte yandan Hamas’ın üst düzey yetkililerinden Ali Baraka, Mısır’ın başkenti Kahire’de Hamas ve İsrail arasında devam eden ateşkes müzakerelerinde kendilerine sunulan son teklifi reddettiklerini açıkladı.
8.04.2024 Dünya
Filistin, Birleşmiş Milletler'e tam üyelik için tekrar başvuruda bulundu
Filistin, Birleşmiş Milletler'e tam üyelik için tekrar başvuruda bulundu Filistin, 1947'de planlanan iki devletli çözümün hala gerçekleşmemesinden kaynaklı uluslararası tanınmayı bekliyor ve 1967 sınırlarına dayalı bir tanınma istiyor. Filistin'in BM'ye tam üyeliği için BM Güvenlik Konseyi ve Genel Kurul onayı gerekiyor ancak ABD'nin veto yetkisi nedeniyle zor görünüyor.
3.04.2024 Dünya
Kuzey Makedonya'dan bisikletle Hac'a gidiyorlar
Kuzey Makedonya'dan bisikletle Hac'a gidiyorlar Kuzey Makedonya’dan Hac vazifesi için besikletle yola çıktılar. İşte detaylar...
2.04.2024 Gündem
Gazze’ye yardım seferberliği
Gazze’ye yardım seferberliği Aralarında Tilda Swinton, Brian Cox, Mike Leigh, Asif Kapadia, Joanna Hogg ve Ken Loach’un bulunduğu birçok sinemacı Gazze’deki Filistinlilere insani yardım sağlamak için çevrimiçi müzayedede eşyalarını açık artırmaya çıkarıyor.
29.03.2024 Kültür Sanat
Belçika'dan Gazze açıklaması: Artan şiddet yasadışıdır
Belçika'dan Gazze açıklaması: Artan şiddet yasadışıdır Belçika Dışişleri Bakanı Hadja Lahbib, Filistin’in Batı Şeria bölgesine yaptığı ziyaret sırasında, "Batı Şeria'da yerleşimciler tarafından uygulanan sömürgeleştirme ve artan şiddet yasadışıdır” dedi.
28.03.2024 Gündem
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor Aylar süren uyarılardan sonra, BM’nin desteğiyle hazırlanan bir rapor, Gazze’deki insani facianın, insan eliyle oluşturulan bir açlık felaketine yol açtığını kanıtlayan net istatistikler sundu.
28.03.2024 Dünya
İsrail askeri vurdu, iş makinesi gömdü!
İsrail askeri vurdu, iş makinesi gömdü! Arap basını İsrail ordusunun plajda yürüyen sivilleri vurduktan sonraki skandalını yayınladı. Olayın korkunç görüntüleri tüm dünyada sansasyona yol açtı.
28.03.2024 Haberler
Son dakika... İsrail askeri vurdu, iş makinesi gömdü! Skandal yayınlandı, korkunç görüntüler
Son dakika... İsrail askeri vurdu, iş makinesi gömdü! Skandal yayınlandı, korkunç görüntüler Arap basını İsrail ordusunun plajda yürüyen sivilleri vurduktan sonraki skandalını yayınladı. Olayın korkunç görüntüleri tüm dünyada sansasyona yol açtı.
28.03.2024 Dünya
Guterres Refah Sınır Kapısı’na gitti! 'Silahları susturmanın zamanı geldi'
Guterres Refah Sınır Kapısı’na gitti! 'Silahları susturmanın zamanı geldi' Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Mısır ziyareti çerçevesinde ziyaret ettiği Refah Sınır Kapısı’nda konuştu. Guterres, "Şimdi her zamankinden daha acil bir insani ateşkes zamanıdır” açıklamasında bulundu.
23.03.2024 Dünya
Kanada duyurdu: İsrail’e silah satışına son veriliyor!  'Sembolik değil gerçek bir hamle olacak'
Kanada duyurdu: İsrail’e silah satışına son veriliyor! 'Sembolik değil gerçek bir hamle olacak' Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly, Kanada’nın İsrail'e silah ihracatını durduracağını açıkladı. Joly, bunun 'sembolik değil gerçek bir hamle' olacağının altını çizdi.
20.03.2024 Dünya
Ateşkes için yeni manevralar
Ateşkes için yeni manevralar İsrail ile Hamas arasındaki müzakereler dolaylı olarak sürerken, Netanyahu, Hamas’ın son ateşkes teklifinin “akıl dışı” talepler içerdiğini öne sürdü, ayrıca Refah’a operasyonun onayını verdi.
16.03.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail ordusundan skandal fotoğraf! El ve gözlerini bağladıkları Filistinliler önünde poz verdiler
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail ordusundan skandal fotoğraf! El ve gözlerini bağladıkları Filistinliler önünde poz verdiler Financial Times ABD ve İran'ın Umman'da gizlice yaptığı görüşmeyi deşifre etti, RIA ve Sputnik gibi Rus ajansları ise İsrail ve Batılı ülkelere kafa tutan Husilerin yeni silahının detaylarını yazdı. İsrail askerleri ise bir kez daha çıplak ve elleri bağlı Filistinliler önünde skandal bir fotoğrafa imza attı.
14.03.2024 Dünya
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor: En az 31 bin 272 ölü
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor: En az 31 bin 272 ölü İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 88 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı en az 31 bin 272’ye yükseldi.
13.03.2024 Dünya
Gazze'de acı tablo: Can kaybı 31 bini geçti
Gazze'de acı tablo: Can kaybı 31 bini geçti İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 67 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı en az 31 bin 184’e yükseldi.
12.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Filistinliler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.