İspanya tarihi kar yağışıyla savaşıyor! Yeni soğuk hava dalgası kapıda
İspanya tarihi kar yağışıyla savaşıyor! Yeni soğuk hava dalgası kapıda Son 50 yılın en yoğun kar yağışının görüldüğü Avrupa ülkesinde yeni uyarılar var, tehlikenin henüz geçmediğini duyuran İçişleri Bakanlığı insanların evlerinde kalmasını istedi.
10.01.2021 Dünya
Son Dakika Haberler: Kırmızı alarm verildi! Filomena kabusu...
Son Dakika Haberler: Kırmızı alarm verildi! Filomena kabusu... Son 50 yılın en yoğun kar fırtınasının yaşandığı ülkede, 10 büyük şehirde sivil yardım kurumları "kırmızı" alarma geçti. Son dakika haberine göre, 400 kişi mahsır kaldı, "Filomena" adı verilen kar fırtınası nedeniyle ülke genelinde 600 kadar yol trafiğe kapatılırken, çok sayıda araç da yolda kaldı. AFP'nin son dakika olarak duyurduğu habere göre, üç kişinin de hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı.
9.01.2021 Dünya
İspanya'da kar fırtınası hayatı durdurdu
İspanya'da kar fırtınası hayatı durdurdu İspanya'yı iki gündür etkisi altına alan kar fırtınası, kara, hava, deniz ve demir yolu ulaşımını büyük ölçüde durdurdu.
9.01.2021 Dünya
Madrid’de kırmızı alarm
Madrid’de kırmızı alarm La Liga’da bu hafta oynanacak 18. hafta maçları tehlikeye girdi. İspanya’ya ulaşan kar fırtınası Filomena nedeniyle ülkede kırmızı alarm verildi
8.01.2021 İspanya La Liga