Filyasyon Ekibi

Filyasyon Ekibi

Son dakika filyasyon ekibi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan filyasyon ekibi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan filyasyon ekibi haber sayfamızda...

Filyasyon Ekibi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 156 filyasyon ekibi haberi bulunmuştur.
Tunceli'de koronavirüs vaka sayısı sıfırlandı
Tunceli'de koronavirüs vaka sayısı sıfırlandı Tunceli İl Sağlık Müdürü Çağdaş Özdemir, kentte koronavirüs vakası sayısının sıfırlandığını belirterek, "İlimizde ilk vaka Nisan 2020'de görüldü. Son 3 ayda vaka sayılarında düşüşler oldu. Şu anda hastanemizde yatan hasta yok. Ayrıca il merkezi ve ilçelerde de aktif vakamız kalmadı. Bu durum özellikle sağlık çalışanlarını mutlu etti" dedi.
10.05.2022 Gündem
Başörtülü doktora hakaret eden CHP’li meclis üyesi için karar
Başörtülü doktora hakaret eden CHP’li meclis üyesi için karar Filyasyon ekibindeki başörtülü doktor Tuba Taşkın Öztürk’e “Ama senin kafanda şu şey varken ben sana nasıl güvenebilirim. Beni zehirlemeyeceğini nereden bilebilirim” şeklinde sözler söyleyen CHP’li meclis üyesi İsmail Hakkı Temel’in yargılandığı davada mahkeme Temel’in beraatine karar verdi.
26.04.2022 Gündem
Koronadan ölen sağlık çalışanı 'İyileşirsem ilk iş aşı yaptıracağım' demiş
Koronadan ölen sağlık çalışanı 'İyileşirsem ilk iş aşı yaptıracağım' demiş Diyarbakır’da filyasyon ve aşılama ekiplerinde görev alırken koronavirüse yakalanan anestezi teknikeri Necmettin Dündar (32), hayatını kaybetti. Dündar'ın yoğun bakımdaki meslektaşlarına, "Ölmezsem, iyileşirsem ilk iş aşı yaptıracağım" dediği belirtildi.
23.09.2021 Gündem
Manisa'da pozitif vaka çıkınca sınıf karantinaya alındı
Manisa'da pozitif vaka çıkınca sınıf karantinaya alındı Manisa Şehzadeler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde aynı sınıftaki 2 öğrencinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine 30 kişilik sınıf karantinaya alındı. Kent genelinde toplamda 3 farklı ilçede 3 farklı okulda 3 sınıf karantinaya alınmış oldu.
13.09.2021 Haberler
Pozitif vaka çıkınca sınıf karantinaya alındı
Pozitif vaka çıkınca sınıf karantinaya alındı Manisa Şehzadeler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde aynı sınıftaki 2 öğrencinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine 30 kişilik sınıf karantinaya alındı. Kent genelinde toplamda 3 farklı ilçede 3 farklı okulda 3 sınıf karantinaya alınmış oldu.
13.09.2021 Gündem
Yapmadığı yolculukta adına kesilen bilet yüzünden karantinaya alındı
Yapmadığı yolculukta adına kesilen bilet yüzünden karantinaya alındı Antalya’nın Kumluca ilçesinde muhtar Ramazan Nacakcı (34), iddiaya göre bir otobüs firmasının yaptığı hata yüzünden mağdur oldu. İzmir'e giden otobüste adına bilet kesilen Nacakcı, aynı otobüsteki bir yolcuda Covid-19 tespit edilmesi üzerine filyasyon ekipleri tarafından karantinaya alındı.
19.07.2021 Haberler
Koronavirüs ilacı Favipiravir nasıl kullanılırsa etkili olur?
Koronavirüs ilacı Favipiravir nasıl kullanılırsa etkili olur? Kovid-19 hastalarının tedavisinde kullanılan Favipiravir ilacı ile ilgili pek çok şey merak ediliyor. Farmakoloji Uzmanı Dr. Ahmet İnal, Favipiravir ilacının, hastalık üzerinde etkili olduğunu söyledi. Peki, ilaç ne zaman ve nasıl kullanılmalı? Favipiravirin yan etkileri var mı? Koronavirüse yakalanıp Favipiravir kullanılmazsa ne olur? Favipiravir ve hidroksiklorokin aynı şey mi? İşte cevabı...
15.05.2021 Genel Sağlık
Dr. Ahmet İnal: Favipiravir erken dönemde etkili
Dr. Ahmet İnal: Favipiravir erken dönemde etkili Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Ahmet İnal, Covid-19 hastalarının tedavisinde kullanılan Favipiravir ilacının, erken dönemde etkili olduğunu söyledi. İnal, "Örneğin PCR pozitif, öksürük ve boğaz ağrısı varsa Favipiravir etkilidir. Yine PCR pozitif olup akciğer tutulumu varsa da yine Favipiravir’in etkili olduğu görülüyor" dedi. Öte yandan İnal, kronik hastalıkları nedeniyle ilaç kullanan insanları uyararak ilaçlara devam etmeliler" dedi.
15.05.2021 Gündem
'Filyasyon görevlisiyim' deyip girdiği evden hırsızlık yaptı
'Filyasyon görevlisiyim' deyip girdiği evden hırsızlık yaptı Samsun’da, cezaevinden yeni çıkan Yılmaz T. (45), filyasyon ekibinde görev yaptığını söyleyerek girdiği 2 evden 2 bin 500 TL çaldı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
5.05.2021 Gündem
Filyasyon görevlisi diye girdiği evlerden hırsızlık yapan şüpheli yakalandı
Filyasyon görevlisi diye girdiği evlerden hırsızlık yapan şüpheli yakalandı Samsun'da cezaevinden yeni çıkan ve kendisini filyasyon ekibinden bir görevli gibi tanıtıp girdiği evlerde hırsızlık yapan Yılmaz T. (45), polis tarafından yakalandı. Şüphelinin bir vatandaşın, evine girme ve çıkma anları ise çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı
5.05.2021 Haberler
Covid-19 hastalarına ilaç uyarısı: Kullanmamak öldürebilir
Covid-19 hastalarına ilaç uyarısı: Kullanmamak öldürebilir Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Covid-19 hastalarının bazen verilen ilaçları dozunun yüksekliğinden endişe ederek, kullanmadıklarına şahit olduklarını söyledi. İlhan, "Bu durum daha sonra vatandaşların daha ağır komplikasyonlar ile yüzleşmelerine, ağır hasta olmalarına ve daha sonra hayatlarını kaybetmesine neden oluyor" dedi.
4.05.2021 Gündem
Virüs dedektiflerinin buldukları şey şoke etti! Kayıp hala...
Virüs dedektiflerinin buldukları şey şoke etti! Kayıp hala... Koronavirüsün izini süren filyasyon ekipleri bu kez unutulmayacak bir yaşam hikâyesinin tam merkezinde yer aldı İstanbul'da Kovid-19 olan Filiz Varol'un akrabalarını arayan ekipler, genç kadının Niğde'de bir ağabeyi olduğunu buldu Ağabey Yaşar Varol, yıllarca arayıp bulamadığı kardeşine 32 yıl aradan sonra filyasyon ekipleri sayesinde kavuştu.
29.04.2021 Gündem
'Vakalar ciddi arttı, filyasyon ekipleri gece saatlerine kadar çalışıyor'
'Vakalar ciddi arttı, filyasyon ekipleri gece saatlerine kadar çalışıyor' Bilecik Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı, kentte son 2 haftalık süreçte koronavirüs vakalarında ciddi artış olduğunu ifade ederek, filyasyon ekiplerinin sabahtan, gece geç saatlere kadar vakaları tespit etmek için mücadele verdiğini söyledi.
25.04.2021 Gündem
Son dakika... Eskişehir’de vakalar 47 günde 12 kat arttı!
Son dakika... Eskişehir’de vakalar 47 günde 12 kat arttı! Sağlık Bakanlığı’nca 14 Şubat’ta ilk kez paylaşılan ‘illere göre haftalık vaka sayısı’ risk haritasında 100 binde 30,99 olarak açıklanan Eskişehir’de vakalar, 47 günde yaklaşık 12 katına çıkarak 358,90’a yükseldi. Yapılan incelemede son dönem vaka artışlarının; kadınlarının toplanarak gün ve doğum günü gibi etkinler yapması ile komşuluk ziyaretlerinden kaynaklandığı tespit edildi.
5.04.2021 Gündem
Şırnak Valisi 'mavi' rengin sırrını açıkladı: 520 bin kişiye sağlık taraması yaptık
Şırnak Valisi 'mavi' rengin sırrını açıkladı: 520 bin kişiye sağlık taraması yaptık Risk haritasında, Şırnak’ın mavi kategoride kalmayı başaran tek şehir olmasının sırrını açıklayan Vali Ali Hamza Pehlivan, 540 bin nüfuslu kentte 520 bin kişinin sağlık taramasından geçildiğini anlattı. Vali Pehlivan, "Herhangi bir noktada vakaya rastlandığında sadece o noktayla kalmayıp, bir çap oluşturuyoruz. Arkadaşlarımızla o çap içinde taramalarımızı, ihtiyaç halinde de testlerimizi yürütüyoruz. Bundan sonra da aynı ciddiyetle devam ettireceğiz" dedi.
31.03.2021 Gündem
Son dakika haberi... Umutlandıran gelişme! Toplumun yüzde 50'si için iyi haber
Son dakika haberi... Umutlandıran gelişme! Toplumun yüzde 50'si için iyi haber Gelen son dakika haberine göre, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, geçen yıl Nisan ayından itibaren yıl sonuna kadar farklı rahatsızlıkları nedeniyle ameliyat olan ve Covid-19 semptomu bulunmayan bin 67 hastadan 55'inin PCR testi pozitif çıktı. Prof. Dr. Orhan Yıldız, çalışmada hastalığın pik olduğu dönemde PCR pozitiflik oranını yüzde 6,5, normal  dönemde yüzde 1 olarak tespit ettiklerini söyleyerek, "Bu çalışmaya göre şu anda toplumun yüzde 50'sinin hastalığı geçirdiğini ve kitle bağışıklığı kazandığını söyleyebiliriz" dedi. Öte yandan Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan 100 bin nüfusa karşılık gelen COVID-19 vaka sayısı haritasında Samsun üç haftadır ilk sırada yer alıyor. Vali Zülkif Dağlı, “Bu duyarsızlığa bir son vermenin zamanı geldi. Daha fazla yoğun bakım hastasına tahammülümüz yok" dedi.
27.03.2021 Gündem
Küçük Tuğçe, filyasyon tulumu giyip doktor annesine sürpriz yaptı
Küçük Tuğçe, filyasyon tulumu giyip doktor annesine sürpriz yaptı TRABZON'da 8 yaşındaki Tuğçe Yakıcı, babasının yardımıyla kendi bedenine göre özel tasarlanan filyasyon ekibi tulumu giyip, aldığı çiçeklerle gittiği hastanede, salgın nedeniyle aylardır ayrı yaşamak zorunda kaldığı doktor annesi Nalan Yakıcı'yı (43) ziyaret etti, Tıp Bayramı'nı kutladı. Yakıcı, kızının sürpriziyle gözyaşlarına hakim olamazken, sağlık görevlileri de özel ziyaret karşısında duygu dolu anlar yaşadı.
14.03.2021 Yaşam
Filyasyon ekibi tulumuyla hırsızlık kamerada
Filyasyon ekibi tulumuyla hırsızlık kamerada SAMSUN'da tanınmamak için filyasyon görevlilerinin kullandığı koruyucu tulum giyip maske takarak girdiği büfeden 6 bin liralık sigara çalan Serkan Aygün (34) tutuklandı. Hırsızlık anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
3.03.2021 Haberler
Karantinayı ihlal etti! Sahte HES koduyla yakalandı
Karantinayı ihlal etti! Sahte HES koduyla yakalandı Aksaray’da temaslı olduğu için karantinada olması gerekirken sokakta gezen Emre K. (19), yakalandığı ekiplere 2 kez sahte HES kodu verdi. Üçüncüsünde kendi HES kodunu vermesiyle temaslı olduğu anlaşılan Emre K., kalan 6 günlük karantina süresini geçirmek için yurda yerleştirildi.
1.03.2021 Gündem
Filyasyon ekipleri teyakkuzda! Mutant virüs takip algoritmalarını da değiştirdi
Filyasyon ekipleri teyakkuzda! Mutant virüs takip algoritmalarını da değiştirdi Mutant virüs vakaların takibi için teyakkuzda olan filyasyon ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’de de görülmeye başlanan varyantlar nedeniyle filyasyonda vaka ve temaslı takip algoritmaları değişti. İşte haberin ayrıntıları...
16.02.2021 Haberler
Son Dakika Haberler: Filyasyon ekipleri teyakkuzda! Mutant virüs takip algoritmalarını da değiştirdi
Son Dakika Haberler: Filyasyon ekipleri teyakkuzda! Mutant virüs takip algoritmalarını da değiştirdi Mutant virüs vakaların takibi için teyakkuzda olan filyasyon ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’de de görülmeye başlanan varyantlar nedeniyle filyasyonda vaka ve temaslı takip algoritmaları değişti. İşte haberin ayrıntıları...
16.02.2021 Gündem
14 kişinin testi pozitif çıktı! 98 kişi karantinaya alındı
14 kişinin testi pozitif çıktı! 98 kişi karantinaya alındı Eskişehir’de, 98 kişinin yaşadığı 10 katlı apartmandaki 14 kişinin koronavirüs testleri pozitif çıktı diğer dairelerde yaşayanlar için 10 gün karantina uygulaması başlatıldı. Virüsün mutasyona uğrayan 'mutant virüs' olduğu iddia edilirken, bina polis ekiplerince güvenlik şeridiyle kapatıldı.
9.02.2021 Gündem
Eskişehir'de 'mutant virüs' paniği! Evler karantinaya alındı
Eskişehir'de 'mutant virüs' paniği! Evler karantinaya alındı İstanbul'dan Eskişehir'e bir akrabasını ziyarete giden kişinin 3 aileye mutant virüsü bulaştırdığı iddia edildi. 9 kişide koronavirüs tespit edilirken 17 kişi yaşadıkları evlerde karantinaya alındı. İşte haberin detayları...
8.02.2021 Haberler
Son dakika haberi: Eskişehir'de 'mutant virüs' paniği! Evler karantinaya alındı
Son dakika haberi: Eskişehir'de 'mutant virüs' paniği! Evler karantinaya alındı Gelen son dakika haberine göre; İstanbul'dan Eskişehir'e bir akrabasını ziyarete giden kişinin 3 aileye mutant virüsü bulaştırdığı iddia edildi. 9 kişide koronavirüs tespit edilirken 17 kişi yaşadıkları evlerde karantinaya alındı. İşte haberin detayları...
8.02.2021 Gündem
Yer: Mersin... Altın bileziklerini çalan komşusu çıktı
Yer: Mersin... Altın bileziklerini çalan komşusu çıktı Mersin'in Mut ilçesinde koronavirüs testi yapma bahanesiyle eve giren şüpheliler tarafından kolundaki altın bilezikleri ve yüzüğü zorla çalınan Eşe Soylu (75), olayı gerçekleştirenlerden Y.D.'nin (35), komşusu olduğunu söyledi. Yaşlı kadın, "Olay sırasında çok korktum. Çocukluğundan beri tanıdığım, elimizde büyüyen kişinin yapması beni daha çok üzdü" dedi.
30.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Filyasyon Ekibi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.