Vakaların gizlendiği tespit edilen Samsun’da vatandaşlar tepkili!
Vakaların gizlendiği tespit edilen Samsun’da vatandaşlar tepkili! Samsun’da bir mahallede vakaların gizlendiği bilgisi üzerine filyasyon ekiplerinin bir cenaze ve taziye ile bağlantılı 150 kişiye yaptığı koronavirüs testinde, yarıya yakınının pozitif çıkmasının yankıları sürüyor. Kentte koronavirüs vaka sayıları artarken pozitif vakalı kişilerin kendilerini gizlenmesi vatandaşların tepkisine yol açtı.
19.03.2021 Gündem
Koronavirüsle mücadelenin iz sürücü kahramanları: Filyasyon ekipleri
Koronavirüsle mücadelenin iz sürücü kahramanları: Filyasyon ekipleri Koronavirüs salgınıyla mücadelede önemli rol üstlenen filyasyon ekipleri, Mekansal İş Zekası (MİZ) sistemi ile gücüne güç kattı. Ekiplerin harita üzerinde anında belli olan pozitif vakalara ve temaslılara yönlendirilmesi ile bu süreçteki koordinasyon daha hızlı gerçekleştiriliyor.
19.09.2020 Haberler
Son dakika: Bakan Koca 'Bu kelimeyi unutmayacaksınız' demişti! İşte o ekip
Son dakika: Bakan Koca 'Bu kelimeyi unutmayacaksınız' demişti! İşte o ekip Son dakika haberlere göre, Bakan Koca’nın vaka artışını düşürdüğünü söylediği filyasyon ekipleri her pozitif vakanın izini sürüyor. Yurt genelinde faal 4 bin 600 ekip bu kişilerin temas ettiği 261 bin 969 kişiye ulaşarak onların takiplerini yaptı.
16.04.2020 Gündem