Muğla'da dolandırıcılık operasyonu
Muğla'da dolandırıcılık operasyonu Muğla’nın Marmaris ilçesinde kendilerini polis, savcı ve hakim olarak tanıtarak vatandaşları dolandırdıkları belirlenen 17 şüpheli Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gece operasyonu ile kıskıvrak yakalandılar. Dolandırıcıların ilk belirlemelere göre toplam 1 milyon 815 bin TL tutarında dolandırıcılık gerçekleştirdikleri belirlendi.
12.07.2020 Haberler
Dedektiflik şirketi kuran polisten film gibi operasyon
Dedektiflik şirketi kuran polisten film gibi operasyon İstanbul’da bazı masaj salonlarıyla, otel ve günübirlik evlerde kalan vatandaşların, şantaj amaçlı gizli görüntülerinin çekildiği yönünde savcılıklara yaptıkları şikâyet üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nce çalışma başlatıldı.
21.12.2019 Gündem
MİT ve İstanbul polisinden film gibi operasyon
MİT ve İstanbul polisinden film gibi operasyon Yunanistan'a kaçmaya çalışan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi 1’i kadın 6 kişi, MİT ve polisin ortaklaşa düzenlediği film gibi operasyonla yakalandı. İHA muhabirinin güvenlik kaynaklarına dayandırdığı bilgilere göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube polisi ile Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı, yurtdışına kaçmaya hazırlanan FETÖ/PDY’nin firari üyelerini yakın takibe aldı. MİT ve polisin düzenlediği ortak operasyonun ilk ayağında, Turgut Özal Üniversitesi Genel Sekreteri, KHK ile kapatılan FEM Dershanesinin yönetiminde yer alan Fahrettin Karagöz (48) ile aynı dershanede ‘bilişim uzmanı’ olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen Özcan Sünger’in (44) yasadışı yollardan Yunanistan’a kaçacağı tespit edildi. MİT’ten gelen bilgiler doğrultusunda harekete geçen İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube ekipleri, 6 Eylül Perşembe günü, FETÖ üyelerince kullanılan 'güvenli ev' manasına gelen İstanbul Ümraniye’deki ‘gaybubet’ denen hücre evine baskın düzenledi. FETÖ üyelerince kullanılan hücre evinde yapılan aramalarda FEM Dershanesinde ‘bilişim uzmanı’ olarak çalışan Özcan Sünger yakalanırken, Fahrettin Karagöz evde bulunamadı. Hücre evine yapılan baskından bir gün sonra Fahrettin Karagöz’ün eşi Ayşe Karagöz’ü Beşiktaş’ta yaşayan bir yakının evine kaldığını belirleyen polis, söz konusu adrese operasyon düzenleyerek FETÖ üyesi kadını gözaltına aldı.
11.09.2019 Haberler
MİT ve İstanbul polisinden film gibi operasyon
MİT ve İstanbul polisinden film gibi operasyon Yunanistan'a kaçmaya çalışan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi 1’i kadın 6 kişi, MİT ve polisin ortaklaşa düzenlediği film gibi operasyonla yakalandı.
13.09.2018 Gündem