Fındığın Faydaları Nelerdir? Fındık Yağı Ve Fındık Kabuğu Neye İyi Gelir?
Fındığın Faydaları Nelerdir? Fındık Yağı Ve Fındık Kabuğu Neye İyi Gelir? Fındık faydaları saymakla bitmeyen bir besin kaynağıdır. Uzmanlar sağlık için muhakkak her gün bir avuç fındık yemeyi önermektedirler. Bu bakımdan fındığın nelere faydalı olduğunu bilmek gerekmektedir. Fındık faydalarının yanında oldukça lezzetli bir yiyecek olarak herkes tarafından sevilmektedir. Fındığın faydaları nelerdir? Fındığın tarihçesini ve fındık yağının özelliklerini detaylı bir şekilde sizin için derledik.
13.11.2020 Genel Sağlık
Hamilelikte günde 10 fındık yenirse ne olur?
Hamilelikte günde 10 fındık yenirse ne olur? Bebeğin gelişimi için çok faydalı olan vitaminler, fındık ve ceviz gibi ürünlerde fazlaca bulunuyor. Prof.Dr. Cem Demirel "Bir anne günde 10 tane fındık yerse hiç dışarıdan omega, vitamin almasına gerek yok. Anne gerekli omegayı zaten fındıktan almış oluyor" dedi
6.07.2020 Hamilelik
Eylül, ekim ve kasım aylarında tüketilmesi gereken bol vitaminli 6 yiyecek
Eylül, ekim ve kasım aylarında tüketilmesi gereken bol vitaminli 6 yiyecek Meyve-sebzelerin mevsiminde tüketilmesinin daha doğal ve sağlıklı olduğunu artık bilmeyen yok. Peki eylül,ekim ve kasım aylarında tüketilmesi gereken yiyecekler neler? Beslenme ve Diyet Uzmanı Ulaş Özdemir anlattı
Alzheimer'ın çaresi: Fındık
Alzheimer'ın çaresi: Fındık Yakın zamanda yapılan bir araştırmaya göre çağımızın yaygın hastalıklarından bir tanesi olan Alzheimer beslenmenizde yapacağınız basit bir değişiklikle önlenebilir. İşte Alzheimer'a önlem değeri taşıyan araştırma!
15.12.2018 Genel Sağlık
Dövülmüş fındığın faydaları nelerdir?
Dövülmüş fındığın faydaları nelerdir? Fındığın faydaları saymakla bitmiyor. Fakat fındığı farklı şekilde tüketmenin de farklı faydaları bulunuyor. İşte dövülmüş olarak tüketilen fındığın insan vücuduna faydaları...
26.07.2018 Diyet
Çocuğunuza sınav öncesi fındık yedirin
Çocuğunuza sınav öncesi fındık yedirin Türkiye'nin yeşil altını olarak bilinen fındığın, sınav öncesi tüketilmesinin faydalı olacağı bildirildi.
13.04.2015 Ebeveyn
Bunamaya karşı fındık
Bunamaya karşı fındık Günde bir avucu geçmeyecek şekilde fındık tüketmenin, beyin sağlığını koruduğu ve halk arasında "bunama" olarak bilinen hastalığı önlemeye yardımcı olduğu bildirildi.
21.05.2014 Genel Sağlık
Günde 10 adet fındık yeter!
Günde 10 adet fındık yeter! Acıbadem Adana Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Fadime Özgök Şenses, 'Yemeğinizi ayçiçek yağı ile hazırladıysanız günde 10 fındık kalbinizi korur' dedi.
11.04.2014 Genel Sağlık